Door Irene Kehlier

De beste luieruitslagcrèmes

De beste luieruitslagcrème moet een effectieve vochtbarrière bevatten - zoals petrolatum of zinkoxide - terwijl u ingrediënten vermijdt die de huid van uw baby kunnen irriteren. Om onze topkeuzes te vinden, hebben we met artsen gesproken, ingrediënten geanalyseerd en vervolgens 20 populaire merken getest om te zien hoe waterafstotend ze eigenlijk zijn.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten. We hebben 67 van de beste luieruitslagcrèmes die we konden vinden getest, verschillende ingrediënten onder de loep genomen en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie voor uw kind te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in de genoemde producten of bedrijven.

De 4 beste luieruitslagcrèmes

De beste luieruitslagcrèmes: samengevat

Drievoudige pasta met medicinale zalf
Cetaphil Babyluiercrème
Boudreaux's maximale sterkte kontpasta
Nature's Baby Organics
Het beste voor dagelijks gebruik
Tweede plaats voor dagelijks gebruik
Beste maximale sterkte
Beste natuurlijke keuze
Prijs
$ 18.50
$ 5,49
$ 6.69
$ 9.53
Zineoxide
petroleum
Houder
8 Oz.
2,5 oz.
4 Oz.
3 oz.

Het beste voor dagelijks gebruik

Drievoudige Pasta
Petrolatum en zinkoxide in een pasta die soepel en gemakkelijk aan te brengen is.
Pros
Winnende combinatie
Doordachte ondersteunende ingrediënten
Helemaal reukloos
Cons
Komt in een badkuip

Waarom we ervoor kozen

Winnende combinatie

. Onze beste allround keuze is Triple Paste Medicated Zalf . De pasta bevat zowel vaseline als 12% zinkoxide. Waarom beide? Dr. Lio vertelde ons dat “zinkoxide een goede beschermer is met milde samentrekkende eigenschappen, terwijl toevoeging van petrolatum aan de mix een krachtige barrière toevoegt die dingen kan helpen genezen. Ik geef de voorkeur aan een combinatie van vochtinbrengende crèmes in plaats van slechts één. ”Onze testers rapporteerden een vergelijkbare voorkeur: producten die uitsluitend op petrolatum vertrouwen, voelen meestal vetter aan. Onze testers waren verrast hoe gemakkelijk het was om aan te brengen en te verspreiden, en merkten op dat ze slechts een kleine hoeveelheid moesten gebruiken om volledige dekking te bereiken.

Doordachte ondersteunende ingrediënten

Naast vaseline en zinkoxide heeft Triple Paste lanoline om de huid en bijenwas te verzachten als extra vochtinbrengende crème. Deze ingrediënten, plus maïzena, dragen bij aan het zachte, zachte gevoel van Triple Paste. De crème heeft ook andere geweldige extra's: haverpit-extract, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft , en bisabolol , dat is afgeleid van kamille en een kalmerende werking heeft. Al deze ingrediënten bieden bewezen voordelen. We stellen het op prijs dat de formule geen ingrediënten bevat met niet-geteste werkzaamheidsclaims.

Helemaal reukloos

Hoewel al onze finalisten technisch geurvrij zijn, hadden velen nog steeds een zwakke geur. Beide Boudreaux Butt Paste-formules die we hebben getest, hadden een zwakke vanillegeur, die we aangenaam maar zeker merkbaar vonden. Zelfs bij goed inhaleren gaf Triple Paste helemaal geen geur af.

Punten om te overwegen

Komt in een badkuip

Triple Paste wordt geleverd in een kuip, wat betekent dat het merkbaar gemakkelijker is aan te brengen dan producten die je uit buizen moet persen, maar ook enigszins onhygiënisch omdat je je vingers er direct in schuift. Dubbel dippen is waarschijnlijk niet nodig. We hebben met heel weinig product een dikke, frosting-achtige laag bereikt.

Tweede plaats voor dagelijks gebruik

Cetaphil
Vertrouwt uitsluitend op zinkoxide voor een lichtere dekking.
Pros
Een zachte, breed verkrijgbare optie
Dun en rustgevend
Cons
Op een na beste na Triple Paste

Waarom we ervoor kozen

Een zachte, breed verkrijgbare optie

, is a gentle, zinc oxide-based formula, from a familiar and widely available drugstore brand. Onze tweede plaats voor dagelijks gebruik, Cetaphil Baby Diaper Cream , is een zachte formule op basis van zinkoxide van een bekend en algemeen verkrijgbaar drogisterijmerk. Het bevat geen vaseline, dus het is niet zo dik als Triple Paste, maar dit zachte, crèmekleurige product is gemakkelijk te verspreiden in een dunne, gelijkmatige laag.

Dun en rustgevend

Dit product heeft geen vaseline, alleen zinkoxide, dus het is minder plakkerig dan veel van de zinkoxidecrèmes die we hebben getest. Net als Triple Paste bevat het huidverzachtende, ontstekingsremmende extra's, zoals calendula en panthenol, en testers rapporteerden een zwakke, vanille-achtige geur. Dankzij calendula kan luieruitslag ook sneller verdwijnen.

Punten om te overwegen

Tweede beste tot drievoudige pasta

Triple Paste heeft Cetaphil eruit gehaald dankzij de superieure dekking en verpakking. We moesten meer Cetaphil gebruiken om een ​​vergelijkbare dikke barrière te bereiken, en vloeistoffen parelden niet zo snel op en rolden niet zo snel af tijdens onze watertest. De lichtgewicht flip-cap van Cetaphil was ook lastig om met één hand te manoeuvreren, vooral met een baby in de armen.

Beste maximale sterkte

Boudreaux's Butt Paste
Een dikke crème met 40% zinkoxide plus vaseline.
Pros
Krachtige formule
Eenvoudig aan te brengen
Goed gevoel, goede geur
Cons
Uniek ingrediënt kan irriteren

Waarom we ervoor kozen

Krachtige formule

. Als u met een bijzonder pijnlijke uitslag wordt geconfronteerd, raden we Boudreaux's maximale sterkte-kontpasta aan . Deze heavy-duty pick bevat slechts vijf ingrediënten, waaronder zowel petrolatum als 40% zinkoxide voor een punch van één en twee. Deze dikke pasta is misschien te veel voor dagelijks gebruik, maar dient als een effectief hulpmiddel in de strijd tegen een boze uitslag.

Eenvoudig aan te brengen

Boudreaux Butt Paste Maximum Strength Formula was aanzienlijk dikker en zwaarder bij het aanbrengen dan de andere maximale sterkte crèmes die we hebben getest. Maar het creëerde de nodige barrière om de reeds geïrriteerde huid te beschermen en was gemakkelijk uit het grote bad te vegen en gelijkmatig te verspreiden zonder te plakkerig te zijn.

Goed gevoel, goede geur

Boudreaux heeft een minder vettig huidgevoel dan andere formules met maximale sterkte en laat een aangename vanillegeur achter. Verantwoordelijk voor dit vanille / kaneelaroma: Peruaanse balsem, afgeleid van balsembomen en met antibacteriële eigenschappen.

Punten om te overwegen

Uniek ingrediënt kan irriteren

In zeldzame gevallen is Peruaanse balsem in verband gebracht met contactdermatitis . or Vanicream Diaper Rash Ointment instead. Als je je zorgen maakt over dit ingrediënt, raden we in plaats daarvan Burt's Bees Diaper Rash Zalf of Vanicream Diaper Rash Zalf aan .

Beste natuurlijke keuze

Nature's Baby Organics
Een lichtere crème zonder vaseline en geen zinkoxide - alleen bijenwas en plantaardige oliën.
Pros
Uitstekende plantaardige crème
Vochtafvoerend en dik
Bruikbare buis
Cons
Niet zo effectief als traditionele formules

Waarom we ervoor kozen

Uitstekende plantaardige crème

was our favorite plant-based cream. Nature's Baby Organics Diaper Zalf was onze favoriete plantaardige crème. Het maakt gebruik van USDA-gecertificeerde biologische kokosolie, ricinusolie en olijfolie om water af te weren en de huid te verzachten, en bijenwas als een natuurlijke vochtbarrière. In tegenstelling tot veel van de natuurlijke producten die we hebben getest, smolt het niet of liep het niet uit tijdens het aanbrengen. Bonus: de vage, houtachtige geur deed ons aangenaam aan ceder denken.

Vochtafvoerend en dik

In onze praktijktests stootten crèmes op oliebasis niet zo snel of efficiënt water af als crèmes met zink en vaseline. Dat gezegd hebbende, Nature's Baby Organics had de beste vochtbarrière van alle plantaardige crèmes die we probeerden, met meer merkbare waterparels dan plectrums zoals Badger Baby Balm. Het is ook dikker dan rivalen zoals The Honest Company en Mother Love, die korrelig aanvoelden en vloeibaar voelden nadat ze waren opgewarmd.

Bruikbare buis

Nature's Baby wordt geleverd in een middelgrote buis, wat een ander verkoopargument was. Verschillende natuurlijke picks komen in zeer kleine verpakkingen: chapstick-sized potten of platte, schijfachtige containers, die het onmogelijk maken om een ​​aanzienlijk bedrag met uw vingertoppen te krijgen.

Punten om te overwegen

Niet zo effectief als traditionele formules

Testers rapporteerden licht maar voldoende dekking, hoewel het niet helemaal overeenkwam met de waterafstotende eigenschappen van crèmes die zinkoxide of vaseline bevatten. Het is ook een beetje duurder dan onze andere topkeuzes voor prestaties die iets minder indrukwekkend zijn. Dat gezegd hebbende, als je een volledig natuurlijke keuze wilt, is Nature's Baby de beste.

Gids voor luieruitslagcrèmes

Hoe u de juiste luieruitslagcrème voor uw baby kunt vinden

Gebruik best practices om uitslag te voorkomen

Vervang uw baby regelmatig en laat de huid volledig drogen voordat u crème aanbrengt en een nieuwe luier omdoet. Houd bovendien rekening met deze tips:

  • Draai de luiers niet te strak aan. Naast dat het ongemakkelijk is voor uw baby, kan dit de luchtstroom beperken , wat leidt tot een vochtige omgeving die luieruitslag aanmoedigt.
  • Breng een dikke laag crème aan. Om het juiste bedrag te bepalen, stelde een van onze experts voor om te doen alsof je kers op een taart verspreidde. Vergeet niet dat het dient als de barrière tussen vloeistoffen en huid.
  • Raadpleeg een arts als de uitslag na drie dagen nog niet is verdwenen. Luiercrèmes lossen gistinfecties of echte allergieën niet op, dus als u aanhoudende irritatie opmerkt, neem dan contact op met uw kinderarts.

Vermijd petroleum als u stoffen luiers gebruikt

Vaseline, minerale olie en andere op petrolatum gebaseerde producten kunnen stoffen luiers vlekken. Bovendien kunnen ze zich ook op het materiaal, vooral fleece en andere synthetische stoffen, ophopen, waardoor de effectiviteit van de luier wordt verminderd.

Zoek in plaats daarvan naar een crème op zinkbasis zoals Cetaphil Babyluiercrème, maar merk op dat je nog steeds een grondig wasprotocol en veel warm water nodig hebt. En zelfs hier zal katoenen luiermateriaal - zoals klassieke voorgevouwen luiers - het beter doen dan de synthetische materialen die gangbaar zijn voor alles-in-één of pocketluiers.

Let op allergische reacties

Een combinatie van zinkoxide en vaseline biedt de dikste, meest vloeiende dekking, hoewel elk ingrediënt op zichzelf de klus kan klaren. Wat u ook besluit, houd de huid van uw baby in de gaten voor allergische reacties en raadpleeg uw kinderarts als u vragen hebt.

Veelgestelde vragen over luieruitslagcrème

Gaat luieruitslag vanzelf weg?

In de meeste gevallen kan luieruitslag vanzelf verdwijnen . Actuele crèmes en zalven zoals degene die we in onze review hebben behandeld, kunnen het genezingsproces echter een beetje minder ongemakkelijk maken voor je kleintje. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat de luieruitslag snel verdwijnt, is door de huid van de baby voorzichtig met een milde zeep te wassen en aan de lucht te laten drogen. Eenmaal schoon, moet u een paar uur geen luiers meer gebruiken om de huid van de baby de kans te geven om te ademen. Als de luieruitslag na een week aanhoudt en ondanks het schoonmaken en zonder recept verkrijgbare remedies zoals onze topkeuzes, wilt u uw kinderarts bellen.

Kan ik alleen babypoeder of maïzena gebruiken?

Het bestrooien van de luierstreek met talkpoeder of maïzena was vroeger gebruikelijk, maar de medische gemeenschap raadt dit nu af. Baby's kunnen het poeder inademen, wat leidt tot longirritatie en ademhalingscomplicaties.

Kan ik gewoon aardolie gebruiken?

Zeker. and Desitin Skin Protectant and Diaper Rash Ointment are two well-known options. Als u een formule met alleen petrolatum wilt, zijn Aquaphor Baby Healing Zalf en Desitin Skin Protectant en Diaper Rash Zalf twee bekende opties. Ze bevatten niet helemaal de genezende slag van een crème met zinkoxide, maar sommige ouders geven er de voorkeur aan om zonnebrandachtige resten van zinkoxide te vermijden.

Waarvoor kan ik luieruitslagcrème nog meer gebruiken?

De beste luieruitslagcrème kan meer gebruiken dan u denkt. Op plant of petrolatum gebaseerde formules, zoals Nature's Baby Organics of Aquaphor, zijn vaak geweldig voor het bestrijden van een droge, gebarsten huid bij volwassenen, omdat ze dezelfde vochtinbrengende crèmes gebruiken als in veel handcrèmes. (Je kunt dit ook proberen met een zinkoxide-product, maar wees gewaarschuwd dat het niet zo goed inwrijft.)

Schoonheidsbloggers hebben pers gekregen voor het gebruik van luieruitslagcrème om acne te bestrijden, en studies lijken dit te ondersteunen, en vinden zinkoxide matig effectief tegen puistjes . Dat gezegd hebbende, verzachtende verzachtende middelen zoals vaseline leiden soms tot meer puistjes als ze op je gezicht worden gebruikt, dus misschien wil je in plaats daarvan opspringen voor een bewezen acnebehandeling .

Meer babyproductrecensies

U wilt de beste producten voor uw baby. We zijn toevallig in de business van Bests. We praten met medische professionals, nemen contact op met bedrijven, verzamelen gegevens en voeren tests uit om uitzonderlijke goederen en diensten te vinden; bekijk enkele van onze favorieten in de babygerichte beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk