Progressive Autoverzekering Review

Progressive heeft indruk op ons gemaakt met een breed scala aan kortingen, met name voor bestuurders wier risicofactoren hiertegen kunnen werken - zoals tieners of bestuurders met sub-par rijgegevens.

Het biedt niet zo veel opties als zijn concurrenten, maar het biedt wel een aantal aanbiedingen die we bij geen enkele van onze andere topverzekeraars hebben gevonden. Als u een bestuurder bent die weinig kilometers maakt, kunt u profiteren van Snapshot, een op gebruik gebaseerd verzekeringsplan dat bijzonder aantrekkelijk kan zijn voor bestuurders in stedelijke gebieden die mogelijk niet op een auto vertrouwen als hun dagelijkse vorm van vervoer.

Dat gezegd hebbende, kwam Progressive onder het sectorgemiddelde voor schadetevredenheid in de Auto Claims Tevredenheidsstudie 2018 van JD Power . Hoewel je misschien het beste citaat van Progressive krijgt, is het de moeite waard om je prioriteiten te overwegen als het gaat om klantenservice.

Progressive Insurance Overzicht

 • In bedrijf sinds: 1937
 • AM Beste rating financiële sterkte: A +
 • Beleidstypen: Auto (persoonlijk en commercieel), onroerend goed, motorfiets, boot en RV
 • Unieke kortingen voor riskantere tienerbestuurders
 • Op basis van kilometerstand / gebruik

Progressive's Claim

Van de autoverzekeringspagina van Progressive: "Progressive biedt de juiste bescherming tegen een ongeëvenaarde waarde."

Is het waar?

Mogelijk.

Hoewel Progressive zeker een van de betere verzekeraars voor waarde is, zijn we er niet van overtuigd dat het de ondubbelzinnige beste is. In autoverzekeringen vertaalt de waarde die een bedrijf kan bieden zich vaak naar het aantal kortingen dat uw premie zal verlagen nadat u uw dekking hebt geselecteerd. En hoewel u niet in aanmerking komt voor elke korting die een verzekeraar biedt, betekent meer kortingen meer kansen om te besparen - en Progressive biedt er nogal wat om uit te kiezen.

Aftrekkingen voor eenvoudige activiteiten zoals het vroegtijdig ondertekenen van een nieuw beleid en het kiezen voor papierloos factureren zijn breed toegankelijk, wat betekent dat meer klanten mogelijk toegang hebben tot deze besparingen. En als een bedrijf waarvan bekend is dat het riskantere klanten verzekert dan andere grote providers, biedt Progressive enkele unieke kortingen die bestuurders helpen die vaak genoodzaakt zijn genoegen te nemen met hogere premies. Dit omvat een schijnbaar te goede korting voor bestuurders onder de 18 jaar, een demografie die algemeen wordt beschouwd als een van de meest waarschijnlijke ongevallen. Progressive is ongetwijfeld een concurrerende waarde verzekeraar - we zijn er gewoon niet van overtuigd dat het de allerbeste is. Gezien het bedrijf onder het industriegemiddelde scoort in de 2018 JD Power auto claimtevredenheidsstudie, is er ruimte om een ​​beetje sceptisch te zijn. Progressive was echter niet de enige grote autoverzekering die onder het gemiddelde daalde.


Progressief

Functies van Progressive

Aansprakelijkheid dekking Lichamelijk letsel aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid voor eigendomsschade
Dekking voor uw voertuig (en u) Uitgebreid
Botsing
Onverzekerd / onderverzekerd lichamelijk letsel
Niet-verzekerde / onderverzekerde schade aan automobilisten
Medische betalingen
Extra dekking en voordelen Pechverhelping
Uitbetaling lening / lease
Huurauto vergoeding
Aangepaste onderdelen en uitrustingswaarde
Rijdende dekking
Teen-driver korting Onder de 18
Huisdier dekking
Geef je prijstool een naam Vraag een offerte aan, ontvang een reeks mogelijke tarieven en kies de gewenste.
Snapshot mobiele app Volg uw rijgedrag zonder een apparaat in de gegevenspoort van uw auto.
Aftrekbare besparingen Trek $ 50 af van uw botsing en uitgebreid aftrekbaar voor elke claimvrije polisperiode.

Gap dekking

Gap-verzekering betaalt het verschil tussen de waarde van uw vernielde voertuig en het resterende bedrag op uw autolening. Dit is een be>

Bescherming van huisdieren

Progressive was een van de weinige autoverzekeraars in onze evaluatie van de beste autoverzekeringsproviders die huisdierbescherming bieden, die de kosten van veterinaire rekeningen betaalt als uw huisdier in uw auto gewond raakt. Veterinaire kosten kunnen snel oplopen; huisdierenbescherming helpt ervoor te zorgen dat zowel u als uw huisdieren de bescherming hebben die u nodig hebt wanneer het onvoorziene zich voordoet.

Aangepaste onderdelen en uitrustingswaarde

Voor bestuurders die graag hun voertuigen personaliseren, kan de verzekering u vaak laten hangen door te weigeren de volledige kosten van onderdelen op maat te betalen na een ongeval. Progressive neemt deze zorgen weg door aanvullende bescherming voor accessoires aan te bieden, waaronder stereo's, navigatiesystemen, aangepaste wielen en zelfs aangepaste verfklussen. Als het niet door de oorspronkelijke fabrikant is geïnstalleerd, is het een aangepaste taak en zou het onder deze dekking moeten vallen.

Korting voor bestuurders jonger dan 18 jaar

Progressive is een van de weinige grote verzekeraars die korting biedt aan bestuurders jonger dan 18 jaar, een demografie die tot de meest risicovolle behoort om te verzekeren. Deze bijna ongekende korting toont de toewijding van Progressive aan om traditioneel risicovolle chauffeurs te verzekeren. Bovendien? Studenten die B gemiddelde cijfers of hoger op school behalen, kunnen ook inhoudingen verdienen.

Mogelijke nadelen

Lage score voor tevredenheid van claims

Wanneer we autoverzekeringsaanbieders vergelijken en beoordelen, kijken we naar meer dan alleen de dekkingsopties en kortingen. We willen het soort reputatie weten dat deze providers hebben als het gaat om de afhandeling van claims en, helaas, scoort Progressive vrij laag in de JD Power 2018 US Auto Claims Satisfaction Study . Met de nationale gemiddelde score op 861 van de 1.000, kwam Progressive op 849. Hoewel dit niet garandeert dat u een vreselijke ervaring zult hebben bij het indienen van een claim via Progress, is het iets om rekening mee te houden wanneer u rondzoekt naar offertes.

Minder veiligheidskortingen

Met uitzondering van Snapshot, een opt-in programma dat uw rijgewoonten bewaakt om veiliger te rijden, biedt Progressive geen op veiligheid gerichte kortingen. De meeste andere providers die we hebben bekeken, bieden kortingen voor veiligheidsvoorzieningen in uw voertuig, zoals antidiefstalapparatuur en antiblokkeerremmen, maar deze waren nergens te vinden op de kortingspagina van Progressive. Sommige providers, zoals reizigers, bieden ook kortingen voor deelname aan cursussen voor chauffeursopleidingen. Gezien de nadruk van Progressive op kortingen voor studenten en jonge bestuurders, is het met name licht op kortingen op veilig rijden.

Concurrentie van Progressive

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Progressief Reizigersverzekering Allstate Staatsboerderij
Onze review Onze review Onze review
AM Beste financiële sterkte rating A + A ++ A + A ++
Moody's beoordeling A2 A2 A3 n / a
S Wereldwijde rating AA AA AA- AA
JD Power 2018 Auto Claims Tevredenheid Studiescore 849/1000 866/1000 857/1000 864/1000
Aanvullende dekking opties 10 14 12 8
Aantal kortingen 13 12 14 11
Online claim indienen
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Progressieve versus reizigersverzekering

Als u zich aangetrokken voelt tot Progressive vanwege de lage geadverteerde tarieven, kan Reizigersverzekering ook aantrekkelijk zijn. Reizigers bieden bijna net zoveel kortingen en meer aanvullende dekkingsopties dan al onze andere topkeuzes, en bieden dus meer mogelijkheden om te besparen. Toevoegingen zoals vergeving van ongevallen tonen aan dat reizigers begrijpen dat ongevallen gebeuren, hoe goed u ook bent van een bestuurder.

Progressive versus Allstate

Progressive en Allstate blinken beide uit als het gaat om het aanbieden van kortingen voor jongere bestuurders. Progressive heeft er een voor elke bestuurder jonger dan 18 jaar, terwijl Allstate's geldt voor studenten onder de 25 jaar, waardoor het een geweldige keuze is voor studenten. Het is echter be>

Progressive vs. State Farm

Hoewel State Farm indrukwekkende klanttevredenheidsscores en financiële krachtbeoordelingen heeft, raden we Progressive aan voor de meeste chauffeurs. Het heeft meer aanvullende dekkingsopties en kortingen, wat betekent dat u waarschijnlijk precies de bescherming krijgt die u nodig hebt tegen een lagere prijs. State Farm is echter een betere optie voor Uber- en Lyft-rijders - hiermee kunt u dekking voor ritten toevoegen aan uw persoonlijke autoplan in plaats van een apart commercieel beleid te kopen.

Veelgestelde vragen over progressieve verzekeringen

Welke kortingen kan ik krijgen met Progressive Autoverzekeringen?

Vanaf nu zijn er meer dan een dozijn kortingen te zien op de site van Progressive. Deze omvatten:

 • Snapshot (een op gebruik gebaseerd plan dat veilig rijden beloont)
 • Goede studentenkorting
 • Korting voor studenten op afstand
 • Multi-beleid korting
 • Huiseigenaar korting
 • Korting voor meerdere auto's
 • Doorlopende verzekeringskorting
 • Teen driver korting
 • Online offertekorting
 • Online korting ondertekenen
 • Betaal in volledige korting
 • Automatische betalingskorting
 • Papierloze documenten korting

Wat is Progressive Snapshot?

Snapshot is een programma aangeboden door Progressive dat uw tarief baseert op de afstand en de manier waarop u daadwerkelijk rijdt met behulp van een telematica-apparaat dat in uw voertuig is geïnstalleerd of via de mobiele Snapshot-app. Snapshot bewaakt de rijtijd en uw gewoonten: plotseling remmen of hoge snelheden kunnen uw snelheid verhogen, terwijl weinig gebruik en weinig kilometers helpen om geld te besparen. Dit programma komt vooral ten goede aan stadsbestuurders die voor hun dagelijkse ritten op andere vervoerswijzen vertrouwen, maar iedereen die vertrouwen heeft in hun rijvaardigheid, kan besparingen zien.

Kan ik me bundelen met de Progressive Home-verzekering?

Progressive heeft de afgelopen jaren aanzienlijk succes gekend, mede dankzij de verhuizing van het bedrijf naar de thuisverzekeringssector - een markt van $ 300 miljard die door Progressive CEO Tricia Griffith een ' game-changer' wordt genoemd . Naast uw autodekking is het de moeite waard om erachter te komen hoe Progressive zich verhoudt tot uw huidige provider - bundeling kan u geld besparen op uw maandelijkse verzekeringskosten.

Progressive Insurance Review: The Bottom Line

Progressieve scores onder het nationale gemiddelde als het gaat om de JD Power auto-claims studie, maar het biedt ook een aantal vrij unieke kortingen en aanvullende dekking opties. In overeenstemming met zijn reputatie voor het verzekeren van "riskantere" klanten, heeft Progressive zeldzame kortingen voor bestuurders die vaak gedwongen worden om zonder te gaan. Dat gezegd hebbende, mist het meer gebruikelijke manieren om te besparen zoals kortingen op antidiefstalapparatuur. Hoewel het misschien niet de beste autoverzekeraar is voor al uw behoeften, is Progressive toch een sterke optie voor jongere bestuurders die mogelijk hogere tarieven bij andere verzekeraars krijgen.


Progressief

Misschien vind je dit ook leuk