Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

Momenteel aan het lezen

Amazon's Holiday Lineup brengt nieuwe echo's, een slimmere Alexa en een fancy oven

Volgende

Soorten levensverzekeringen

Met Apple Arcade is het beste consolesysteem al in uw zak

Wat u moet weten over de grootste autoverzekeringsmaatschappijen

grmajo.net

Philip Palermo

Hoofdredacteur leiden - voor thuis

Afbeelding: Amazon

5 minuten. lezen

In wat snel een nieuwe herfsttraditie wordt, onthulde Amazon een vernieuwde, vernieuwde line-up van producten net op tijd voor consumenten om te beginnen met het plannen van hun vakantie-shoppen. Met updates en nieuwe toevoegingen aan zijn Echo-, Ring- en Alexa-lijnen probeert Amazon duidelijk zijn bereik uit te breiden naar nieuwe gebieden.

Dit is wat er nieuw is.

Ring in de feestdagen

Amazon bezit eigenlijk meer dan één huisbeveiligings- en smart home-merk, maar het evenement van vandaag was gericht op de Ring-line-up, inclusief nieuwe camera-opties en een intrigerende upgradekit voor bestaande systemen.

De Ring Retrofit-alarmset is bedoeld voor huiseigenaren met oudere, bestaande beveiligingssystemen . Het idee is: misschien bent u verhuisd naar een huis waar de vorige eigenaar een bekabeld beveiligingssysteem had. Met de Retrofit-alarmset ($ 199, of gebundeld met de Ring Alarm Hub voor $ 375) kunt u dat framework opnieuw gebruiken voor een nieuwe, op Ring gebaseerde beveiligingsconfiguratie . Dat bundelde kostenslots tussen de lijstprijzen voor de 10- en 14-delige thuisbeveiligingskits van Ring.

Later dit jaar zullen de Ring Doorbell Elites een aantal nieuwe trucs leren, zorgen voor Alexa's stemassistent van Amazon. Binnenkort kunnen de slimme deurbellen reageren op bezoekers en verzoeken indienen, zoals bezorgservices om pakketten aan de deur te laten staan ​​of aanbieden om een ​​bericht aan te nemen wanneer u niet thuis bent.

Het bedrijf kondigde ook een paar nieuwe beveiligingscamera-opties aan die vanaf vandaag beschikbaar zijn: de Ring Stick Up Cam ($ 100) en de Indoor Cam ($ 60). De eerste kan op verschillende plaatsen worden geplaatst, kan worden geïntegreerd met Ring-deurbellen en kan op batterijen of op zonne-energie werken als er geen bekabelde verbinding beschikbaar is. De Indoor Cam is bedoeld voor, wacht erop ... binneninstellingen en Amazon wees erop dat het alleen beelden opneemt als je niet thuis bent.

Een echo voor elke kamer

De Echo-lijn van slimme apparaten voegt verschillende nieuwe vormfactoren toe - sommige traditioneler dan andere.

Aan de traditionele kant van de dingen: er is de komende Echo Dot met klok, die niet verrassend een Echo Dot met een klok ziet ($ 60). Een bijgewerkte, standaard Echo slimme luidspreker is ook onderweg dit vakantieseizoen, met looks geleend van Echo Plus van vorig jaar en een prijs van $ 100.

Afbeelding afkomstig van Amazon

Er is ook een nieuwe slimme weergave-optie in de Echo Show 8, die beschikt over een 8-inch scherm dat netjes tussen het bestaande 10-inch display van de Echo Show en de 5-incher van de Echo 5 past. Demo's van live en on-demand Food Network-inhoud suggereerden dat deze nieuwe optie goed in de keuken zou passen.

De Echo Flex-stekker van $ 24,99 wordt rechtstreeks op stopcontacten aangesloten en accepteert accessoires zoals nachtverlichting en bewegingssensoren, waardoor het een goede optie is voor het uitbreiden van een bestaande beveiligingsinstelling voor thuis.

Afbeeldingen met dank aan Amazon

In de premium audiocategorie lijkt Amazon te mikken op Sonos en Apple met zijn slimme luidspreker Echo Studio. De compacte eenheid bevat verschillende stuurprogramma's, waaronder een naar beneden gerichte basdriver en ondersteunt 3D-audio. Met $ 200, ondermijnt Apple aanzienlijk $ 299 HomePod en de $ 499 Sonos Play 5. Over uitdagende Apple gesproken, de Echo Buds komen voor de feestdagen om te concurreren met de AirPods en andere draadloze hoofdtelefoons . De in-ear units hebben ruisonderdrukkingstechnologie van Bose en een prijs van $ 129 die goed te vergelijken is met Apple's AirPods, die beginnen bij $ 159 en geen ruisonderdrukkingsfunctie hebben.

Op het meer avontuurlijke, eigenzinnige einde van het spectrum is er de Echo Glow, een lichtgevende bol op het tafelblad die kleuren en intensiteit kan veranderen. Hoewel sommigen misschien spotten om zijn bruikbaarheid, zou de prijs van $ 30 het kunnen zeggen: "Ja zeker, waarom niet?" Met shoppers.

En dan zijn er de Echo Frame en Echo Loop: een voor de microfoon uitgeruste bril, respectievelijk een bril. Als die een beetje buiten de mainstream klinken, zou de beschikbaarheid met alleen uitnodigingen moeten bevestigen dat deze meer aan de experimentele kant zijn, omdat Amazon blijft sleutelen met het toevoegen van spraakgestuurde smarts aan alledaagse items.

Alexa, wat is er nieuw bij jou?

De populaire stemassistent van Amazon leert ook dit seizoen wat nieuwe trucs, maar het bedrijf benadrukt vooral het be> - ongetwijfeld als antwoord op recente zorgen over verschillende stemassistentdiensten die vertrouwen op echte mensen om te luisteren naar gesprekken.

Daartoe kun je binnenkort zeggen: 'Alexa, vertel me wat je hebt gehoord', om te bekijken wat de stemassistent heeft opgepikt en, indien nodig, kun je die opnames verwijderen.

Het bedrijf belooft ook een meer natuurlijke stem, in lijn met soortgelijke beloften van Apple en zijn Siri-assistent. Je kunt ook beroemdheden als Samuel L. Jackson kopen voor $ 1 als je een beetje Hollywood aan je huis wilt toevoegen.

Alexa Communications for Kids biedt ouderlijk toezicht om te beperken met wie kinderen kunnen praten op bijvoorbeeld hun Echo Dot Kids-editie . Ondersteuning voor diensten zoals Canvas en Coursera betekent dat Alexa ouders mogelijk zou kunnen informeren over de voortgang van hun kinderen op school.

Afbeelding afkomstig van Amazon

Amazon probeert ook het bereik van Alexa in de keuken te vergroten. Vorig jaar werd een magnetron van $ 60 met Alexa-ondersteuning uitgebracht en het bedrijf volgt dat met een slimme oven die een magnetron, heteluchtoven, een luchtfriteuse en een voedselverwarmer combineert in een spraakgestuurd apparaat van $ 250.

Wat heeft Amazon besproken?

Amazon kondigde ook een nieuw programma aan met de naam Certified for Humans , waarbij producten waardig worden geacht als een panel van echte mensen kan bevestigen dat installatie, installatie en (indien nodig) bijwerken probleemloos verlopen.

Het bedrijf plaagde ook een opkomende huisdier-tracker genaamd Fetch. Het apparaat ondersteunt geofencing, zodat u onzichtbare grenzen kunt instellen en meldingen kunt ontvangen als uw harige vriend zich buiten die lijnen begeeft. Amazon zei dat het Fetch volgend jaar zal proberen te realiseren .

Doorgaan naar afrekenen

In veel gevallen lijken de agressief geprijsde producten van Amazon meer op poorten voor haar services. Wat is tenslotte een Fire TV zonder Prime Video ? En als zijn maandelijkse abonnementen niet strikt vereist zijn om producten te laten functioneren, probeert het bedrijf het toevoegen van een abonnementsservice redelijk aantrekkelijk te maken. Ring Protect Plus voegt bijvoorbeeld 24/7 monitoring toe aan uw Ring home beveiligingssysteem voor $ 10 per maand.

Maar of Amazon je probeert te betrekken bij maandelijkse betalingen of je alleen een oven verkoopt, de aanval van producten gaat over het verder inbedden van het merk in ons dagelijks leven.

Voor beter en slechter , Amazon is trots op de enorme hoeveelheid keuzes die het biedt. Het bedrijf evolueerde ver, veel verder dan zijn relatief bescheiden begin als online boekhandel en de productlijn van dit jaar is slechts de volgende stap in de niet- aflatende uitbreiding van het bedrijf. En terwijl we in de richting van het vakantieseizoen marcheren, zou Amazon waarschijnlijk van ons houden om de gangen, keukens, slaapkamers en ingangen met zijn uitrusting te dekken.

gerelateerde artikelen

Tips voor veilige connectiviteit voor slachtoffers van huiselijk geweld

Alleen thuis na school: een veiligheidsgids voor kinderen

Internetkosten: uw gids voor verborgen kosten

Home Modificaties voor senioren en gehandicapten