De beste blenders

De beste blender kan de stoerste ingrediënten verwerken zonder te stotteren - waardoor we smoothies met fijne textuur krijgen zonder een spoor van gruis of bosje fruit. We namen 10 zeer gewaardeerde blenders en testten ze tegen vezelige boerenkool, dicht ijs en kleine haver en amandelen om hun sterkte en efficiëntie te bepalen. Uiteindelijk hebben we drie blenders gevonden die geweldig zijn om smoothies te maken.

De 3 beste blenders


Beste smoothiemaker

Cuisinart
De voorgeprogrammeerde instellingen van deze blender maken het geweldig voor beginners, maar de wijzerplaat biedt fijnafstemming voor blending professionals.
Pros
Fijn getextureerde smoothies
Voorgeprogrammeerde knoppen
Cons
Luider dan andere blenders
Goed passend deksel

Waarom we ervoor kozen

Fijn getextureerde smoothies

gave us better results than we expected from even our local smoothie shops, completely chopping kale into microscopic bits. De Cuisinart gaf ons betere resultaten dan we hadden verwacht van zelfs onze lokale smoothieshops, die boerenkool volledig in microscopische stukjes hakten. Het verpletterde ook ijs en met succes poedervormige amandelen en haver - zelfs beter dan de formidabele Vitamix in de uitdaging van havermout met bosbessenamandel. We hielden vooral van de karnende kracht van de Cuisinart. In tegenstelling tot veel blenders, waren er geen verstopplekken voor poeder om in te steken, dus onze smoothies kregen hun volledige eiwitpons zonder verrassende stofzakken.

Voorgeprogrammeerde knoppen

De Cuisinart is de enige van onze topkeuzes met voorgeprogrammeerde knoppen en een draaiknop voor fijnafstemming. Toen we onze smoothies maakten, veranderden we de instellingen vrij vaak - van laag tot zachtere ingrediënten karnen, oplopend tot ijs verpletteren en laten vallen tot medium om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten aan de messen voldeden. De Smoothie-, Ice Crush- en Soup-opties van de Cuisinart variëren de stroominstellingen automatisch, zodat u weg kunt lopen en terug kunt keren naar de perfecte mix. We vonden het leuk hoe de smoothie-instelling wisselde tussen hoog vermogen of laag vermogen, wat aangeeft dat de Cuisinart is geprogrammeerd om smoothies te mengen met verschillende ingrediënten.

De wijzerplaat van de Cuisinart past in het ontwerp en laat u uw energie-instellingen aanpassen.

Punten om te overwegen

Luider dan andere blenders

Hoewel het niet de luidste blender was die we hebben getest (die prijs ging naar de Blendtec), waren we niet al te dol op de enigszins schelle toon van de Cuisinart. Het is absoluut geen dealbreaker, maar het kan vervelend zijn om elke ochtend te horen.

Nauw aansluitend deksel

Hoewel we op prijs stelden dat het deksel op de Cuisinart ultraveilig is - het zal zeker niet loskomen als de blender in werking is - het vereist een beetje extra kracht om los te wrikken.


Beste budgetmixer

Cleanblend
Met een intuïtieve vermogensinstelling die automatisch naar behoefte toeneemt, gaf dit model ons betere smoothies dan blenders die twee keer zo duur waren.
Pros
Goedkoop
Instellingen wissen
Motorsensoren
Handige stop
Cons
Niet zo soepel gemengd

Waarom we ervoor kozen

Goedkoop

is not the cheapest “budget” pick, but it was the cheapest full-sized blender that actually worked. Met $ 179 is de Cleanblend niet de goedkoopste "budget" keuze, maar het was de goedkoopste full-sized blender die echt werkte. Het overtrof goedkopere opties, zoals de Hamilton en de Ninja, maar ook duurdere modellen, zoals de Breville ($ 200) en de Blendtec ($ 420). Het kwam ook qua prestaties heel dicht in de buurt van onze topkeuze, de Cuisinart. Als je het ontbreken van voorgeprogrammeerde knoppen en iets grimmiger smoothies niet erg vindt, is de Cleanblend een prima optie.

Instellingen wissen

De Cleanblend sloten voorgeprogrammeerde knoppen ten gunste van een draaiknop, aan / uit-schakelaar en een pulsmodus. De snelheidsinstelling wijzigen is net zo eenvoudig als de knop hoger of lager draaien. Het was een mooie opluchting van Hamilton Beach, waar we ons afvroegen welke specifieke instelling - puree, zweep, rasp of crush - eigenlijk bedoeld was voor smoothie.

Motorsensoren

De Cleanblend heeft ook een aas in de mouw: als het een bijzonder taai voorwerp tegenkomt, zoals een plak bevroren bananenplakken, verhoogt de motor vanzelf de snelheid. We waren een beetje geïntimideerd de eerste keer dat het gebeurde - het is de enige blender die een mening leek te hebben over hoe onze smoothie te mixen - maar we vonden de resultaten leuk.

Handige stop

We hielden ook van de tamp van de Cleanblend, waardoor we stukjes bevroren banaan in de bladen konden duwen. Alleen de Cleanblend en de Vitamix kwamen met een aanslag. Als je blender niet voldoende sterk maakt om voedsel in de messen te trekken en je wilt geen meer vloeistof toevoegen om dat karnende effect te creëren, zorgt een aansteker ervoor dat alle delen van je dikke smoothie gelijkmatig worden gemengd .

Punten om te overwegen

Niet zo soepel gemengd

Terwijl de Cleanblend ook uitzonderlijk goed presteerde tijdens onze veelzijdigheidstest voor haver en noten, worstelde het met hakken, waardoor we een ananas-kiwi-smoothie kregen afgewisseld met lichte strengen zanderige boerenkool. Het was geen dealbreaker, vooral gezien de prijs, maar het eindresultaat was niet zo soepel als dat van de Cuisinart.


Beste persoonlijke blender

NutriBullet
Deze pint-sized blender heeft alle kracht van een full-sized machine, zonder te veel ruimte in te nemen op uw aanrecht.
Pros
Goed gemengde smoothies
Simpel ontwerp
Cons
Omvangrijk als reismok
Beperkte hoeveelheid

Waarom we ervoor kozen

Goed gemengde smoothies

gave us the best smoothie of the personal-sized blenders we tested, and it was in the top three for best smoothie overall (only the Cuisinart and the Vitamix gave us finer smoothies). De NutriBullet gaf ons de beste smoothie van de persoonlijke blenders die we hebben getest, en het stond in de top drie voor de beste smoothie in het algemeen (alleen de Cuisinart en de Vitamix gaven ons fijnere smoothies). Het creëerde een zeer fijn poeder van amandelen en haver, wat zorgt voor een uitstekende smoothie met bosbessenamandelhavermout, en hoewel een blad vast kwam te zitten in het vergrendelingsmechanisme, was de rest van de ananas-kiwi-boerenkool-smoothie perfect zijdeachtig.

Simpel ontwerp

We hielden van het eenvoudige ontwerp van de NutriBullet: vergrendel de blenderbus en de messen worden ingeschakeld. Draai het iets linksom en ze worden uitgeschakeld. Hoewel het niet de optie gaf om naar een hogere snelheid te gaan, hoefde het dat nooit te doen. Het verwerkte boerenkool, ijs en bevroren fruit zonder vast te zitten.

Punten om te overwegen

Omvangrijk als reismok

We kunnen de eenvoud waarderen dat uw blenderkan uw to-go-kopje is, maar de NutriBullet is enigszins omvangrijk als reisfles en slecht passend voor een autobekerhouder (te groot met het handvat maar te klein zonder). De vorm verslaat het doel enigszins, en je giet je smoothie waarschijnlijk beter in een afzonderlijke reismok.

Beperkte hoeveelheid

Zelfs met het grootste reservoir bevestigd, is het volume van de NutriBullet beperkt. De maximale volumelimiet is 20 ounces, wat ongeveer een derde van de meeste blenders is. De grotere Cuisinart CBT-2000 en Cleanblend 3HP 1800-Watt commerciële blender kunnen beide 64 gram bevatten. Dit maakt de NutriBullet geweldig voor enkele smoothies, en de kleine pot is gemakkelijker in een kast te passen, maar het wordt niet je favoriete hulpmiddel voor het gezin.

Gids voor Blenders

Hoe haal je het meeste uit je blender?

Focus op mesontwerp

Na het testen gingen we terug om uit te zoeken wat het beste van de rest scheidde. Al onze best presterende blenders hadden twee dingen gemeen: ze hadden messen horizontaal gericht en messen omhoog gericht. De bladen die naar boven wijzen, vormen en vormen de vortex, die het mengsel naar boven trekt. Dit bepaalt hoe effectief de blender is in het karnen van ingrediënten. De messen gericht horizontaal snijden door het mengsel wervelend om hen heen. Met beide sets bladen konden deze blenders een fijnere textuur produceren.

De Cuisinart (links) had horizontale en verticale bladen die binnen een centimeter van de rand van de kom kwamen. De Oster (midden) had geen horizontaal mes en kon de ingrediënten niet grondig hakken. De bladen van Hamilton Beach (rechts) waren te kort om effectief te werken.

Het is ook be>

Laag je ingrediënten

Door ingrediënten in de juiste volgorde te plaatsen, verbetert u de prestaties van uw blender. Vloeistoffen en poeders gaan op de bodem, daarna verse groenten en fruit. Leg het bevroren fruit en ijs erop, of voeg het later toe, zodat je blender de kans krijgt een bubbelbad te vormen voordat je de moeilijkste ingrediënten raakt.

Persoonlijke blenders worden ondersteboven geklapt om aan de meseenheid te worden bevestigd, dus u wilt lagen in omgekeerde volgorde toevoegen. Eerst harde of bevroren ingrediënten, gevolgd door verse producten, vloeistoffen en poeders.

Gebruik je blender voor soepen

Door die wervelende draaikolk te creëren, kunnen blenders soepen beter pureren dan voedselverwerkers en de laatste grof gesneden ingrediënten door de te zuiveren vloeistof trekken. Blenders werken vooral goed met romiger soepen zoals tomatensoep, spliterwtensoep of een bisque.

Veelgestelde vragen over Blender

Is het wattage van de blender be>

De kracht van de motor van een blender heeft wel invloed op de vraag of deze door harde ingrediënten kan hakken, maar het is geen perfecte meting voor het vinden van de beste blender. Zoals we met voedselverwerkers ontdekten, is wattage een goede gids om te bepalen of een blender daadwerkelijk zal mengen, maar er zijn goede blenders met lagere wattages en er zijn slechte blenders met hoge wattages.

De meeste van onze topkeuzes hebben hogere wattages, zoals de Cuisinart, die geschikt is voor 1500 watt, en de Cleanblend, 1.800 watt. Hoewel we niet onder de indruk waren van de Ninja (1.000 watt) of de Breville (750 watt), presteerde de Nutribullet goed genoeg om te concurreren met de full-size machines, ondanks dat hij slechts een vermogen van 600 watt had.

Moet ik een blender of een citruspers gebruiken?

Gebruik een sapcentrifuge als je problemen hebt met het verteren van vezels. Het mengen van een smoothie gebruikt elk deel van het fruit dat je toevoegt, inclusief de vezel, waardoor het voor de meeste mensen een gezondere optie is. Vermijd juicers voor bananen, avocado, ananas, eiwitpoeder en yoghurt. Voeg deze ingrediënten toe aan je sap of grijp naar je blender. Deze ingrediënten hebben niet een voldoende hoog watergehalte in vergelijking met hun pulp. Ze breken je sapcentrifuge misschien niet, maar het meeste fruit wordt weggegooid met de rest van de pulp.

Moet ik een blender of een keukenmachine gebruiken?

Voedselverwerkers gebruiken centrifugale kracht om ingrediënten door te mengen - voedsel dat net door het mes is gehakt, wordt naar de buitenrand van de kan gegooid. Naarmate er meer voedsel wordt toegevoegd, creëert dit een ander karnenproces dan mengen, waardoor ingrediënten gelijkmatiger worden gehakt. Gebruik een keukenmachine voor taken zoals het hakken van groenten en het versnipperen van kaas, maar ga met een blender voor smoothies of soepen die overal dezelfde textuur moeten hebben. Een keukenmachine zal uiteindelijk alles in kleine stukjes hakken, maar verwacht het vijf tot tien minuten te laten werken om die textuur te krijgen. Een blender kan hetzelfde werk in minder dan een minuut doen.

De beste blenders: samengevat

Cuisinart CBT-2000 3.5 Peak Hurricane Pro Blender
Cleanblend 3HP 1800-Watt commerciële blender
NutriBullet 12-delige high-speed blender
Het beste
Smoothie maker
Budgetmixer
Persoonlijke blender
Prijs
$ 291,99
$ 178,79
$ 59,99
Wattage
1500
1600
800
aanstampen
blades
6
8
6
Werper capaciteit
64 oz.
64 oz.
24 oz.

Onze beoordelingen voor andere keukentoestellen

Waarom stoppen bij een geweldige blender? We hakken, roosteren en persen al jaren op de beste apparaten. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete beoordelingen.

Misschien vind je dit ook leuk