Van Thomas Whittington

De beste huurders verzekeringsmaatschappijen

Prijs is de drijvende kracht achter de meeste aankopen van huurdersverzekeringen, maar het is voor ons onmogelijk om te weten welk bedrijf het laagste tarief voor u heeft. We hebben ons gericht op het vinden van bedrijven waarvan we zeker zijn dat ze een verzekering zouden kopen, wetende dat u offertes zelf moet vergelijken. We zochten naar hoge ratings van JD Power en Consumer Reports, sterke financiële ratings van AM Best, Standard Poor's en Moody's, en testten vervolgens de klantenservice en het offerteproces van de finalist.

Hoe we de beste huurdersverzekeringsmaatschappijen hebben gekozen

We gebruikten het hulpmiddel 'Find a Insurance Company' van het Insurance Information Institute, evenals websites van de nationale verzekeringsafdelingen, om een ​​lijst van 68 verzekeringsmaatschappijen voor huurders samen te stellen. Van daaruit hebben we ze gescreend volgens de volgende normen.

 • Landelijke beschikbaarheid. (Nou ja, ten minste 35 staten.) We wilden onze keuzes relevant maken voor zoveel mogelijk lezers, dus zochten we naar meer dan 35 dekkingsstaten.
 • Geen tussenpersonen. Niet elke huurdersverzekeraar ontwerpt en onderhoudt zijn eigen polissen. Als dit niet het geval is, is het in feite een makelaar tussen u en uw verzekeringsbedrijf, en dat is een extra stap die u niet ten goede komt. Als het tijd is om een ​​claim in te dienen, wilt u dan niet liever rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf dat de cheque verlaagt?
 • Financiële sterkte. Daarna hebben we de financiële sterkte van elk bedrijf gecontroleerd bij ten minste twee van de volgende drie agentschappen: AM Best, Standard Poor's en Moody's. Hoge ratings zijn essentieel - ze geven aan of een bedrijf financieel veilig genoeg is om aan eventuele claims te voldoen.
 • Consumentenbeoordelingen. Uiteindelijk draait het allemaal om het claimproces . Maakt uw verzekeraar het gemakkelijk om bestanden in te dienen en te verzamelen? Deze is moeilijk uit de eerste hand te testen zonder verzekeringsfraude te plegen, dus hebben we de onderzoeksresultaten van JD Power en Consumer Reports gebruikt. We vergeleken de "Klanttevredenheidsindex rangschikking - Huurdersverzekering" van elk bedrijf uit de US Home Insurance Study 2018 van JD Power, evenals zijn score op de ratings van de huiseigenarenverzekering van Consumer Reports. Beide zijn gebaseerd op enquêtereacties van werkelijke polishouders, die gevraagd werden om hun verzekeringsmaatschappij te beoordelen op zaken als premiebedrag, beleefdheid door agenten en het uiterst be>

Nadat we het veld hadden verkleind van 68 naar vijf, was onze laatste stap om de winkelervaring voor elk van onze finalisten te vergelijken. We hebben gekeken hoe goed ze de huurdersverzekering hebben uitgelegd, hoe gemakkelijk het was om met een vertegenwoordiger te praten en of we daadwerkelijk een offerte online konden krijgen. We hebben ook specifieke dekkingsopties vergeleken (naast standaard persoonlijk eigendom en aansprakelijkheid), en de kortingen die elk biedt.

We hebben geen rekening gehouden met premies (omdat we dat niet konden)

Hoewel de prijs de drijvende kracht blijft achter de aankopen van de meeste huurdersverzekeringen, is het praktisch onmogelijk voor ons om te zeggen welk bedrijf u het laagste tarief zal bieden, aangezien de woning en situatie van iedereen uniek is. Dus hebben we ons gericht op het vinden van bedrijven waarvan we zeker zijn dat ze een verzekering zouden kopen, wetende dat personen uiteindelijk offertes voor zichzelf moeten vergelijken.

De 4 beste huurdersverzekeringsmaatschappijen

 • Staatsboerderij -

  Het beste voor de meeste mensen

 • Amica -

  Hoogste klanttevredenheid

 • Nationaal -

  Het beste voor kortingen

 • USAA -

  Beste algemeen (als u in aanmerking komt)

Staatsboerderij

Best voor
De meeste mensen

Pros
Financiële sterkte
Vlotte winkelprocedure
Veel kortingen, aantekeningen
Cons
JD Power klanttevredenheidsscore lager dan topconcurrenten

Waarom we ervoor kozen

State Farm combineert elite financiële kracht met bovengemiddelde rankings van JD Power en Consumer Reports en vinkt alle vakjes aan voor mogelijke kortingen en aantekeningen, maar het winkelproces, dat van begin tot eind nuttig was, is wat het naar onze toppositie heeft gebracht. De website heeft duidelijk aangegeven wat be>

State Farm biedt ook grondige en nuttige informatie over hoe u uw persoonlijke bezittingen kunt inventariseren - iets dat u wilt doen om het indienen van een claim veel gemakkelijker te maken, en ook om te helpen precies te bepalen hoeveel dekking u in de eerste plaats nodig hebt. Ten slotte onthulde het citaat van State Farm een ​​paar aangename verrassingen, zoals hoge standaarddekkingen voor thuiscomputers ($ 5.000) en slechts een kleine premieverhoging voor $ 200.000 meer aan aansprakelijkheidsdekking.

Punten om te overwegen

In het laatste klanttevredenheidsonderzoek van JD Power deed State Farm (825/1000, drie sterren) het >

Amica

heighest
Klanttevredenheid

Pros
Stellaire financiële sterkte ratings
Beste feedback van klanten
Eenvoudig offerteproces
Cons
Minder informatiebronnen
Geen goede manier om huisinventaris te maken

Waarom we ervoor kozen

Amica was de enige van onze finalisten die de financiële sterkte van State Farm overschreed; het is een klasse apart voor financiële betrouwbaarheid. Bovendien steekt het in de ratings van Consumer Reports met kop en schouders boven de concurrentie uit. Verzekeringnemers gaven Amica alle punten voor 'probleemloze claimervaring', inclusief 'schadebedrag' en 'tijdige betaling' na een claim. Amica staat consequent ook bovenaan in de ranglijst van huiseigenarenverzekeringen van JD Power, ook al schrijft het niet genoeg huurdersverzekeringen om in aanmerking te komen voor de officiële ranglijst van "huurdersverzekeringen". We hielden van het eenvoudige offerteproces, en vooral de Live Chat-optie op haar website, iets dat geen andere finalist aanbood.

Punten om te overwegen

Amica's educatieve materialen verbleekten in vergelijking met die van State Farm en het biedt momenteel geen goede manier om je huis te inventariseren. Toch maakt Amica's prestaties het tot een topcontender, en zeker de moeite waard om een ​​offerte van te krijgen.

landelijk

Best voor
Kortingen

Pros
Overvloedige kortingen
Makkelijk te gebruiken offertetool
Cons
Hoog minimum dekkingsniveau

Waarom we ervoor kozen

Landelijk kwam het dicht in de buurt van het matchen van State Farm in zowel consumentenranglijst als financiële kracht, en de website doet goed werk bij het definiëren van wat be>multi-polis (combinatie van huurdersverzekering met een andere polis), beveiligingsapparaat (rookmelders, brandmelders en thuis) beveiligingsfuncties) en kortingen zonder claims. Bovendien was de offerte-tool van Nationwide de eenvoudigste om te volgen, met een duidelijke opsomming van specifieke opgenomen dekkingen voor dingen zoals sieraden, bouwtoevoegingen en "verlies van gebruik" (daarover later meer) evenals regelitems voor optionele aantekeningen zoals identiteitsdiefstalverzekering.

Punten om te overwegen

Er is een klein nadeel: Nationwide vereist minimaal $ 20.000 aan dekking voor persoonlijke eigendommen om de optie "Gloednieuwe bezittingen" voor volledige vervangingswaarde te activeren. Dit betekent dat als u niet veel bezittingen hoeft te verzekeren, maar in staat wilt zijn om nieuwe spullen te kopen in het geval van een totaal verlies, u mogelijk meer verzekering moet betalen dan u nodig heeft.

USAA

Beste algemeen
(Als u in aanmerking komt)

Pros
Hoogste ratings van consumentenbureaus
Cons
Gelimiteerde beschikbaarheid

Waarom we ervoor kozen

USAA scoort eigenlijk de hoogste score in alle categorieën - een 92/100 rating van Consumer Reports, een geweldige 891/1000 klanttevredenheidsclassificatie van JD Power en een A ++ financiële rating van AM Best. Net als zijn huis- en autoverzekering is de huurdersverzekering van USAA de crème de la crème - als u hiervoor in aanmerking komt (zie hieronder).

Punten om te overwegen

USAA is alleen beschikbaar voor leden van het leger en hun families, wat betekent dat minder dan 1% van de Amerikanen in aanmerking komt voor dekking.

Hoe de beste huurdersverzekering te kiezen

Let op deze drie dingen

Zoals met alle onroerend goed, is de eerste overweging locatie, locatie, locatie. Als u in een bijzonder winderig of sneeuwklimaat leeft, of in een gebied met veel criminaliteit, betaalt u meer. De andere twee hoofdfactoren zijn uw dekkingsbedragen voor persoonlijke eigendommen en aansprakelijkheid, en het bedrag van uw eigen risico . Dan, in mindere mate, hebben ook het volgende een impact: het materiaal waaruit uw gebouw is gemaakt, of het beschermende uitrusting heeft (zoals stormramen en rookmelders), hoe dicht het is bij brandweer en politiebureaus, en ten slotte uw kredietrapport en persoonlijke geschiedenis van verzekeringsclaims.

Inventariseer uw bezittingen

Het doornemen van je spullen en het catalogiseren van de waarde ervan is om twee redenen be>'Know Your Stuff'- app van het Insurance Information Institute.

Beslis of u uw eigendommen wilt verzekeren voor 'werkelijke contante waarde' of 'vervangingskosten'

Het verschil heeft te maken met afschrijving. Stel dat uw 5-jarige tv is beschadigd door een burst-pijp. Als het op uw polis verzekerd is voor 'vervangingskosten', zal uw verzekeraar u de prijs betalen die u vandaag in de winkel moet uitgeven om een ​​nieuwe te kopen. Als uw polis betrekking heeft op 'werkelijke contante waarde' (de goedkoopste van de twee opties), is uw verzekeringsmaatschappij u alleen verschuldigd wat de tv waard is op het moment van verlies, inclusief afschrijving. Of eigenlijk, wat iemand zou hebben betaald op Craigslist voor die 5-jarige tv van jou. Vervangingskosten zijn niet standaard bij huurdersverzekeringen, maar al onze topkeuzes bieden het. Het kost meestal slechts 10 procent meer dan de werkelijke contante waarde, dus het is het zeker waard.

Winkel voor offertes

De beste manier om de beste prijs voor uw huis te vinden en de hoeveelheid dekking die u nodig hebt, is om een ​​aantal offertes van best beoordeelde bedrijven te krijgen.

Huurdersverzekering FAQ

Wat dekt de verzekering van huurders?

Het be>in totaal 16 genoemde risico's , en ze dekken zowat alles wat je pad zou kunnen overkomen, van vuur tot barsten van pijpen tot vulkaanuitbarsting (serieus). Twee opvallende bedreigingen die niet in de standaardvorm worden behandeld, zijn orkanen en overstromingen; u kunt orkaandekking als optionele goedkeuring en overstromingsverzekering rechtstreeks vanuit het National Flood Insurance Program kopen. Overstromingsverzekering is nooit een slecht idee; het Insurance Information Institute noemt het als de meest voorkomende en kostbare natuurramp in de VS.

Wat is dekking voor "verlies van gebruik" en heb ik die nodig?

Een ander ding dat niet altijd wordt gedekt in een standaard HO4 is een verzekering voor wanneer je uit je huis wordt gedwongen vanwege een gedekt evenement. Dit wordt "verlies van gebruik" genoemd, het loont voor u om in een hotel te verblijven terwijl reparaties aan uw woning worden uitgevoerd, meestal tot een maand. (Al onze topkeuzes nemen deze dekking op in hun standaardhuurbeleid.)

De beste huurders verzekeringsmaatschappijen: samengevat

Staatsboerderij
Amica
landelijk
USAA
Het beste voor de meeste mensen
Hoogste klanttevredenheid
Het beste voor kortingen
Beste algemeen, (als u in aanmerking komt)
AM Beste beoordeling financiële kracht
A ++
A +
A +
A ++
JD Power Algemene klanttevredenheidsscore
3/5
5/5
3/5
5/5
Beoordeling consumentenrapporten
82/100
94/100
86/100
92/100

Misschien vind je dit ook leuk