Van Nicole Hardy

De beste koelkasten

De waarheid is dat alle grote apparaatmerken bijna identieke koelkasten aanbieden. De nieuwe modellen die u vandaag zult zien, zijn veel energiezuiniger dan de modellen die vijf jaar geleden werden geproduceerd en reparaties zijn slechts zo moeilijk als het vinden van de dichtstbijzijnde technicus. Dus, hoe kies je wat goed voor je is? Eerst moet u uw ruimte meten en vervolgens de stijl en grootte van de koelkast bepalen die het beste bij uw levensstijl past. Maak je geen zorgen - we zullen je laten zien hoe .

De 4 beste koelkasten

De beste koelkasten: samengevat

Whirlpool koelkast met vriesvak
Whirlpool dubbele deur koelkast met dubbele lade
GE Side-by-Side koelkast
LG Electronics Top vriezer koelkast
Het beste
Bodem vriezer
Franse deur
Zij aan zij
Top vriezer
Prijs
Vanaf $ 1.400
$ 3,886.65
$ 1,099.99
$ 1.199
Water- / ijsdispenser buiten
Nee
Ja
Ja
Nee
Grootte
21.9 ft 3
25,76 ft 3
25.8 ft 3
23.8 ft 3
Jaarlijks energieverbruik
584 kWH
767 kWH
643 kWH
501 kWH

Whirlpool koelkast met vriesvak


Beste bodemvriezer koelkast

draaikolk
Deze stijl maakt het gemakkelijk om voedsel in de koelkast te scannen en te pakken, maar de vriezer is moeilijker te organiseren.
Pros
Temperatuur systeem
SpillGuard glazen planken
Het meeste voedsel kan gemakkelijk op ooghoogte worden bewaard
Cons
Slechte vriezerindeling

Waarom we ervoor kozen

Temperatuur systeem

's temperature management system. Een kenmerk dat ons opviel was het temperatuurbeheersysteem van de Whirlpool Bottom Freezer Refrigerator . Het wordt het Accu-Chill temperatuurbeheersysteem genoemd, het maakt gebruik van ingebouwde sensoren om de interne temperatuur van de koelkast te meten en de nodige aanpassingen te maken. Deze automatische functie neemt niet alleen het giswerk weg bij goede koeling, maar maakt de koelkast ook energiezuiniger.

SpillGuard glazen planken

Morsen is onvermijdelijk en het opruimen van een koelkast kan een heel gedoe zijn. Dat is waarom de SpillGuard-glazen planken van de Whirlpool opvallen. De verhoogde randen van deze planken bevatten kleine morsen en voorkomen druipen op de onderste planken, en het glas vergemakkelijkt gemakkelijk afvegen.

Het meeste voedsel kan gemakkelijk op ooghoogte worden bewaard

Het grootste voordeel van een diepvriesmodel: al uw dagelijkse etenswaren zitten op ooghoogte, zodat u niet hoeft te bukken om in de groente- of fruitlade te reiken. Dit maakt diepvriezerkoelkasten uitstekende keuzes als u uw vriezer niet vaak gebruikt, evenals voor ouderen of mensen met gewrichtsproblemen.

Punten om te overwegen

Slechte vriezerindeling

In tegenstelling tot de tweedeursindeling van bovenste diepvriezers, hebben de meeste onderste diepvriezers één deur voor de koelkast en één grote schuiflade voor de vriezer. Deze stijl van vriezer maakt het moeilijk om te zien en te onthouden dat er voedsel op de bodem van de bak ligt en het kan lastig zijn om door lagen bevroren voedsel te snuffelen alleen om te controleren op een pint ijs. Hoewel de meeste modellen manden in de vriezer hebben om uw ingevroren voedsel te organiseren, moet u toch alles strategisch plaatsen om het te kunnen zien.

Whirlpool dubbele deur koelkast met dubbele lade


Beste Franse deur koelkast

draaikolk
Deze trendy koelkasten beschikken over high-tech functies, maar ze zijn meestal minder energiezuinig.
Pros
Modieus en bijzonder zwaar
Dubbele koeling
Space-efficiënte
Cons
Minder energiezuinig

Waarom we ervoor kozen

Modieus en bijzonder zwaar

Koelkasten met Franse deuren zijn een aanpassing van een typische koelkast met diepvriezer. Naast het hebben van twee kleine deuren voor het koelkastgedeelte, hebben ze vaak een externe water- en ijsdispenser. Sommige worden ook geleverd met maximaal twee laden die u kunt openen - zonder de rest van de koelkast te openen. Dit relatief nieuwe ontwerp (een variatie op de koelkast met de diepvriezer) is de laatste vijf jaar populair geworden - Martha Stewart neemt het op in haar keuken - en kan in verschillende afwerkingen (van roestvrij staal tot matzwart) tot passen bij uw huis.

Dubbele koeling

is its dual cooling system, which detects the internal temperature of the fridge and adjusts humidity levels automatically. Een opvallend kenmerk van de Whirlpool Franse koelkast met dubbele lade is het dubbele koelsysteem, dat de interne temperatuur van de koelkast detecteert en de luchtvochtigheid automatisch aanpast. Het eindresultaat is vers voedsel en een lagere kans op vriesbrand.

Space-efficiënte

Hoewel koelkasten met Franse deuren de neiging hebben om enkele van de meest kubieke voetjes voor de ruimte te bieden, zijn zowel Franse deuren als koelkasten naast elkaar gemakkelijker te gebruiken als uw keuken aan de kleinere kant is. De deuren zijn kleiner dan die op een koelkast met vriesvak boven of onder, dus ze openen niet zo ver in de keuken - je hebt minder kans om jezelf in de keuken te blokkeren of iemand anders te blokkeren als je een Frans hebt koelkast.

Punten om te overwegen

Minder energiezuinig

Omdat koelkasten met Franse deuren momenteel populair zijn, zal zelfs een basismodel duurder zijn dan een top-vriesmodel van topkwaliteit. Koelkasten met Franse deuren zijn meestal ook duurder in gebruik, omdat ze vaak meer elektriciteit gebruiken dan koelkasten van vergelijkbare grootte maar met een ander ontwerp.

Dit doet er misschien minder toe als je in een staat woont met lage energiekosten, waar het verschil tussen het draaien van onze beste Franse deur ($ 67) en onze beste top vriezer ($ 44) koelkasten over een jaar slechts $ 23 is. Als je echter in Hawaii woont (of een andere staat met hoge energiekosten), kan dat verschil oplopen tot een extra $ 100 die je jaarlijks zou moeten uitgeven.

GE Side-by-Side koelkast


Beste Side-by-Side koelkast

GE
Als u uw vriezer goed gevuld wilt houden, overweeg dan een koelkast naast elkaar.
Pros
Veel vriesruimte
Cons
Smalle schapruimte

Waarom we ervoor kozen

Veel vriesruimte

Als u uw vriezer goed gevuld houdt, is een koelkast naast elkaar waarschijnlijk de beste stijl voor u - ze bieden de meeste vriesruimte van elke stijl.

has more than 30% more freezer space than our picks for the best top or bottom freezer, and it still outcompetes the French door refrigerator for freezer space. De GE Side-by-Side koelkast heeft meer dan 30% meer vriesruimte dan onze keuzes voor de beste boven- of ondervriezer, en hij is nog steeds groter dan de koelkast met Franse deur voor vriesruimte. Bovendien bieden deze koelkasten rekken voor uw vriezer, waardoor deze beter georganiseerd blijft dan elke andere stijl.

Punten om te overwegen

Smalle schapruimte

Side-by-side koelkasten geven niet precies even veel ruimte aan de koelkast en de vriezer - het koelkastgedeelte zal nog steeds groter zijn. Hoewel er in deze stijl van koelkast meer vriesruimte is dan elke andere, is deze ruimte >

LG Electronics Top vriezer koelkast


Beste Top vriezer koelkast

LG Electronics
De meest basale stijl van koelkast is ook de meest energie-efficiënte.
Pros
Kostenefficiënt
Veel bruikbare ruimte
Cons
Minder hightech upgrade-opties

Waarom we ervoor kozen

Kostenefficiënt

Top vriezer koelkasten zijn enkele van de meest overvloedige op de markt. Hun eenvoudige uiterlijk zonder fratsen betekent dat ze ook gemakkelijk in de portemonnee zitten - het is veel waarschijnlijker dat je een topkwaliteit vriezer voor minder dan $ 1.000 vindt dan welke andere soort dan ook. Bovendien verbruiken topvriezers meestal de minste hoeveelheid elektriciteit in vergelijking met andere stijlen, zodat u het meeste op uw energierekening bespaart door deze optie te kiezen. is a great option if you want to make the most of your investment over time. De LG Electronics Top vriezer koelkast is een geweldige optie als u op de >

Veel bruikbare ruimte

Topvriezers zijn niet voor niets een populair ontwerp: ze bieden een aantal van de best bruikbare ruimte. Velen van hen dragen hun simplistische ontwerp in hun interieur, met slechts een paar planken en een paar laden om uw boodschappen te sorteren. Dit betekent dat topvriezers een van de meest bruikbare ruimte hebben uit elk koelkastontwerp. Fabrikanten meten de totale kubieke voet van een koelkast door alle ruimte in een koelkast te berekenen wanneer deze volledig leeg is van planken en voedsel. Dus door minder laden te hebben, hebben topvriezers minder plastic en glas en meer ruimte voor uw eten.

Punten om te overwegen

Minder hightech upgrade-opties

Als het gaat om standaard koelkasten in de vriezerstijl, wat u ziet is wat u krijgt. Hoewel je misschien een paar kleuropties hebt (roestvrij staal, wit en zwart zijn gebruikelijk), is het onwaarschijnlijk dat je een externe water- of ijsdispenser vindt. Sommige modellen hebben helemaal geen ijsmaker. Topvriezers zijn economisch een goede keuze, maar als u een ultramoderne keuken bouwt, passen hun eenvoudige ontwerpen mogelijk niet samen met andere high-tech apparatuur.

Hoe u de juiste koelkast voor u vindt

Meet je ruimte

Koelkasten variëren per hoogte, breedte en diepte, en het is be>

Afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare ruimte, kan het zijn dat bepaalde soorten koelkasten niet werken voor uw ruimte. Als u met een kleine ruimte werkt, is uw meest waarschijnlijke optie een bovenste vriezer. Als er maar een kleine opening is tussen uw koelkast en uw kookeiland, zal een koelkast met twee deuren het gemakkelijker maken om in het pak melk te grijpen en de doos op de kast te raken.

Overweeg je ideale dieptemaat

Na hoogte en breedte is diepte de be>

Bepaal het type koelkast

Nadat je rekening hebt gehouden met fysieke beperkingen, kies je je koelkast op basis van de functies die voor jou het be>

 • Topvriezers zijn het meest economisch, maar ze zien er niet bijzonder fraai uit en komen meestal niet met ijs- of waterdispensers in de deur.
 • Koelkasten met Franse deuren zien eruit alsof ze thuis horen in de keuken van Martha Stewart en hebben meestal mooiere opties voor glazen planken en laden. Dat gezegd hebbende, ze behoren meestal tot de duurste van de koelkasten.
 • Diepvriezers zien er redelijk aantrekkelijk uit, komen meestal in roestvrijstalen afwerkingen en zijn gebruiksvriendelijk. Door diepvriesproducten aan de onderkant weg te stoppen, houden ze uw dagelijkse voedsel op oog- en handniveau. Dit kan het moeilijker maken om je ingevroren erwten op te graven, hoewel sommige modellen worden geleverd met vriesmanden om de ruimte te helpen ordenen.
 • Side-by-side koelkasten nemen meestal meer ruimte in uw keuken in beslag dan andere stijlen, in ruil voor meer vriesruimte dan bij elk ander type koelkast. De vriesruimte is meestal iets smal, waardoor het moeilijk is om in grote pizzadozen te passen.

Kies de juiste maat

Als het gaat om koelkasten, is groter niet altijd beter. Uw ideale koelkastmaat hangt eerst af van uw beschikbare keukenruimte en ten tweede van uw huishoudelijke grootte en kookvoorkeuren.

Over het algemeen moet u schatten tussen 4 en 6 kubieke voet opslag voor elke volwassene in uw huis , of ongeveer 20 kubieke voet als u een gezin van vier hebt . Als uw gezin veel huisgemaakte maaltijden maakt, of een grote voorraad bevroren of vers voedsel bewaart, vergist u zich dan in het grotere formaat in plaats van erachter te komen waar later een tweede vriezer te plaatsen.

Zoek uw dichtstbijzijnde reparatiecentrum

Een van de be>Als uw koelkast echter niet koud blijft of uw stroomonderbreker vaak uitschakelt , kan het handig zijn om een ​​reparatiewerkplaats bij de hand te hebben het verschil maken tussen een serviceaanvraag van $ 130 en het volledig vervangen van uw koelkast. De meeste fabrikanten hebben koelkastservicecentra in het hele land en elk bedrijf onderhoudt een zoekpagina om u te helpen de dichtstbijzijnde te vinden.

U zult vooral een oogje in het zeil willen houden als u naar een LG- of een Samsung-koelkast kijkt. Deze merken zijn gestart in Zuid-Korea, wat betekent dat ze >

Veelgestelde vragen over koelkasten

Hoe bereken ik energiebesparingen?

U kunt schatten hoeveel geld u kunt besparen op energierekeningen met de Energy Star koelkastcalculator van het Department of Energy. Als u het jaar weet waarin uw huidige koelkast is gemaakt en de geschatte grootte van uw koelkast, kunt u een schatting zien van hoeveel energie een koelkast van die leeftijd gebruikt en hoeveel het kost om te werken. De calculator werkt met de nationale gemiddelde prijs voor elektriciteit, maar u kunt opgeven door de gemiddelde elektriciteitsprijs van uw staat te selecteren of uw energierekening te controleren voor de specifieke kosten van uw huis.

Nog een paar manieren om energie te besparen:

 • Controleer de afdichtingen op de deur van de koelkast: House-energy.com stelt voor om een ​​felle zaklamp in de koelkast te plaatsen en vervolgens de deur te sluiten en de afdichting te inspecteren om te controleren of er geen licht van de zaklamp te zien is. Zichtbaar licht duidt op een breuk in de afdichting.
 • Gebruik een zelfstandige thermostaat om de interne temperatuur te bewaken (bewaar koelkast tussen 35 en 40 graden Fahrenheit en de vriezer op 0 graden).
 • Controleer of de schakelaar voor energiebesparing aan blijft. Zorg ervoor dat de koelkast uit de buurt van zonlicht of warmtebronnen staat, inclusief het bewaren van warm voedsel. Laat uw voedsel eerst afkoelen om te voorkomen dat de koelkast meer energie verbruikt om de juiste interne temperatuur te handhaven
 • .

Op welke functies moet ik letten?

Om op te vallen tegen de massa roestvrijstalen apparaten, proberen fabrikanten coole functies aan hun koelkasten toe te voegen. Naast het uitkiezen van de stijl of twee die het beste bij uw keuken past, moet u ook letten op functies die must-haves of absoluut-nots zijn in uw zoekopdracht.

 • Verstelbare zones zijn meestal te vinden in koelkasten met Franse deuren, vooral ontwerpen met vier afzonderlijke deuren of een extra lade. Deze ruimtes zijn onderverdeeld in compartimenten, zodat u kunt beslissen of u meer vriesruimte of meer koelkastruimte wilt - en u kunt ze op elk gewenst moment schakelen.
 • Water- en ijsdispensers klaar koud water met een druk op de knop. U moet werken met een loodgieter om ze te helpen installeren, en zorg ervoor dat u uw handleiding leest over hoe u deze schoon kunt houden. Afhankelijk van het model kunnen ze echter ook helpen uw water te filteren.
 • Dubbele ijsmakers garanderen praktisch dat u nooit zonder ijs komt te zitten tijdens uw zomerfeestjes, maar verwachten dat de extra ijsmachine extra ruimte inneemt in uw vriezer.
 • Vuilbestendige koelkasten hebben een coating om het moeilijk te maken voor kleine vingerafdrukken om te plakken - een functie die u kunt repliceren met een beetje olie, azijn en af ​​en toe schoonmaken .
 • Met koelkasten met meerdere deuren heeft u een venster in het koelkastgedeelte om snel de doos eieren of wat sinaasappelsap te pakken zonder de hele koelkast te openen.
 • Verstelbare planken kunnen betekenen dat de hoogte van elke planklaag moet worden aangepast of dat planken met split-level moeten zijn. Dit maakt het eenvoudiger om uw koelkast aan uw specifieke behoeften aan te passen - voor het geval u extra ruimte moet maken voor een frosted cake met buttercream.
 • Ingebouwde tabletten voegen een extra laag "slim" toe aan uw koelkast en betekenen soms dat u een camera kunt gebruiken om uw koelkast te controleren terwijl u boodschappen doet of om te zien wie er middernacht snacken. Het nadeel? Deze tabletten zijn meestal ingebouwd in uw koelkast en voegen een laag complexiteit toe als u deze ooit moet repareren.

Hoe kan ik energie besparen?

Telkens wanneer u de deur van uw koelkast opent en koude lucht naar buiten stroomt, gebruikt uw koelkast stroom om weer een koude temperatuur te bereiken. U kunt uw koelkast helpen koud te blijven door hem vol te houden. Elk item in uw koelkast betekent dat er minder lucht wordt uitgewisseld met de warme lucht in de keuken - en uw sinaasappelsap blijft koud genoeg om de nieuwe lucht te helpen koelen, wat betekent dat uw koelkast niet zo hard hoeft te werken om koel te blijven. Dit kan u helpen besparen op uw elektriciteitsrekening en voedsel sparen als u ooit stroom verliest - een volle vriezer kan zichzelf > , omdat het voedsel zelf werkt als een isolator.

Om uw koelkast onder garantie te houden, raden we aan een professional in te huren. Het is echter mogelijk om zelf te installeren . U wilt beginnen door uw koelkast buiten uit te pakken, de verpakking vast te houden (voor het geval u moet retourneren) en alle binnenplanken en laden van de koelkast te verwijderen om te voorkomen dat ze eruit vallen terwijl u uw koelkast installeert . Gebruik vervolgens een dolly om uw koelkast naar binnen en naar de aangewezen locatie te rijden - als deze te groot is voor uw deuropening, verwijdert u de koelkastdeuren voordat u de open koelkast naar binnen manoeuvreert en bevestigt u ze opnieuw.

Moet ik een koelkast in de garage zetten?

Het bewaren van een koelkast in de garage vormt echter geen probleem, maar houd er rekening mee dat oudere koelkasteenheden aanzienlijk meer energie verbruiken dan de modernere modellen. Als je in een gebied woont waar de temperatuur vaak onder de 50 graden daalt, wees dan gewaarschuwd dat je misschien geen koelkast in je (waarschijnlijk niet-geïsoleerde) garage wilt bewaren: je loopt het risico sommige van de interne mechanismen of de functionaliteit ervan in de kou te beschadigen.

Misschien vind je dit ook leuk