Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Frontpoint Review

Als u nieuw bent met thuisbeveiliging of op het punt staat een systeem bij u thuis te hosten, heeft Frontpoint u gedekt. Het biedt niet alleen een royale proefversie van 30 dagen om het product te testen, maar het biedt ook een zeer gewaardeerde klantenservice om u bij elke stap te helpen. Dit is be>de beste doe-het-zelf beveiligingssystemen .

Helaas zijn de functies voor huisautomatisering niet beschikbaar tot het hoogste plan van Frontpoint, Ultimate. Bovendien verkoopt Frontpoint slechts enkele slimme producten; de rest moet u kopen via een externe verkoper. Daarom wil iedereen die slimme thuisbeveiliging wil bouwen, overwegen om een ​​meer technologiegericht bedrijf als Vivint te overwegen .

De claim

Frontpoint concentreert zijn service op het eenvoudig maken en het bieden van de ondersteuning die u nodig hebt om uw systeem in te stellen. De missie van de missie: “Wij zijn van mening dat u zich thuis veilig moet voelen. Daarom draait alles wat we doen om het verbeteren van uw gevoel van veiligheid en geluk. Met andere woorden, we hebben je. '

Is het waar?

In onze ervaring, ja.

Bij onze beoordeling van de beste beveiligingssystemen voor thuis hebben we de systemen acht maanden >thuis getest. Van het attente eerste verkoopgesprek tot de 15 minuten begeleide DIY-installatie, we vonden Frontpoint een makkie. Toen we een stap tegenkwamen, had Frontpoint verschillende opties om te helpen: een hulplijn, een uitgebreide online FAQ en video-tutorials.

Zelfs tijdens het shoppen maakt Frontpoint dingen eenvoudig met duidelijke en toegankelijke prijzen. ADT en Vivint bieden ter vergelijking niet direct specifieke apparatuur of monitoringprijzen. In plaats daarvan moet u een vertegenwoordiger bellen om de details te krijgen om uw systeem te budgetteren.

Nadat u het systeem hebt geïnstalleerd, geeft Frontpoint u een >

Productoverzicht

Best voor

Die nieuw voor huisveiligheid

Niet voor

Mensen die een slim huis willen bouwen

Frontpoint-functies

Prijs $ 35 tot $ 50
Contractduur 12 maanden

36 maanden
Pakket opties 3
Installatie DIY
Toezicht houden professioneel
Garantie 3 jaar
Proefperiode 30 dagen
Sindsdien in bedrijf 2007

Eenvoudig zelf te installeren

In tegenstelling tot zijn concurrenten, werkt Frontpoint met een doe-het-zelfinstallatie, wat geen extra kosten en geen ongemakkelijke installatieafspraken betekent. DIY-installatie kan een ontmoedigende taak zijn voor mensen die minder geneigd zijn tot techniek of handwerk. De instructies zijn echter duidelijk en de mobiele app leidt u door het hele proces.

Als je op enig moment vastloopt, zal de app merken dat je een stap hebt geblokkeerd en een servicelijn aanbieden die je kunt bellen. Als alternatief heeft Frontpoint uitgebreide online bronnen om zelf problemen op te lossen. Of u nu een visuele leerling bent of graag schriftelijke stappen wilt volgen, Frontpoint biedt videogidsen en digitale handleidingen op bijna elk uitrustingsstuk en installatiestap.

Klantenservice

Hoewel het bedrijf niet door JD Power werd beoordeeld, heeft het een A + van het Better Business Bureau en is 84% ​​van de 187 klantenbeoordelingen positief. Het is gemakkelijk in te zien waarom: bij het opzetten van ons systeem was de klantenservice van Frontpoint attent en toegewijd. Tijdens ons eerste telefoongesprek stelde de vertegenwoordiger ons gedetailleerde vragen over de indeling van elke kamer in ons huis, bezorgdheid over de veiligheid en onze ervaring met huisbeveiliging. De vertegenwoordiger beantwoordde elke vraag die we hadden en was volledig begripvol toen we het gesprek zonder een verkoop beëindigden, en verklaarde dat we meer tijd nodig hadden om rond te shoppen.

Bescherming tegen crashen en breken

De interactieve en ultieme plannen van Frontpoint worden geleverd met de functie Crash Smash, die u bij ADT niet zult vinden. Als een inbreker uw alarm probeert uit te schakelen door uw bedieningspaneel te breken (of los te koppelen), blijft het systeem werken terwijl het de meldkamer waarschuwt. Met dit systeem op zijn plaats, hoeft u zich geen zorgen te maken over het installeren van uw bedieningspaneel op een plaats waar een indringer niet op intuïtieve wijze het alarmbedrijf kan vinden of contact opnemen met het alarmbedrijf als uw bedieningspaneel is vernietigd.

Frontpoint-app

Als u uw systeem op afstand wilt bedienen en meldingen op uw telefoon wilt ontvangen, hebt u minimaal het interactieve plan nodig om de Frontpoint-app te ontgrendelen. Met de app kunt u uw systeem in- of uitschakelen en meldingen ontvangen voor evenementen die u selecteert. Door een upgrade naar het Ultimate-abonnement kunt u ook uw slimme technologie besturen.

Dit soort functionaliteit is niet zeldzaam voor beveiligingsmerken, maar de interface van Frontpoint is opmerkelijk eenvoudig te gebruiken. Het beschikt over grote, kleurgecodeerde knoppen die duidelijk zijn gelabeld, en de menubalk is eenvoudig te navigeren. De app van Vivint heeft daarentegen meer aanpasbare regels en waarschuwingen, maar het wordt ingewikkeld - je kunt veel tijd besteden aan het aanpassen of proberen die opties opnieuw in te stellen als je te veel meldingen ontvangt.

Prijzen vooraf

In tegenstelling tot de concurrentie, vermeldt Frontpoint duidelijk pakketopties, de kenmerken van die pakketten en maandelijkse prijzen. U hoeft ook niet te zoeken naar apparatuurprijzen en add-on-opties. Frontpoint is een professioneel bewakingssysteem voor thuis en er zijn drie pakketten om uit te kiezen: het beschermingsplan voor $ 35, het interactieve voor $ 45 en het ultieme voor $ 50. Elke laag ontgrendelt meer functies zoals mobiele waarschuwingen, domotica en video-opslag.

De prijs hangt gedeeltelijk af van het contract dat u kiest, waarbij het contract van 36 maanden hogere besparingen oplevert dan het contract van 12 maanden. Hoe dan ook, Frontpoint geeft je 30 dagen de tijd om het systeem terug te sturen als het niet voor jou is - een enorme stap vooruit van het driedaagse venster van Vivint en perfect voor degenen die nog steeds debatteren over hun aankoop van een thuisbeveiliging.

Een overzicht van de plannen van Frontpoint

Bescherming
Interactief
Ultieme
Prijs
$ 35 / mo
$ 45 / mo
$ 50 / mo
24/7 professionele monitoring
100% draadloos en mobiel
Geautomatiseerde systeemcontrole
Unieke gebruikerscodes
Bescherming tegen crashen en breken
Geo-locatiediensten
Mobiele waarschuwing en meldingen via e-mail en tekst
Toegang op afstand en controle
Sensorgeschiedenis
Live videostreaming
Video- en beeldgeschiedenis
Bewegingsgeactiveerde waarschuwingen
Nachtzicht ingeschakeld
Licht controle
Smart Lock-bediening

Uitrustingsplannen van Frontpoint

Voordat u uw monitoringplan kiest, moet u kiezen tussen twee uitrustingspakketten. De Pro bevat een aantal basisprincipes om u op weg te helpen, en de Pro Plus voegt sensoren toe en voegt externe toegang toe.

Je kunt ook individuele stukken toevoegen om elk pakket aan te passen, op basis van wat je huis nodig zou hebben. Als geen van beide pakketten aanvoelt als de juiste pasvorm (veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor videocamera's boven bewegingssensoren), kunt u een Frontpoint-vertegenwoordiger bellen om een ​​meer aangepaste apparatuurbundel te bouwen.

Pro
Pro Plus
Prijs
$ 100
$ 150
Toetsenbordpaneel
1
1
Deur / raamsensoren
3
5
Bewegingssensoren
1
2
Glasbreuksensoren
1
1
Rook- / hittesensoren
0
1
Sleutelhanger op afstand
Remote Access App
Frontpoint's add-on apparatuur prijzen

Binnencamera: $ 100
Deurbelcamera: $ 190
Buitencamera: $ 200
Deur / raam sensor: $ 33
Bewegingssensor: $ 65
Glasbreuksensor: $ 75
Rook- / warmtesensor: $ 65
Verzonken deur sensor: $ 43
Garagedeursensor: $ 45
Watersensor: $ 45
Slim slot: $ 160
Slimme lamp: $ 10
Afstandsbediening sleutelhanger: $ 32
Paniek hanger: $ 40
Tuinbord, raamstickers, deurstickers: elk $ 4

Mogelijke nadelen

Gebrek aan slimme apparatuur

Als u een slimme thermostaat , deurbelcamera of een gecontroleerde garagedeur wilt inbouwen, moet u Z-Wave- producten van derden aanschaffen en deze onafhankelijk integreren. Z-Wave is de draadloze taal die slimme producten gebruiken om met elkaar te communiceren. Het is het meest universele en meest gebruikte protocol door bedrijven als Philips en Nest Secure .

De enige apparatuur die beschikbaar is via Frontpoint is een slim slot en gloeilampen. Al het andere moet apart worden gekocht en zelf worden geïntegreerd. Andere providers, zoals ADT en Vivint, bieden een breder scala aan apparatuur om uw systeem rechtstreeks via het bedrijf uit te bouwen.

Dure domotica

Hoewel de basisbeveiligingsplannen goedkoper zijn dan die van ADT en Vivint, zijn thuisautomatiseringsmogelijkheden alleen beschikbaar met de $ 50-laag, het Ultimate Plan. Dat is $ 10 meer dan het meest basale plan van Vivint, dat geen slimme technische beperkingen heeft. U kunt ook geen slimme apparatuur van derden integreren zonder het Ultimate-plan. Als uw enige prioriteit huisautomatisering is, is Vivint beter uitgerust en goedkoper voor die technologie.

De competitie

FrontPoint ADT Vivint
Installeren DIY professioneel professioneel
Toezicht houden professioneel professioneel professioneel
Beginprijs $ 35 $ 37 $ 40
Pakket opties 3 5 2
App Store-beoordeling 3,1 / 5 4,7 / 5 4,4 / 5
Contractduur 12 maanden
36 maanden
36 maanden Maandelijks
60 maanden
JD Power Score N / A 3/5 5/5
In bedrijf sinds 2007 1890 1999
Garantie 3 jaar 90 dagen 120 dagen of levens>
Proefperiode 30 dagen 30 dagen 3 dagen

Frontpoint vs. Vivint

Vivint verslaat de concurrentie als het gaat om huisautomatisering en slimme technologie. Als je videobewaking, slimme thermostaten en verlichting wilt toevoegen, is Vivint het meest betaalbaar voor het uitrusten van een smart home. Het basisbewakingsplan geeft toegang tot alle functies van de huisautomatisering, terwijl zowel ADT als Frontpoint vereisen dat u voor die opties naar het hoogste niveau upgradet. Vivint behaalde ook de hoogste plaats in de Home Security Satisfaction Study van JD Power 2017 en verdiende een vijf op vijf vanwege het gebruiksgemak, probleemoplossing en duidelijkheid van informatie.

En hoewel de klantenservice die van Frontpoint evenaart, is deze niet zo vergevingsgezind jegens nieuwkomers. U hebt slechts drie dagen na installatie om het systeem uit te proberen, een schril contrast met de 30-daagse proefversie van Frontpoint. Als u niet klaar bent om het forse vijfjarige contract van Vivint te ondertekenen, biedt Frontpoint meer flexibiliteit.

Frontpoint versus ADT

Als u het niet bij naam kent, herkent u waarschijnlijk het blauwe achthoekige logo. ADT bestaat al sinds 1890 en dat soort nalatenschap komt niet zonder een effectief product. Het bedrijf is relevant gebleven en biedt trending slimme technologie zoals slimme sloten en thermostaten, plus de mogelijkheid om uw eigen Z-Wave-technologie te integreren. De ADT Pulse-app, waarmee u domotica kunt bedienen en uw slimme systeem kunt bewaken, spreekt ook het gebruiksgemak van ADT aan. De app heeft een 4.7 van de vijf in de iOS app store, een opmerkelijke verbetering ten opzichte van Frontpoint 3.1 van de vijf.

ADT heeft echter een groot aantal klachten op de website van het Better Business Bureau en een algemene slechte klantenservice. Klanten noemen factureringsproblemen en defecte apparatuur als bronnen van rouw. U kunt ook niet online bestellen zoals bij Frontpoint, waardoor u ADT moet bellen voor een offerte voor uw service. ADT heeft misschien een voorsprong op bewezen betrouwbaarheid, maar Frontpoint kan de betere keuze zijn als klantenservice een grote prioriteit is.

Veelgestelde vragen over Frontpoint

Hoeveel kost Frontpoint-beveiliging?

Frontpoint heeft drie monitoringplannen. Het beschermingsplan is $ 35 per maand, het interactieve $ 45 per maand en de ultieme $ 50 per maand. Elke laag ontgrendelt nieuwe en meer geavanceerde bedieningsfuncties zoals de mobiele app, domotica en videogeschiedenis. Uitrustingspakketten beginnen bij $ 200, maar je kunt iets eenvoudiger aanpassen met een telefoontje naar een Frontpoint-vertegenwoordiger. Toevoegen aan toegangssensoren kost ongeveer $ 30 en videocamera's bereiken $ 100.

Werkt Frontpoint nog steeds als de stroom uitvalt?

Ja. Het bedieningspaneel van Frontpoint heeft een 24-uurs batterijback-up om het systeem te laten werken wanneer de stroom uitvalt. Als u een monitoringplan hebt dat mobiele waarschuwingen (de interactieve of de ultieme) bevat, ontvangt u meldingen wanneer de stroom uitvalt en weer wordt ingeschakeld.

Heeft Frontpoint een contract nodig?

Ja, Frontpoint vereist een contract voor hun beveiligingssystemen. De contractduur is minimaal 12 maanden, maar u kunt kiezen voor een contract van 36 maanden voor een iets lagere prijs. Het >

Kan ik mijn Frontpoint-contract opzeggen?

U kunt binnen de eerste 30 dagen na service gratis annuleren, voor een geld-terug-garantie. Na die 30 dagen kun je nog steeds annuleren, maar moet je 80% van het resterende contract betalen. Dat is een hoge vergoeding voor het beëindigen, maar de proefperiode van 30 dagen is veel genereuzer dan andere providers (Vivint staat slechts 3 dagen toe).

Kan ik mijn Frontpoint meenemen als ik ga verhuizen?

Het is eenvoudig om uw Frontpoint-systeem mee te nemen wanneer u beweegt. Laat Frontpoint weten wanneer uw systeem offline is en installeer het systeem vervolgens opnieuw in uw nieuwe huis. Frontpoint stuurt u zelfs nieuw plakband voor uw sensoren. Zodra uw systeem is geïnstalleerd in uw nieuwe huis, belt u Frontpoint opnieuw om de monitoring weer in te schakelen. Het hele proces is volledig gratis.

Het komt neer op

De klantenservice van Frontpoint, online bronnen en eenvoudige installatie maken het een geweldige aanbieder van thuisbeveiliging voor consumenten die het simpel willen houden. Het systeem is eenvoudig genoeg om naadloos in uw leven te integreren; zelfs als dit niet het geval is, heeft u 30 dagen om te beslissen. En hoewel Frontpoint niet dezelfde betaalbare functies voor huisautomatisering biedt als technisch toegewijde bedrijven zoals Vivint, is het geweldig voor basisbehoeften. Hoe dan ook, we raden aan om een ​​paar offertes te krijgen en pakketten te vergelijken voor uw specifieke behoeften.

Misschien vind je dit ook leuk