Door Jenna Tropea

ADT versus SimpliSafe Security Review

Met zoveel huizenbeveiligingsbedrijven die de huidige markt overspoelen, kan het kiezen van het juiste plan voor u ongelooflijk ontmoedigend zijn. De grote spelers zoals ADT richten zich op verhoogde innovatie en efficiëntie, terwijl de kleinere, thuis gekweekte bedrijven uitzonderlijke klantenservice en gebruiksgemak onder de aandacht brengen. Om de technisch onderlegde klanten van vandaag te plezieren, strijden concurrenten om de beste prijzen, contracten, installatie, add-ons, monitoring en slimme domotica .

Onder de veelheid aan opties in 2019 vallen SimpliSafe en ADT op als twee zeer gewaardeerde, ervaren bedrijven die concurrerende prijzen bieden in combinatie met intuïtieve beveiligingssystemen. Hieronder bespreken we de be>

SimpliSafe vs ADT Overzicht

SimpliSafe
ADT
Kosten van basisplan $ 15 / maand $ 36,99 / maand
24/7 professionele monitoring Ja Ja
Voorwaarden Geen contract Contract van 36 maanden
Diefstal beveiliging Nee Terugbetaling tot $ 500
Geldteruggarantie 60 dagen 6 maanden

Toezicht houden

Er zijn twee soorten beveiligingssystemen voor thuis om uit te kiezen: doe-het-zelf en professioneel. Met een doe-het-zelf beveiligingssysteem beslist u of het nodig is om de politie te bellen. Met professionele monitoring wordt een meldkamer gewaarschuwd door de alarmapparaten in uw huis en belt deze namens u de politie. Hoewel doe-het-zelf kostenefficiënter is, wordt professionele monitoring vaak 24/7 en ongelooflijk tijdig geboden, vooral als je je telefoon niet altijd bij je hebt. SimpliSafe en ADT bieden beide professionele monitoring tegen concurrerende prijzen met 24/7 professionele monitoring en ten minste zes monitoringlocaties in het hele land. SimpliSafe, wiens professionele monitoring wordt geleverd door COPS , biedt ook een DIY-monitoringoptie voor degenen die dat willen.

contracten

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor thuisbeveiliging dat geen contract vereist, is SimpliSafe wellicht de betere optie voor u. SimpliSafe hanteert een "no-nonsense" benadering van beveiliging, dus het enige wat u hoeft te doen is de apparatuur vooraf kopen en beslissen of u professionele of doe-het-zelf monitoring wilt. ADT vereist minimaal een contract van 36 maanden, maar daarmee krijgen ADT-klanten meer dan een eeuw aan toegewijde ervaring.

Domotica

De beste thuisbeveiligingssystemen van vandaag bieden u de mogelijkheid om uw beveiligingssysteem te verbinden met uw meest geliefde smart home-apparaten . Met ADT Pulse kunt u uw beveiligingssysteem koppelen aan populaire apparaten zoals Amazon Alexa en Google Assistant . Deze tool stuurt realtime waarschuwingen naar uw smartphone en laat u op afstand in- en uitschakelen, vergrendelen en ontgrendelen, live videofeed bekijken en meer. SimpliSafe heeft on>Nest Thermostat-systemen , Amazon Alexa, Google Assistant en zelfs uw Apple Watch.

Installatie

Hoewel SimpliSafe standaard de doe-het-zelf-installatie (die gratis is) voor klanten die dat willen, bieden ze op verzoek ook professionele installatie. De professionele installatie van ADT varieert van $ 99 tot $ 199, afhankelijk van het pakket.

Dus wat is geschikt voor mij?

Als jij... Ga dan met: Dit is waarom:
Wilt u bescherming tegen diefstal ADT ADT garandeert tot $ 500 voor uw verzekering aftrekbaar als een inbraak optreedt wanneer uw systeem is ingeschakeld.
Wilt u een eenvoudig, eenvoudig beveiligingssysteem SimpliSafe SimpliSafe's contractloze doe-het-zelfopties verminderen de verwarring.
Wilt u een professionele installatie ADT Hoewel ADT tussen de $ 99 en $ 199 in rekening brengt voor de installatie, kun je een professional overwegen als je geen tijd hebt om zelf een systeem te installeren, of als je de kans wilt hebben om persoonlijk vragen te stellen.
Geen contracten SimpliSafe Er zijn geen maandelijkse contracten of kosten met SimpliSafe, waardoor dit een ideale provider is voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een no-nonsense ervaring, of voor mensen die regelmatig verhuizen.
Afstandsbediening over uw hele beveiligingssysteem ADT ADT Pulse geeft u volledige controle over uw thuisbeveiligingssysteem vanaf vrijwel elke locatie. Controleer op afstand vergrendelingen, bekijk videobewakingsbeelden en schakel het alarm in / uit.

Punten om te overwegen

Prijs

Iedereen heeft een ander budget en andere voorkeuren als het gaat om thuisbeveiliging. Daarom bieden de beste bedrijven meerdere pakketten met verschillende prijzen en formaten. SimpliSafe biedt zes verschillende pakketten met beschikbare add-ons. Prijzen variëren van $ 196 tot $ 499. Ze geven je ook de optie om je eigen systeem te bouwen en aan te passen. ADT biedt drie pakketten aan, variërend van $ 36,99 per maand tot $ 52,99 per maand. Alle pakketten bevatten een gratis monitoringsysteem en bieden installatie vanaf $ 99.

DIY versus Professional Home Security

Als u op zoek bent naar een optie voor een doe-het-zelf beveiligingssysteem, is SimpliSafe de juiste optie voor u. Uw apparaten zijn direct uit de doos vooraf geconfigureerd, dus u hoeft alleen maar het basisstation aan te sluiten en uw sensoren te plaatsen om aan de slag te gaan.

FAQ

Wat is het verschil tussen ADT-bewaking en SimpliSafe-bewaking?

SimpliSafe en ADT bieden beide 24/7 professionele monitoring met zes monitoringlocaties in het hele land, maar alleen SimpliSafe biedt een alternatief voor DIY-monitoring.

Bieden beide bedrijven smart home-integratie?

Ja. De apparatuur van beide bedrijven kan worden geïntegreerd met smart home-apparaten zoals Amazon Alexa en Google Assistant.

Kan ik me verplaatsen met mijn beveiligingssysteem?

DIY-beveiligingssystemen voor thuis kunnen met u meebewegen, omdat het gewoon een kwestie is van het verwijderen van uw boorvrije technologie en deze in uw nieuwe woning te installeren. Zo>

Misschien vind je dit ook leuk