Verizon Fios Review

Aangedreven door een 100% glasvezelnetwerk, heeft Verizon Fios de snelheid, service en technologie om van de meest gerangschikte aanbieder in de branche te maken voor meerdere jaren op rij. Glasvezelinternet is meestal duurder dan kabel of DSL, maar de prijzen van Fios zijn concurrerend met die van andere toonaangevende internetproviders, vaak voor meer snelheid. Het biedt ook tv- en telefoonbundeling, plus kortingen voor Verizon Wireless-klanten - waardoor het nog betaalbaarder wordt als u meerdere services wilt combineren. Je kunt Fios alleen krijgen in grote steden in negen staten (New Jersey, New York, Maryland, Delaware, Massachusetts, Pennsylvania, Rhode Island, Virginia en Washington, DC), maar het is nog steeds een van de beste beschikbare internetproviders.

De claim

Fios 'vaak herhaalde slogan, “100% glasvezelnetwerk. 100% fenomenaal ”, wijst op een internetservice die snel, betrouwbaar en hoog gewaardeerd is.

Is het waar?

Ja. Fios behaalt nummer 1 in de algemene klanttevredenheid in zowel de regio Oost-Verenigde Staten van de JD Power als in het ACSI Telecommunications Report 2019 . De service heeft ook een perfecte vijf van de vijf Power Circle Rating van JD Power, een be>

Deze beoordelingen geven aan dat klanten dol zijn op de constante hoge snelheden en redelijke prijzen van Fios. En het stand-alone internet vereist geen contract, waardoor het perfect is voor huurders of degenen die niet willen vastzitten in een >

Productoverzicht

Best voor

Gamers, mensen die hoge snelheden nodig hebben, en huishoudens met verschillende apparaten

Niet voor

Lichte gebruikers en mensen die buiten de stadsgrenzen wonen

Kenmerken

Prijs $ 40- $ 80 / mo.
Contract termijn opties Geen contract
24 maanden
Connectie type Glasvezel
Beschikbare snelheden 100 Mbps
100-940 Mbps
880 Mbps *
Aantal bediende staten 9
Kosten voor vervroegde beëindiging Tot $ 350
Standaard installatiekosten $ 100 (afgezien van online bestellingen)
Kredietcontrole vereist? Ja
Kosten van router Huur: $ 12 / mnd.
Koop: $ 150
Tv- en telefoonbundels beschikbaar Ja

* Extra snelheden variëren per locatie

Symmetrische snelheden

Internetproviders bieden hoge downloadsnelheden, maar vaak zijn uploadsnelheden aanzienlijk >

Korting voor Verizon Wireless-klanten

Als u al een Verizon Wireless Unlimited-klant bent, krijgt u $ 20 per maand korting wanneer u zich aanmeldt voor een Fios Gigabit Connection Triple Play: $ 10 korting op uw Verizon Wireless-factuur en $ 10 korting op uw Fios-services.

Geen contractoptie

Stand-alone Fios internet vereist geen contract. Dat is goed nieuws voor huurders: u kunt opzeggen wanneer uw huurovereenkomst eindigt zonder een vergoeding voor vervroegde beëindiging te betalen. Als u uw internet bundelt met tv of telefoon thuis, kunt u kiezen tussen een abonnement van twee maanden of een contract van twee jaar. Door de contractroute te volgen, blijft uw inschrijvingsprijs 24 maanden geldig; met het maandelijkse abonnement neemt de prijs $ 15 per maand toe voor het tweede jaar.

Mogelijke nadelen

Gelimiteerde beschikbaarheid

Op dit moment is de beschikbaarheid van Fios beperkt tot negen staten in het noordoosten en het midden van de Atlantische Oceaan. En alleen omdat service beschikbaar is in uw land, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat u deze bij u thuis kunt krijgen; in sommige staten is Fios beperkt tot specifieke metrogebieden.

Prijs

Net als andere glasvezelinternetdiensten kost Fios meer dan standaard kabel- en DSL-abonnementen. En omdat de stand-alone internetservice van maand tot maand is, stijgen de prijzen na uw eerste dienstjaar. Maar er zijn manieren om de kosten laag te houden, zoals uw internet bundelen met telefoon of tv en kiezen voor een contract van 24 maanden.

De competitie

Verizon Fios AT vezel Comcast Xfinity Charter Spectrum
Onze review Onze review
Prijs
$ 40- $ 80 / mo. $ 40- $ 95 / mo. $ 30- $ 300 / mo. $ 45- $ 105 / mo.
Aantal beschikbare staten
9 21 39 45
Connectie type
Vezel Vezel Kabel Kabel
Contractduur
Geen contract
24 maanden
12 maanden Geen contract
12 maanden
24 maanden
12 maanden
Beschikbare snelheden
100-940 Mbps 100-1.000 Mbps 15-2.000 Mbps 100-940 Mbps
Installatiekosten
$ 100 (afgezien van online bestellingen) $ 100 (afgezien van internet 300 en hoger) Tot $ 500 $ 35
Kosten van router
Huur: $ 12 / mnd.
Koop: $ 150
ingesloten $ 11 / mo. ingesloten
WiFi-hotspottoegang inbegrepen
Gegevenslimiet
N / A 1 TB * 1 TB N / A
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

* Afgezien van internet 1000-abonnement en internet gebundeld met andere services
Prijzen voor stand-alone internetservice, geldig op het moment van publicatie. Prijzen kunnen per locatie verschillen.

Verizon Fios versus AT glasvezel

offers speeds up to 1,000 Mbps in more than twice as many states as Verizon Fios. AT Fibre biedt snelheden tot 1.000 Mbps in meer dan twee keer zoveel staten als Verizon Fios. Naast een breder beschikbaar glasvezelnetwerk, omvat het ook duizenden WiFi-hotspots landelijk voor internettoegang onderweg. Bovendien scoort het bedrijf slechts één punt achter Fios voor klanttevredenheid in het ACSI Telecommunications Report 2019 . AT Fibre heeft een datakap op pakketten met minder dan 1.000 Mbps en mist een maandelijks abonnement, maar het is toch de moeite waard om te kijken of Fios niet beschikbaar is bij u thuis.

Verizon Fios versus Comcast Xfinity

now offers speeds up to 2,000 Mbps (2 Gbps), the highest top speed on our list of the best high-speed internet providers . Xfinity is de grootste kabelaanbieder van het land en biedt nu snelheden tot 2.000 Mbps (2 Gbps), de hoogste topsnelheid op onze lijst met de beste snelle internetproviders . Twee optredens is serieus snel, geweldig voor grote huishoudens of gebruikers die veel streaming, gaming en bestandsuitwisseling tegelijkertijd moeten doen. Helaas is de beschikbaarheid van Gigabit Pro beperkt en prijzig (denk aan een paar honderd dollar per maand), maar Xfinity biedt ook meerdere bescheiden snelheidsniveaus tegen betaalbare prijzen.

Verizon Fios versus Charter Spectrum

offers up to 940 Mbps with no data cap, so you can stream, browse, and game without worrying about hitting a data limit. Net als Fios biedt Spectrum tot 940 Mbps zonder datakap, zodat u kunt streamen, browsen en gamen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het overschrijden van een datalimiet. Het bedrijf betaalt ook de kosten voor vroegtijdige beëindiging van uw huidige provider als u wilt overstappen. Spectrumplannen vereisen een overeenkomst van één jaar en uw prijs zal stijgen nadat uw contract eindigt - maar hoge snelheden en brede beschikbaarheid maken deze provider de moeite waard om te bekijken.

Veelgestelde vragen over Verizon Fios

Wat is het verschil tussen kabel- en glasvezelinternet?

Kabelinternet reist via coaxkabels. Het is een van de meest beschikbare soorten internet, dankzij de bestaande kabel-tv-infrastructuur. Glasvezelinternet reist via lichtpulsen die >

Wat is "fiber to the home"?

Fibre to the home (FTTH) betekent internet dat rechtstreeks naar uw huis reist via een 100% glasvezelnetwerk (in tegenstelling tot glasvezel naar de knooppuntdienst, die naar uw buurt reist en vervolgens koperkabels gebruikt om internet bij u thuis af te leveren). Dit is de gouden standaard voor glasvezelinternet, dankzij de constante download- / uploadsnelheden. Aanbieders zoals Verizon Fios bieden glasvezel aan op het internet thuis. Als je er zeker van wilt zijn dat je glasvezel thuis krijgt, neem dan contact op met je provider voordat je koopt.

Waar is Verizon Fios beschikbaar?

Verizon Fios is beschikbaar in deze staten:

  • New Jersey
  • New York
  • Maryland
  • Delaware
  • Massachusetts
  • Pennsylvania
  • Rhode Island
  • Virginia
  • Washington, DC

Opmerking: Fios-beschikbaarheid kan per postcode verschillen. Controleer online of bij een verkoopagent om te zien of er service beschikbaar is op uw adres.

Kan ik Verizon Fios bundelen met andere services?

Ja. Verizon Fios kan worden gebundeld met tv en telefoon. (Er is ook een korting voor huidige Verizon Wireless-klanten die geselecteerde Fios-bundels bestellen.) Bundelservices kunnen u helpen meer geld te besparen op individuele services. Het geeft u ook het gemak van al uw hulpprogramma's op één factuur. En, als een toegevoegde bonus, omvatten kwalificerende Triple Play- en Double Play-bundels een jaar gratis Netflix.

Het komt neer op

Er is een reden waarom Verizon Fios consequent op nummer 1 staat wat betreft klanttevredenheid. Het 100% glasvezelnetwerk, de superieure snelheden en de flexibele contractloze contracten onderscheiden het van de concurrentie. Hoewel Fios niet landelijk beschikbaar is, is het een van de beste keuzes voor glasvezelinternet en is het een kijkje waard als je het bij je thuis kunt krijgen.

Misschien vind je dit ook leuk