Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

TotalProtect Home garantieoverzicht

has a sizable footprint in the home warranty category, with over 40,000 approved service technicians and more than 35 years in the business. TotalProtect Home Warranty heeft een aanzienlijke voetafdruk in de categorie thuisgarantie, met meer dan 40.000 goedgekeurde onderhoudstechnici en meer dan 35 jaar werkzaam. Het grootste onderscheidende kenmerk is dat het geen aansprakelijkheidslimieten heeft voor grote apparaten en systemen en geen maximale totale aansprakelijkheid voor de contractduur. Daarom hebben we TotalProtect bekroond met "Beste voor royale aansprakelijkheidscaps" in onze verzameling van beste thuisgarantiebedrijven .

Huiseigenaren die behoefte hebben aan uitgebreide dekking van apparaten en systemen, evenals eigenaren van oude huizen en appartementen die constante of dreigende reparaties nodig hebben, zullen de betrouwbaarheid van TotalProtect waarderen. De 180-dagen fabrieksgarantie, die reparaties en vervangingen verzekert die door TotalProtect zijn geregeld, is genereus in vergelijking met de 90 dagen voor onderdelen en 30 dagen voor arbeid die doorgaans door concurrenten wordt aangeboden. In dit opzicht is het de tweede alleen voor AFC Home Club, die vakmanschap garandeert gedurende de looptijd van uw contract.

Degenen die flexibiliteit in dekking nodig hebben of niet veel van de gedekte apparaten en systemen bezitten, kunnen echter beter worden bediend door een aangepast plan met American Home Shield of een plan met veel add-ons via The Home Service Club. TotalProtect is iets duurder dan beide, en hoewel de dekking uitstekend is, is het mogelijk dat u voor meer service betaalt dan u eigenlijk nodig hebt.

De claim

Met het brede scala aan huisgaranties die op de markt beschikbaar zijn, hoeft u niet door hoepels te springen om te begrijpen wat gedekt is en wat niet. TotalProtect belooft volledige transparantie: “U moet precies weten wat u van uw garantieplan voor thuis kunt verwachten. Ons doel is om alle verrassingen of verwarring over wat wel en niet wordt afgedekt weg te nemen door zo open en toegankelijk mogelijk te zijn. ”

Is het waar?

Ja. Op haar website schetst TotalProtect welke apparaten en systemen onder elk van de drie plannen vallen. U kunt zelfs een extra uitsplitsing zien van specifieke onderdelen en problemen. Het beleid van TotalProtect is ook eenvoudig - op de meeste apparaten en systemen zijn er geen aansprakelijkheidslimieten en als een reparatie of vervanging door TotalProtect binnen 180 dagen mislukt (een >

Productoverzicht

Best voor

Huiseigenaren die behoefte hebben aan een brede, betrouwbare dekking; eigenaren van oudere huizen en appartementen

Niet voor

Huiseigenaren die behoefte hebben aan flexibiliteit waarin apparaten of systemen worden gedekt

Kenmerken

Prijs Apparatenplan - $ 23 / mnd.
Systeemplan - $ 35 / mnd.
Combinatieplan - $ 44 / mnd.
Staten dienden 50
Klantenservice uren 24/7
Vakmanschap garantie 180 dagen
Opvallende kenmerken Geen caps op de meeste apparaten en systemen
Uitgebreide dekking
180 dagen fabrieksgarantie
Gratis voor de eerste maand

Geen caps op de meeste apparaten en systemen

Op enkele uitzonderingen na dekt TotalProtect de meest voorkomende slijtage-kosten in uw huis. Omdat er op de meeste van uw be>en vaatwasser u tegelijkertijd falen. Dit is ideaal voor eigenaren van oudere huizen en appartementen die meer items hebben die kunnen breken. Er zijn enkele aansprakelijkheidslimieten, maar deze zijn genereus en dekken waarschijnlijk uw gemiddelde reparatiekosten. Bijvoorbeeld, geothermische en waterbronsystemen hebben een aansprakelijkheidslimiet van $ 1500, terwijl de gemiddelde reparatiekosten voor die systemen $ 454 bedragen .

Uitgebreide dekking

Als ze 'TotalProtect' zeggen, menen ze dat ook echt. Voor $ 44 per maand omvat het Combo-plan negen van de meest voorkomende huishoudelijke apparaten, van kookplaten tot afvalverwerking, evenals 17 systemen, inclusief airconditioning, warmte, sanitair en elektrische en gasleidingen. Als u geen brede dekking nodig hebt, kunt u wat geld besparen en kiezen voor het apparatenplan ($ 23 per maand) of het systeemplan ($ 35 per maand).

180 dagen fabrieksgarantie

TotalProtect biedt een >

Gratis eerste maand

Als u TotalProtect belt, krijgt u uw eerste maand gratis service bij het ondertekenen van uw garantiecontract. Voor $ 44 per maand voor het Combo-plan, zal deze aanbieding waarschijnlijk de deal voor de meeste mensen niet maken of breken, maar het is een mooie kers op de taart als je al van plan was om met hen te tekenen. Houd er echter rekening mee dat TotalProtect deze deal niet in alle staten aanbiedt.

Mogelijke nadelen

Iets duur

In vergelijking met American Home Shield, dat in onze review van de hele categorie de "Beste algemene" huisgarantie kreeg, is TotalProtect iets duurder. Het Combo-plan, dat zowel apparaten als systemen omvat, is $ 44 per maand, wat ongeveer $ 5 duurder is dan de vergelijkbare optie bij AHS. We raden aan om met AHS te gaan als u flexibiliteit in uw plan nodig hebt, maar als u de brede dekking van TotalProtect verkiest, raden we u aan de hotline te bellen en om een ​​prijsmatch te vragen - een veel voorkomende praktijk in de branche als u op zoek bent naar korting.

Niet aanpasbaar

Hoewel TotalProtect een breed scala aan apparaten en systemen in zijn plan omvat, heeft het geen aangepaste optie waarmee je kunt kiezen als American Home Shield, onze beste algehele keuze in de categorie thuisgarantie.

De competitie

TotalProtect Home-garantie Amerikaans thuisschild Keuze Home Garantie De Home Service Club
BBB rating N / A B B- N / A
Servicekosten $ 75 of $ 100 $ 75, $ 100 of $ 125 $ 85 $ 65 of $ 95
Vakmanschap garantie 180 dagen 60 dagen 90 dagen delen, 30 dagen arbeid 90 dagen delen, 30 dagen arbeid
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

TotalProtect Home Warranty vs. American Home Shield

, which offers customizable plans that let you pick which appliances and systems to cover. In onze evaluatie van beschikbare huisgaranties leidde TotalProtect het veld op vele gebieden, maar werd uiteindelijk verslagen door American Home Shield , dat aanpasbare plannen biedt waarmee u kunt kiezen welke apparaten en systemen u wilt dekken. Het is echter vermeldenswaard dat hoewel AHS-plannen betaalbaarder en flexibeler waren, het bedrijf de staat Alaska niet dient. TotalProtect heeft dekking in alle 50 staten en een groter netwerk van goedgekeurde onderhoudstechnici - 40.000 vergeleken met 14.000 met AHS. TotalProtect heeft ook een fabrieksgarantie van 180 dagen, wat drie keer >

TotalProtect Home-garantie versus keuze Home-garantie

both waive your first month's premium when you sign your contract. TotalProtect en Choice Home Warranty zien af ​​van de premie voor de eerste maand wanneer u uw contract ondertekent. We waardeerden de keuze van Choice Home Warranty om serviceafspraken te maken binnen vier uur na ontvangst van uw claim - een stap die goed aansluit bij het bedrijf als geheel. Een ding om op te letten met Choice Home Warranty is de lage aansprakelijkheidslimiet voor sanitaire systemen ($ 500 per contracttermijn); als u in een ouder appartement of huis woont, raden we TotalProtect aan, omdat er geen dop op uw leidingen, toiletten of boilers wordt geplaatst.

TotalProtect Home-garantie versus de Home Service Club

are fairly similar in that they both have comprehensive coverage plans and service fees at the higher end of the spectrum. TotalProtect en The Home Service Club zijn redelijk vergelijkbaar in zoverre dat ze beide uitgebreide dekkingsplannen en servicekosten hebben aan de bovenkant van het spectrum. We hebben de Home Service Club "Best for New Homebuyers" toegekend voor de flexibiliteit die het biedt in stand-alone dekkingopties, van zwembaden en sprinklersystemen tot vrijstaande vriezers. Als u echter al veel van de apparaten en systemen bezit die u wilt dekken, is TotalProtect wellicht de betere optie. Hoewel Home Service Club royale doppen heeft op grote apparaten en systemen, heeft TotalProtect er maar een paar - en degenen die dat wel zouden zijn die waarschijnlijk de gemiddelde reparatiekosten dekken - die bijna garanderen dat uw meest voorkomende reparaties geen grote uitval rechtvaardigen -zakkosten.

Veelgestelde vragen over TotalProtect Home Warranty

Beschermt TotalProtect echt alles?

Het Combo-plan van TotalProtect, dat zowel apparaten als systemen omvat, is een van de meest grondige plannen op de markt. We waren het meest onder de indruk van het ontbreken van aansprakelijkheidslimieten op de meeste grote apparaten en systemen. Dit betekent dat er geen dollarlimiet geldt voor de reparaties of vervangingen die u aanvraagt, op voorwaarde dat het probleem wordt behandeld in uw servicecontract. Art Chartrand, uitvoerend directeur van de National Home Service Contract Association , zegt dat het voordeel van een thuisgarantie is dat u geen serviceprovider nodig hebt voor elk apparaat of systeem in uw huis. "Als er iets kapot gaat," zegt hij. "U kunt 24/7 één nummer bellen en een plaatselijke aannemer laten komen om het te repareren."

Dekt TotalProtect foutieve reparaties en vervangingen?

Ja. TotalProtect biedt 180 dagen garantie op de afwerking - dit betekent dat uw servicekosten worden kwijtgescholden in het geval dat er iets misgaat met een reparatie of vervanging.

Moet mijn huis voorafgaand aan de dekking worden geïnspecteerd?

Nee. Zoals standaard is in de branche, heeft uw garantieplan voor thuisgebruik een beoordelingsperiode van 30 dagen voordat de dekking van start gaat, maar TotalProtect vereist geen inspecties.

Het komt neer op

TotalProtect is een solide keuze voor huiseigenaren die behoefte hebben aan een brede dekking van apparaten en systemen, van koelkasten en ovens tot sanitair en airconditioning. Met weinig aansprakelijkheidslimieten en een garantie van 180 dagen op de afwerking, is de kans groot dat u geen grote contante kosten hoeft te betalen. Als u echter slechts een paar apparaten of systemen wilt beschermen, zijn de hogere maandelijkse kosten wellicht niet de moeite waard en kunt u beter worden bediend met een aangepast abonnement van American Home Shield of een flexibel abonnement van The Home Service Club.

Misschien vind je dit ook leuk