Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste staande bureaus

Staande bureaus werken of niet. Na het voldoen aan een basislijn van kwaliteitsconstructie en functionaliteit (stabiliteit, soepele overgangen, enz.), Draait het allemaal om smaak. We begonnen met het testen van negen van de meest populaire staande bureaumodellen op functie, en richtten ons vervolgens op de vorm. Onze topkeuzes hebben de basis gehaald, maar onze winnaar was veruit de mooiste van het stel.

De 4 beste staande bureaus

De beste staande bureaus: samengevat

Volledig Jarvis Bamboo verstelbare hoogtebalie
Uplift V2 Bamboo Standing Desk
ApexDesk
Het Stand Up Desk
Beste algemeen
Tweede plaats
Beste grote bureau met een beperkt budget
Beste kleine bureau met een beperkt budget
Prijs vanaf
$ 395
$ 899
$ 630
$ 339
maximale hoogte
45.75”
50.0"
48 "(de onze gemeten 46 '')
Lagere laag 43 "
Bovenste laag 47.25 "
Aanpassing snelheid
1.3" / seconde
1.5" / seconde
1.3" / seconde
Verschilt
Hefvermogen
350 pond
355 lb
225 pond
154 pond
Led scherm

Volledig Jarvis Bamboo verstelbare hoogtebalie

Het beste
globaal

Een redelijk geprijsd bureau dat meer meubilair is dan kantoorinrichting.
Pros
Voorgevormd ontwerp
Mooi en stevig
De klantgerichte
Cons
Niet de stilste motor

Waarom we ervoor kozen

Voorgevormd ontwerp

De voorgevormde voorkant heeft een aantrekkelijke schuine rand die het werken comfortabeler maakt. Die contour volgt de kromming van uw lichaam - het stopt u praktisch in uw werkruimte - en stelt u in staat om comfortabel meer van uw bureaublad te bereiken. Het biedt ook een aantrekkelijke rustplaats voor je onderarmen. Dit genuanceerde ontwerp maakt de $ 80 meer dan een gewone rechthoekige versie die absoluut de moeite waard is.

We waren direct fans van de contourvorm en de afgeschuinde rand van de Jarvis.

Mooi en stevig

Deze bamboe is prachtig: rijk en glanzend en glanzender aanvoelt in vergelijking met sommige van de korreliger bamboe-opties die we hebben getest van Uplift en Nextdesk. Het frame van de Jarvis is van massief staal, met drie opties (zwart, zilver en wit), en het kan meer dan 350 pond ondersteunen - ga je gang en stapel op sommige boeken! Ze gaan nergens heen.

De klantgerichte

U bouwt uw bureau in wezen online volgens uw specificaties, en dan komt het aan uw deur, klaar om te worden geassembleerd. Het ontwerpproces voor een Jarvis leidt je door de vorm van het bureau, de kleur en het formaat van het bureau, terwijl je je prijs bijhoudt. Een stroomaansluiting waarmee u een computer kunt aansluiten, zal $ 70 toevoegen aan uw totaal. De "programmeerbare geheugen" handset die u een digitale uitlezing van uw bureauhoogte toont en waarmee u vier gewenste hoogte-instellingen kunt vergrendelen, voegt nog eens $ 35 toe. We hielden ervan zoveel optionele extra's te hebben en onze persoonlijke stijl in het ontwerp te kunnen verwerken.

Punten om te overwegen

Niet de stilste motor

Als we één kleine klacht hadden met de Jarvis, dan was dat met het mechanische 'ploffende' geluid dat we hoorden toen hij omlaag ging. Hoewel het niet al te storend was, was het toch merkbaar in vergelijking met stillere bureaus zoals de Uplift.

Uplift V2 Bamboo Standing Desk

Tweede plaats

Nek en nek met de Jarvis, maar niet zo mooi om in te werken.
Pros
Vergelijkbaar met de Jarvis
Vrijstaande mat
Aanpasbare geschenken
Cons
wiebelend

Waarom we ervoor kozen

Vergelijkbaar met de Jarvis

V2 Bamboo Standing Desk van de Uplift testen nadat de Jarvis een beetje als déjà vu voelde - op een goede manier. Bamboe top: check. Programmeerbare handset met vier presets: check. Vrijwel exact dezelfde add-ons, prijs en verschillende bureauopties: cheque, cheque, cheque.

Punten om te overwegen

wiebelend

Hoewel het een van de stevigste bureaus was die we in zitpositie hebben getest, op maximale hoogte (50,1 ”), voel je wat wiebelen, vooral in vergelijking met de oerdegelijke Jarvis. Dit was vooral teleurstellend voor de Uplift, gezien het een C-frame is (in tegenstelling tot een T-frame), een ontwerp dat geacht wordt meer stabiliteit te bieden.

ApexDesk

Het beste
Groot bureau met een beperkt budget

Een ruim bureau dat aanzienlijk goedkoper is dan vergelijkbare maten uit onze topkeuzes.
Pros
Ruim
Stal
Deskundige montage
Cons
Gemaakt van vezelplaat
Een beetje kort

Waarom we ervoor kozen

Ruim

We vonden de 71-x33-inch desktop van de Apex behoorlijk ruim. Een monitor en toetsenbord nemen slechts ongeveer een derde van de ruimte in beslag, waardoor je voldoende ruimte hebt voor een extra monitor, je verzameling Far Side-kalenders of wat je verder nog nodig hebt om je werkdag door te komen.

Stal

Toen we dit bureau naar zijn maximale hoogte brachten en onze beste aardbeving indruk erop toebrachten, kroop de Apex nauwelijks. Het is veel stabieler dan de Uplift en, net als de Jarvis, was het in staat om een ​​volledige kop water met nauwelijks een rimpel op te tillen terwijl we onze desktop omhoog en omlaag brachten.

Deskundige montage

In tegenstelling tot de Jarvis of de Uplift, is de Apex ook beschikbaar via Amazon, waardoor je de mogelijkheid hebt om expertassemblage te kopen. Deze service is waarschijnlijk de extra $ 100 niet waard als je fit en valide bent, maar het heeft onze montagetijd verkort. Onze installateur was in staat om de Apex in iets minder dan 30 minuten samen te stellen (hoewel hij wel een boormachine moest gebruiken om een ​​paar ontbrekende gaten toe te voegen).

Punten om te overwegen

Gemaakt van vezelplaat

Algemene bouwkwaliteit is waar de Apex achterblijft. In tegenstelling tot de prachtige, stevige bamboe-desktops van de Jarvis en UpLift, is de Apex gemaakt van vezelplaat, en hoewel hij maximaal 225 pond kan bevatten, waarschuwde een van onze installatietechnieken dat hij dit bureau had zien kraken toen hij overbelast was.

Een beetje kort

De Apex komt overeen met de Jarvis in zijn snelle, gestage stijging, maar het is een paar centimeter korter. De productiespecificaties claimen een maximale hoogte van 48 ", maar toen we ons model maten, ontdekten we dat het op 46" uitkwam, wat niet alleen een frustrerende inconsistentie is, maar ook een probleem kan zijn voor >

Het Stand Up Desk

Het beste
Klein bureau met een beperkt budget

Een bureau op twee niveaus met een handslinger. De wobbliest van onze keuzes, maar ook de goedkoopste.
Pros
Slank tweedelig ontwerp
Minder duur
Cons
Moeilijke montage
Handslinger

Waarom we ervoor kozen

Slank tweedelig ontwerp

De Stand Up Desk biedt een houdingsvriendelijk tweelaags ontwerp. Deze splitsing helpt bij het handhaven van een ergonomische positie - een computerscherm opgetild op ooghoogte op de bovenste laag met uw toetsenbord op een lager niveau. De lagen zelf zijn vrij ondiep. Voor minimalisten zou dit geen probleem moeten zijn, en als u op zoek bent naar een bureau met een kleine totale voetafdruk, is dit een goede optie. Maar als je de neiging hebt om je te verspreiden, is het moeilijk om te voorkomen dat je dingen afslaat.

Minder duur

Beschikbaar op Amazon voor minder dan $ 350, de Stand Up Desk is goedkoper dan al onze andere topkeuzes. Zelfs de meest basale Jarvis-modellen beginnen bij ongeveer $ 400 (die ontwerpaanpassingen, beginnend met onze gewenste contourbovenkant, lopen snel op). Dus als u uw werkdagergonomie zonder al te veel investeringen wilt verbeteren, is het Stand Up-bureau een betaalbare keuze.

Punten om te overwegen

Moeilijke montage

We gaven ons over aan deskundige assemblage ($ 100 van Amazon), maar dankzij verwarrende instructies kostte het nog steeds een ervaren technicus bijna twee uur om dit bureau samen te stellen. Als je de tijd en het geduld hebt voor dit soort constructie, is dit misschien geen dealbreaker, maar in vergelijking met onze andere topkeuzes, waarvan de meeste in minder dan de helft van die tijd werden geassembleerd, vonden we deze installatie onnodig ingewikkeld.

Handslinger

We waren niet wild over deze functie - we vonden het opstartproces vervelend genoeg dat we dit bureau de hele dag minder hebben aangepast dan onze andere picks, en toen we dat deden, waggelde het zo dat we bijna ons water hadden gemorst. Dit bureau kan ook alleen 154 pond aan, het laagste hefvermogen van al onze topkeuzes.

Gids voor staande bureaus

Hoe u het juiste staande bureau voor u kunt vinden en er het beste van kunt maken

Meet je lengte

Als je je lengte kent, kun je de maximale hoogte bepalen die je sta-bureau nodig heeft. Met alles, inclusief de monitor, moet u comfortabel met uw ogen naar voren kunnen staan; geen craning van de nek. De meeste bureaus, inclusief onze topkeuzes, moeten voldoende hoog zijn; de Uplift V2 Bamboo Standing Desk neemt de leiding en komt binnen op de hoogste maximale hoogte.

Montage vereist?

U wilt zeker weten dat u de montage van uw sta-bureau aankan. Sommige hebben zeer minimale montagevereisten, terwijl andere, zoals de ApexDesk, iets complexer zijn. Het kan een half uur tot meerdere uren duren om een ​​nieuw sta-bureau op te zetten. Als u uw bureau via Amazon koopt, heeft u de optie van deskundige constructie.

Focus op garanties

Een sta-bureau is een investering die kan lopen van honderden tot duizenden dollars. U wilt dus op zoek naar garanties wanneer u aan het winkelen bent voor uw bureau. Veel van de kanshebbers die we overwogen, boden deze aan, waaronder Uplift en Jarvis. Hun garanties bestrijken zeven jaar voor frame en elektronica op een breed scala aan modellen. Sommige bureaus, zoals het budget Stand Up Desk, bieden gratis vervangende onderdelen "zo>

Enkele tips om een ​​sta-bureau veilig en succesvol te gebruiken

Draag ondersteunende schoenen

  • Verplaats uw gewicht niet naar slechts één kant
  • Dwing jezelf niet om op te staan
  • Vergrendel je knieën niet
  • Wees je bewust van hoeveel tijd je staat te staan

Krijg een mat

Net zoals u geen telefoon zonder oplader koopt, is het in uw be>beste staande bureaumatten zijn ontworpen om het ongemak te verminderen dat gepaard gaat met >

Veelgestelde vragen over staande bureaus

Heb ik een sta-bureau nodig voor mijn gezondheid?

De toevloed van angst-vermoeiende infographics, TEDx-talks en artikelen zou je zeker laten denken. Talloze bronnen waarschuwen dat te veel zitten een verhoogd risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen, obesitas en voortijdige sterfte veroorzaakt . Natuurlijk is de oppositie tegen de hele dag staan ​​net zo sterk, en roept ze zorgen op zoals: spataderen , rug- en voetproblemen en gruwel van alle gruwelen, cankles . We denken dat Dr. Lucas Carr, een expert in lichamelijke activiteitsbevordering en zittend gedrag, het beste samenvat in zijn middenwegonderzoek: “een zit-en-sta-bureau is een oplossing voor degenen die ze zullen gebruiken. Het onderzoek toont aan dat >

Hoe >

Onderzoekers van de afdeling Kinesiologie van de Universiteit van Waterloo bevelen aan om de sit-to-stand ratio van 3: 1 te gebruiken, wat betekent dat je voor elk uur 45 minuten moet staan ​​en 15 minuten moet zitten. Of als je drie uur staat, moet je een uur zitten.

Komt een sta-bureau in aanmerking voor HSA?

Sommige vaste bureaus komen mogelijk in aanmerking voor Healthcare Savings Account (HSA) of Flexible Spending Account (FSA). Neem contact op met het bedrijf dat het staande bureau produceert en verkoopt voor meer informatie. U hebt ook een brief van uw arts nodig die de medische noodzaak samen met de diagnose illustreert en hoe dit het probleem kan helpen verlichten.

Wat is de beste manier om een ​​sta-bureau te gebruiken?

Ergonomie staat centraal. De bovenkant van uw monitor moet zich op of net onder ooghoogte bevinden (zorg ervoor dat uw hoofd niet onder een hoek staat!) En uw ogen moeten 20 tot 28 inch van het scherm verwijderd zijn. Houd uw bovenarmen dicht bij uw lichaam, uw polsen recht en uw handen op of onder polsniveau. De tafelhoogte van een sta-bureau moet zich op of iets onder de ellebooghoogte bevinden - maak in principe een hoek van 90 graden met uw elleboog. Je hoofd, nek en romp moeten op één lijn liggen en je toetsenbord en muis moeten op hetzelfde niveau zijn.

Afbeelding: CustomMade .

Misschien vind je dit ook leuk