Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

border=0

8 min. lezen

Wanneer we denken aan beveiligingssystemen voor thuis, is het beeld dat in het algemeen opkomt een groot, vrijstaand huis met een alarmsysteembord dat uit het bloembed bij de voordeur gluurt. Ons idee van het type woning dat een alarmsysteem nodig heeft, kijkt vaak uit op een cruciaal type woning: appartementen. Maar hoewel we misschien de behoefte aan beveiligingssystemen in appartementen overslaan, zou het verstandig zijn dit niet te doen. Geloof het of niet, de statistieken tonen aan dat appartementen veel vaker een doelwit zijn voor inbraken dan andere soorten woningen. Volgens een gearchiveerd onderzoek van de National Crime Prevention Council is het 85% groter dat appartementen worden ingebroken dan eengezinswoningen.

Maar toch, terwijl buren die een muur met je delen misschien geen inbraken afschrikken, kan een beveiligingssysteem voor thuis dat wel doen. Er zijn een heleboel verschillende opties om uit te kiezen - sommige beveiligingssystemen omvatten stemafschrikmiddelen, deurbelcamera's of een andere geavanceerde vorm van extra beveiliging - en de opties kunnen moeilijk door te waden zijn. Laten we eens kijken naar enkele van de beste thuisbeveiligingsalarmen voor appartementen, zodat u uzelf en uw bezittingen kunt beschermen tegen inbraken .

Professionele monitoringsystemen

Professionele bewakingssystemen zijn hoe ze klinken. Het zijn beveiligingssystemen waarbij iemand van het alarmbedrijf de klok rond uw huis bewaakt en 24/7 bescherming van uw bescheiden woning garandeert. Ze vereisen vaak installatie, pakketten en contracten om aan de slag te gaan, maar als er een noodgeval is, zullen de monitoringcentra onmiddellijk communiceren met de juiste autoriteiten: ze sturen politie, brandweer en ambulances indien nodig.

Twee van de beste professionele bewakingsbeveiligingssystemen voor appartementen zijn Vivint en Frontpoint.

Vivint

Vivint is synoniem geworden voor geavanceerde technologie en is sinds 1999 bezig met het beschermen van uw huis - of in dit geval appartement - en scoort hier consequent hoge cijfers .

Als we zeggen dat deze systemen hightech zijn, bedoelen we het ook. Vivint biedt klanten een mobiele app om niet alleen hun huis te bewaken, maar ook dingen te doen zoals de thermostaat regelen, lichten aan en uit zetten en gesprekken voeren via de beveiligingscamera's, allemaal gestroomlijnd door Vivint's compatibiliteit met Google en Alexa spraakassistenten .

Vivint biedt opties zoals zonnepanelen en de mogelijkheid om uw deuren op afstand te vergrendelen, maar we raden u aan contact op te nemen met uw complexe manager of verhuurder voordat u van deze functies profiteert .

Punten om te overwegen

Als u niet kiest voor hun maandelijkse betaling, vereist Vivint dat u een vijfjarig contract tekent, dat een beetje >

FrontPoint

Vanaf $ 35 per maand staat Frontpoint bekend om de geweldige klantenservice en een eenvoudige doe-het-zelf-installatie, wat betekent dat je geen gedoe hoeft te hebben met afspraakvensters om je alarmsysteem te installeren. Een deel van de reden dat het installatiesysteem zo eenvoudig is, is omdat dit systeem draadloos is, wat betekent dat u geen gaten of gaten in uw muur hoeft te wissen met uw verhuurkantoor om dingen op gang te brengen.

De inhoud van een Frontpoint-beveiligingssysteem voor thuis.

Naast professionele monitoring omvatten services aangeboden door Frontpoint Crash and Smash Protection, e-mail- en sms-waarschuwingen en externe toegang via hun app, afhankelijk van het beveiligingsniveau dat u selecteert.

Punten om te overwegen

Het nadeel is dat Frontpoint momenteel slechts één pakket met videostreaming biedt, zodat je niet zoveel hightech-tools hebt om mee te werken in vergelijking met Vivint. Dat pakket verhoogt ook de kosten tot $ 50 per maand, en als u zich afmeldt voor dat pakket, is het enige alternatief voor videobewaking de camera's zelf te installeren als een op zichzelf staand onderdeel.

Bescherm Amerika

Een andere goede optie voor professionele bewaking van beveiligingsalarm is Protect America, een bedrijf dat bekend staat om zijn budgetvriendelijke bewakingspakketten - vanaf $ 19,99 - die standaard worden geleverd met een bedieningspaneel, bewegings- en toegangssensoren, tuinborden en raamstickers en DIY installatie.

U kunt uw pakket aanpassen zodat het lijkt op wat Vivint of Frontpoint aanbiedt, maar dat zal wat geld toevoegen aan uw maandelijkse factuur. Positief is dat die standaardpakketten van Protect America "smart home ready" zijn, wat betekent dat u HD-videodiensten, rook- en brandbewaking , garagedeurcontrole, slimme deurvergrendeling, slimme verlichting kunt toevoegen en uw systeem kunt integreren met je Alexa zonder al te veel gedoe naast de extra kosten.

Punten om te overwegen

Een contract met Protect America duurt drie jaar, mogelijk >Experian kredietcontrole (die uw kredietwaardigheid tijdelijk zal bepalen) voordat u hun service kunt gebruiken.

DIY monitoring systemen

Als je weet wat je van een systeem nodig hebt en waar je het nodig hebt, kun je een doe-het-zelf bewakingssysteem overwegen, dat je zelf moet installeren, maar aan de bovenkant zit je niet vast met installatiekosten.

U mag ook niet worden opgezadeld met maandelijkse monitoringkosten, omdat u bij sommige van deze systemen geen maandelijks monitoringcontract hoeft aan te schaffen. Met systemen zoals Nest Secure , Abode , Scout en Simplisafe is professionele monitoring optioneel, waardoor ze uitstekende kandidaten zijn voor DIY-appartementbescherming.

Google Nest Secure

Met optionele no-contract en contract maandelijkse monitoringpakketten, of de optie om helemaal niet door een extern bedrijf te worden gevolgd, biedt Google Nest u de soort flexibiliteit die het beste past bij het wonen in een appartement.

Er is niet veel apparatuur, maar in dit geval is het positief omdat u dit systeem zelf gaat instellen. Gelukkig is het een eenvoudige installatie en de Nest Secure is een knap systeem; het is strak en modern, en het zal niet opdringerig of misplaatst lijken, ongeacht je inrichting.

Dit systeem is gratis van maandelijkse kosten als u zelf uw huis bewaakt, geweldig voor mensen die liever hun eigen huis bewaken via hun smartphone in plaats van iemand anders te betalen om het te doen, maar ze bieden wel de optie om Brinks Home Security te gebruiken als een bewakingsservice als u dat wilt.

Punten om te overwegen

De opstartkosten van Google Nest Secure bedragen $ 400, en extra ramen en deuren die u met sensoren wilt beschermen, kosten u $ 50 extra, niet ideaal voor grotere appartementen of stadswoningen.

verblijf Connected Home Security

Dit systeem is gemaakt door een voormalige ADT-medewerker en vereist geen enkel abonnement, maar u zult geen afbreuk doen aan de waarborgen in het proces. U kunt toegang krijgen tot uw onderkomensysteem met elk apparaat dat is verbonden met internet, en die volledig gratis zelfcontrole bewaart ook de beveiligingsgeschiedenis van drie dagen, wat een handig hulpmiddel kan zijn. De app is eenvoudig te gebruiken, net als het systeem, en u kunt een flink aantal apparaten van derden toevoegen om uw beveiligingsniveau aan het systeem aan te passen.

statistieken tonen aan dat appartementen veel vaker een doelwit voor inbraken zijn dan andere soorten woningen.

Een onderkomensysteem is perfect voor de beveiliging van appartementen omdat u kunt kiezen voor een maandelijkse factureringscyclus in plaats van te worden vastgehouden aan een jaarcontract, en dankzij de compatibiliteit met derden kunt u uw eigen gadgets toevoegen aan de beveiliging van uw appartement systeem.

Mogelijke nadelen

de eigen camera's van abode zijn iets minder geavanceerd, dus je moet het op jezelf nemen om enkele andere compatibele beveiligingscamera's aan elkaar te rijgen .

Scout Alarm

Scout is zeer geschikt als beveiligingssysteem voor een appartement omdat het u in staat stelt om uw monitoringplan naar wens in en uit te schakelen, zonder boetes. De doe-het-zelf-installatie moet uw gehuurde muren behoeden voor zwaar boren. Bovendien zijn Scout-systemen zeer aanpasbaar, inclusief hoe u het beveiligingssysteem van uw appartement kunt financieren.

Punten om te overwegen

DIY is de enige installatieoptie; geen beroep doen op de professionals om je te redden.

Simplisafe

De contractloze service van SimpliSafe is een pluspunt voor alle huurders, evenals de opstartkosten van $ 15 / maand. Hoewel u kunt kiezen voor professionele installatie, is de DIY-optie appartementvriendelijker. Simplisafe's apparatuurupdate voor 2018 verbeterde de interoperabiliteit van hun producten, waardoor u gemakkelijker gadgets zoals hieronder kunt integreren in uw beveiligingssysteem van uw appartement.

Punten om te overwegen

Net als Google Nest Secure kunnen de kosten voor de apparatuur van SimpliSafe een beetje hoog worden.

À-la-cartegadgets

Misschien bent u de ultieme doe-het-zelver en weet u precies hoe u het juiste beveiligingssysteem voor uw appartement kunt installeren. Of misschien bent u niet onder de indruk van enkele van de andere opties die er zijn en wilt u een bewakingssysteem bouwen dat volledig aangepast is aan uw appartement. Nou, je hebt geluk, want er zijn een heleboel à la carte beveiligingsgadgets die je daarvoor kunt gebruiken.

Nanny cams en indoor cams

Misschien beschouw je nanny cams niet als een manier om je appartement te beveiligen tegen indringers, maar misschien moet je deze handige apparaten nog eens bekijken. Sommige van de meer geavanceerde nanny cams, zoals de Wyze Cam Pan, kunnen je via de app een volledig 360-gradenbeeld van een gebied geven omdat de basis ervan roteert en je het op afstand kunt bedienen.

De Wyze Cam Pan

Zowel de Wyze Cam Pan als zijn neef, de Wyze Cam v2, worden geleverd met automatische bewegingsdetectietechnologie, die u zo kunt instellen dat deze u via telefoonmeldingen waarschuwt wanneer er beweging is in of rond uw huis. Als bonus wordt de beweging die de Wyze detecteert ingekapseld in een limoengroene rechthoekige doos wanneer je de app opent, dus je hoeft niet door de clips te graven om erachter te komen wat de commotie veroorzaakt.

Stemassistenten

Alexa is misschien niet de eerste gadget die in je opkomt als je aan de beveiliging van een appartement denkt, maar geloof het of niet, je kunt absoluut je stemassistenten zoals Alexa en Google Assistant gebruiken om je huis te beveiligen. Deze gadgets zijn gebouwd om te communiceren met uw andere smart home-apparaten, zoals de Ring video-deurbel. Het enige dat u hoeft te doen, is bepaalde vaardigheden op uw apparaat inschakelen en vervolgens de juiste opdrachten gebruiken, zoals "Alexa, show my front door camera", waarmee u vervolgens toegang krijgt tot uw Ring-camera.

Slimme lichten

Een andere optie om potentiële indringers af te schrikken, is om te investeren in een slim licht, dat kan worden gecombineerd met Alexa om in te schakelen wanneer er beweging is in een bepaald gebied van uw huis. Het is een geweldige manier om inbrekers te laten denken dat iemand thuis is als ze dat niet zijn , en ze zijn supergemakkelijk te gebruiken in elke lamp. Ze zien er ook uit als gewone gloeilampen, waardoor ze ongelooflijk moeilijk te detecteren zijn door mensen die niet in of in de buurt van uw huis zouden moeten zijn.

Het komt neer op

Aan het einde van de dag is het verstandig om ervoor te zorgen dat uw appartement wordt beschermd, en er zijn zoveel manieren om dat te doen. Het vergt alleen wat onderzoek, een beetje vindingrijkheid en een goed idee van wat u bereid bent vooraf en maandelijks uit te geven. Of het nu gaat om een ​​slim licht of het meest geavanceerde bewaakte systeem, er is iets dat zeker voor u werkt en u het gevoel van appartementbeveiliging geeft dat u nodig hebt.

gerelateerde artikelen

Alleen thuis na school: een veiligheidsgids voor kinderen

Home Modificaties voor senioren en gehandicapten

Apple TV + haalt een boost uit de poort, maar zijn de shows goed?

Ik zeg, de BBC ontwikkelt zijn eigen digitale assistent, Beeb