Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

Direct Auto Insurance Review

Direct Auto Insurance is een eenvoudige autoverzekeringsoptie voor bestuurders met een hoog risico die in het dekkingsgebied met 11 staten wonen, dat zich voornamelijk in de zuidelijke Verenigde Staten bevindt. Je kent het bedrijf misschien van zijn recente reclamecampagnes , waarin voormalige atleten en muzikanten als Tonya Harding, Johnny Manziel en Fat Joe zijn opgenomen om te laten zien dat het bedrijf bereid is mensen te verzekeren ongeacht hun verleden. Hoewel het waar is dat de provider voordelen zoals flexibele betalingsschema's en kortingen uitbreidt om mensen met minder dan uitstekende records te helpen, schiet het tekort aan klantenservice en bedrijfsreputatie. Direct wordt bijvoorbeeld niet beoordeeld door twee van de drie grote ratingbureaus voor verzekeringen, en het is ook tegen juridische problemen aangelopen wegens vermeende discriminatie van mensen met een handicap .

We raden u altijd aan rond te kijken voor offertes van meerdere verzekeraars, zodat u kunt zien wie de beste prijs voor de beste dekking biedt. Bij de evaluatie van Direct raden we aan voorzichtig te zijn. Als u iemand bent die het zich kan veroorloven om het extra geld uit te geven aan een betrouwbaardere provider, is Direct waarschijnlijk niet de beste voor u. U kunt in plaats daarvan ons overzicht van de beste autoverzekeringsmaatschappijen in de VS bekijken

Direct Auto Insurance is beschikbaar in:

Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Mississippi, North Carolina, Ohio, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia

De claim

De claim van Direct: "U kunt de dekking krijgen die u nodig hebt, de diensten die u wilt en het respect dat u verdient, ongeacht uw verzekeringsgeschiedenis " (nadruk op die van hen). De aanbieder belooft kortingen en lage tarieven, flexibiliteit in betaalmethode en planning en superieure klantenservice.

Is het waar?

Ja en nee. Direct biedt dekking voor mensen die als riskanter worden beschouwd om te verzekeren, zoals mensen die een verval in de verzekeringsdekking hebben meegemaakt, auto-ongelukken hebben gehad en zijn belast met DUI's . Elke verzekeringsmaatschappij weegt het risico anders, maar vaker wel dan niet zullen deze situaties resulteren in hogere verzekeringspremies. Direct biedt lage tarieven en kortingen meteen, en de flexibiliteit in het betalingssysteem kan verlichting bieden aan mensen wier financiële situatie precairer kan zijn.

Qua klantenservice zien de tekens er echter niet geweldig uit. Direct werd niet beoordeeld in de JD Power 2018 US Auto Claims Satisfaction Study , die de klantenservice van het bedrijf in twijfel trekt. Het ontvangt ook meer dan het gemiddelde aantal klachten van klanten voor een autoverzekeraar, volgens het NAIC . We hebben er geen vertrouwen in dat een persoon die via Direct is goedgekeurd voor een goedkope autoverzekering de kwaliteit van de klantenondersteuning krijgt die op de website is beloofd.

Productoverzicht

  • In bedrijf sinds: 1991
  • AM Beste rating financiële sterkte: A-
  • Moody's financiële sterkte rating: N / A
  • S Globale financiële sterkte: N / A
  • JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studiescore: Nvt
  • Gediende staten: 11 (Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Mississippi, North Carolina, Ohio, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia)
  • Voordelen: Flexibiliteit, dekking in Mexico
  • Nadelen: Slechte klanttevredenheid en beperkte beschikbaarheid

Kenmerken

Soorten dekking
Lichamelijk letsel
Aansprakelijkheid voor eigendomsschade
Botsingsdekking
Uitgebreide dekking
aftrekbare
Medische betalingen
Letselschadebescherming
Onverzekerde automobilist dekking
Huurvergoeding
Slepen en arbeid
Accidental Death Coverage
Geadverteerde kortingen
Leger
Veilig stuurprogramma
Goede student
Bejaarde
Multi-Car
Kilometerstand
Multi-beleid
Voorafgaande dekking
huiseigenaar
Vernieuwing
Welkom terug
Affiniteit

Flexibiliteit in betalingen

Direct biedt toegankelijkheid voor diegenen die flexibiliteit van hun providers willen. Via Direct kunt u uw maandelijkse betalingsdatum aanpassen aan uw schema en betalen via de methode die u het beste uitkomt, of dat nu automatisch betalen online is, praten met een agent via de telefoon of op kantoor, of door te betalen via sms.

Kortingen

Direct biedt verschillende manieren om te besparen op uw maandelijkse premies voor autoverzekeringen. Er zijn de standaardmodi, zoals die voor het hebben van meerdere auto's op één polis of het bundelen van uw verzekeringspolissen, maar u kunt tot 25% korting krijgen door over te schakelen naar Direct van een andere autoverzekeringsmaatschappij en extra besparingen als u in het leger bent, een bejaarde, huiseigenaar of ongevalvrij zijn . Direct biedt ook affiniteitskortingen voor leden van bepaalde kerken, verenigingen, gepensioneerde groepen, werkgevers, universiteiten en overheidsorganisaties. U moet rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf om te zien of u in aanmerking komt, maar het grote aantal geadverteerde kortingen betekent dat u waarschijnlijk veel manieren heeft om op uw beleid te besparen.

Add-on voor verzekeringsdekking in Mexico

Als u in Mexico bent voor vakantie of werk, dekt uw persoonlijke autoverzekering die u in de VS dekt u niet in Mexico. Direct biedt dekking voor kortlopende aansprakelijkheid die u beschermt bij een ongeval. We raden aan om een ​​polis te kiezen die veel van dezelfde dekking omvat als uw persoonlijke polis, zoals uitgebreide en botsingen, medische kosten, wettelijke aansprakelijkheid en hulp voor juridische, obligatie- en borgtochtkosten.

Pechverhelping

Direct biedt een 24-uurs wegenwachthulp optie die belooft slechts een paar dollar per maand te kosten. Deze service helpt veel als u een lekke band krijgt, zonder brandstof komt te zitten of uzelf uit uw voertuig sluit.

Mogelijke nadelen

Alleen beschikbaar in 11 staten

Vanaf september 2019 bedient Direct alleen chauffeurs in Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Mississippi, North Carolina, Ohio, South Carolina, Tennessee, Texas en Virginia. De meeste grote providers bieden dekking voor alle 50 staten, dus het beperkte servicegebied van Direct is een enorm nadeel. Als u geen inwoner bent van die 11 staten, raden we u aan Geico, State Farm, Liberty Mutual, Amica en andere topkeuzes uit onze beoordeling van de beste autoverzekeringsmaatschappijen te bekijken .

Niet beoordeeld door twee grote bureaus

Bij de evaluatie van verzekeringsmaatschappijen kijken we altijd naar de financiële sterkte, zoals gemeten door de drie grote ratingbureaus: AM Best, Moody's en S Global. Deze meten de waarschijnlijkheid dat een bedrijf in staat zal zijn om uw claim uit te betalen door de totale financiële be>

Slechte klanttevredenheid

In een branche vol verzekeringen zoals verzekeringen, is het moeilijk om een ​​aanbieder te vinden die een geweldig record heeft. Volgens het NAIC ontvangt Direct echter meer klachten van klanten dan gemiddeld. Direct haalde ook niet de JD Power's 2018 Auto Auto Claims Satisfaction Study , dus we kunnen het niet vergelijken met de top 22 autoverzekeringsmaatschappijen die werden geëvalueerd op reparatieproces, claimonderhoud en andere factoren.

Voor ons komt het selecteren van een autoverzekeraar neer op prioriteiten. We raden niet aan om een ​​offerte van Direct te krijgen als klantenservice een grote prioriteit voor u is, maar als kosten de be>

Juridische kwesties

In 2017 regelde Direct Auto een rechtszaak aangespannen door Illinois procureur-generaal Lisa Madigan wegens vermeende discriminatie van mensen met een handicap. Madigan beweerde dat het bedrijf "brede informatie zocht over lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen die niet relevant was voor de acceptatiepraktijken van Direct Auto" en dat Direct weigerde schade door consumenten te dekken op basis van de handicapstatus, hetgeen in strijd is met de Amerikanen met een handicapwet. We hebben sinds 2017 geen groot nieuws of klachten van consumenten meer gehoord, maar we denken niet dat dit veelbelovend gedrag is van een verzekeringsmaatschappij. Vanaf september 2019 lijkt Direct geen autoverzekering meer aan te bieden in Illinois - misschien een gevolg van het pak.

De competitie

Directe autoverzekering Liberty Mutual Geico Staatsboerderij
Onze review Onze review Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
EEN- EEN A ++ A ++
JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studie score
N / A 2/5 3/5 3/5
Klachten van klanten*
Meer klachten dan gemiddeld Meer klachten dan gemiddeld Minder klachten dan gemiddeld Meer klachten dan gemiddeld
24/7 claimondersteuning
Aantal bediende staten
11 50 50 50
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

* Klachten van klanten worden geregistreerd door het NAIC en gemeten ten opzichte van het marktaandeel van het bedrijf.

Direct versus Liberty Mutual

Noch Direct noch Liberty Mutual hebben geweldige records als het gaat om klantenservice. Beiden harkten volgens het NAIC meer klachten op dan gemiddeld, en Liberty Mutual ontving slechts twee van de vijf beoordelingen van JD Power. We raden Liberty Mutual echter nog steeds aan boven Direct vanwege de solide ratings voor financiële sterkte en het bredere scala aan dekkingsopties, zoals dekking van openingen en vervanging van nieuwe auto's. Liberty Mutual is ook beschikbaar in alle 50 staten, versus de vrijwel exclusieve aanwezigheid van Direct in de zuidelijke staten.

Direct versus Geico

Tussen Direct en Geico heeft Geico een veel sterkere bedrijfsgeschiedenis en reputatie. Volgens het NAIC ontvangt het minder klachten dan gemiddeld, en zijn drie van de vijf scores van JD Power is respectabel in een branche die bekend staat om ongelukkige klanten. Geico heeft ook de hoogste financiële sterkte rating aangeboden door AM Best (A ++) en sterke ratings van de andere agentschappen, S Global en Moody's. Ter vergelijking: Direct heeft een A-rating van AM Best en geen beoordelingen van S Global en Moody's - een feit dat geen positief beeld schetst van de financiële prestaties van het bedrijf.

Directe versus staatsboerderij

State Farm zal waarschijnlijk betrouwbaarder zijn dan Direct. Met verzekeringsagenten in de 50 staten, een behoorlijke geschiedenis van klantenservice en een hele reeks online educatieve middelen, heeft het zichzelf gevestigd als een leider in de categorie. Als je een bestuurder bent die je deelt, is State Farm een ​​bijzonder goede gok omdat het je dekking biedt terwijl je Uber-, Lyft- of andere autoservice-app is ingeschakeld. State Farm biedt ook unieke kortingen; u kunt geld besparen als u op school bent, als u een cursus defensief rijden volgt of als u antidiefstalapparatuur in uw voertuig installeert. Direct is alleen het overwegen waard als u vaak met uw auto naar Mexico reist. Het biedt dekking voor aansprakelijkheid en andere beschermingen die niet door uw persoonlijke autobeleid worden gedekt terwijl u in Mexico bent.

Veelgestelde vragen over Direct Auto Insurance

Biedt Direct pechhulp?

Ja. Als dekkingstoevoeging biedt Direct 24/7 pechhulp voor 'een paar dollar per maand'. Dit omvat noodslepen, lockout-service, benzine- en vloeistoflevering en jump-starts voor lege autobatterijen.

Welke staten heeft Direct Auto Insurance?

Vanaf september 2019 is Direct alleen actief in Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Mississippi, North Carolina, Ohio, South Carolina, Tennessee, Texas en Virginia.

Het komt neer op

Direct Auto Insurance gaat er prat op risicovolle chauffeurs te bedienen, maar het is misschien niet de moeite waard voor chauffeurs die het zich kunnen veroorloven elders betere service te krijgen. Het bedrijf heeft een vlekkerige reputatie als het gaat om klantenservice, financiële sterktecijfers en eerlijke bedrijfspraktijken, dus we raden aan om duidelijk te sturen of u zich een aanbieder kunt veroorloven die betere service kan bieden.

Misschien vind je dit ook leuk