Door Nicole Dieker

De beste Florida huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

De beste verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren in Florida moeten uw huis verzekeren tegen orkanen , bosbranden en tornado's, terwijl ze tegelijkertijd een betaalbare dekking en de financiële kracht bieden om uw verzekeringsclaims uit te betalen. Helaas heeft Florida vanwege het slechte weer van de Sunshine State enkele van de hoogste gemiddelde verzekeringstarieven in het land. Om de beste en meest betaalbare verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren in Florida te vinden, moet je rondkijken om te bepalen welke aanbieder de beste deal kan aanbieden. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de verzekeringstarieven voor huiseigenaren, en we hebben een lijst samengesteld met onze zes topkeuzes voor huiseigenaarsverzekeringen in Sunshine State om u op weg te helpen.

De 6 beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen in Florida

De beste Florida huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen: samengevat

Tower Hill-verzekeringsgroep

Beste bedrijven voor
Florida huiseigenaren verzekering
Tower Hill-verzekeringsgroep

Tower Hill-verzekeringsgroep

is the third-largest homeowners insurance provider in Florida, but it provides some of the most extensive services, including coverage for water, sewer, valuables, and even identity theft. Tower Hill Insurance Group is de op twee na grootste verzekeringsmaatschappij voor huiseigenaren in Florida, maar biedt een aantal van de meest uitgebreide diensten, waaronder dekking voor water, riolering, waardevolle spullen en zelfs identiteitsdiefstal. Tower Hill biedt ook een eigen overstromingsverzekering . Hoewel Floridians een overstromingsverzekering kunnen afsluiten via het National Flood Insurance Program van de federale overheid, biedt de overstromingsverzekering van Tower Hill dekking voor maximaal $ 5 miljoen aan vervangingskosten voor gebouwen en $ 3,5 miljoen voor de inhoud van uw huis. Voor de context dekt de NFIP doorgaans slechts tot $ 250.000 aan vervangingskosten voor gebouwen en $ 100.000 voor persoonlijke bezittingen op tweemaal de wachttijd van Tower Hill's.

We vonden Tower Hill betaalbaar in vergelijking met de verzekeringstarieven, vooral gezien het uitgebreide karakter van de geboden dekking. Emerald Endorsement van Tower Hill biedt een pakket dat extra items kan dekken, en het programma Imperial Shield is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van waardevolle huiseigenaren. Het is niet alleen betaalbaar, maar het is ook betrouwbaar: Tower Hill heeft een A-rating van AM Best gekregen, wat betekent dat het zeer waarschijnlijk zijn financiële verplichtingen zal nakomen (dat wil zeggen, uw claims betalen).

Als u nog niet bekend bent met verzekeringen, heeft Tower Hill een schat aan bronnen op haar website om uw onderzoeksproces op gang te brengen. De bereidheid om te helpen stopt daar niet - de reputatie van de klantenservice van Tower Hill is ook solide. Het biedt livechat, wat een geweldige optie is voor mensen die niet in de wacht willen zitten, en toen we de klantenservice van Tower Hill belden, konden we binnen een minuut contact maken met een vertegenwoordiger.

Staatsboerderij

Beste bedrijven voor
Florida huiseigenaren verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

State Farm is de enige nationale verzekeraar op onze lijst, afgezien van USAA, en het wordt geleverd met een nationale erkenning. Het kreeg een A ++ rating van AM Best - de hoogst mogelijke rangorde - en het biedt een verscheidenheid aan dekkingen, waaronder dekking van de parapluaansprakelijkheid, dekking van persoonlijke eigendommen en dekking tegen identiteitsdiefstal. State Farm bevat ook een >meerregelige korting voor zowel auto- als opstalverzekering, wilt u misschien beginnen met State Farm.

We waardeerden de gemakkelijk te navigeren website van State Farm, de educatieve artikelen en de klantenservice - net als bij Tower Hill konden we in minder dan een minuut met een vertegenwoordiger spreken. Een van de grootste verschillen tussen State Farm en Tower Hill is echter het verschil in tarieven. Bij het vergelijken van tarieven via de Florida Office of Insurance Regulation, merkten we op dat State Farm's gemiddeld duurder waren dan Tower Hill's. Het is ook be>State Farm geen overstromingsverzekering biedt - dus u moet mogelijk naar het National Flood Insurance Program (NFIP) kijken voor dekking. Onze suggestie: vergelijk State Farm en Tower Hill zelf door met een agent te praten of van beide een offerte te vragen, omdat de tarieven variëren.

Citizens Property Insurance Corporation

Beste bedrijven voor
Florida huiseigenaren verzekering
Citizens Property Insurance Corporation

Citizens Property Insurance Corporation

's state-backed insurance program is often called the “insurer of the last resort,” because it's available to people who don't have other insurance opportunities — but that doesn't mean we need to put it last on our list. Het door de staat gesteunde verzekeringsprogramma van Citizens Property Insurance Corporation wordt vaak de "verzekeraar van het laatste redmiddel" genoemd, omdat het beschikbaar is voor mensen die geen andere verzekeringsmogelijkheden hebben - maar dat betekent niet dat we het als laatste moeten inzetten onze lijst. Burgers bieden niet zoveel dekkingspakketten als Tower Hill of zoveel kortingen als State Farm, maar het biedt wel opties zoals dekking van persoonlijke eigendommen en dekking van sinkhole-schade. U kunt ook kortingen krijgen voor het installeren van brand- of inbraakalarmen en het installeren van windbestrijdingsfuncties in uw huis.

We waren onder de indruk van het leercentrum van Citizens Property. Net als Tower Hill biedt Citizens Property educatief materiaal in zowel tekst- als videovorm om u te helpen beter te begrijpen hoe u beleid kunt ontleden. In tegenstelling tot Tower Hill is Citizens Property ook geschikt voor Spaanstaligen. Er is echter geen online formulier om een ​​offerte aan te vragen - u moet rechtstreeks contact opnemen met een agent om dit te doen of om specifieke informatie te vragen.

We waren minder onder de indruk van de klantenservice van Citizens Property. Hoewel de vertegenwoordiger waarmee we spraken onze vragen kon beantwoorden, moesten we door meerdere telefoonbomen met >

Universal Insurance Holdings, Inc.

Beste bedrijven voor
Florida huiseigenaren verzekering
Universal Insurance Holdings, Inc.

Universal Insurance Holdings, Inc.

(subsidiary: Universal Property Casualty Insurance Company) is the largest insurance provider in Florida and offers a wide range of optional coverage and discounts to cater to a variety of homeowners. Universal Insurance Holdings (dochteronderneming: Universal Property Casualty Insurance Company) is de grootste verzekeringsmaatschappij in Florida en biedt een breed scala aan optionele dekking en kortingen om tegemoet te komen aan verschillende huiseigenaren. Naast basisdekkingen, zoals een verzekering voor huiseigenaren en een verzekering voor persoonlijke eigendommen, kunnen klanten ook kiezen voor beperkte dieraansprakelijkheid, puinverwijdering, persoonlijk letsel en een hele reeks andere add-ons. Bovendien komen klanten mogelijk in aanmerking voor kortingen voor zaken als een nieuw dak krijgen, windbeperkende apparaten installeren en claimvrij zijn. Er is zelfs een seniorenkorting voor bewoners ouder dan 65 jaar.

Over het algemeen heeft Universal Property and Casualty een goede reputatie, met een A + rating op de site van het Better Business Bureau. Dit betekent dat de meerderheid van de mensen tevreden is over het bedrijf als geheel. Dat gezegd hebbende, de meeste klachten hebben betrekking op producten en een minder dan uitstekende klantenservice; als u zich zorgen maakt over de kwaliteit van de service van het bedrijf, kan het de moeite waard zijn om zelf met een vertegenwoordiger te praten.

Universal biedt wel een online offertetool (en livechat) die eigenlijk best handig kan zijn wanneer u probeert de jaarlijkse prijs van uw beleid te bepalen. Hoe meer informatie u over uw huis invult, hoe nauwkeuriger de schatting aan de rechterkant van de pagina verschijnt. De tool heeft zelfs een gids om elke stap van het proces uit te leggen. U kunt zoveel informatie invullen als u wilt, een prijs bepalen en doorgaan met het proces, of u kunt vertrekken, een snelle vergelijkingsevaluatie uitvoeren en later terugkomen. Dit is meer interactief en resultaatgericht dan de meeste van onze andere kanshebbers, die vaak beschikken over online offertetools die u voor meer informatie naar een agent verwijzen. Toegegeven, het spreken met een agent zal je waarschijnlijk helpen om de meest gepersonaliseerde en specifieke informatie mogelijk te krijgen, maar we waarderen het detailniveau nog steeds.

FedNat Verzekeringsmaatschappij

Beste bedrijven voor
Florida huiseigenaren verzekering
FedNat Verzekeringsmaatschappij

Federale Nationale Verzekeringsmaatschappij

is very forthcoming about its Demotech, Inc. financial stability rating of “A” ("Exceptional") and for having an A+ from the Better Business Bureau. Federated National Insurance Company is zeer bekend met de financiële stabiliteit van Demotech, Inc. van "A" ("Uitzonderlijk") en met een A + van het Better Business Bureau. Hoewel we de neiging hebben om meer aandelen te plaatsen in ratingorganisaties zoals AM Best, Moody's en S Global, is Demotech, Inc. ook een gerenommeerde rechter in de financiële status van een bedrijf en is het bedrijf sinds 1985. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op FedNat om de financiële slagkracht hebben om uw claims te regelen. We hadden echter graag wat meer informatie gehad over beschikbare plannen en beleid op de site van FedNat. Zoals het er nu uitziet, biedt de website slechts een generieke paragraaf over de voordelen van een verzekering voor huiseigenaren voordat u wordt aangespoord om contact op te nemen met een agent voor een offerte. Positief is dat je online een offerteaanvraag kunt invullen en FedNat is, net als Citizens Property, ook geschikt voor Spaanstaligen.

U kunt via FedNat ook een overkoepelende aansprakelijkheidsverzekering en een overstromingsverzekering kopen, maar u zult niet veel leren over deze polissen totdat u met een agent praat. Er is zelfs geen leercentrum om u te helpen begrijpen welke soorten verzekeringen u als huiseigenaar nodig heeft.

Hoewel het gebrek aan informatie op de website van FedNat waarschijnlijk niet zal voldoen aan een eerste zoekopdracht, zelfs met de online tool voor het aanvragen van offertes, is het zeker niet ongewoon bij lokale verzekeringsmaatschappijen. De trend blijft echter niet onopgemerkt. Verzekeringsmaatschappijen hebben van oudsher de voorkeur gegeven aan menselijke interactie voor verkoopdoeleinden, en dit heeft met name een vertraging in hun bereik voor millennials veroorzaakt . Naarmate meer mensen op internet zoeken naar snelle antwoorden, is er echter een grote druk voor verzekeringsmaatschappijen om zich aan te passen .

USAA

Beste bedrijven voor
Florida huiseigenaren verzekering
USAA

USAA

Als u een van de meer dan 55.000 actieve militaire dienstleden in Florida bent , is USAA zeker de moeite van het bekijken waard (USAA is exclusief voor actieve of gepensioneerde dienstleden en hun families). Met zijn solide financiële kracht hoeft u zich geen zorgen te maken dat het bedrijf uw claims niet kan afwikkelen, en de vijf van de vijf in totale klanttevredenheid van het bedrijf betekent dat u waarschijnlijk tevreden wegloopt met uw ervaring.

De site van USAA is gemakkelijk te navigeren, met elk product (inclusief verzekering voor huiseigenaren ) duidelijk omschreven samen met eventuele kortingen. De verzekeringspolissen van huiseigenaren dekken zaken als brand, diefstal en vandalisme, evenals schade veroorzaakt door de meeste weersgerelateerde gebeurtenissen. Dit laatste item is vooral leuk, omdat de Sunshine State niet altijd zo zonnig is. Het beleid is ook direct afgestemd op de specifieke behoeften van serviceleden, zoals dekking voor uniformen als ze verloren gaan bij een ramp.

Gids voor Florida huiseigenaren verzekering

Hoeveel is de verzekering voor huiseigenaren in Florida?

Maak goed gebruik van het online tariefvergelijkingsinstrument van de Florida Office of Insurance om geïnformeerde beslissingen te nemen over verzekeringen in uw regio, vooral als de website van een aanbieder u aanspoort om de telefoon op te nemen om enig idee te krijgen van de details van het beleid. Hoewel deze tool u geen gepersonaliseerde offerte geeft, kunt u uit een paar verschillende voorbeeldwoningen kiezen en de typische verzekeringstarieven voor dat type woning in uw land bekijken.

Toen we bijvoorbeeld naar mogelijke tarieven voor een nieuwbouwwoning van $ 300.000 in Polk County keken, kwamen we erachter dat Tower Hill de beste tarieven bood, beginnend bij $ 1,896. Ondertussen bood State Farm de duurste tarieven op $ 4.420. U wilt zelf een offerte ontvangen, maar deze tool kan u helpen een idee te krijgen welke verzekeraars de laagste tarieven bieden voor uw woning en in uw regio.

Tower Hill Prime
$ 1.896
Tower Hill Select
$ 2.064
Tower Hill heeft de voorkeur
$ 1980
Universal Property Casualty Insurance Company
$ 2.225
Citizens Property Insurance Corporation
$ 2.321
Tower Hill-handtekening
$ 2347
FedNat Verzekeringsmaatschappij
$ 2.739
State Farm Florida verzekeringsmaatschappij
$ 4.420

Zoek naar een vloedverzekering

Overstromingsverzekering is een must in de meeste provincies van Florida - maar het is niet opgenomen in een standaard huiseigenaren verzekering . Als uw verzekeraar geen afzonderlijke overstromingsverzekering aanbiedt, kunt u een overstromingsverzekering kopen via het National Flood Insurance Program (NFIP), een initiatief van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid om ervoor te zorgen dat huiseigenaren in door overstromingen getroffen gebieden de mogelijkheid hebben om dekking te kopen .

Bereid je voor om te betalen voor een aftrekbare orkaan

Florida is een van de 19 staten (plus het District of Columbia) die van huiseigenaren eisen dat ze naast hun standaardverzekering eigen risico op orkanen hebben. Het eigen risico van Hurricane wordt berekend als een percentage van de totale waarde van uw huis, en in Florida kunnen deze aftrekbare bedragen oplopen tot 10%.

Florida huiseigenaren verzekering FAQ

Wat is de gemiddelde kosten voor een huiseigenaarsverzekering in Florida?

Florida heeft enkele van de hoogste verzekeringstarieven voor huiseigenaren in het land. Volgens de National Association of Insurance Commissioners betalen huiseigenaren in Florida met een HO-3-beleid gemiddeld $ 1.918. Dat is meer dan $ 700 meer dan het nationale gemiddelde van $ 1.192. Om er zeker van te zijn dat u het meeste waar voor uw geld krijgt, is het be>

Is het verplicht om een ​​verzekering voor huiseigenaren te hebben in Florida?

Nee. Hoewel de wet van Florida geen verzekering van huiseigenaren vereist, kan uw hypotheekverstrekker dat wel. Als u weigert dekking te krijgen, kunnen sommige geldschieters de vrijheid nemen om dekking op uw eigendom te krijgen en te plaatsen in een zogenaamd "gedwongen plaatsing" -beleid. Ze kunnen u dan de polis en uw leningpremies in rekening brengen, wat veel meer kan zijn dan als u in het begin gewoon de verzekering voor huiseigenaren zou overdragen. Plus, met alle risico van het bezitten van een huis in de Sunshine State - bosbranden, tornado's, orkanen, overstromingen - wil je ervoor zorgen dat je dekking hebt voor je huis, zelfs als het niet noodzakelijk verplicht is.

Is de verzekering voor huiseigenaren hoog in Florida?

In één woord, ja. Zoals het er nu uitziet, is de gemiddelde jaarlijkse premie voor de verzekering van huiseigenaren in Florida $ 700 meer dan het nationale gemiddelde. De reden hiervoor is echter vanwege al het gure weer waarvan bekend is dat het de staat treft - orkanen, tornado's, bosbranden en overstromingen. Er zijn nog talloze andere factoren die een rol spelen bij de premies die een huiseigenaar betaalt, waaronder de locatie van het huis en zijn leeftijd. Dit wil niet zeggen dat u geen betaalbare tarieven kunt vinden, maar u moet rondkijken en ontvangen offertes vergelijken. Gebruik onze lijst als uitgangspunt om u op weg te helpen.

Waarom stijgen de tarieven in Florida?

Florida heeft in het begin hoge verzekeringstarieven, en ze worden alleen maar hoger - vooral omdat aannemers in Florida steeds meer aanvragen voor uitkeringen indienen. In sommige gevallen weten huiseigenaren niet dat ze zelfs hun voordelen ondertekenen. De Tampa Bay Times meldde dat claims over 'toewijzen boven de voordelen (AOB)' het afgelopen decennium met bijna 7000% zijn gestegen - en hoe meer verzekeringsmaatschappijen te maken krijgen met AOB-claims en rechtszaken, hoe meer ze hun tarieven moeten verhogen compenseren.

Wat is een AOB-claim?

Dit is hoe een AOB-claim werkt: een aannemer biedt aan om een ​​veel voorkomend huishoudelijk probleem, zoals een waterpijp, op te lossen, terwijl hij ook huiseigenaren vraagt ​​om hun verzekeringsuitkering te ondertekenen - in wezen op zoek naar betaling van de verzekeringsmaatschappij. Als een aannemer u onafhankelijk benadert over schade aan uw huis, probeert hij mogelijk een AOB-claim van u te krijgen, dus vertel hem dat u niet geïnteresseerd bent. U kunt altijd uw eigen aannemer inhuren als u er een nodig hebt.

Misschien vind je dit ook leuk