Opmerking van de uitgever
  • 23 september 2019 - Hoewel de interfaces voor deze online MCAT-voorbereidingscursussen mogelijk zijn bijgewerkt sinds we ze hebben getest, zijn we ervan overtuigd dat al onze Topkeuzes je nog steeds de tools bieden die je nodig hebt.

De beste MCAT voorbereidingscursussen

De Medical College Admission Test® (MCAT®) wordt beschouwd als een van de moeilijkste gestandaardiseerde examens en is een multiple-choice onderzoek dat wordt gebruikt om de competentie voor medische opleidingen te testen. Met een testperiode van 7,5 uur vereist de MCAT uitgebreide voorbereiding. Vaak wordt deze voorbereiding gezocht via persoonlijke of online cursussen die zijn ontworpen om studenten te voorzien van de juiste materialen en hulpmiddelen die nodig zijn om te studeren.

De 3 beste MCAT voorbereidingscursussen

De beste MCAT-voorbereidingscursussen: samengevat

Volgende stap Test Prep
Kaplan MCAT-test Prep
The Princeton Review MCAT-test Prep
Beste cursus op eigen tempo
Beste live online en persoonlijke cursussen
Beste zes weken intensief
Zes weken intensieve acties
X
Persoonlijke cursussen
X
Op video gebaseerde lessen
Live online kantooruren
Privé-begeleiding
Aantal oefentests
10
15
15

Beste cursus op eigen tempo

Flexibele planning met begeleiding door instructeurs.
Pros
Kwaliteit praktijk examens
Interactieve lessen
Live kantooruren
Cons
Online video's kunnen moeilijk te volgen zijn

Waarom we ervoor kozen

Kwaliteit praktijk examens

Next Step biedt toegang tot een indrukwekkende verzameling door bedrijven gemaakte oefenexamens. Volgens beoordelingen van studenten zijn de praktijkexamens van Next Step een simulatie van het echte werk. Het testplatform bootst zelfs de officiële MCAT-interface na tot de sneltoetsen en het kleurenschema. Natuurlijk bereid je je ook voor met vier officiële oefentests van de Association of American Medical Colleges (AAMC) in de cursus, maar we stellen het op prijs dat Next Step ervoor zorgt dat alle beschikbare oefenexamens zo realistisch mogelijk zijn.

Interactieve lessen

Naast de oefenexamens maakte het bedrijf indruk op ons met zijn informatieve boeken en interactieve videolessen. De interactieve videolessen zijn bijzonder boeiend, met ingebouwde quizzen met multiple choice vragen, woordbanken en zelfs diagramafronding.

De videoformaten houden lessen divers en interessant terwijl ze je voorbereiden op de soorten vragen die je van de MCAT kunt verwachten.

Hoewel de interface van jaar tot jaar kan verschillen, omvatten Next Step-videolessen interactieve quizzen met verschillende vraagformaten.

Live kantooruren

In tegenstelling tot de meeste cursussen op eigen tempo, biedt Next Step ook vijf keer per week live spreekuur. Tijdens deze sessies leidt een instructeur u door een uitgebreid overzicht van specifieke onderwerpen. Met de kleine gerichte lessen kunnen studenten realtime feedback ontvangen via live oefenvragen en vragen en antwoorden.

Hoewel deze sessies het best worden gezien als een aanvullende bron - ze zullen de traditionele live-online lessen niet vervangen - kan toegang tot een instructeur studenten helpen die moeite hebben bepaalde onderwerpen en vragen te begrijpen. Je hoeft ook niet de hele sessie bij te wonen, je kunt gewoon >

Punten om te overwegen

Online video's kunnen moeilijk te volgen zijn

We vonden een aantal on-demand videolessen een beetje moeilijk te volgen. Maar live kantooruren verminderen deze problemen door u toegang te geven tot een instructeur voor gepersonaliseerde feedback. Bovendien bieden handige oefenmaterialen de tools en het vertrouwen die je nodig hebt voor de testdag. Als u op zoek bent naar de meest afgeronde, eigen tempo cursus op de markt, is Next Step een uitstekende keuze.

Beste live online en persoonlijke cursussen

Klaslokaalinstellingen en flexibele planning.
Pros
Live online instructie
Persoonlijke voorbereidingscursussen
Cons
Oefen examenverschillen

Waarom we ervoor kozen

Live online lessen

In één oogopslag is de live online instructie van Kaplan vrij standaard voor de industrie. Instructeurs geven digitale lessen en studenten kunnen realtime feedback ontvangen via een chatfunctie. De verklaringen zijn duidelijk en nauwkeurig en het materiaal is gemakkelijk te volgen. Maar een diepere blik onthult twee be>

Next Step-videolessen omvatten interactieve quizzen met verschillende vraagformaten, hoewel de interface er elk jaar een beetje anders uit kan zien.

Persoonlijke voorbereidingscursussen

Kaplan heeft de instructeurs voor zijn persoonlijke voorbereidingscursussen volgens exact dezelfde normen. U kunt dus deskundige instructeurs in de klas en daarbuiten verwachten als u buiten de klas contact met hen moet opnemen.

Een door een instructeur geleide cursus zou ook de adaptieve studietools moeten bieden die je nodig hebt tijdens het zelfstandig studeren - dat is waar Kaplan zich onderscheidt van zijn concurrenten. Zowel de live online als de persoonlijke voorbereidingscursussen bieden handige hulpmiddelen, zoals de indrukwekkende adaptieve QBank, een aanpasbare quizgenerator die uw sterke en zwakke punten meet. Adaptieve quizzen zijn ideaal voor kortere studiesessies waar u zich kunt concentreren op de gebieden waar u het meest moet verbeteren.

Als het gaat om persoonlijke cursussen, moet u zich echter zorgen maken over de beschikbaarheid. Aangezien een persoonlijke cursus afhankelijk is van fysieke klaslokalen, zijn de beschikbare locaties vaak beperkt. Kaplan was de enige aanbieder van persoonlijke voorbereidingscursussen die kwaliteitsonderwijs kon bieden in ten minste driekwart van het land.

Punten om te overwegen

Oefen examenverschillen

Sommige studenten klaagden dat de door het bedrijf gemaakte oefenexamens de MCAT-ervaring niet nauwkeurig repliceerden. Dit is een groot nadeel, aangezien oefenexamens algemeen worden beschouwd als de meest effectieve MCAT-studietool. Maar met zijn brede beschikbaarheid, solide instructeurs en andere nuttige bronnen - inclusief officiële AAMC-examens - is Kaplan nog steeds een sterke gok.

Beste zes weken intensief

Intensieve cursussen voor de drukke student.
Pros
Exclusieve middelen
Meester instructeurs
Live en online opties
Cons
Tijd- en locatievoorwaarden

Waarom we ervoor kozen

Exclusieve middelen

De 6 weken durende cursus van het Princeton Review Summer Immersion-programma bevat alle training en middelen die u nodig hebt. Met 370 uur instructie, het meeste van alle MCAT-preprogramma's van Princeton, heb je toegang tot 11 boeken en 15 oefentests.

Het biedt ook exclusieve oefeningen en stand-alone digitale inhoud, zoals de instructievideo's van Medi-Flix waarmee u inhoud buiten het klaslokaal kunt opfrissen. Voor studenten die graag een studiestructuur hebben, en de toegevoegde verantwoording of een klasomgeving, wordt het programma ook geleverd met een volledig MCAT-studieplan gemaakt door experts.

Meester instructeurs

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van de onderdompeling in de zomer is het unieke vertrek van de traditionele klasse met één instructeur: je leert van een team van specialisten - biologen, natuurkundigen en scheikundigen. Je kunt studeren voor organische scheikundevragen met een organische scheikundige en je professoren in realtime vragen stellen. Ze kunnen ook helpen bij het identificeren van eventuele zwakke punten en aanvullende hulpmiddelen aanbevelen om aan te werken vóór het examen.

Live en online opties

Je kunt deze intensieve cursus op twee manieren volgen: live online of persoonlijk. Voor degenen die profiteren van de klasomgeving, zullen ze een-op-een interactie hebben met professoren. Het is ook een geweldige optie voor diegenen die met anderen willen studeren en er baat bij hebben op locatie te zijn terwijl ze zich voorbereiden op het examen.

Als u niet naar een specifieke locatie kunt reizen maar toch een intensieve cursus nodig heeft, wordt het zomerprogramma ook online aangeboden. Je hebt nog steeds interactie met instructeurs en hebt toegang tot alle materialen die worden aangeboden in de persoonlijke cursus.

Punten om te overwegen

Tijd- en locatievoorwaarden

Hoewel een bootcamp-achtige cursus geweldig kan zijn voor de hoeveelheid middelen en deskundige instructie, is het een voltijdse verbintenis voor zes weken. Als je kiest voor de live cursus, moet je beslissen of je tijd hebt om het grootste deel van de zomer op te geven om je te concentreren op de MCAT en naar de locatie te reizen waar de cursus wordt aangeboden.

Het goede nieuws is dat er nog tal van andere online voorbereidingscursussen beschikbaar zijn bij The Princeton Review, en de onderdompelingscursus voor zomer en winter wordt ook online aangeboden.

Gids voor MCAT voorbereidingscursussen

Hoe u de juiste MCAT-voorbereidingscursus voor u vindt

Denk aan je leerstijl

Niet alle cursussen zijn hetzelfde. Of u nu de flexibiliteit wilt hebben om uw eigen studieplanning te maken of naar een fysiek klaslokaal wilt gaan, er is een MCAT-cursus die past bij uw studiebehoeften. Bovendien zijn de beschikbaarheid van hoogleraren en studiemiddelen ook be>

Onderzoek praktijk examen beschikbaarheid

Hoe meer oefenexamens, hoe beter. Elke test-prep provider die zijn zout waard is, biedt officiële oefenexamens aan van de AAMC, de beheerders van de MCAT. Maar veel bieden extra examens die ze hebben samengesteld om het echte examen na te bootsen. Als je het leuk vindt om zoveel mogelijk oefenexamens te doen, kies dan een cursus die een breed scala aan examens biedt.

Veelgestelde vragen MCAT Prep-cursus

Hoe wordt de MCAT gescoord?

De nieuwe MCAT scoort elk van de vier secties afzonderlijk. Elke sectie ontvangt een geschaalde score van een dieptepunt van 118 tot een dieptepunt van 132 met een middelpunt van 125. De score van elke sectie wordt vervolgens gecombineerd om een ​​totale score te creëren van 472 tot 528, met een middelpunt van 500.

Hoe >

U moet bereid zijn om minimaal een paar maanden te besteden aan de MCAT. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je moet besteden aan studeren, kan dit variëren van 2-4 maanden, maar sommige experts raden 6-8 maanden totale voorbereidingstijd en het afleggen van ten minste drie oefenexamens aan.

Hoe vaak kan ik de MCAT nemen?

Het is mogelijk om het examen maximaal drie keer af te leggen in een enkel testjaar, vier keer gedurende een periode van twee opeenvolgende jaren en zeven keer in je leven.

Hoeveel kost de MCAT?

Als u zich minstens 15 dagen voorafgaand aan de test registreert, is dit $ 315. Deze kosten zijn inclusief de levering van uw scores aan medische scholen. Als u zich laat registreert, 1-2 weken voor de test, stijgt deze naar $ 370. Houd er rekening mee dat als u de test moet annuleren of verplaatsen, er extra kosten aan verbonden zijn.

Onze andere testvoorbereidingsbeoordelingen

Geen voorbereiding op de MCAT? We hebben recensies over ander testvoorbereidingsmateriaal waarmee je de boeken met vertrouwen kunt bereiken:

Misschien vind je dit ook leuk