Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Veel Gestelde Vragen


Wat is de snelste internetsnelheid?
Hoe zit het met lokale internetproviders?
Hoe beslis ik welke internetsnelheid ik wil krijgen?
Waar moet ik op letten bij het kopen van een zakelijk internetplan?
Kan ik een hotspot gebruiken voor mijn internet thuis?
Moet ik mijn eigen router kopen?

Wat is de snelste internetsnelheid?

Internetsnelheid varieert per verbindingstype. De FCC heeft de werkelijke versus geadverteerde snelheden van providers voor verschillende verbindingstypes gemeten, weergegeven in het rapport 'Vast breedband meten' . DSL lijdt het meest consistent, terwijl kabel over de hele linie betrouwbaarder is. De betrouwbaarheid van zowel glasvezel- als satellietinternet verschilt per provider, waarbij Verizon een voorsprong heeft op glasvezel en HughesNet de duidelijke winnaar is voor satelliet. Momenteel is de snelste internetsnelheid ongeveer 2.000 Mbps, maar de betrouwbaarheid om dat te bereiken varieert.

Terug naar boven

Hoe zit het met lokale internetproviders?

In sommige situaties is de kleine man misschien je beste gok. Kleinere lokale internetproviders, zoals Cincinnati Bell of Hawaiin Telcom, zijn altijd beter gewaardeerd voor hun klantenservice. Als er een voor u beschikbaar is, raden we aan om offertes te vergelijken met nationale providers.

Terug naar boven

Hoe beslis ik welke internetsnelheid ik wil krijgen?

We raden aan meer snelheid te maken. Dit komt deels omdat het aantal apparaten snel oploopt. Uw computer is niet het enige dat is verbonden met internet - telefoons, tablets , tv's , videogameconsoles , beveiligingssystemen voor thuis en slimme technologie halen alle gegevens uit uw verbinding. Het is alsof je op een snelweg bent: zelfs als de maximumsnelheid 60 mph is, zullen te veel auto's ervoor zorgen dat het verkeer vertraagt ​​tot een kruip. Daarom hebben lichte gebruikers met veel apparaten net zoveel snelheid nodig als een zware gebruiker met een paar.

Terug naar boven

Waar moet ik op letten bij het kopen van een zakelijk internetplan?

Zakelijk internet shoppers zullen aandacht willen besteden aan bandbreedte, omdat je waarschijnlijk veel apparaten zult verbinden. Wanneer u zakelijk internet koopt, ontvangt u een speciale bandbreedte - wat betekent dat internet alleen en rechtstreeks naar uw bedrijf gaat. Vertaling: hoge snelheden, geen files in de buurt en minder latentie. Residentieel internet werkt op een gedeelde bandbreedte die levert aan honderden buren. Bekijk hier onze review van de beste zakelijke internetproviders .

Terug naar boven

Kan ik een hotspot gebruiken voor mijn internet thuis?

Internet is internet en u kunt 4G mobiel breedband net zo gebruiken als traditioneel internet. Hotspots zijn niet alleen voor een snelle verbinding wanneer u ook een e-mail moet verzenden naar een plaats zonder wifi; u kunt ze ook gebruiken voor internetbehoeften thuis. Deze optie is het beste geschikt voor kleinere huishoudens met minder verbonden apparaten, omdat u een beperktere gegevenscapaciteit heeft dan bij traditionele ISP's. Het is ook duurder dan traditioneel internet, vooral om een ​​redelijk gegevensgebruik te krijgen. We raden deze optie niet aan, tenzij u internet alleen gebruikt voor licht webbrowsen en e-mailen. U kunt uw huidige telefoonprovider gebruiken, maar we raden Verizon Wireless aan bij onze beoordeling van de beste 4G mobiele breedband voor de beste klantenservice en dekking.

Terug naar boven

Moet ik mijn eigen router kopen?

Wij stemmen ja. Een router is het apparaat dat draadloos communiceert van de modem naar uw apparaat. De meeste internetproviders brengen elke maand ongeveer $ 10 in rekening om een ​​router te huren, en diezelfde router wordt waarschijnlijk verhuurd aan al je buren. Dit kan ruimtelijk verkeer veroorzaken, omdat al deze apparaten op dezelfde frequenties communiceren. Door uw eigen router te kopen, bespaart u op huurkosten en krijgt u een andere frequentie, wat u uiteindelijk hogere snelheden oplevert. Hoewel we enkele favoriete draadloze routers voor thuisgebruik hebben, hangt uw aankoopbeslissing af van hoe groot uw huis is en hoeveel apparaten worden afgestemd.

Terug naar boven

Wat is het volgende?

Misschien vind je dit ook leuk