Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Anne Dennon

Schrijver van technologie en financiën

4 min. lezen

Verantwoordelijke Airbnb-hosting omvat ook de zorg voor de veiligheid van uw gasten. Dat betekent dat er een werkende rookmelder , een gevulde EHBO-kit en, mogelijk, een thuisbeveiligingssysteem aanwezig zijn . Maar sommige apparaten waardoor u zich veilig voelt, kunnen ervoor zorgen dat uw gasten zich bespioneerd voelen. Breng veiligheid en privacy in evenwicht door opnameapparaten alleen in openbare ruimtes te plaatsen en de omvang van uw beveiligings- en automatiseringsapparatuur te onthullen in uw Airbnb Huisregels.

Als u eerlijk bent over bewakingsapparatuur en alle opnameapparaten uit de buurt van privéruimtes houdt, zorgt u voor het comfort van uw gasten en uw uitbetaling. Als u uw beveiligingsapparatuur niet vrijgeeft, mogen gasten annuleren met een volledige terugbetaling. (Mogelijk zitten ze nog steeds aan de haak voor annuleringskosten voor u, de gastheer.)

Vertel uw gasten over uw bewakingsapparatuur en bewaar ze in openbare zones

Net als Uber, GrubHub of elke andere peer-to-peer-service, heeft Airbnb veel vertrouwen. Wanneer u uw huis openstelt voor bezoekers, vertrouwt u erop dat zij uw eigendom zullen respecteren en de plaats geen rommel zullen achterlaten. Gasten vertrouwen erop dat ze, terwijl ze genieten van de gezellige gemakken van een privéwoning, dezelfde vrijheid en autonomie hebben als in een hotel.

Een slim thuis- of thuisbeveiligingssysteem kan de vertrouwensrelatie tussen gastheren en gasten ondersteunen, maar het volgen van Airbnb-richtlijnen voor een dergelijk systeem is be>

Airbnb heeft slechts twee regels:

  • Geen opnameapparaten in gebieden waar u privacy verwacht, zoals slaapkamers en badkamers
  • Alle bewakingsapparatuur in of rond uw beursgenoteerde woning moet aan gasten worden bekendgemaakt

Airbnb privacyregels weerspiegelen de sterkste staatswetten

Airbnb's regels voor opname- en bewakingsapparatuur zijn beperkt, maar bevatten een algemeen bevel dat gastheren zich houden aan "alle toepasselijke federale, nationale en lokale wetten."

Vanaf nu zijn er geen federale wetten die betrekking hebben op videobewaking. Het vierde amendement garandeert mensen het recht om "veilig te zijn in hun personen, huizen, papieren en effecten, tegen onredelijke zoekopdrachten", maar technologie-specifieke wetgeving bestaat alleen op het niveau van de staat. En Airbnb's twee eenvoudige regels herhalen feitelijk de sterkste staatswetten op surveillance.

Advocaat David Reischer van LegalAdvice.com wijst erop dat hoewel geen van de 50 staten uw mogelijkheden om bewakingscamera's op uw eigendom te plaatsen beperken, 15 staten een kennisgeving vereisen aan personen die worden opgenomen. Dertien staten verbieden de installatie van bewakingscamera's op privélocaties.

Of u nu in een staat als Californië woont, waarvoor kennisgeving van opnameapparatuur is vereist en opname in privégebieden is verboden, de gedragscode van Airbnb herhaalt hun vereisten.

Openbaar maken van bewakingsapparatuur

Airbnb vereist dat gastheren alle opnameapparaten bekendmaken aan hun gasten - alles met een lens die ziet of een microfoon die hoort - binnen of buiten. U moet al dergelijke apparaten vrijgeven, ongeacht of ze actief zullen opnemen tijdens het verblijf van uw gasten. Dat betekent dat verouderd beveiligingssysteem en uitgeschakeld Echo Dots nog steeds in de openbaarmaking moeten komen. En als de apparaten actief zullen opnemen? Dat moet ook worden bekendgemaakt.

Als u eerlijk bent over bewakingsapparatuur en alle opnameapparaten uit de buurt van privéruimtes houdt, zorgt u voor het comfort van uw gasten en uw uitbetaling.

Kennisgeving van alle bewakings- en opnameapparaten opnemen in uw vermelding onder Huisregels. Ze verschijnen voor gasten als "Dingen om in gedachten te houden" naast informatie over gedeelde ruimtes en uw beleid ten aanzien van huisdieren en roken.

Bewakingsapparatuur buiten privézones houden

Staten met de sterkste wetten op videobewaking verbieden het opnemen in gebieden waar mensen privacy zouden moeten kunnen verwachten, zoals slaapkamers en badkamers. Vuistregel: Elke ruimte waarin een persoon zich waarschijnlijk zal uitkleden, is verboden voor opnameapparaten.

Afhankelijk van de grootte van uw huur, kan de hele vermelding worden beschouwd als een privéruimte. Daarom moeten Airbnb-hosts serieus overwegen om de installatie van beveiligingscamera's buiten te beperken. Je hebt beelden van iedereen die in- en uitgaat en om veiligheidsredenen moet dat activiteitenlogboek voldoende zijn.

Airbnb-hosts zijn ook verzekerd van privacy

Airbnb's privacyregels voor opnameapparaten schommelen beide kanten op. Het is gasten niet toegestaan ​​opnameapparaten te gebruiken om de host of een andere partij die de gereserveerde ruimte deelt te bespioneren.

Beste smart home-apparaten voor Airbnb-verhuur

Een smart home beveiligingssysteem verbetert de veiligheid en het gemak van elk huishouden, maar een paar specifieke gadgets kunnen vooral handig zijn in Airbnb-vermeldingen. Hier een paar die u een betere gastheer kunnen maken, en uw eigendom een ​​betere vakantiewoning.

Slimme sloten - Met unieke, opnieuw instelbare toegangscodes kunnen gasten tijdens hun toegewezen verblijf in- en uitstappen zonder dat u papieren sleutels hoeft op te bergen, duplicaten te maken of de sloten te veranderen als iemand met hun exemplaar op pad gaat.

Videodeurbellen - hiermee kunt u zien wanneer uw gasten aankomen en vertrekken, en hun bezoekers in de gaten houden en iedereen die >

Slimme thermostaat en slimme lichten - HVAC en verlichting die via de smartphone kunnen worden geregeld, kunnen u helpen controle te houden over het energieverbruik van uw gasten, waardoor verspilde energie en torenhoge energierekeningen worden voorkomen.