Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste mascara

Mascara is een transcendent product dat zowel je look voor een avondje uit kan verbeteren als het op een dag zonder make-up omhoog kan houden. De beste mascara voegt volume en lengte toe aan individuele wimpers, waardoor een mollige maar natuurlijke uitstraling ontstaat. We hebben gekeken naar de 17 hoogst gewaardeerde en populairste mascara's die we konden vinden en vonden er zes die uitblinken in het maken van onberispelijke wimpers.
stel voor

De 6 beste mascara's

Het beste
globaal

Voordeel Cosmetica
Ongetwijfeld de perfecte mascara, de voortreffelijke borstel zorgt voor een volledige waaier van wimpers die op elke intensiteit kunnen worden gebouwd.
Pros
Strak uiterlijk
Effectief borstelontwerp
bebouwbare
Cons
Moeilijk te verwijderen

Waarom we ervoor kozen

Strak uiterlijk

Als we slechts één mascara zouden moeten kiezen, zou het Benefit Roller Lash zijn. Hoewel niet zo bekend als Benefit's Theyre Real! formule, vonden we dat Roller Lash meer aanpasbaarheid biedt en een uiteindelijke look die minder spikey is. Het levert echt weelderige wimpers en een gelukkig medium tussen verlenging en volumisering, met de super gedefinieerde, super dramatische wimpers waar andere mascara's je voor laten werken. Je eindigt met een slanke, glamoureuze look die gemakkelijk op te stapelen is zonder te klonteren.

Effectief borstelontwerp

Er zit niet veel formule op de staf wanneer je hem eruit trekt, maar het borstelontwerp is zo effectief dat je niet veel product nodig hebt. Veel kleine, korte haren bedekken de hele toverstaf en zijn erin geslaagd om onze wimpers naar buiten te trekken, te coaten en krullen op een manier die daadwerkelijk aan de eis van de "wimpers" voldeed. Andere penselen, zoals Maybelline's Falsies Push Up Angel, bootsten de Benefit Roller Lash wand na, maar kwamen uiteindelijk tekort. Maybelline gebruikt bijvoorbeeld slechts één rij haren in plaats van ze helemaal rond de toverstok te wikkelen.

bebouwbare

Nog beter, u kunt het aantal jassen regelen om de look aan te passen die u wilt, iets wat ze echt zijn! slaagt er niet in (deze zusterformule heeft een "ga dramatisch of ga naar huis!" -benadering). Roller Lash begint >

Charlotte-vs-Roller-Lashes-for-Mascara

Benefit Roller Lash (links) biedt een gelukkig medium tussen verlenging en volume, versus de lengtecentrische benadering van Charlotte Tilbury (rechts).

Punten om te overwegen

Moeilijk te verwijderen

Benefit Roller Lash zag er aan het einde van de dag nog steeds fris uit, zonder schilfering, vlekken of donkere schaduwen onder onze ogen. Maar omdat het zo >

Best voor
Verlenging

Pros
Zachte, natuurlijke wimpers
Makkelijk in lagen te leggen
Alles over lengte
Cons
Niet veel volume
Duur

Waarom we ervoor kozen

Zachte, natuurlijke wimpers

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes liet ons stoutmoedig zwart gemaakte ogen verwachten, maar we waren gecharmeerd om te ontdekken dat de mascara een zachte, natuurlijke pony van wimpers levert met een opvallende lengte. We denken eigenlijk dat de naam misleidend is: deze mascara creëert een mooie, romantische lengte die een beetje zachter en natuurlijker uitziet dan het volume dat wordt aangeboden door onze andere topkeuzes.

Makkelijk in lagen te leggen

We vonden de formule ook gemakkelijk in lagen op te nemen. Zelfs nadat we doorgingen met een tweede, derde en vierde laag, weerstond de mascara klonteren, in plaats daarvan precieze definitie voor elke wimper. Veel van onze drogisterij-keuzes gingen niet zo goed, met producten zoals L'Oreal Lash Paradise die begonnen te klonteren als we twee of drie vegen overschreden.

Alles over lengte

Deze mascara trekt mooie, >

Punten om te overwegen

Niet veel volume

Met de nadruk op lengte doet dit product niet veel om wimpers dikker of voller te maken. Als je een zwaardere look wilt, zijn er veel geweldige volumineuze mascara's - we duwen je naar een van de Benefit-mascara's - maar de Charlotte Tilbury is er niet een van.

Duur

Met bijna $ 30 was dit product de duurste van onze finalisten. We vonden niet dat de kosten buiten de lijn lagen voor de kwaliteit van de aankoop, maar als je een beperkt budget hebt, is dit misschien niet wat je zoekt.

Best voor
Volumizing

Voordeel Cosmetica
Deze push-up bh van een mascara geeft ongelooflijk dikke en parmantige wimpers.
Pros
Dramatische resultaten
Ingenieuze applicator
Cons
Af en toe vlekken

Waarom we ervoor kozen

Dramatische resultaten

Voordeel Ze zijn echt! is een dramatische mascara die het allemaal doet - donkerder, dikker en verlengt wimpers in alle richtingen - met een niveau van oomph dat we niet met andere mascara zagen. Testers die houden van de glamoureuze uitstraling van valsheid, vonden het geweldig hoe deze gedurfde formule van toepassing was, met één die verklaarde: “Bellissimo. Ik voel me geweldig met deze sexy, krachtige wimpers. "

Loreal-Left-Benefit-Real-Right-for-Mascara

We hielden van Benefit Theyre Real's vermogen om zowel lengte als volume te geven zonder te klonteren (links), in tegenstelling tot de nummer twee van de drogisterij L'Oreal Voluminous (rechts) die de neiging had te klonteren wanneer deze zwaar werd toegepast.

Ingenieuze applicator

De ster van de show is de ingenieuze applicator. Het grootste deel van de lengte van de stok wordt ingenomen met de borstel - meer dan een centimeter van uniforme cactusaren die doorgaan over de koepelvormige tip. Met een gearticuleerde hoek die doet denken aan een tandheelkundig hulpmiddel, kunt u in de hoeken van de ogen reiken om zelfs de kleinste wimpers donkerder en >

Punten om te overwegen

Af en toe vlekken

Zoals bij veel volumineuze mascara's, is het vrij eenvoudig om te klonteren of vlekken tijdens het aanbrengen. De borstelharen van de borstel zijn sterk genoeg zodat we het gemakkelijk vonden om eventuele klontjes terug te kammen, maar gezien de ruime hoeveelheid product die uit de buis komt en het feit dat het borstelontwerp u aanmoedigt om het te draaien en te draaien, is de kans groot hoog dat je een of twee keer vlekken. Maar testers vonden de formule eenvoudig genoeg om te verwijderen met een Q-tip.

Het beste
Budgetkeuze algemeen

Maybelline
Soepel, bouwbaar volume dat snel doorgaat.
Pros
Megawatt ogen
Soepele toepassing
Goede verlenging
Cons
Handgreep moeilijk vast te pakken

Waarom we ervoor kozen

Megawatt ogen

Deze mascara is niet voor bangeriken. Maybelline The Colossal Big Shot Volum 'Express is een van de vele in de volumelijn van Maybelline die grote wimpers uit een grote container levert, maar de Big Shot perfectioneert megawatt-ogen. Veel product komt op de grote borstel - genoeg dat sommige van onze testers ongerust waren over het toepassen ervan. Maar de formule verdeelde zich met heel weinig moeite gelijkmatig over onze wimpers.

Maybelline-Detail-Comparison

Maybelline Colossal Big Shot biedt zowel lengte als volume (links), terwijl Maybelline Lash Sensational (rechts) voornamelijk volume biedt.

Soepele toepassing

De formule is gemakkelijk te stapelen zonder klontjes te maken of te corrigeren. Dit was een leuke verandering van tempo na het testen van producten met dezelfde prijs, zoals L'Oreal Voluminous Lash en Urban Decay Persuasion - formules die we leuk vonden, maar die de neiging hadden na meer dan een paar jassen te globeren en klonteren.

Maybelline-Colossal-Wand

Goede verlenging

Volume is niet de enige truc van Big Shot. Het biedt ook een verrassende hoeveelheid lengte. Toegegeven, deze komt niet overeen met de luchtige subtiliteit van Charlotte Tilbury, maar als je het niet erg vindt aan een lengte van je lengte, kost Maybelline een derde van de prijs.

Punten om te overwegen

Handgreep moeilijk vast te pakken

We vonden de conische handgrepen van zowel Big Shot als Lash Sensational een beetje moeilijk te grijpen. Ze zijn iets korter dan onze andere keuzes, en de glanzende dop loopt taps toe naar een punt dat het gemakkelijk maakt voor je vingers om uit te glijden terwijl je probeert het stabiel te houden om die lastige hoekwimpers te krijgen.

Het beste
Budget kiezen voor lengte

Pros
Heerlijke lengte
Lichte dekking
Borstel keuze
Cons
Droogt snel op

Waarom we ervoor kozen

Heerlijke lengte

L'Oreal Voluminous Carbon Black is een klassieke drogisterijmascara, maar in tegenstelling tot de beruchte Maybelline Great Lash, vereist het geen chirurgische precisie om goede resultaten te krijgen. In plaats daarvan leveren de zachte borstel en dikke formule snel een weelderige lengte.

Lichte dekking

We zagen ook veel gelijkenis tussen het ontwerp van de toverstaf van Voluminous Carbon Black en onze top verlengende keuze voor warenhuizen, Charlotte Tilbury Full Fat Lashes. Maar terwijl de dunne, zijdeachtige textuur van Full Fat Lashes een onregelmatige lengte creëert, zorgt de dikkere mix van Volumineus ook voor een lichte hoeveelheid volume. We gaven de voorkeur aan Charlotte Tilbury's nemen, omdat we geen tijd hoefden te besteden aan het triaging van klonten, maar als je alleen een lichte laag mascara wilt, levert de versie van L'Oreal.

Borstel keuze

We hebben L'Oreal Voluminous Carbon Black geprobeerd en hebben het geweldig gevonden met de klassieke rechte borstel. Het is ook verkrijgbaar met een gebogen borstel, ontworpen om die babywimpers in beide hoeken van het oog te helpen bereiken en de hele wimperlijn aan te moedigen omhoog te buigen.

Punten om te overwegen

Droogt snel op

Bij het online scannen van opmerkingen van gebruikers, zagen we een hoger dan gemiddeld aantal klachten over de neiging van het product om uit te drogen of klonterig te worden in de container na verschillende toepassingen. Onze testers vonden dit niet waar, maar voor >

Het beste
Budgetkeuze voor volume

Maybelline
Gebeeldhouwde borstel creëert nauwkeurig volume op wimpers; eenvoudig te besturen en te lagen.
Pros
Goede volumeregeling
Nauwkeurige borstel
Waterdichte optie
Cons
Klein handvat
Wat schilferen

Waarom we ervoor kozen

Goede volumeregeling

Als het volume hoger op je ver>

Nauwkeurige borstel

Lash Sensational heeft een rubberen staf die doet denken aan het innovatieve ontwerp van Benefit Cosmetics, met veel kleine tanden die helemaal rond een gebogen basis zijn verdeeld. Net als onze Benefit-keuzes is Maybelline Lash Sensational erin geslaagd om elke kleine wimper te lokaliseren en te trekken, en omdat de totale afmetingen van de borstel kleiner zijn dan de meeste, is het gemakkelijk te manoeuvreren.

Maybelline-Lash-Sensational-Wand

Waterdichte optie

Als je dit product leuk vindt, zul je blij zijn te weten dat Maybelline de volgende keer dat je naar een bruiloft gaat, je dekking krijgt, met een waterdichte versie van dezelfde formule. We raden niet aan om elke dag waterdichte mascara te gebruiken, omdat het moeilijker te verwijderen is, maar als je weet dat je verscheurt, gaat zwemmen of anderszins water in de buurt van je ogen krijgt, wil je misschien een van hen bij de hand houden.

Punten om te overwegen

Klein handvat

Net als bij onze andere Maybelline-pick-up, was het korte, conische handvat op deze mascara iets moeilijker vast te houden dan sommige van onze keuzes. De matte afwerking op het handvat maakt het echter minder een probleem dan bij de Maybelline Collosal Big Shot, en sommige van onze testers hadden er geen last van.

Wat schilferen

Het be>

Hoe u de juiste mascara voor u kiest

Beoordeel uw wimperbehoeften

De meeste mascara richt zich op het verlengen van je wimpers of het toevoegen van volheid en volume. Als je dunne wimpers hebt die moeten worden opgevuld, zoek dan naar borstels met ver uit elkaar staande haren om meer mascara af te zetten. Wil je meer lengte? Hoe dichter de borstelharen zich op een grotere afstand van elkaar bevinden, hoe meer het resultaat is gedefinieerd, met een focus op verlenging.

Op zoek naar een beetje van beide? In dit geval is moderatie cruciaal. De afstand tussen de haren zal in het midden van het spectrum vallen, waardoor een look ontstaat die niet stekelig is, maar wimpers een beetje voller lijken dan een formule die alleen op lengte is gericht. De voordelen maakten indruk op ons met zijn perfecte evenwichtsoefening.

Bepaal de borstelstijl

Mascara-penselen zijn er in verschillende maten en vormen. Je zult ontdekken wat voor jou het beste werkt via vallen en opstaan, maar hier zijn een paar tips: als je op zoek bent naar zware dekking, ga dan met een borstel met een brede kern en zit vol met haren, zoals Charlotte Tilbury's Full Fat Lashes. Een dunne of balborstel kan je echter een voorsprong geven als je individuele wimpers wilt vormen zonder te klonteren. Een gebogen borstel maakt het gemakkelijker om elke wimper tegelijkertijd te bereiken, zelfs die kleine in je ooghoeken. Een borstel die taps toeloopt tot een klein punt geeft u flexibiliteit: dikke haren aan één uiteinde om een ​​goede hoeveelheid product aan te brengen, en het dunnere uiteinde beschikbaar om u te helpen eventuele klonten te trainen.

Overweeg kleur

Hoewel mascara in de kleuren blauw en groen voor de meest stoutmoedigen onder ons verkrijgbaar is, kiezen de meeste mensen een zwart of bruin product voor dagelijks gebruik. Over het algemeen, als je een bleke huid en lichtblond of rood haar hebt, zul je het beter doen met een zachtbruine kleur. Als je haar donkerder is - zelfs als je huidtint licht is - zal een zwarte optie er natuurlijker uitzien.

Let op de ingrediënten

Let op de ingrediënten, maar stress er niet over. Mascara-formules zijn de afgelopen 50 jaar heel weinig veranderd. Ze hebben nog steeds drie basisonderdelen:

  • Pigmenten verven de formule zwart of bruin (of meer avontuurlijke tonen). Typische ingrediënten zijn titaniumdioxide en ijzeroxide, chemische verbindingen die samenwerken om diepe tinten te creëren.
  • Wassen , vaak paraffine, carnauba of bijenwas, verdikken de formule, waardoor deze aan wimpers blijft kleven.
  • Oliën dienen om water te weerstaan ​​en zorgen ervoor dat de mascara blijft zitten na het aanbrengen. Veel voorkomende oliën zijn lijnzaad, castor, lanoline, eucalyptus en terpentijnolie.

Als Into the Gloss-details willen de meeste cosmetische bedrijven niet betalen voor het onderzoek dat nodig is om volledig nieuwe formules te ontwikkelen terwijl ze voldoen aan de FDA-veiligheidsrichtlijnen. Het is gemakkelijker en goedkoper om te innoveren door de steel en de ruitenwisser aan te passen. Verschillende producten - binnen en zelfs tussen merken - delen de meeste van dezelfde ingrediënten. Van de eerste tien ingrediënten die bijvoorbeeld door Charlotte Tilbury en Too Faced werden gebruikt, waren er negen hetzelfde. Maar elk kwam met enorm verschillende penseelontwerpen en presteerde heel anders tijdens het testen.

Veelgestelde vragen over Mascara

Moet ik me zorgen maken over conserveermiddelen in mijn mascara?

De zorgen van consumenten over de veiligheid van conserveermiddelen hebben een wetenschappelijke basis, maar de zorgen zelf zijn vaak overhyped.

Parabenen zijn het opvallende voorbeeld. De ontstekingsdiscussie rond parabenen heeft ertoe geleid dat sommige fabrikanten ze van hun ingrediëntenlijst hebben weggelaten, maar deze angsten zijn grotendeels gebaseerd op een onderzoek uit 2004 dat sporen van parabenen in tumoren aantrof en alleen werd opgeroepen voor aanvullend onderzoek. In 2018 luidt het standpunt van de American Cancer Society : "Tot nu toe hebben studies geen direct verband aangetoond tussen parabenen en gezondheidsproblemen, waaronder borstkanker." "Op dit moment hebben we geen informatie waaruit blijkt dat parabenen zoals ze worden gebruikt in cosmetica een effect hebben op de menselijke gezondheid."

De waarheid is dat als we geen conserveermiddelen zoals parabenen in onze schoonheidsproducten zouden hebben, dit broedplaatsen zijn voor echt schadelijke bacteriën en schimmels, wat kan leiden tot allerlei oogproblemen. Ter ondersteuning van een goede hygiëne, stelt de FDA voor om je mascara elke drie maanden te vervangen om je te beschermen tegen de verspreiding van bacteriën.

Hoeveel lagen mascara is het beste?

Er is geen magisch nummer. Voor een deel hangt het af van hoe zwaar je je dekking wilt hebben. Als je een volledige, donkere, exotische look wilt, kun je uiteindelijk drie, vier of meer lagen aanbrengen. Lichtdekking die werkt voor dagelijks gebruik kan slechts een enkele laag zijn. Je wilt ook rekening houden met hoe dik of vloeibaar je mascara-formule is. Vergeet niet dat het beter is om twee dunne lagen aan te brengen dan één dikke laag - op die manier voorkomt u klonteren en hebt u meer flexibiliteit over de dekking die u nastreeft.

Hoe vermijd ik het oog van de wasbeer?

Alle zes van onze topkeuzes deden het goed om vlekken onder de ogen te vermijden tijdens een >

De beste mascara: samengevat

Voordeel Cosmetica Roller Lash Curling Mascara Charlotte Tilbury Volle wimpers Voordeel Cosmetica Ze zijn echt! Verlengen en volumiseren van mascara Maybelline Volum 'Express Colossal Big Shot Maybelline Lash Sensationeel L'Oreal Parijs Volumineus
Het beste
globaal
Voor lengte
Voor volume
Algemeen (budget)
Voor lengte (budget)
Voor volume (budget)
Prijs
$ 13
$ 29
$ 25
$ 5.99
$ 6.19
$ 5.69
Soort borstel
>
Kort en recht
>
>
Kort, taps toelopend
Kort en recht
Waterdichte versie beschikbaar
Cruelty-free

Misschien vind je dit ook leuk