Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste reisverzekeringsmaatschappijen

De beste reisverzekeringsmaatschappijen geven u de vrijheid om van uw reis te genieten zonder vast te lopen in de complexiteit van reizen, met primaire medische dekking, royale limieten, weinig uitzonderingen en eersteklas klantenservice. Kortom, de beste reisverzekering moet u in de rug hebben, of het nu helpt om eventuele verwondingen te dekken of om u geld te geven wanneer een enorme vertraging toeslaat. Om u te helpen de beste verzekering voor uw reis te vinden, hebben we 22 van de beste aanbieders van het land bekeken. Uiteindelijk zijn de kosten afhankelijk van u, uw reis en met wie u mee gaat - daarom is het be>

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder een reisverzekering. We hebben 22 van de beste providers van het land geëvalueerd, tientallen verschillende beleidsregels gelezen en beoordeeld, en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere reisverzekeraars.

De 4 beste reisverzekeringsmaatschappijen

De beste reisverzekeringsmaatschappijen: samengevat

Travelex-verzekeringsdiensten John Hancock Insurance Agency IMG Allianz Global Assistance
Onze review Onze review
Het beste
Voor gezinnen Voor individuele reizigers Voor sensatiezoekers Voor >
Aanbevolen plannen
Reizen selecteren Brons, zilver, goud iTravelInsured LX OneTrip Premier, AllTrips Executive
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ EEN EEN EEN-
Dekking extreme sporten
Annuleer om welke reden dan ook
✓ *
Gratis dekking voor kinderen
✓ † ✓ †
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

* Behalve inwoners van New York
† Onder de 18

Het beste voor gezinnen

Travelex
Echt uitgebreide dekking met kinderen onder de 18 jaar zonder extra kosten.
Pros
Financiële sterkte
Uitgebreide dekking en upgrade-opties
Kinderen gratis gedekt
Geweldige klantenservice
Cons
Beperkt basisplan
Niet altijd de beste deal

Waarom we ervoor kozen

Financiële sterkte

policies are underwritten by Berkshire Hathaway Specialty Insurance, which has an A++ rating from AM Best. Travelex- polissen worden onderschreven door Berkshire Hathaway Specialty Insurance, die een A ++ rating heeft van AM Best. Eenvoudig gezegd betekent dit dat Travelex een van de financieel meest stabiele aanbieders van reisverzekeringen op de markt is en u zich geen zorgen hoeft te maken over het vermogen van het bedrijf om uw claim te betalen.

Uitgebreide dekking en upgrade-opties

Travelex's Travel Select Plan heeft alles in huis voor een geweldige reisverzekering. Het biedt $ 50.000 dekking voor medische behandeling en een indrukwekkende $ 500.000 voor medische evacuatie. Als u uw plan binnen 21 dagen na de eerste aanbetaling koopt, biedt de polis ook dekking voor verliezen als gevolg van een reeds bestaande medische aandoening (uitgesloten in de meeste reisverzekeringen). Afgezien van medische dekking, omvat het plan alles, van gemiste verbindingen tot vertraging van bagage.

De standaarddekking van het Travel Select-plan is grondig, maar we vinden het erg leuk hoe Travelex zijn optionele dekking ook verpakt: upgrades à la carte die u kunt toevoegen aan uw bestaande dekking. De dekkingsupgrades omvatten populaire opties zoals dekking voor avontuur of "extreme" sporten en de mogelijkheid om om welke reden dan ook te annuleren.

Het bedrijf biedt ook een medische upgrade die u een extra $ 50.000 geeft voor standaard medische dekking (voor een totaal van $ 100.000) en een extra $ 500.000 voor medische evacuatie (in totaal $ 1 miljoen) - een leuke opname voor degenen die een beetje extra veiligheid willen .

Kinderen gratis gedekt

Voor iedereen die met gezinnen reist, raden we aan een offerte van Travelex te krijgen. Dat komt omdat kinderen jonger dan 18 jaar gratis deelnemen aan het Travelex Select-abonnement. De meeste bedrijven rekenen over het algemeen een vast bedrag voor kinderen; toen we citaten van John Hancock kregen, voegde het toe aan ongeveer $ 50 per kind.

Geweldige klantenservice

Travelex biedt ook een aantal van de beste klantenservice. Ons telefoontje werd snel beantwoord, en de vertegenwoordiger die we spraken was deskundig en vriendelijk en drong pas op ons aan voor persoonlijke gegevens als dat nodig was - een verfrissende verandering van tempo. Als er iets misgaat tijdens uw reis, zorgt de 24/7 noodhulp van het bedrijf ervoor dat u op elk gewenst moment contact kunt opnemen met een vertegenwoordiger van Travelex voor ondersteuning.

Punten om te overwegen

Beperkt basisplan

Hoewel het Travel Select-plan een indrukwekkende dekking biedt, voldeed het basisplan van Travelex niet aan onze basisvereisten voor aanbieders van reisverzekeringen. Om te beginnen beperkt het Travel Basic- plan medische nooddekking op $ 15.000, wat ver onder het aanbevolen minimum ligt. Het biedt ook geen opties voor "extreme" activiteiten of een add-on Annuleren om welke reden dan ook. Om eerlijk te zijn, kan het basisplan een acceptabele match zijn voor kortere binnenlandse reizen, maar we zijn ervan overtuigd dat het Travel Select-plan de juiste weg is.

Niet altijd de beste deal

Hoewel de prijs afhankelijk is van een aantal variabelen, waaronder uw locatie, reisbestemming en reisduur, is het vermeldenswaard dat het Travel Select-plan het duurste van Travelex is. Met andere woorden, er is een mogelijkheid dat u een andere aanbieder kunt vinden die voor een goedkopere dekking, zoals $ 100.000 aan medische dekking, biedt. Dit is niet gegarandeerd, maar rondkijken kan elders tot een betere deal leiden.

Het beste voor individuele reizigers

John Hancock
John Hancock combineert uitgebreide dekking met vriendelijke, deskundige klantenservice.
Pros
Duidelijke contracten
Royale dekking
Geweldige klantenservice
Cons
Geen gratis dekking voor kinderen
Geen dekking voor "extreme" sporten of activiteiten

Waarom we ervoor kozen

Duidelijke contracten

offers an impressively straightforward and easy-to-read contract. John Hancock biedt een indrukwekkend eenvoudig en gemakkelijk te lezen contract. Bij het uitleggen van de dekking voor reisonderbrekingen als gevolg van een gestolen paspoort, vermeldt het contract duidelijk dat het "een gedocumenteerde diefstal van paspoorten of visa" omvat. Gedocumenteerd betekent dat je de diefstal hebt gemeld bij de lokale autoriteiten. ”Het contract is geen vermakelijke lezing, maar we vinden het leuk dat het beleid zo eenvoudig mogelijk wordt uiteengezet en onderweg verduidelijkingen biedt, zodat we precies weten wat we kunnen verwachten onze dekking.

Royale dekking

John Hancock biedt alle standaarddekking die u van een reisverzekeraar mag verwachten, inclusief terugbetaling van reisannulering en 24/7 assistentie. U krijgt zelfs tot $ 150 per dag voor maaltijden en andere uitgaven als uw vlucht drie uur vertraging heeft, in tegenstelling tot de vijf tot 12 uur van andere bedrijven die we hebben vergeleken. We waren ook onder de indruk van de medische dekking - het Bronze-plan (het goedkoopste) biedt $ 50.000 voor medische behandelingen en $ 250.000 voor medische evacuatie. Upgrade naar het zilver of goud en de bedragen stijgen. Het bedrijf biedt zelfs $ 750 voor tandheelkunde (een volledige $ 250 meer dan concurrenten zoals Travelex).

Geweldige klantenservice

We waren ook onder de indruk van de service van wereldklasse van John Hancock. De vertegenwoordigers van John Hancock waren deskundig, vriendelijk, geduldig en warm, en ze wisten de verslaggeving heen en weer. Sterker nog, het kostte het bedrijf minder dan een minuut om onze oproep te beantwoorden, waardoor we er zeker van waren dat als we in noodgevallen moesten bellen, we in goede handen zouden zijn.

Het moet worden opgemerkt dat de klantenservice van John Hancock (de afdelingen verkoop en claims) in feite wordt beheerd door Seven Corners - een andere verzekeringsmaatschappij die onze topkeuzes niet helemaal heeft gemaakt. Toch vinden we dat het beleid van John Hancock en de klantvertegenwoordigers een uitstekende combinatie vormen.

Punten om te overwegen

Geen gratis dekking voor kinderen

We waren teleurgesteld om te zien dat John Hancock geen gratis dekking biedt voor kinderen jonger dan 18 jaar. Dat betekent dat je extra moet betalen om je kinderen te verzekeren, wat uiteindelijk vrij duur kan zijn. Als u met het gezin op reis gaat en wat geld wilt besparen, raden we u aan om offertes te vergelijken met aanbieders zoals Travelex en Allianz Global Assistance.

Geen dekking voor 'extreme' sporten of activiteiten

Als avontuurlijke activiteiten zoals rotsklimmen, parachutespringen of speleologie op je route staan, is John Hancock niet de beste keuze. Het bedrijf biedt geen dekking voor blessures als gevolg van "extreme" sporten en activiteiten. Voor degenen die van deze activiteiten genieten, raden we aan om offertes te ontvangen van providers die optionele dekking bieden, zoals Travelex of IMG. Maar voor degenen die het rustig aan willen doen, is John Hancock nog steeds een goede keuze.

Het beste voor sensatiezoekers

IMG


IMG
IMG's LX-plan omvat avontuurlijke sporten zoals scubaduiken, helikoptervluchten en bromfietsverhuur.
Pros
Dekking afgestemd op avontuurlijke activiteiten
Royale medische dekking
Handige klantenservice
Cons
Vereisten voor > Minder aanpassingsopties

Waarom we ervoor kozen

Dekking afgestemd op avontuurlijke activiteiten

leads the pack when it comes to offering plans for adventurers. IMG loopt voorop als het gaat om het aanbieden van plannen voor avonturiers. Het iTravelInsured LX- plan is speciaal ontworpen voor reizen naar afgelegen of exotische locaties en biedt $ 500.000 dekking voor "sport / recreatieve activiteiten", evenals $ 10.000 dekking voor zoeken en redden. Avontuurlijke maar natuurlijk gevaarlijke activiteiten zoals rotsklimmen of duiken kunnen het risico lopen op een dure verwonding of gestrand worden. We vinden het leuk dat IMG een plan biedt dat avonturiers gemoedsrust kan geven.

Royale medische dekking

Met een limiet van $ 500.000 voor medische dekking, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over een hoge rekening in geval van ziekte of letsel - dekking voor avontuurlijke sporten en activiteiten is inbegrepen in het bedrag. Bovendien zorgt een limiet van $ 1 miljoen voor medische evacuatie ervoor dat u veilig en betaalbaar thuis kunt komen als u extra medische zorg nodig heeft.

Handige klantenservice

Net als onze andere providers behaalde IMG hoge cijfers voor zijn klantenservice. Telefoontjes werden snel beantwoord en de vertegenwoordigers waren geduldig, beleefd en behulpzaam. Het bedrijf biedt echter ook een Live Chat-optie op zijn website, wat ongelooflijk behulpzaam was toen we plannen aan het vergelijken waren.

Het enige andere bedrijf uit onze selectie om chat aan te bieden was John Hancock, maar de chatoptie was een apart venster dat iets moeilijker was om bij te houden. IMG's chatbox blijft verbonden met de onderkant van uw scherm en is minimaliseerbaar voor gemakkelijke toegang wanneer u het nodig hebt.

Punten om te overwegen

Vereisten voor >

IMG heeft een van de >SE-plan 12 vereist voor beide. Het Travel Lite-plan is zelfs nog slechter om 12 uur voor vertraging van de reis en 24 uur voor bagage. Ter vergelijking: andere providers hebben soms drie tot vijf uur nodig - waardoor dit ongemak moeilijk te negeren is.

Minder aanpassingsopties

Hoewel we het leuk vinden hoe IMG zijn plannen ontwerpt om aan de behoeften van specifieke reizigers te voldoen, missen we de upgrade-opties van providers zoals Travelex. We waren bijvoorbeeld teleurgesteld dat we geen dekking voor avontuurlijke sporten of de mogelijkheid om om welke reden dan ook aan het SE-plan te annuleren konden toevoegen. Maar rondom een ​​solide dekking is IMG het overwegen waard als je een avonturier bent of een gezinsuitje plant.

Het beste voor >

Allianz Global Assistance
Als u een semester in het buitenland doorbrengt of een >
Pros
Dekking voor > Multi-trip plannen
Verbeterde klantenservice
Cons
Add-ondekking ontbreekt
Geen gratis dekking voor kinderen met >

Waarom we ervoor kozen

Dekking voor >

is one of your best options. Als u een reis >plant , is Allianz Global Assistance een van uw beste opties. De meeste providers (behalve Travelex) beperken hun dekking tot drie maanden, maar Allianz Global Assistance verzekert reizen tot een jaar >OneTrip Premier Plan , dat voldoet aan onze reisverzekeringsvereisten en kinderen tot 18 jaar dekt voor >

Multi-trip plannen

Voor degenen die vaak reizen, biedt Allianz Global Assistance ook jaarplannen die in de loop van een jaar ononderbroken dekking bieden voor internationale of binnenlandse reizen. U moet gaan met het duurdere AllTrips Executive Plan of hoger om betrouwbare dekking te ontvangen, maar de jaarlijkse vergoeding is het waard. De eenmalige kosten bedragen gemiddeld ongeveer een paar honderd dollar , wat handiger en veel goedkoper is dan het aanmelden voor een nieuwe reisverzekering voor elk van uw reizen.

Verbeterde klantenservice

De eerste keer dat we reisorganisaties meer dan een jaar geleden beoordeelden, was onze telefoonervaring met de klantenservice van Allianz Global Assistance op zijn best middelmatig: we zaten meer dan vijf minuten in de wacht en onze vertegenwoordiger leek minder van de plannen te weten dan wij.

De tijden zijn echter veranderd en onze meest recente ervaring met wereldwijde hulp van Allianz Global Assistance was veel beter. Ons telefoontje werd in ongeveer de helft van de tijd beantwoord en onze vertegenwoordiger was redelijk goed geïnformeerd. Volledige openbaarmaking: onze andere keuzes zijn nog steeds merkbaar beter, maar we waarderen het dat Allianz Global Assistance zijn spel heeft opgevoerd.

Punten om te overwegen

Add-ondekking ontbreekt

Allianz Global Assistance is flexibel als het gaat om de lengte van uw reizen, maar die flexibiliteit strekt zich niet uit tot alle dekking. We waren teleurgesteld om te zien dat Allianz Global Assistance add-ons miste, zoals de populaire en nuttige optie 'annuleren om welke reden dan ook'. We hebben ook geen add-on-dekking gezien voor "extreme" sporten of activiteiten, wat volgens ons een vergissing is. Voor >

Geen gratis dekking voor kinderen met >

Allianz Global Assistance biedt geen gratis dekking voor kinderen in een van de jaarplannen, wat betekent dat gezinnen die vaak reizen een apart beleid voor hun kinderen moeten aanschaffen. De grootste kracht van Allianz Global Assistance is de mogelijkheid om >

Gids voor reisverzekeringen

Hoe een reisverzekeraar te kiezen

Zoek naar de vijf be>

Zoals eerder vermeld, zijn er vijf be>

 • Reisannulering / onderbrekingsdekking vergoedt je voor vooruitbetaalde, niet-restitueerbare uitgaven zoals vluchten en hotels in het geval dat je je reis moet annuleren of inkorten.
 • Verlies van bagage / persoonlijke items of dekking voor vertraging vergoedt u voor verloren, gestolen of beschadigde tassen en items of dekt de kosten van kleding, toiletartikelen en andere essentiële zaken als de bagage vertraagd is.
 • Medische zorg omvat medische behandelingen als gevolg van ongevallen of verwondingen zoals we hierboven beschrijven. Het omvat echter niet standaard verwondingen veroorzaakt door "extreme" activiteiten.
 • Medische evacuatie dekt de kosten voor medische behandeling en transport naar een behandelcentrum of medisch bemand transport naar een ziekenhuis in de VS.
 • 24/7 wereldwijde assistentie biedt extra beveiliging door ervoor te zorgen dat een reisverzekeraar bereikbaar en klaar staat om u te helpen in noodgevallen.

Lees de kleine lettertjes en stel vragen

Elk verzekeringsplan wordt geleverd met iets dat het poliscertificaat wordt genoemd en alle acceptabele dekkingscenario's bevat. Als het niet op de lijst staat en u de optie niet hebt gekocht, wordt het niet gedekt. Daarom is het van vitaal be>

Stel in elk geval vragen. Een goede reisverzekeraar moet goed geïnformeerde vertegenwoordigers hebben die eventuele misverstanden kunnen ophelderen. Al onze topkeuzes hadden vertegenwoordigers die de taak aankonden.

Vergelijk citaten

Hoewel kosten vaak de be>beste goedkope reisverzekeringsmaatschappijen .

Koop vroegtijdig een reisverzekering

Drie be>

De verklaring van afstand voor bestaande uitsluiting van medische aandoeningen is het be>

De andere twee tijdgevoelige opties staan ​​bekend als "annuleren om werkredenen" en "annuleren om welke reden dan ook." Met elke optie kunt u annuleren om andere redenen dan de standaard - meestal een medisch noodgeval of zwaar weer.

Houd uw hulpkaart bij u wanneer u reist

Megan Freedman, uitvoerend directeur van de US Travel Insurance Association , raadt reizigers aan op de hoogte te zijn van de 24-uurs reisassistentie die elk plan biedt: "Het is heel be>

Veelgestelde vragen over reisverzekeringen

Wat wordt gedekt door een reisverzekering?

Als het gaat om reisverzekeringen, dekken de meeste polissen het volgende:

 • Bagage vertraging
 • Bagage verlies
 • Reisonderbreking
 • Reis annuleren
 • Reis vertraging
 • Medische behandeling
 • Medische evacuatie

High-end plannen kunnen ook dekking voor diefstal / schade van huurauto's, dekking voor reeds bestaande medische aandoeningen en dekking voor reisongevallen omvatten. De hoeveelheid dekking is afhankelijk van de reis, de provider waar u naar op zoek bent en het plan waarmee u besluit te gaan. Het is altijd be>

Is een reisverzekering de moeite waard?

Als u een internationale reis maakt, wordt een reisverzekering voor medische behandeling of evacuatie ten zeerste aanbevolen, omdat uw ziekteverzekering mogelijk niet van toepassing is wanneer u naar het buitenland reist. Maar zelfs als u niet naar het buitenland reist, big-ticketreizen verzekert ($ 5.000) of regelmatig reist, kan een reisverzekering zware financiële verliezen als gevolg van onvoorziene omstandigheden zoals een plotselinge annulering van de reis voorkomen. Wat betreft korte of goedkope binnenlandse reizen, is een reisverzekering waarschijnlijk onnodig - dekking voor bagage en vertragingen zijn mogelijk niet de kosten waard.

Hoeveel reisverzekering heb ik nodig?

Het leven kan onvoorspelbaar zijn en reizen is geen uitzondering. Onze expert, Megan Singh, raadt voldoende reisverzekering aan om minstens een week in het ziekenhuis te dekken - ongeveer $ 50.000. Dat is een redelijk veilige gok, en je zou geen problemen moeten hebben om dat cijfer te vinden, vooral met onze topkeuzes. Als u echter binnen het land reist, heeft u misschien niet zoveel nodig. Zorg ervoor dat u rekening houdt met verschillende factoren, waaronder de aard van uw reis, de locatie en de duur om een ​​beleid op uw maat te maken.

Wat is de goedkoopste reisverzekering?

Dat hangt af van wat u zoekt en wat u nodig hebt. Hoewel Travelex een goedkope optie is voor reizende gezinnen, is het misschien niet de beste optie voor andere reizigers. Prijzen variëren ook op basis van uw leeftijd, de duur van uw reis, uw bestemming en eventuele activiteiten die u van plan bent te doen (zwemmen met dolfijnen, marlijnvissen, enz.).

We raden u aan rond te kijken en zoveel mogelijk offertes te vergelijken om de prijs te vinden die bij u past voor een prijs die u bereid bent te betalen. Daarnaast hebben we ook een lijst samengesteld met onze topkeuzes voor de beste goedkope aanbieders van reisverzekeringen .

Hoeveel kost een reisverzekering?

Over het algemeen mag u verwachten dat uw beleid tussen de 4% en 10% van uw totale reiskosten kost . De be>

Kan ik een reisverzekering afsluiten na het boeken van een vlucht?

Ja. U kunt zelfs alleen een reisverzekering afsluiten nadat u de aankopen hebt gedaan die u wilt dekken. Bovendien moet u een reisverzekering afsluiten onmiddellijk nadat u uw grote reiskosten zoals vluchten, hotels en cruises hebt gekocht. Wacht niet. De meeste polissen zien af ​​van bestaande medische aandoeningen, maar alleen als u een verzekering koopt binnen twee of drie weken na uw laatste aanbetaling. Als je >

Telt reisverzekering als zorgverzekering?

Een reisverzekering is geen vervanging voor een ziektekostenverzekering. Veel reisverzekeringen leggen veel nadruk op medische dekking, omdat dit een van de duurste reisrisico's is. Maar het dekt geen bezoek aan uw arts voor een controle. Naast de medische dekking, zal de reisverzekering u beschermen tegen andere reisrisico's zoals annuleringen van reizen of verloren bagage.

Zullen mijn creditcardvoordelen niet voldoende zijn?

Niet echt. Hoewel sommige creditcards worden geleverd met een reisverzekering, zijn ze geen vervanging voor een uitgebreide reisverzekering. Ten eerste is er meestal een jaarlijkse dekkingslimiet van $ 1500 tot $ 2500 en een zeer beperkt aantal redenen voor annulering of vertraging. Wat nog be>

Hoe dien ik een claim voor een reisverzekering in?

Als het tijd is om een ​​claim in te dienen, moet u uw beleid herzien om ervoor te zorgen dat uw claim wordt gehonoreerd en vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen met uw reisverzekeringsmaatschappij (bij veel kunt u ook online een aanvraag indienen). Uw reisverzekeringsmaatschappij geeft aanwijzingen over de stappen die u moet nemen om de betaling te ontvangen. Na het indienen duurt het normaal één tot twee maanden voordat de claim is opgelost.

Zorg ervoor dat u gedetailleerde gegevens van uw reis bijhoudt in de vorm van bonnen, facturen, rekeningen en zelfs schriftelijke oorzaken van vertraging. Dit zorgt ervoor dat uw reisverzekeringsmaatschappij een claim niet kan weigeren wegens gebrek aan bewijs.

Onze andere reisverzekeringsbeoordelingen

De reisverzekeringsmaatschappij die u kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en behoeften. In de volgende beoordelingen hebben we een aantal van de meest voorkomende behoeften aan gespecialiseerde reisverzekeringen behandeld:

Misschien vind je dit ook leuk