Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste goedkope tv-aanbieders

Tv, internet, telefoonabonnementen - dit zijn enkele van onze favoriete dingen. Maar dat betekent niet dat we er veel geld aan moeten uitgeven. Van de drie diensten zijn mensen misschien eerder geïnteresseerd in het vinden van goedkope tv dan iets anders, omdat - we zullen het zeggen - traditionele tv aan een draad hangt. Als we het willen houden, is het beter dat we de kanalen hebben die we eigenlijk willen bekijken en tegen een redelijke prijs komen.

Beschikbaarheid en prijzen van tv-pakketten en providers verschillen per locatie. Dit maakt het vinden van uw beste goedkope tv-service moeilijk, maar niet onmogelijk. We blijven op de hoogte van de plannen, kosten en speciale aanbiedingen van de grootste telecomaanbieders van het land en benadrukken waar elk van hen opvalt en waar ze het beter kunnen doen.

De 5 beste goedkope tv-aanbieders

De beste goedkope tv-aanbieders: samengevat

DIRECTV AT U-couplet Verizon Fios TV SCHOTEL TV Comcast XFINITY
Best voor Uitstekende klanttevredenheid De meeste kanalen Geen contractoptie Twee jaar prijsslot Flexibele contractopties
Contractduur 24 maanden 12 maanden 24 maanden (indien gebundeld) 24 maanden Geen contract; 12 maanden; 24 maanden (voor Triple Play-bundels)
Staten onderhouden 50 21 9 50 39
Gratis ontvanger / DVR
Installatiekosten Geen Geen* Geen** Geen $ 60
Vanaf $ 35 / maand Vanaf $ 35 / maand Vanaf $ 54,99 / maand Vanaf $ 59,99 / maand Vanaf $ 30,00 / maand
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

* Afgezien van installatiekosten met bundels
** Afgezien van installatiekosten voor online bestellingen

Hoe we de beste goedkope tv-aanbieders hebben gekozen

Beschikbaarheid

De goedkoopste tv-aanbieder in Maine is niet noodzakelijk de goedkoopste tv-aanbieder in Missouri of New Mexico. Beschikbaarheid is afhankelijk van infrastructuur (voor kabel) en signaaltoegang (voor satelliet). Sommige providers kunnen slechts een paar staten bedienen, terwijl andere landelijk beschikbaar zijn. Wanneer een bedrijf voet aan de grond heeft in een bepaalde markt, ziet u waarschijnlijk planningsflexibiliteit en opties. Om deze beoordeling nuttig te maken voor de meeste lezers, hebben we ons gericht op providers die grote delen van het land bestrijken of dichtbevolkte gebieden bedienen.

Prijs

De prijs geschreven in voet->

Waarde

Een tv-pakket is misschien goedkoop, maar als het niet de gewenste kanalen bevat, is het dan helemaal geld waard? Om kanaalopstellingen te bekijken, stellen we een basisniveau-verwachting in voor wat we moeten ontvangen bij het betalen voor standaardpakketten. We vergeleken beschikbare kanalen in instapplannen, waarbij we benadrukten wanneer een provider geen populaire kanalen reserveert voor pakketten van de bovenste laag en bonuspunten geven aan kanalen die aanpasbare programmering of deals voor bundeling met andere services bieden.


Uitstekende klanttevredenheid

DIRECTV
Staten onderhouden:
50
Pros
> Gratis installatie
Kortingen bundelen
Cons
Prijsverhoging na 12 maanden
Betrouwbaarheid satellietsignaal

Waarom we ervoor kozen

>

Vorig jaar rangschikte JD Power DIRECTV als de beste leverancier in de natie voor klanttevredenheid met een perfecte 5/5 Power Circle-beoordeling. Dit jaar verloor DIRECTV de nummer één plek aan DISH TV, maar ontving toch 5/5 voor Algemene tevredenheid en tal van andere be>JD Power rangschikt het bedrijf nu op de tweede plaats landelijk. DIRECTV stond ook in de top vier van televisiediensten in het ACSI Telecommunications Report 2018 . Met beschikbaarheid in alle 50 staten, 4K-programmering en één Genie HD DVR inbegrepen bij aankoop, is het geen verrassing dat klanten zo dol zijn op de service.

Gratis installatie

Sommige providers brengen kosten in rekening voor de installatie en activering van de tv-service. Dit is een groot pijnpunt omdat de installatie een paar honderd dollar kan kosten. Alle DIRECTV-pakketten bevatten standaard professionele installatie voor maximaal vier kamers zonder kosten, wat een aanzienlijke besparing oplevert.

Kortingen bundelen

DIRECTV biedt korting voor AT draadloze klanten die het AT Unlimited Plus Enhanced-abonnement hebben. Als u AT draadloos nog niet hebt, kunt u overschakelen naar opslaan. Het is ook mogelijk om DIRECTV te bundelen met een telefoon thuis of internet om korting te krijgen op individuele services. Een ander voordeel van bundelen: meerdere hulpprogramma's op één factuur. Het onthouden van betalingen en het vermijden van late kosten is zojuist een stuk eenvoudiger geworden.

Punten om te overwegen

Prijsverhoging na 12 maanden

De promotionele prijzen van DIRECTV zijn laag, maar u zult een piek in uw maandtarief zien na uw eerste dienstjaar. Het goede nieuws is dat het bedrijf de prijsverhoging niet verbergt, zodat u dit vooraf kunt budgetteren. Maar omdat DIRECTV een contract van 24 maanden vereist, bent u er min of meer zeker van dat u het ervaart, en met een evenredige vergoeding voor vervroegde beëindiging, moet u betalen voor de resterende maanden in uw contract als u besluit uw service te annuleren. Ben je een huurder, een student of gewoon iemand die er niet van houdt om >

Betrouwbaarheid satellietsignaal

Satelliet-tv is meer vatbaar voor serviceonderbrekingen dan kabel of glasvezel omdat het een duidelijk zicht op de lucht vereist om programmering naar uw huis te verzenden. Slecht weer - zoals onweer en sneeuwstormen - kan de service verstoren. Als u echter in een gebied met gematigd weer woont, heeft u minder kans op onderbrekingen.


De meeste kanalen

AT U-couplet
Staten onderhouden:
21
Pros
Kanaalkeuze
HD DVR inbegrepen
Bespaar door te bundelen
Cons
Prijsverhoging na 12 maanden
Kanaalvulling

Waarom we ervoor kozen

Kanaalkeuze

Het U-verse instappakket van AT U-Basic TV, is echt basic - het wordt geleverd met ongeveer 15 kanalen. Als u op zoek bent naar de goedkoopste kabelservice, is dit het. Op zoek naar een hoger niveau voor een goede prijs? U-Family TV-pakket heeft meer dan 200 kanalen - meer dan de basispakketten van zijn concurrenten. Kanalen zijn familie favorieten zoals Food Network, Disney Channel en HGTV. Als je meer opties wilt, kun je kanaalpakketten toevoegen voor extra maandelijkse kosten.

HD DVR inbegrepen

Alle U-verse pakketten bevatten één gratis HD DVR. Die DVR is wat je goedkope kabel-tv-ervaring naar het volgende niveau brengt, waardoor je maximaal vier programma's tegelijkertijd kunt opnemen en ze kunt bekijken vanaf elke tv in je huis die een U-verse ontvanger heeft. Wat dat voor u betekent, is niet vechten om shows. Nu kunt u de ene opnemen terwijl u de andere bekijkt. En u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen installatie- of activeringskosten, want beide zijn gratis voor online bestellingen.

Bespaar door te bundelen

Via één provider voor huistelefoon, internet en tv gaan is meestal de handigste en goedkoopste manier om uw hulpprogramma's te beheren. Wanneer u een U-verse tv-pakket bundelt met een telefoon thuis of internet, kunt u besparen op uw maandelijkse factuur. Of, als u geïnteresseerd bent in een nieuw draadloos abonnement, kunt u korting krijgen door elk U-verse tv-pakket te koppelen aan een AT Unlimited Plus Enhanced-abonnement.
Prijzen stijgen na 12 maanden

Net als DIRECTV stijgen de tarieven van AT U-verse na het eerste jaar van promotionele prijzen. Het goede nieuws is dat U-verse contracten slechts 12 maanden duren, dus er zijn geen kosten voor vroegtijdige beëindiging als u ervoor kiest om te annuleren wanneer uw eerste dienstjaar voorbij is. Het is goed om te onthouden dat de promotionele prijzen van elke tv-aanbieder meestal alleen worden gegarandeerd voor de duur van uw oorspronkelijke contract. Zodra uw contract afloopt, zullen de meeste uw maandelijkse prijs verhogen naar een minder aantrekkelijk tarief.

Kanaalvulling

Sommige kanalen van AT U-verse zijn misschien niet wat je ervan verwacht. Met bijna 80 muziekkanalen en wat minder bekeken kanalen, zoals Hot Buy en Jewelry Television, voelt het vermelde aantal kanalen een beetje overhyped. Maar dit betekent niet dat u uw favorieten niet kunt krijgen: vergelijk pakketten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u de programmering krijgt die u en uw gezin willen.


Geen contractoptie

Verizon Fios TV
Staten onderhouden:
9
Pros
Geen contractoptie
Twee jaar prijsslot voor bundels
Aangepaste tv-pakketten
Cons
Router vereist
Dure uitrusting

Waarom we ervoor kozen

Geen contractoptie

Tal van kabelaanbieders eisen dat klanten >

Twee jaar prijsslot voor bundels

Als u weet dat u niet snel verhuist, is het bundelen van Fios-services een kosteneffectief plan. Bundelen van Fios TV met huistelefoon, internet of beide - en kiezen voor het tweejarige bundelingscontract - garandeert dat u de promotieprijs betaalt voor de duur van uw contract. U bespaart geld met Double Play- en Triple Play-bundels en het maakt budgetteren voor uw hulpprogramma's minder gedoe.

Aangepaste tv-pakketten

Meestal zijn tv-pakketten van providers in steen vastgelegd. Vaak betekent dit dat je betaalt voor kanalen die je niet eens kijkt. Verizon Fios 'instapmodel tv op instapniveau biedt 155+ kanalen en laat je je programmering kiezen uit zeven unieke pakketten. De opties omvatten alles van Action Adventure tot Home Family, dus je kunt de soorten kanalen krijgen die jij en je gezin willen, zonder de vulstoffen.

Punten om te overwegen

Router vereist

Omdat Fios TV via glasvezelkabels het huis binnenkomt, hebt u een router nodig om service te ontvangen. Je kunt er een huren of kopen via Verizon, maar beide opties kunnen prijzig zijn. Verizon vermeldt twee compatibele routers (de Actiontec MI424WR Rev. 1 en Verizon Fios Quantum Gateway, Model G1100 ) bij het afrekenen, dus als je er al een hebt, heb je geluk.

Dure uitrusting

Anders dan u de mogelijkheid te bieden uw router te kopen, verkoopt een Fios TV-abonnement geen apparatuur. U betaalt een maandelijks bedrag voor elke ontvanger en DVR die u nodig hebt. Deze apparatuur is duur en, afhankelijk van hoeveel tv's u hebt en welk pakket u selecteert, kan meer kosten dan uw daadwerkelijke service.


Twee jaar prijsslot

SCHOTEL TV
Staten onderhouden
50
Pros
Twee jaar prijsslot
Inclusief Smart HD DVR
Stijgende klanttevredenheid
Cons
Kostbare extra uitrusting
Duur instappakket
Betrouwbaarheid satellietsignaal

Waarom we ervoor kozen

Twee jaar prijsslot

Het is normaal voor tv-aanbieders om na het eerste jaar de prijzen te verhogen, maar het 24-maandencontract van DISH TV kent geen verrassende renteverhogingen. Uw maandelijkse prijs is vergrendeld voor de duur van uw contract. Dit kan ongelooflijk nuttig zijn als het gaat om het beheren van huisuitgaven en het plannen voor de toekomst.

Inclusief Smart HD DVR

Alle DISH TV-pakketten worden geleverd met een Hopper Duo Smart DVR die maximaal twee HD-tv's ondersteunt. De Hopper DVR kan tot 125 uur aan HD-opnames opslaan en heeft een Voice Remote waarmee je via spraakopdrachten naar je favoriete programma's of kanalen kunt zoeken. De Voice Remote heeft zelfs een functie 'Remote zoeken' die piept wanneer deze wordt geactiveerd. De eeuwenoude jacht op de afstandsbediening is net afgelopen.

Stijgende klanttevredenheid

DISH TV heeft een van de hoogste klanttevredenheidsclassificaties van elke tv-aanbieder. Het scoorde een perfecte 5/5 Power Circle Rating van JD Power en stal dit jaar de eerste plek van DIRECTV. DISH TV staat ook in de top drie voor klanttevredenheid in het ACSI Telecommunications Report 2018 . Klanten zoals DISH TV vanwege de landelijke beschikbaarheid, twee jaar prijsgarantie en goede zendervariatie.

Punten om te overwegen

Extra apparatuur kan duur zijn

DISH TV kan duur worden als u meer DVR's en ontvangers aan uw huis moet toevoegen. De eerste DVR is inbegrepen, maar extra apparatuur heeft invloed op uw maandelijkse factuur. Het is vrij gebruikelijk voor tv-providers om extra apparatuur in rekening te brengen, dus u moet altijd rekening houden met het aantal DVR's en ontvangers dat u nodig hebt bij het vergelijken van winkelen.

Duur instappakket

Hoewel DISH TV een belofte van twee jaar prijsslot heeft, zijn de kosten van zijn instappakket duurder dan sommige van zijn concurrenten. Dus hoewel uw tarief in het tweede jaar niet toeneemt, betaalt u mogelijk hetzelfde bedrag in de loop van uw contract als u zou hebben gedaan met een prijsstijging na een lager starttarief.

Betrouwbaarheid satellietsignaal

DISH TV maakt gebruik van satellieten om thuis programma's te programmeren, maar deze technologie is soms niet zo betrouwbaar als andere soorten tv-diensten. Slecht weer of hoge bomen of gebouwen die het zicht van uw gerecht op de lucht belemmeren, kunnen uw service onderbreken. Om satelliet-tv te laten werken, moet uw satelliet een duidelijk beeld hebben van de zuidelijke lucht.


Flexibele contractopties

Comcast Xfinity TV
Staten onderhouden
40
Pros

Flexibele contracten
Verscheidenheid van bundels
Handige installatie
Cons
Prijzen en plannen variëren sterk per locatie
Lage klanttevredenheid

Waarom we ervoor kozen

Flexibele contracten

XFINITY TV biedt meer contractopties dan de meeste tv-providers, zodat u degene kunt kiezen die voor u werkt. Deze opties variëren per locatie, maar kunnen plannen zonder contract, contracten van 12 maanden en contracten van 24 maanden omvatten. Een contract van 12 maanden bespaart u $ 10 per maand ten opzichte van een contract zonder contract, maar als u een student of huurder bent die binnenkort verhuist, voorkomt de optie van maand tot maand de kosten voor vroegtijdige beëindiging.

Verscheidenheid van bundels

Met XFINITY kunt u tv bundelen met thuistelefoon-, internet- en thuisbeveiligingsdiensten. Het bundelen van tv met andere services levert meer op en maakt het eenvoudiger om bij te houden hoeveel u elke maand uitgeeft aan hulpprogramma's. XFINITY heeft bundels Double Play (TV en internet), Triple Play (TV, internet, telefoon thuis) en Quad Play (TV, internet, telefoon thuis, thuisbeveiliging). Elk bundeltype biedt ten minste twee pakketopties om uit te kiezen, zodat u de juiste pasvorm voor uw huishouden en budget kunt vinden.

Handige installatie

Veel tv-providers plannen alleen installatie-afspraken op weekdagen en ze kunnen vaak geen tijdschema garanderen voor de technicus om uw service te installeren. Dit kan frustrerend zijn als je doordeweeks werkt of geen tijd hebt om te wachten tot de technicus arriveert. Met XFINITY kunt u een venster van twee uur voor kabelinstallatie plannen en zijn weekendafspraken beschikbaar. Als de technicus te laat is, krijg je een tegoed van $ 20.

Punten om te overwegen

Prijzen en plannen variëren sterk per locatie

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven verschillende plannen aanbieden of tarieven verhogen op basis van locatie, maar de tarieven en pakketten van XFINITY verschillen meer dan die van haar concurrenten. Dit kan het moeilijk maken om een ​​nauwkeurige prijsklasse voor zijn tv-pakketten te krijgen. De contractopties veranderen ook afhankelijk van de locatie - sommige steden bieden slechts één contracttermijn.

Lage klanttevredenheid

XFINITY staat er niet om bekend dat het een bijzonder goede klanttevredenheid heeft. Het staat op de derde plaats in het 2018 ACSI Telecommunications Report en heeft een 2/5 Power Circle-rating van JD Power . Maar gezien de lage startprijs, is het misschien nog steeds het overwegen waard.

Gids voor goedkope tv-aanbieders

Hoe een goedkope tv-aanbieder te kiezen

Overweeg extra kosten en uitgaven

Veel abonnementen bevatten extra kosten bovenop de maandelijkse prijs van uw tv-pakket die eenmalig of terugkerend zijn. Sommige, zoals installatie- en uitrustingskosten, zijn vrij standaard, terwijl andere, zoals uitzending of HD-kosten, iets ongebruikelijker zijn. Neem altijd contact op met een verkoopvertegenwoordiger en bekijk de kleine lettertjes zodat u precies weet waarvoor u betaalt.

Controleer op tariefverhogingen

Tv-aanbieders adverteren lage prijzen om nieuwe klanten te lokken. Deze promotietarieven stijgen meestal aan het einde van uw oorspronkelijke contract en gaan naar de normale maandelijkse prijs. Sommige providers verhogen de tarieven echter midden in uw contract. De meeste bedrijven hebben koersinformatie op hun websites, maar u moet ook eventuele tariefverhogingen bevestigen bij een verkoopvertegenwoordiger.

Zoek naar deals

Meestal is het niet moeilijk om deals te vinden voor tv-pakketten. Veelvoorkomende deals die providers aanbieden, zijn kortingen op services, Visa® Prepaid Cards en gratis premiumkanalen. Hoewel de meeste deals op websites van providers worden geadverteerd, is het een goed idee om een ​​verkoper te bellen en te vragen of er aanvullende deals zijn die niet online worden aangeboden. Aan de andere kant zijn sommige deals online exclusief en worden ze mogelijk niet gerespecteerd als u telefonisch service bestelt.

Bepaal welke kanalen je nodig hebt

Als u in een gebied woont waar u verschillende opties voor tv-providers hebt, maak dan een lijst met de kanalen die u en uw gezin willen, voordat u pakketten vergelijkt en uw selectie maakt. Kanaalaanbiedingen variëren per provider, dus het instappakket van het ene bedrijf werkt mogelijk beter voor u dan dat van het andere.

Veelgestelde vragen over goedkope tv-aanbieders

Wat zijn de beste goedkope tv-aanbieders?

Onze topkeuzes omvatten kabel-, glasvezel- en satelliet-tv-opties:

  • DIRECTV Nu
  • Verizon Fios
  • Schotel
  • Xfinity

De gouden medaille voor het goedkoopste kabeltelevisiebedrijf wordt gedeeld door AT en XFINITY. Beide providers beginnen hun pakketprijzen bij $ 19,99 / maand. Maar terwijl het U-Basic TV-pakket van AT meer dan 15 kanalen omvat, omvat het Digital Economy-pakket van XFINITY 100+. DIRECTV's Select-pakket komt op de derde plaats voor $ 35 / maand voor 155+ kanalen. (Opmerking: prijzen en beschikbaarheid kunnen veranderen en kunnen variëren per locatie.)

Maken tv-aanbieders kredietcontroles uit?

Ja. Veel tv-providers vereisen een kredietcontrole voordat u zich aanmeldt voor service. Sommige bedrijven vragen een hard kredietonderzoek aan , wat invloed heeft op uw credit score. Providers zeggen dat dit wordt gedaan om te garanderen dat klanten maandelijkse betalingen op tijd kunnen doen. Als uw credit score lager is dan fantastisch, kan een tv-aanbieder een extra aanbetaling vragen.

Wat zijn kosten voor vervroegde beëindiging?

Een annulering of vervroegde beëindiging zijn kosten die ontstaan ​​wanneer u uw service annuleert voordat uw contract is afgelopen. Meestal zijn kosten voor vervroegde beëindiging evenredig, wat betekent dat het bedrag dat u betaalt afhankelijk is van het aantal resterende maanden in uw contract. Als u bijvoorbeeld de service zes maanden opzegt in een contract van 12 maanden en een annuleringskosten van $ 120 heeft die evenredig zijn aan $ 10 per maand, moet u $ 60 betalen.

Is streaming tv goedkoper dan kabel?

Het streamen van live-tv kan goedkoper zijn dan traditionele kabelpakketten. Sites zoals Netflix en Hulu geven traditionele tv veel geld (of liever je geld), maar de tv haalt het in. DIRECTV biedt nu bijvoorbeeld live tv-streamingpakketten tegen concurrerende tarieven. Wanneer u het snoer doorknipt, snijdt u meestal ook contracten en de behoefte aan apparatuur uit, wat zorgt voor een lagere maandelijkse factuur. (Overweegt u de sprong te wagen? Bekijk onze review van de beste tv-streamingdiensten .)

Wat is het verschil tussen kabel- en satelliet-tv?

Kabel-tv maakt gebruik van coaxkabels om programmering naar uw huis te verzenden. Omdat de infrastructuur ondergronds is, is kabel-tv over het algemeen minder gevoelig voor onderbrekingen van de dienstverlening. Satelliet-tv levert programmering met behulp van antennes die signalen ontvangen van satellieten die in de ruimte cirkelen. Satelliet-tv bestrijkt meer locaties dan elk ander tv-type en is verkrijgbaar bij de meeste huizen in het land.

Misschien vind je dit ook leuk