Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste staande bureaumat

We hebben de meest populaire staande bureaumatten op de markt samengebracht , met ergonomie-experts gesproken over wat we moesten zoeken om de beste onder hen te vinden, en daarna een week op hen blijven staan ​​terwijl we werkten. We ontdekten dat de beste mat grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur is. Onze favorieten vonden een balans tussen zachte en ondersteunende materialen, hadden interessant genoeg terrein dat we niet erg vonden om op onze voeten te staan ​​en moedigden een gezonde rotatie van zitten en staan ​​aan.

De beste staande bureaumatten

De beste staande bureaumatten: samengevat

Topo van Ergodriven
Terra Mat Staande bureaumat
Vloeistofniveau
iMovR EcoLast staande grijper met dubbele grijper
Beste actieve mat
Meest ruime actieve mat
Beste bewegende mat
Beste platte mat
Grootte
29 "x 26,2" x 2,7 "
29,8 "x 27,5" x 2,5 "
26,5 "x 12,2" x 2,5 "
- 2,5 'x 1,5'
- 3 'x 2'
Verkrijgbare kleuren
Zwart, grijs, blauw, paars
Zwart, bruin, grijs
Walnootafwerking, natuurlijke afwerking, bamboe, roségoud
Zwart, grijs, bruin
Voorgestelde detailhandel
$ 99
$ 99
$ 290
$ 105
Garantie
7 jaar
Levens>
Levens>
10 jaar

LR: Topo, Terra Mat, Fluidstance Level en iMovr EcoLast

Topo van Ergodriven

Beste actieve mat

Ergodriven
Ontworpen met zacht opstaande randen die ervoor zorgen dat uw voeten subtiele bewegingen maken, biedt de Topo zacht comfort
Pros
Hoogst gedempt
Natuurlijke topografie
Interactief ontwerp
Cons
Beperkt zijwaartse beweging

Waarom we ervoor kozen

Hoogst gedempt

is great for active standers who prefer more cushioning and would enjoy the natural subtlety of its 3D elements. De Topo van Ergodriven is geweldig voor actieve standers die meer demping verkiezen en willen genieten van de natuurlijke subtiliteit van de 3D-elementen. Vooral in de vlakke ruimte is de Topo perfect zacht. We vroegen onze testers om hun mattenstijfheid te beoordelen op een schaal van 1-5 (1 is te zacht, 3 is een balans van stevig en zacht, en 5 is te hard). De Topo was de enige mat die vaak een score van 3 behaalde. Ter vergelijking, de TerraMat ontving 4 en 5. Als je van gewatteerde inlegzolen in je schoenen houdt of van een traagschuimmat in de gootsteen, zul je dol zijn op de Topo.

Natuurlijke topografie

De Topo is gebaseerd op het idee dat mensen niet gemaakt zijn om op vlakke grond te staan. De ontwerpers hebben zelfs een video gemaakt die de natuurlijke, gezonde gewoonten van mensen laat zien om te laten zien hoe ze die ideeën vertaalden naar hun mat. De mat is bedoeld om richels en terrein van natuurlijke grond na te bootsen.

Interactief ontwerp

De Topo heeft een oprit aan de achterkant van de mat en opstaande randen aan de zijkanten. De combinatie van details zorgde voor veel kuitstrekking en eenvoudige voetbetrokkenheid. Een van onze testers die meestal de hele dag zit, hield van het comfort en de ondersteuning van de Topo, door het gevormde oppervlak te vergelijken met de binnenzolen van haar Birkenstocks. "De mat verlichtte de spanning in mijn staande voet / heup en liet me zelfs mijn onderrug ontspannen." Zachte hellingen en gedempte ondersteuning maken de Topo geweldig voor subtiele voetaanpassingen terwijl u staat.

Punten om te overwegen

Beperkt zijwaartse beweging

>

Terra Mat Staande bureaumat

Meest ruime actieve mat

Terra Mat
Met een open midden en verschillende functies, werkt de TerraMat het beste voor brede standen en grotere bewegingen
Pros
Ruim vlak oppervlak
Interactieve elementen
Cons
Veel vlakke ruimte

Waarom we ervoor kozen

Ruim vlak oppervlak

, like the Topo, encourages subtle movement and stretching. De Terra Mat Standing Desk Mat , net als de Topo, stimuleert subtiele beweging en stretchen. Maar de Terra-mat heeft veel platte ruimte, waardoor hij populair is bij onze >

Interactieve elementen

Als je op zoek bent naar een fysiek boeiende ervaring die ervoor zorgt dat je voeten constant over de hele breedte van een mat bewegen, dan is dit iets voor jou. De TerraMat is een topografische mat met vijf verschillende functies om mee bezig te zijn. Van "massageheuvels" tot een balansbalk, er zijn tal van manieren om het terrein van de mat te gebruiken. De testers die de voorkeur gaven aan de TerraMat merkten dat ze vaak van positie veranderden, maar niet vanwege een gebrek aan comfort - de verspreide functies stimuleerden eenvoudigweg meer beweging. Over het algemeen ontving het positieve reacties voor zijn verhoogde helling (geweldig voor het strekken van de enkels) en afgeschuinde balk (om de voet te masseren).

Punten om te overwegen

Veel vlakke ruimte

Er is nogal wat platte, stevige matruimte op de TerraMat. Sommige van onze testers houden van die extra ruimte, maar anderen dachten dat het grotere bereik hen belemmerde om de actieve functies aan de randen van de mat te gebruiken. Als je meer geïnteresseerd bent in een comfortabele, statische stand of interactieve elementen in de buurt, bekijk dan de iMovR of de Topo.

Vloeistofniveau

Beste mat voor beweging

Fluidstance
Het niveau maakt het onmogelijk om stil te staan ​​- ideaal voor gebruikers die een aantrekkelijkere staande ervaring willen
Pros
Spannende beweging
Moderne esthetiek
Cons
Harde, veranderende ondergrond

Waarom we ervoor kozen

Spannende beweging

Al onze testers waren het ermee eens, dit bord is leuk - een glad skateboard zonder wielen. is sure to get you excited about raising that standing desk. Als u op zoek bent naar een boeiende mat die u aanmoedigt om meer tijd op uw voeten door te brengen, zal het Fluidstance-niveau u zeker enthousiast maken over het verhogen van dat staande bureau. Het niveau stimuleert constante beweging. Het is zelfs vrij moeilijk om te stoppen met bewegen op het niveau: het ongebalanceerde frame vereist veel cirkelvormige bewegingen en rotatie van de knieën. Een tester zei: "Ik zou worden aangemoedigd om er vaker op te gaan staan, vooral omdat het zo'n leuke constructie is." Dit bord is geweldig om te friemelen, de kern te betrekken en je uit een middagzak te halen.

Moderne esthetiek

De Level by Fluidstance balanceert een strakke look met innovatieve bewegingen. Met zijn afgewerkte houtoppervlak en gegoten aluminium constructie was de Level de best uitziende mat die we hebben getest. Het elegante ontwerp maakte van de Level de enige mat die werd geprezen om zijn visuele aantrekkingskracht - een echt hoogtepunt te midden van een zee van donkerzwarte matten.

Punten om te overwegen

Harde, veranderende ondergrond

Als u op zoek bent naar een zachtere mat of van plan bent om >

iMovR EcoLast staande grijper met dubbele grijper

Beste platte mat

iMovR
Niet te zacht, niet te stevig, deze eenvoudige mat bood het meeste comfort
Pros
Veelzijdig en comfortabel
onopvallende
Cons
Duurder dan andere platte matten

Waarom we ervoor kozen

Veelzijdig en comfortabel

is the best flat mat we experienced. De iMovR EcoLast Dual Gripper Standing Mat is de beste platte mat die we hebben ervaren. Deze onopvallende mat biedt verende ondersteuning zonder te zacht te zijn en voelt echt energiek in vergelijking met op de kale vloer staan. Het voelt veel aan als een springkussen van een speeltuin.

onopvallende

Op zoek naar eenvoudig staand comfort, een die werkt voor alle soorten schoenen en omgevingen? Het slanke zwarte uiterlijk van de EcoLast is onopvallend genoeg om te worden gebruikt in professionele omgevingen - in tegenstelling tot flitsende concurrenten past het gemakkelijk in elke werkruimte. Het is ook duurzaam genoeg om het tegen de hielen te houden.

De onderkant van de iMovR EcoLast Dual Gripper Standing Mat wordt geleverd met rubberen grepen die het op zijn plaats houden op harde vloeren, evenals klittenbandpleisters die voorkomen dat het op tapijt glijdt.

De verschillende gripelementen van de iMovR

Punten om te overwegen

Duurder dan andere platte matten

We wilden dol zijn op de meer betaalbare platte matten die we hebben getest, zoals de Imprint CumulusPRO of de Sky Mat Standing Anti-Fatigue Mat, maar onze testers zeiden dat de goedkopere matten te "zacht" waren om voldoende ondersteuning te bieden. Als je een groot, goed gebouwd, hoogwaardig vel polyurethaan wilt dat je vermoeidheid tijdens je bureau gaat verminderen, kost het je meer dan $ 100.

Hoe te kiezen tussen een vlakke of actieve mat

Ben je nieuw of gewend aan staand werk?

Uit onze tests kwamen slechts enkele consensuspunten naar voren over de elementen van de beste staande mat. Dit betekent dat "beste" echt neerkomt op persoonlijke voorkeur. Er is echter wel een trend ontstaan: als je net begint te experimenteren met staande bureaus, kan een actieve mat helpen. Testers die regelmatig tijdens de werkdag zaten, vonden deze matten aantrekkelijk omdat ze beweging aanmoedigden en hen meer stimuleerden om op te staan ​​- het voordeel van de platte matten was niet zo duidelijk voor hen. Doorgewinterde standers daarentegen genoten evenveel van de platte matten als de topografische matten, omdat beide comfortabeler en ondersteunend waren dan op de kale vloer te staan.

Overweeg de voordelen van platte matten

De meeste staande bureaumatten op de markt zijn plat. Ze zijn qua ontwerp vergelijkbaar met keuken- en garagematten en ze zijn de voorkeurskeuze voor werknemers die de hele dag moeten staan. Een goede platte mat biedt een beetje ondersteunende demping voor je voeten, en onze testers waren het er allemaal over eens dat platte matten beter waren dan de kale vloer. Hoewel minder spannend dan de actieve matten, zijn platte matten de standaardoplossing voor staande vermoeidheid en onmisbaar als uw werkomgeving alleen staat. Ze zijn ook ideaal voor gebieden met veel voetgangers, waar verhoogde matten een struikelgevaar kunnen vormen.

Overweeg de voordelen van actieve matten

Topografische actieve matten zijn ontworpen met verhoogde ruggen en aantrekkelijke functies zodat uw voeten frequente en gevarieerde bewegingen maken. Het doel van de ontwerpen is niet duidelijk voor het oog. Maar na een paar minuten neemt intuïtie (en hersenloze nieuwsgierigheid) het over terwijl je je voeten verschuift en in verschillende houdingen rust. Het wiebelige type heeft hetzelfde doel - constante beweging - maar neemt een meer radicale benadering.

Standing Desk Mat Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van staande bureaumatten?

Er zijn veel gezondheidsvoordelen voor het gebruik van staande bureaumatten. Ze kunnen helpen een slechte bloedsomloop, gewichtstoename, bloedsuikerspiegel en andere gezondheidsproblemen, zoals pijn in de onderrug of heup, te verlichten. Een staande bureaumat helpt je ook om vaker te stretchen en helpt je kracht te vergroten en helpt bij het handhaven van een gezonde houding. Deze voordelen werken samen om niet alleen uw gezondheid en comfort te beïnvloeden, maar ook uw productiviteit. In plaats van afleidende gedachten te hebben over de pijn in je rug, kun je je concentreren op wat echt be>

Moet je de hele dag staan?

Nee. Het gebruik van een sta-bureau en een anti-vermoeidheidssta-bureaumat zijn geweldige manieren om >

Wat is de ideale staande houding?

Zelfs nadat u bent omgezet naar een zit / sta-rotatie, zijn er nog een paar manieren om uw ervaring te optimaliseren en lichaamsmoeheid te voorkomen. Je sta-bureau moet in een hoek van 90 graden worden opgetild tot de hoogte van je ellebogen. Deze oefening voorkomt dat uw gewrichten worden belast en zorgt voor een >

Moet je alleen kijken naar 100% polyurethaanmatten?

Veel beoordelingen van staande bureaumatten (inclusief een oudere versie van onszelf) gesneden uit de loopmatten die niet van polyurethaan zijn gemaakt. Deze beslissing is gebaseerd op een onderzoek uit 2015 van de Texas A University dat staande bureaumatten tegen vermoeidheid gemaakt van 100% vast polyurethaan hielpen om de compressie van de wervelkolom met maar liefst 40 procent te verminderen. Hoewel de resultaten goed zijn, zijn ze niet bepaald relevant voor staande bureaumatten. De studie liet testers van een industriële meubelfabrikant en industriële pijp / ventiel reconditioner / fabrikant de hele dag op de matten staan. In werkelijkheid is de polyurethaanstandaard alleen een cruciale overweging als u de hele dag moet staan. En onze experts waren het erover eens: als u niet de hele dag moet staan, zou u dat niet moeten doen. De studie liet enige verbetering zien in de kromming van de wervelkolom / compressie van de wervelkolom, maar deze problemen zijn geen zorgen als u wisselt tussen staande en zittende posities.

Wanneer moet u uw staande bureaumat vervangen?

Het is het beste om uw staande bureaumat te vervangen wanneer uw mat niet >

Meer Office-productbeoordelingen

Of u nu op uw werkkantoor of thuiskantoor werkt, met de juiste apparatuur voor een comfortabele, gerichte dag belooft u uw productiviteit te verhogen. We hebben de boost zelf ervaren terwijl we persoonlijk de beste producten in de beoordelingen hieronder hebben getest.

Misschien vind je dit ook leuk