De beste babyfoons

De beste babyfoon is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met extra functies zoals volumegevoeligheid en tweerichtingsgesprekken. Om onze keuzes te vinden, hebben we ouders onderzocht op hun must-haves en vervolgens negen van de meest populaire babyfoons getest . Uiteindelijk hebben we drie typen monitoren gevonden die voor alle soorten ouders werken.

De 5 beste babyfoons

De beste babyfoon: samengevat

HelloBaby draagbare video babyfoon
iBaby M6T
Angelcare AC315
Cocoon Cam
Baby Delight 5-in. Videobeweging en positioneringsmonitor
Beste standaard monitor
Beste wifi-monitor
Beste bewegingssensormonitor
Tweede plaats: beste wifi-monitor
Runner-up: beste bewegingssensormonitor
Prijs
$ 70
$ 75
$ 130
$ 150
$ 100
Max bereik
960 ft
Onbeperkt
820 ft
Onbeperkt
600 ft
Tweerichtingsgesprek
Temperatuursensor
Bewegingssensor
Schermgrootte weergeven
2.4"
Hangt van uw telefoon af
4.3"
Hangt van uw telefoon af
5"

HelloBaby draagbare video babyfoon

Het beste
Standaard monitor

hellobaby
Geen franje, maar eenvoudig en van hoge kwaliteit
Pros
Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
Beheerst de basis
Hoogwaardige video en geluid
Cons
Kleine videoweergave
Geen wifi

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken

Van alle monitoren die we hebben getest, was de HelloBaby zonder meer het gemakkelijkst in te stellen. Open gewoon de doos, sluit de twee apparaten aan en je bent klaar om te beginnen. Geen moeilijke verpakking om door te scheuren en geen accountconfiguratie of apparaatparen nodig. Onze testers hadden het in minder dan drie minuten elke keer klaar. Het is ook een makkie. "Het is als een iPod van de oude generatie," merkte een tester op en merkte het ronde pad in het midden op. Essentiële functies zoals volume, schermhelderheid, zoom en talkback zijn allemaal beschikbaar op het startscherm - een be>

Beheerst de basisprincipes

De eenvoudige interface van de HelloBaby geeft u onmiddellijk toegang tot de be>

Hoogwaardige video en geluid

Een ding dat echt opviel, was de video- en geluidskwaliteit van HelloBaby, die overeenkwam met die van monitoren die twee keer zo duur waren. bigger screen didn't offer a better picture, and our Motorola model had an obvious three-second delay — even when we took it off WiFi and used its direct signal mode to rule out connectivity issues. Ter vergelijking: het grotere scherm van Infant Optics bood geen beter beeld en ons Motorola- model had een duidelijke vertraging van drie seconden - zelfs toen we het gebruikten van WiFi en de directe signaalmodus gebruikten om verbindingsproblemen uit te sluiten.

Punten om te overwegen

Kleine videoweergave

Met een scherm van slechts 2,4 inch breed is het bovenliggende display van de HelloBaby de kleinste die we hebben getest. Maar we vonden het echt niet erg, omdat het beeld altijd kristalhelder was.

Geen wifi

In tegenstelling tot een WiFi-ingeschakeld apparaat waarmee u uw baby vanuit de stad via uw smartphone kunt volgen, heeft het HelloBaby ouder-display een maximaal bereik van 960 voet en vertrouwt het op een oplaadbare batterij die tot 8 uur meegaat.

iBaby M6T

Het beste
WiFi-monitor

Ik baby
Intuïtief en aanpasbaar, met tal van handige functies bediend vanaf uw smartphone.
Pros
Kwaliteitsvideo en extra functies
Snel in te stellen
Cons
Geen muurbevestiging
Verbinding afhankelijk van WiFi-sterkte

Waarom we ervoor kozen

Feature-rijk

Met wifi-monitoren kunt u uw baby letterlijk overal waarnemen via een smartphone-app. Wanneer de wifi-verbinding sterk is, behoren de video- en audiokwaliteit van de iBaby tot de beste in de groep. builds on this added convenience with a host of customizable monitoring features. De iBaby M6T bouwt voort op dit extra gemak met een groot aantal aanpasbare bewakingsfuncties. We vonden het met name fijn dat je zowel gevoeligheidsniveaus als meldingsopties voor geluid, beweging, temperatuur en luchtvochtigheid kunt kiezen - wat betekent dat de iBaby je niet waarschuwt voor die rustige in slaap vallende geluiden of kleine bewegingen tenzij je dat wilt. Nog beter, u hoeft uw telefoon niet ingeschakeld te houden om de baby te horen of meldingen te ontvangen. De iBaby werkt zowel op de achtergrond als wanneer uw telefoon in de slaapstand staat.

Snel in te stellen

De iBaby was het snelste wifi-model dat in slechts vijf minuten kon worden geïnstalleerd. Nadat u de app hebt gedownload, leidt een eenvoudige zelfstudie u door elke functie. Je kunt ook andere gebruikers uitnodigen om door de camera te kijken - geweldig als je je oppas toegang wilt geven terwijl je weg bent - maar alleen de beheerder heeft toegang tot elke functie. En hoewel het eenvoudig is om bepaalde functies, zoals het kunnen verplaatsen van de camera, met nieuwe gebruikers te delen, is het net zo eenvoudig om hun toegang te verwijderen.

Punten om te overwegen

Geen muurbevestiging

Het grootste nadeel van de iBaby is dat de standaard niet aan een muur is bevestigd. Het is ontworpen om op een tafel of dressoir te worden geplaatst. Gelukkig gaat het waarschijnlijk nergens heen - het zou een goede duw nodig hebben om het af te duwen.

Verbinding afhankelijk van WiFi-sterkte

Zoals alle wifi-monitoren, hangt video- en audiokwaliteit en hoe goed deze in realtime worden weergegeven grotendeels af van uw internetkwaliteit en snelheid. Onze testers ondervonden slechts een vertraging van minder dan een seconde, meer merkbaar dan die van HelloBaby, maar >

Angelcare AC315

Het beste
Bewegingssensor Monitor

Angelcare
Alle essentiële functies, plus een bewegingsgevoelig kussen dat u waarschuwt voor veranderingen in de ademhaling van uw baby.
Pros
Bewaakt bewegingen, ademhaling en hartslag
Niets om aan baby te hechten
Goede beeld- en audiokwaliteit
Cons
Fijn aanraakscherm
Geen waarschuwing "buiten bereik"

Waarom we ervoor kozen

Bewaakt bewegingen, ademhaling en hartslag

is our top motion-sensor monitor. Als u alles over uw baby wilt weten, inclusief hun hartslag 's nachts, is de Angelcare AC315 onze beste bewegingssensormonitor. De bewegingssensormat glijdt onder de matras in de wieg van je baby en als hij na 20 seconden geen beweging detecteert, stuurt hij een luid alarm naar de baby- en ouderunits. Hoewel het niet bewezen is dat bewegingssensormonitors het risico op wiegendood verminderen, hebben veel nieuwe ouders ons verteld dat deze monitoren hen extra gemoedsrust gaven.

Niets om aan baby te hechten

Veel monitors met bewegingssensor gebruiken een sensor die op de kleding van je baby wordt geklikt. Hoewel dit meestal geen probleem is, noemden ouders bepaalde momenten waarop het ongemakkelijk was, zoals bij het opnieuw bevestigen ervan, het risico liep de baby te wekken. De sensormat van de Angelcare AC315 elimineert de noodzaak om iets op te knippen; het volgt beweging door een mat onder de matras.

Goede beeld- en audiokwaliteit

De Angelcare AC315 verslaat de Baby Delight voor geluids- en videokwaliteit en biedt een paar aanpasbare functies: u kunt het volume op de babyunit en de ouderunit aanpassen en getimede alarmen en temperatuurwaarschuwingen instellen.

Punten om te overwegen

Fijn aanraakscherm

Het is de enige monitor die we hebben getest met een touchscreen op de ouderunit. Helaas maakt dit het moeilijker te gebruiken omdat de eenheid die we hebben getest onze kranen niet altijd herkende (of ze meer dan eens telde).

Geen waarschuwing "buiten bereik"

We waren ook teleurgesteld dat de ouderunit van Angelcare een waarschuwing "buiten bereik" mist. Als u zich in de achtertuin of in de kelder bevindt en de monitor verbreekt, is het niet duidelijk of u naar een slapende baby of een bevroren scherm kijkt.

Cocoon Cam

Runner-Up: Best
Wifi-monitor

Cocon
Houd uw baby overal bij, zonder alle extra functies.
Pros
Eenvoudig met goede videokwaliteit
Duidelijke installatie
Cons
Verbinding afhankelijk van WiFi-sterkte

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig met goede videokwaliteit

Als je alle functies van de iBaby hebt bekeken en denkt: "Geef me gewoon een goede wifi-monitor zonder al die jazz", zul je de Cocoon Cam leuk vinden. Het biedt het gemak van een WiFi-monitor, terwijl de gebruikersinterface eenvoudig blijft met slechts vier aanpassingen: volume, schermhelderheid, bewegingsgevoeligheid en ruisdrempel. Onze testers waren ook onder de indruk van de geluids- en beeldkwaliteit van de Cocoon Cam.

Duidelijke installatie

De Cocoon Cam instellen en synchroniseren was heel eenvoudig. Hoewel het bijna tien minuten duurde, een beetje aan de >

Punten om te overwegen

Verbinding afhankelijk van WiFi-sterkte

Zoals alle wifi-monitoren, hangt de beeldscherpte van de Cocoon Cam en hoe goed deze in realtime wordt weergegeven grotendeels af van uw internetkwaliteit en snelheid. Onze testers ondervonden slechts een vertraging van minder dan een seconde, meer merkbaar dan die van HelloBaby, maar >

Baby Delight 5-inch video-, bewegings- en positioneringsmonitor

Runner-Up: Best
Bewegingssensor Monitor

Baby Delight
Eenvoudig en nauwkeurig, maar het ontwerp van de sensor gaf ons een pauze.
Pros
Eenvoudig in te stellen en te gebruiken
Minder vatbaar voor valse alarmen
Cons
Clip-on sensor een toekomstig verstikkingsgevaar
Maximaal bereik van 600 voet

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken

Onze testers gaven de voorkeur aan de oudereenheid van de Baby Delight boven de Angelcare - de knoppen reageerden sneller en het was eenvoudiger in te stellen. De Baby Delight bevat ook instructies en benodigdheden om de camera aan een muur in de buurt van de wieg te monteren, wat een andere kijkoptie biedt die ouders waarderen in online beoordelingen.

Minder vatbaar voor valse alarmen

Deze bewegingsmonitor gebruikt een draadloze magnetische sensor in plaats van een pad. Omdat de sensor op het onesie van je baby wordt geklikt, vlak naast hun borst, gaat het alarm niet af als je vergeet het uit te schakelen voor een voeding midden in de nacht.

Punten om te overwegen

Clip-on sensor kan een verstikkingsgevaar vormen naarmate de baby groeit

De grootste fout van de Baby Delight is die van de techniek: de knopsensor is net groot genoeg om te voorkomen dat hij als verstikkingsgevaar wordt bestempeld, maar hij laat niet veel ruimte voor fouten. De knop vormt zelfs een verstikkingsgevaar nadat uw kind 3 jaar oud is. Hoewel het waarschijnlijk is dat je de slaapbewegingen niet >

Maximaal bereik van 600 voet

Dit is niet van be>

Gids voor babyfoons

Hoe u de juiste babyfoon voor u kunt vinden

Bepaal hoeveel je wilt weten

Babyfoons variëren sterk in hoeveel informatie ze verstrekken. Met standaardvideomonitors kunt u eenvoudig naar uw baby kijken en luisteren, terwijl anderen u in staat stellen om elke kleine ruis, beweging, hartslag en temperatuurverandering te volgen. Aan het einde van de dag is het aan jou hoeveel info je wilt openen via je monitor, en welke details je zonder kunt leven.

Overweeg draagbaarheid en bereik

Wilt u uw baby in de gaten kunnen houden terwijl u aan het werk bent of uit eten bent? Kies dan voor een wifi-monitor, die de ouderunit volledig verwijdert en vervangt door een smartphone-app. Die app maakt verbinding met de baby-unit via internet, in plaats van standaard radiofrequenties (die meestal een limiet van 600-1000 voet hebben). Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken dat je buiten bereik van je camera bent. Het is ook waarschijnlijker dat u eraan denkt uw telefoon mee te nemen dan een aparte monitor-eenheid wanneer u het huis verlaat.

Overweeg voor wifi-monitoren een upgrade van uw internetverbinding

WiFi-monitoren bieden bepaalde grote voordelen, maar als uw internetverbinding de neiging heeft om in en uit te gaan, vormt dit uiteraard een probleem. Als je overal contact wilt houden met je baby, kun je overwegen om je bestaande wifi te versterken zodat deze betrouwbaarder is.

Veelgestelde vragen over babyfoons

Hoe be>

Elke ouder met wie we spraken, was het erover eens dat een videomonitor de beste keuze is. Het is het verschil tussen opstaan ​​om je baby te controleren, omdat je dacht dat je een geluid hoorde of naar een scherm keek om te zien of je echt uit bed moest komen. Videomonitors zijn ook tot in de peuterjaren nuttig. Dat scherm kan u helpen beslissen of u moet ingrijpen en uw kind moet troosten, of dat u een driftbui kunt wachten.

Wat zijn de verschillende soorten video-babyfoons?

Video babyfoons vallen over het algemeen in drie groepen:

  • WiFi-monitoren voor degenen die een onbeperkt bereik willen hebben of de mogelijkheid hebben om overal vanaf hun baby in te checken
  • Bewegingsmonitors voor degenen die gerustgesteld zijn door de vitale functies van hun baby te horen
  • Standaardmonitors voor ouders die hoogwaardige video en audio willen, maar geen extra's nodig hebben

Wat is het beste type babyfoon?

Hoewel sommige monitoren meer functies bieden, maken ze ze niet noodzakelijkerwijs beter. De "beste" babyfoon voor u hangt vooral af van persoonlijke voorkeur. Hoewel functies zoals bereik en betrouwbaarheid cruciaal zijn, zijn anderen, zoals het kunnen spelen van slaapliedjes of het ontvangen van temperatuurwaarschuwingen, slechts zo nuttig als u ze maakt. Vooral bewegingsmonitoren kunnen voor sommigen buitengewoon geruststellend zijn, maar voor anderen pijnlijk. Hoewel ze vaak worden beschouwd als het risico op Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) verminderen, raadt de American Academy of Pediatrics hen niet aan om te zeggen: "Er is geen bewijs dat het gebruik van dergelijke apparaten de incidentie van SIDS vermindert .”

Hoe veilig zijn wifi-monitoren?

Zowel de iBaby als Cocoon Cam coderen de gegevens die ze naar uw smartphone sturen, maar als u een stapje verder wilt gaan in het beveiligen van uw thuisnetwerk en uw WiFi-babyfoon, is het een goed idee om uw software bijgewerkt te houden, gebruik sterke, unieke wachtwoorden en vermijd het gebruik van identificerende informatie in uw netwerk of monitornaam (zoals 'Smith2A' voor de Smith-familie in appartement 2A).

Welke factoren kunnen het bereik en de effectiviteit van een babyfoon beïnvloeden?

Er zijn een paar factoren die de effectiviteit van uw monitor kunnen belemmeren, zoals te ver weg zijn of obstakels hebben die uw bereik verstoren. Ouders die een babyfoon gebruiken, moeten er rekening mee houden dat objecten de zender (camera) van de ontvanger (ouderunit) kunnen blokkeren. Grote metalen (of massieve) objecten of radio- of elektrische apparatuur kunnen de effectiviteit van uw monitor aantasten. Zorg voor een optimaal signaal dat de zender en de ontvanger zich in een lijn van elkaar bevinden

Meer babyproductrecensies

Hebt u uw handen vol aan de zorg voor de nieuwste toevoeging van uw gezin? Laat ons u helpen met aanbevelingen voor andere essentiële benodigdheden voor baby's:

Misschien vind je dit ook leuk