Meg Cannistra Senior Content Strategist Door Meg Cannistra Senior contentstrateeg

AT U-couplet

Ooit was U-couplet het kroonjuweel van AT T's tv-diensten. Helaas is AT gestopt met het ondersteunen met hetzelfde enthousiasme dat het ooit deed. Nu het DIRECTV en DIRECTV NU bezit, geloven velen dat het bedrijf de stekker uit het U-couplet trekt om zijn indrukwekkendere tv-diensten op te voeren. Om eerlijk te zijn, de kanaalopstelling van U-verse is gewoon niet te vergelijken met andere providers. Als u AT als uw tv-aanbieder wilt blijven gebruiken, zou uw beste keuze DIRECTV of DIRECTV NU zijn, omdat het bedrijf plannen heeft om U-verse klanten in de toekomst naar deze diensten te leiden . Beide bieden betere prijspunten en de geruststelling dat ze over een paar jaar nog steeds beschikbaar zijn.

De claim

AT geeft klanten toegang tot meer dan 225 HD-kanalen en laat hen maximaal vier shows tegelijkertijd opnemen met zijn HD DVR. Bovendien kunnen klanten tv overal met de app streamen.

Is het waar?

Ja, maar de gratis HD DVR en app zijn twee van de enige verkoopargumenten van U-verse. En zelfs dan komen deze aanbiedingen met voorbehouden. De app is de enige optie voor het bekijken van programma's buiten uw tv, omdat streaming niet >

Productoverzicht

Best voor

Vanwege het slechte aanbod van kanalen en de afnemende beschikbaarheid, raden we deze service niet aan aan mensen die op zoek zijn naar een tv-aanbieder voor de >

Niet voor

Mensen die op zoek zijn naar een tv-aanbieder met uithoudingsvermogen, de mogelijkheid om vanaf alle apparaten te streamen en een verscheidenheid aan kanalen voor een redelijke prijs

Kenmerken

Prijs Promotieprijs: $ 35- $ 110 per maand voor het eerste jaar; $ 79- $ 139 per maand na het eerste jaar
Opvallende kenmerken
  • Gratis HD DVR die gelijktijdig maximaal vier shows opneemt
  • U-verse app die on-demand en live-programmering streamt
Gediende Staten 21
vergoedingen
  • Uitzendkosten: maximaal $ 5,99 per maand
  • Kosten voor vervroegde beëindiging: $ 15 per maand voor elke resterende maand op afspraak
  • Activeringskosten: $ 35
  • Extra ontvangers: $ 10 per maand per ontvanger
  • Premium HD-kanalen kosten: $ 7 per maand
Voorwaarden Overeenkomst van 12 maanden vereist. Promotieprijzen weerspiegelen $ 5 korting voor deelname aan automatisch betalen. Moet zich inschrijven voor automatisch betalen binnen de eerste 30 dagen na activering en het tegoed is niet van toepassing gedurende een tot drie maanden. Dit betekent dat als u voor het U-Family-pakket kiest, u maximaal drie maanden $ 40 betaalt voordat de prijs daalt naar de geadverteerde $ 35 per maand. Dit krediet voor automatisch betalen eindigt na het eerste jaar.

Gratis HD DVR

Elk huishouden ontvangt een gratis HD-DVR bij elk pakket. En met de mogelijkheid om maximaal vier shows tegelijkertijd op te nemen, heb je nooit ruzie over wiens favoriete shows voorrang hebben.

U-verse app

Hoewel je geen shows en films kunt streamen op uverse.com, kun je toch de U-verse-app downloaden voor toegang tot live en on-demand programmering. Het werkt op de meeste apparaten, waardoor u volledige toegang tot uw service hebt terwijl u onderweg bent. Wilt u de kinderen bezig houden tijdens een >

Bundelopties

U-verse bundelen met AT Internet en Digital Home Phone bespaart u wat geld. U-Verse en AT T-internetbundels beginnen voor het eerste jaar met $ 65 per maand ($ 109 per maand na het eerste jaar) en omvatten het meest elementaire tv-pakket - U-Family - evenals tot 50 Mbps internetsnelheden met onbeperkte gegevens. Indien apart gekocht, kost U-Family het eerste jaar $ 35 per maand, en AT Internet kost $ 40 per maand voor het eerste jaar (internet is niet onbeperkt indien apart gekocht).

$ 200 Visa-beloningskaart

AT geeft alle klanten die zich aanmelden voor U-verse een $ 200 Visa-beloningskaart voor een beperkte tijd.

Mogelijke nadelen

Onzekere toekomst

Op dit moment lijkt het er niet op dat U-couplet nog veel >de Dallas Business Journal meldde , "heeft het bedrijf klanten agressief naar zijn DIRECTV-service verplaatst sinds het het bedrijf heeft overgenomen." Of dit betekent dat AT van plan is U-verse opnieuw uit te vinden of het af te ronden is op dit moment onduidelijk. Het lijkt er ook op dat AT tegen 2020 streaming via DIRECTV wil pushen .

Zwakke zenderopstelling

Wat de beschikbare kanalen betreft, is de line-up van U-verse behoorlijk ondergeschikt. Hoewel het U-Family-pakket op instapniveau meer dan 200 kanalen heeft, zijn veel van deze niet de standaardkanalen die je van een standaard tv-pakket mag verwachten. Je kinderen kunnen Adventure Time of Teen Titans Go niet zien! bijvoorbeeld omdat Cartoon Network niet is opgenomen in het U-Family-pakket. Je kunt verder gaan dan U-Family en toegang krijgen tot meer kanalen, maar U200 - het op één na goedkoopste pakket - kost $ 20 meer per maand en springt na het eerste jaar op tot $ 98. U kunt net zo goed kiezen voor het instappakket van DIRECTV, dat betere kanalen biedt dan de U200 voor een lagere prijs.

Gelimiteerde beschikbaarheid

U-verse is alleen beschikbaar in 21 staten en kan zelfs beperkt zijn tot bepaalde steden in deze staten. Ondertussen is AT T's andere tv-aanbieder - DIRECTV - landelijk beschikbaar. Dit gebrek aan dekking is een andere reden om AT T's toewijding aan U-couplet in twijfel te trekken.

Tarief voor premium HD-kanalen

De meeste HD-kanalen zijn alleen beschikbaar op het duurste U450-pakket van U-verse. En als je het leuk vindt om Game of Thrones in Full HD-glorie te bekijken, dan moet je nog verder betalen. . U-verse brengt $ 7 per maand extra in rekening voor HD-versies van premiumkanalen zoals HBO, Showtime en Starz .

Prijsstijgingen

AT heeft on>U-verse pakketten afgeprijsd om ze aantrekkelijker te maken. Na het eerste jaar verdubbelen sommige van deze pakketten echter bijna in prijs. Als u het U200-plan krijgt, verwacht dan dat het in het tweede jaar van $ 55 naar $ 98 gaat. Dat is niet zo ongebruikelijk bij tv-providers - DISH Network is de enige die we zagen die je prijs twee jaar >

De competitie

AT U-couplet
DIRECTV
Charter Spectrum
DIRECTV NU
Prijs
$ 35- $ 110 per maand voor het eerste jaar
$ 35- $ 110 per maand voor het eerste jaar
$ 30- $ 70 per maand voor het eerste jaar
$ 35- $ 70 per maand
Staten beschikbaar
21
50
45
50
Aantal kanalen
550+
325+
200+
120+
Contractduur
12 maanden
24 maanden
12 maanden
1 maand
4K kanalen
HD DVR

AT U-couplet versus DIRECTV

is one of the largest TV providers in the US, using satellites to transmit your favorite shows and movies to your television. DIRECTV is in 2015 overgenomen door AT en is een van de grootste tv-aanbieders in de VS die satellieten gebruikt om uw favoriete programma's en films naar uw televisie te verzenden. De landelijke beschikbaarheid van DIRECTV breidt zijn bereik uit tot veel meer klanten dan U-verse. Een van de dingen die DIRECTV populair maakt, is de toegang tot NFL Sunday Ticket . Door het NFL Sunday Ticket aan je pakket toe te voegen, kun je elke zondag live out-of-market voetbalwedstrijden kijken. Dus als je een die-hard Patriotsfan bent die in Californië woont, kun je nog steeds je favoriete team uit het hele land aanmoedigen. U-verse biedt niet dezelfde exclusieve programmering.

AT U-couplet versus Charter Spectrum

will still own internet and cable provider Time Warner Cable. Hoewel AT van plan is Time Warner Inc. over te nemen , zal Charter Spectrum nog steeds eigenaar zijn van internet- en kabelaanbieder Time Warner Cable. Het is beschikbaar in 45 staten en bevat gratis HD met zijn tv-pakketten. De kabel-tv-service van Spectrum is ongeveer dezelfde prijs als U-verse, maar we dachten dat de pakketten overal beter waren. De zilveren en gouden opties omvatten premium filmkanalen zoals HBO, Cinemax en Showtime, samen met sportkanalen zoals het NFL-netwerk. Bovendien is het Gold-pakket van Charter Spectrum voor $ 70 per maand aanzienlijk goedkoper dan het toppakket van U-verse, dat voor $ 110 geldt.

AT U-couplet versus DIRECTV NU

DIRECTV NU wordt snel een van de populairste livestreamingdiensten. Een DIRECTV NU-abonnement biedt niet alleen de meest populaire kanalen (inclusief lokale netwerken) zonder padding, het geeft je ook toegang tot duizenden on-demand titels. Net als bij standaard DIRECTV biedt DIRECTV NU minder kanalen dan U-verse maar bevat een hogere concentratie van hoogwaardige netwerken. En in tegenstelling tot U-verse zit je niet >

Veelgestelde vragen over AT U-verse

Wat is het verschil tussen AT U-Verse en DIRECTV?

Het be>onze review van DIRECTV .

Moet ik AT internet kopen om een ​​U-couplet te krijgen?

Niet noodzakelijk. Je zou een andere internetprovider kunnen gebruiken in combinatie met U-verse tv, maar je zou geen toegang hebben tot veel van de extra functies die bij de service horen. DVR-functies zouden bijvoorbeeld aanzienlijk beperkt zijn. U zou ook geen toegang hebben tot de mobiele app en op afstand tv kijken zonder AT internet.

Hoe>

De meeste mensen lijken te denken dat het einde voor U-couplet nabij is. Bloomberg schreef begin 2016 dat het niet >vertelde een woordvoerder aan de Dallas Business Journal dat het bedrijf "zijn middelen eenvoudigweg concentreerde op de streamingtoepassingen die het meest worden gebruikt door onze klanten."

Het komt neer op

Vroeger een van de meest innovatieve tv-diensten, vervaagt AT U-verse nu in het duister. Zelfs met de gratis HD DVR en app, is het nog geen goed idee om zo laat in de game op de U-verse bandwagon te springen. De onzekere toekomst, de beperkte beschikbaarheid en de matige zenderopstelling wijzen erop dat U-couplet je geld of tijd niet waard is. Als u op zoek bent naar een nieuwe tv-aanbieder die aan uw behoeften voldoet, ga dan met DIRECTV of een livestreamingdienst zoals DIRECTV NU.

Misschien vind je dit ook leuk