Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Transamerica Levensverzekeringsoverzicht

De Transamerica Life Insurance Company biedt polissen die zowel goed afgerond als flexibel zijn, terwijl ze toch consistent lage premies halen in onze offertevergelijkingen - dat is waarom we het "meest betaalbare polissen" hebben toegekend in onze beoordeling van de beste levensverzekeringen .

Wat beleidsopties betreft, houden we ervan dat Transamerica dekking biedt voor het leven van 10 tot 30 jaar en van $ 25.000 tot $ 10 miljoen aan uitkeringen bij overlijden. Dit is een breder bereik dan de meeste bedrijven op beide punten. Aangezien een overlijdensrisicoverzekering bedoeld is om een ​​betaalbare dekking te bieden zo>

Transamerica heeft de referenties om ook haar aanbod te ondersteunen. Het bedrijf behaalde topscores voor financiële sterkte van drie afzonderlijke ratingbureaus, wat betekent dat het kan worden gerekend als u een claim moet indienen . De enige plaats waar Transamerica een beetje tekortschiet, is de klantenservice, die onder het gemiddelde in het klanttevredenheidsonderzoek van JD Power staat . Dat is misschien iets om op te letten als uitstekende ondersteuning hoog op uw lijst met must-haves staat.

De claim

De Transamerica Life Insurance Company benadrukt hun zeer individuele aard van levensverzekeringen en beweert een "assortiment flexibele producten aan te bieden die aan uw persoonlijke behoeften voldoen."

Is het waar?

Ja.

Het is waar dat de overlijdensrisicoverzekering van Transamerica bijzonder flexibel is. Het biedt een indrukwekkend scala aan overlijdensuitkeringen en opties voor de duur van een termijn, zodat de meeste mensen een beleid kunnen vinden dat bij hun behoeften en hun budget past. Het bedrijf heeft ook een goede selectie van add-ons voor polissen, zoals een versnelde uitkering bij overlijden , arbeidsongeschiktheidsdekking en de optie om een > . Dit betekent dat u uw levensverzekering kunt versterken waar u extra bescherming nodig hebt. Deze flexibiliteit strekt zich ook uit tot de permanente producten van het bedrijf, met individuele levensverzekeringen tot $ 3 miljoen.

We raden Transamerica echter niet aan als u op zoek bent naar een universeel levensbeleid. De universele optie - Transamerica Financial Fund Indexed Universal Life (FFIUL) - was de afgelopen jaren controversieel en werd zelfs aangeklaagd wegens hogere prijzen voor actief beleid.

Laat je niet afleiden van de Transamerica Life Insurance-onderneming als geheel. Transamerica heeft een positieve reputatie voor het aanbieden van degelijk, betaalbaar beleid voor de >


Transamerica

Productoverzicht

Best voor

Betaalbare levensverzekeringen

Niet voor

Gehele of universele levensverzekering

Kenmerken

Staten dienden 50 *
Financiële sterkte ratings AM Best: A +

Moody's: A1

S Global: AA-
JD Power 2018 US Life Insurance Study-score 751/1000
Verzekeringstypes aangeboden Term, geheel, universeel
Termijnen aangeboden 10, 15, 20, 25, 30 jaar
Opvallende dekking Gegarandeerde premies voor overlijdensverzekering

Versnelde uitkering bij overlijden

Uitval van premie voor gehandicapten

Onopzettelijke overlijdensverzekering

>
Klant tools Online offertes voor overlijdensverzekering

Community financieel forum en blog

* Trendsetter LB termijnlevenbeleid niet beschikbaar in New York

Flexibel levensloopbeleid

Het doel van levensverzekeringen is dekking te bieden tijdens de meest kritieke financiële periodes van uw leven: bijvoorbeeld terwijl u een hypotheek op het huis hebt of terwijl u uw kinderen betaalt tijdens hun studie. Het beste beleid voor een >

Transamerica termijn levensbeleid begint met een uitkering bij overlijden van slechts $ 25.000: een van de laagste toegangspunten die we hebben gezien. Dat geeft klanten de mogelijkheid om een ​​klein, super betaalbaar beleid te kopen. Het bedrijf biedt ook voorwaarden van 10 tot 30 jaar in stappen van vijf jaar. Het heeft zelfs een looptijd van 25 jaar, die sommige bedrijven met vergelijkbare opties (zoals TIAA Life) overslaan. De meeste mensen zullen in staat zijn om de juiste term voor hun behoeften te vinden met Transamerica.

Goed afgeronde dekking selectie

Na het kiezen van het juiste type levensverzekering en de juiste looptijd (indien van toepassing), hebt u de mogelijkheid om uw polis aan te passen via add-ons of " renners ". Transamerica-verzekering heeft een goede selectie in deze afdeling. Het be>

Andere hoogtepunten zijn een afstandsverklaring van premium rider, die toekomstige betalingen vergeeft als de verzekerde gewond is en niet meer kan werken, en een accidentele overlijdensrijder, die tot 200% van de uitkering bij overlijden kan betalen als de verzekerde sterft door accidentele oorzaken . Als u een Transamerica-verzekering overweegt, neem dan contact op met een agent over beschikbare opties voor ruiters die u ten goede kunnen komen.

Over het algemeen betaalbaar voor overlijdensverzekeringen

Hoe groter uw uitkering bij overlijden, hoe hoger uw premie. Dat betekent dat Transamerica's lage toegangslimiet - overlijdensverzekering die begint met een uitkering bij overlijden van $ 25.000 - het mogelijk maakt om standaard enkele van de goedkoopste polissen op de markt aan te bieden. Zelfs voor een groter beleid zijn de prijzen van Transamerica echter waarschijnlijk concurrerend. Na het vergelijken van de premies van een paar bedrijven voor verschillende scenario's (per leeftijd, geslacht en gezondheid) waren we onder de indruk van de lage kosten van Transamerica - beginnend bij iets minder dan $ 11 per maand.

>

Hoewel Transamerica geen >

Mogelijke nadelen

Gemiddelde klantenservice

De reputatie van het Transamerica Life Insurance bedrijf voor klantenservice is strikt middelmatig. In het klantenonderzoek van JD Power uit 2018 werd het bedrijf bijna onderaan de lijst beoordeeld met een ondergemiddelde score van twee op vijf. Als uitstekende ondersteuning een groot verkoopargument voor u is, bent u misschien beter af met een bedrijf als State Farm (dat vijf jaar achtereen de gouden prijs van JD Power heeft verdiend).

Dit is echter geen garantie dat uw individuele ervaring slecht zal zijn. We raden nog steeds aan om een ​​offerte van Transamerica te krijgen wanneer u rondkijkt en ziet hoe de prijs en klantenservice zich verhouden tot uw individuele omstandigheden.

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

De competitie

Transamerica TIAA Life New York Life Staatsboerderij
Onze review Onze review Onze review
Term life
Hele leven
Universeel leven
Termijn dekking begint bij
$ 25.000 $ 100.000 $ 100.000 $ 50.000
De dekking van het hele leven begint bij
$ 2.000 N / A $ 50.000 $ 100.000
Looptijden (jaren)
10, 15, 20, 25, 30 10, 15, 20, 30 10-20 10, 20, 30
Gegarandeerde premies
Versnelde uitkering bij overlijden
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Transamerica Life Insurance Company versus TIAA Life

TIAA Life en Transamerica lopen vrij nek-aan-nek voor levensverzekeringen. Ze hebben allebei alle be>

Het is echter be>

Transamerica Life Insurance Company versus New York Life

Terwijl Transamerica een van onze topkeuzes is voor levensverzekeringen, is New York Life een van onze favorieten voor het hele leven. Dit is een van onze topproviders over de hele linie, zowel voor het gehele en universele beleid als voor de looptijd.

Als het gaat om de dekking van het hele leven, waarderen we dat New York Life een ongelooflijke reeks voordelen bij overlijden biedt. U kunt een beleid kopen dat begint bij $ 50.000 of eindigt in de tientallen miljoenen - wat betekent dat er bijna geen limiet is aan zijn capaciteit als spaar- of overervingskanaal. (Tenzij u Jeff Bezos bent. Maar dat doet u waarschijnlijk niet.) New York Life biedt ook een bijzonder flexibele, gegarandeerde universele levensverzekering, waardoor het een van onze favoriete levensverzekeringsmaatschappijen voor senioren is . Begin hier met zoeken als je een permanente dekking hebt.

Transamerica Life Insurance Company vs. State Farm

Een van de nadelen die we over Transamerica hebben opgemerkt, was de klantenservice: niet verschrikkelijk, maar niet uitstekend, volgens de verzekeringnemers van het bedrijf . Als u iemand bent die veel voorraad in klantenservice legt, is het wellicht beter om elders dekking te kopen. Wij bevelen State Farm aan . Dit bedrijf doet zijn reputatie van 'als een goede buur' en zijn nieuwere belofte om 'hier om het leven goed te laten gaan' waar: vanaf 2018, vijf jaar op rij de gouden prijs van JD Power voor klanttevredenheid mee naar huis nemen.

Dat gezegd hebbende, kan er een kleine afweging zijn tussen servicekwaliteit en prijs. Onze vergelijkingen van offertes toonden hogere premies van State Farm dan van andere aanbieders van levensverzekeringen, waaronder Transamerica, TIAA Life, New York Life en The Globe. Vergeet niet dat de prijzen individueel zijn, dus dit is niet in steen vastgelegd. Het is absoluut de moeite waard om een ​​offerte van State Farm te krijgen terwijl u aan het winkelen bent om te zien hoe de prijzen stijgen.

Veelgestelde vragen over Transamerica Life Insurance

Is Transamerica levensverzekeringen geschikt voor mij?

Ja - als u op zoek bent naar een levensverzekering. Transamerica-verzekeringen voldoen aan al onze benchmarks voor geweldige dekking, inclusief gegarandeerde premies, verlengbaarheid, flexibele looptijden en de optie om te converteren naar permanente dekking als dat nodig is. Het is ook vermeldenswaard dat Transamerica een van de weinige providers is die echt lijkt te begrijpen hoe ze zich kan inschrijven voor mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes.

"Hun acceptatierichtlijnen zijn zeer eenvoudig en gunstig voor veel mensen die niet in perfecte gezondheid zijn", zegt Matt Schmidt, CEO van Diabetes Life Solutions . "Concurrerend zijn in de substandaardwereld van levensverzekeringen is een van hun prioriteiten, en de diabetesgemeenschap kan hiervan profiteren."

We zijn minder onder de indruk van de hele levensverzekering van Transamerica. De uitkeringen bij overlijden variëren van $ 2.000 tot $ 3 miljoen, wat een vrij beperkte reikwijdte is in vergelijking met andere topbedrijven. (Het hele levensbeleid van New York Life loopt maximaal uit in de tientallen miljoenen .) Als u op zoek bent naar een permanent beleid, probeer dan in plaats daarvan te kiezen voor de beste levensverzekering of de beste gegarandeerde universele levensverzekering .

Is Transamerica levensverzekeringen overal beschikbaar?

Ja. Transamerica schrijft levensverzekeringen in alle 50 staten, hoewel haar Trendsetter LB-beleid niet beschikbaar is in New York.

Wat is Transamerica FFIUL?

FFIUL is de Index van het Financiële Fonds van Transamerica Universal Life. Dit is een soort permanente levensverzekering. Het biedt flexibele premies en een gegarandeerd uitkering bij overlijden, waarbij een deel van de contante waarde van uw polis naar een rente-verdienend indexfonds gaat.

De voordelen van indexlevensverzekeringen worden besproken: groei kan agressief zijn, maar het is ook onderhevig aan volatiele markten en de tarieven zijn vaak hoog . Wat uw houding ook is, wij raden voorzichtigheid aan bij het overwegen van Transamerica FFIUL. Dit beleid trekt veel klachten van klanten en het bedrijf is zelfs aangeklaagd wegens het verhogen van prijzen voor actieve accounts .

Wat is een versnelde uitkering bij overlijden?

Soms aangeduid als een 'renner voor leefuitkering', stelt een renner met versnelde overlijdensuitkering de verzekeringnemer in staat contante betalingen en voorschotten op de uitkering bij overlijden te ontvangen. "Dit soort betalingen wordt meestal gedaan als de verzekerde wordt gediagnosticeerd met een chronische of terminale ziekte of kan ook worden betaald als de verzekerde niet in staat wordt enkele van de essentiële functies van het dagelijks leven uit te voeren", zegt Ali Hashemian, president van Kinetic Financial . Hij zegt dat dit een populair antwoord is geworden op degenen die zich bezighouden met >

Het komt neer op

Als u op zoek bent naar een tijdelijke verzekering, vraag dan een offerte aan bij Transamerica Life Insurance Company. Het biedt een groot aantal beleidsgroottes en looptijden en is waarschijnlijk betaalbaar. Als u op zoek bent naar een permanente verzekering, raden we u aan om elders te zoeken. Transamerica verzekeringsaanbiedingen zijn veel beperkter in die afdeling.

Misschien vind je dit ook leuk