Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Nina Rodríguez

Staff Writer

5 minuten. lezen

Er zijn veel manieren om uw geld voor u te laten werken. Als het gaat om sparen, is het goed om na te denken over elke beweging die u doet als een investering voor uw toekomst. Uit een recent onderzoek van Charles Schwab bleek dat 26% van de mensen met een 401 (k) zei dat ze "liever nu goed zouden leven dan sparen voor een onzekere toekomst."

De studie toonde ook aan dat 401 (k) eigenaars vaker een spaarrekening zouden gebruiken om zich op hun pensioen voor te bereiden dan andere soorten beleggingsrekeningen. Daarna was beleggen in een IRA de volgende meest waarschijnlijke manier waarop 401 (k) -eigenaren zeiden dat ze zich voorbereidden op hun pensioen.

Een van die andere soorten beleggingsrekeningen - online beleggingsapps - is de laatste jaren steeds populairder geworden. “Investerings-apps zijn net als de coole oudere broer of zus. Ze zijn trendy en duidelijk, hebben veel populariteit aangetrokken ”, zegt Dan Trumbower, senior vermogensadviseur bij Halpern Financial .

We hebben enkele andere experts gevraagd naar hun mening over deze beleggingsapps en of ze misschien de moeite waard zijn om in uw spaarplan op te nemen of zelfs om uw spaarrekening te vervangen. Dit is wat ze te zeggen hadden.

Investeringsapps of spaarrekening?

Edith Muthoni, een investeringscoach en hoofdredacteur bij Learnbonds.com , zegt dat ze getuige is geweest van en zelfs deel uitmaakte van de trend waarbij mensen spaartegoeden achterlaten voor beleggingsapps. Muthoni zegt dat ze spaarrekeningen voor beleggingsapps heeft opgegeven, is het voordeel van potentiële rendementen en hoe gemakkelijk de apps te gebruiken zijn.

Maar beleggingsapps en spaarrekeningen moeten anders worden behandeld, zegt Trumbower, omdat “spaarrekeningen zijn voor geld dat snel nodig zal zijn en niet in gevaar mag worden gebracht. Een beleggingsrekening neemt meer risico dat de rekening geld verliest en de investeringstijdhorizon veel, veel >

Experts zoals Muthoni denken niet dat beleggingsapps spaarapps volledig kunnen vervangen, tenminste niet zoals ze tegenwoordig bestaan, "maar ik ben er zeker van dat zelfs banken nu de aanzienlijke deuk kunnen waarderen die deze op de bankspaarrekeningen zullen hebben." Voor Trumbower, “Investeringsapps kunnen ook beïnvloedbare beleggers zonder verkeerde begeleiding op het verkeerde pad brengen, voordat ze ooit een dollar besparen in een noodfonds. Het is heel eenvoudig om met deze apps een account te openen, eenvoudiger dan het onderzoeksproces doorlopen. ”

Kate Crowhurst, docent financiële geletterdheid bij Money Bites , zegt bij het overwegen of een deel van uw spaargeld naar een beleggingsapp moet worden omgeleid: het be>

Morgan Taylor, financieel expert voor LetMeBank voegt eraan toe dat, hoewel “deze apps opties hebben voor automatische opnames van betaalrekeningen, kleine bedragen die over het algemeen gelijk zijn aan de verandering van aankopen, de nadelen zijn dat het investeert. Zelfs veilig beleggen is geen garantie voor een rendement, dus dit geld kan gewoon verdwijnen, ook al bespaar je het. "

Dit is de reden waarom Todd Christensen, onderwijsmanager bij Money Fit , aanbeveelt: "een investeringsapp te gebruiken en tegelijkertijd een app en een programma voor het opbouwen van spaargelden te gebruiken dat geld automatisch naar een spaarrekening afrondt."

Welke unieke balans tussen sparen en beleggen ook zinvol is voor verschillende mensen, experts zijn het eens over het voordeel van een algemene aanpak die beide omvat, zo>

Populaire investeringsapps

Zoals bij elke investering, raden experts aan om doelen te stellen en de voortgang bij te houden. Als u zich klaar en toegewijd voelt om beleggingsapps te gaan gebruiken, probeer dan om te beginnen met het plaatsen van kleine hoeveelheden, omdat u ze begint te begrijpen.

Taylor zegt dat je 'slechts één bankrekening moet koppelen en deze met rust moet laten. Controleer uw beleggingen niet regelmatig, want elke keer dat u een cent verliest, maakt u zich zorgen. Laat ze in plaats daarvan hun werk doen, namelijk hands-off beleggen voor u. Controleer elke maand of er niets geks aan de hand is en houd ook uw betaalrekening in de gaten. '

Enkele van de meest populaire beleggingsapp-experts waarnaar wordt verwezen, zijn onder meer:

 • Robinhood : een realtime commissievrij platform voor het kopen en verkopen van aandelen en beursgenoteerde fondsen (ETF's) die naar een belastbare beleggingsrekening gaan. U kunt terugkerende stortingen plannen als u wilt, maar houd er rekening mee dat het gemak van handelen ervoor kan zorgen dat u sneller beslissingen neemt dan u zou moeten.
 • Eikels: meestal aanbevolen voor studenten, omdat ze het gratis aanbieden, koppelt deze app aan uw creditcard en betaalkaart en investeert automatisch uw vrije wisselgeld door het bij elke aankoop naar boven af ​​te ronden naar de volgende dollar. Op basis van uw risicoprofiel biedt het aan om te beleggen in belastbare beleggingsrekeningen en IRA's.
 • Stash : aanbevolen voor beginners, met deze app kunt u beleggen in belastbare beleggingsrekeningen of een IRA, beginnend vanaf slechts $ 5. Het biedt een verscheidenheid aan plannen, afhankelijk van wat de gebruikers willen investeren en wat ze met dat geld willen doen. Met de Stash-app kunnen gebruikers beleggen, bankieren en sparen verenigen en leren tijdens het gebruik.
 • M1 Finance: aanbevolen voor diegenen die houden van het idee van geautomatiseerde investeringen met automatisering op basis van de informatie die u verstrekt. Maar het stelt u ook in staat om aandelen en ETF's te kiezen. U hoeft geen geld over te maken naar uw account om te beginnen, maar u kunt terugkerende stortingen instellen om te beleggen.
 • Ellevest : Ellevest, speciaal ontworpen voor vrouwen, biedt u de mogelijkheid om te beleggen in belastbare rekeningen en IRA's, waaronder traditioneel, Roth en vereenvoudigd werknemerspensioen (SEP). Deze beleggingstool maakt gebruik van algoritmen die zijn afgestemd op variaties zoals geslacht (ja, als je een man bent, kun je het ook gebruiken) en salaris. Deze app biedt financieel advies en direct beheer voor zijn gebruikers.

Pro Tips om te onthouden

 • Gestelde doelen
 • Controleer de functies en zelfs de verborgen kosten die deze beleggingsapps u in rekening kunnen brengen
 • Doe wat onderzoek voordat je met je geld speelt
 • Probeer meer te lezen over beleggen, zodat u de beste werkwijzen en de risico's van beleggen begrijpt
 • Gebruik nieuwsberichten om bedrijven te volgen waarin u investeert
 • Zoek een adviseur die u kan helpen betere beslissingen te nemen

U kunt hier ook meer lezen over commissie-vrij handelen . Als u op de hoogte wilt blijven van slimme manieren om uw geld voor de toekomst te investeren, volg ons dan op Facebook en / of Twitter .

gerelateerde artikelen

5 nieuwe voordelen die u misschien overtuigen om van bank te wisselen

Commissie-vrije handel is hier. Dit is wat Millennial Investors moeten weten.

Hoe een noodfonds te starten

Sparen of aflossen: wat moet u doen met onverwacht geld?