Van Andy Bowen

De beste snelle internetproviders

Met verschillende dekking, kosten, snelheid en verbindingstype is er niet één beste internetprovider voor iedereen. Om het beste voor u te vinden, moet u eerst uitzoeken welke beschikbaar zijn waar u woont - de plannen die door een bepaalde aanbieder worden aangeboden, variëren per locatie. We hebben topproviders onderzocht om een ​​uitgebreid beeld te geven van het landschap van internetproviders en om aan te geven waar elk van hen excelleert. Gebruik onze ZIP-tool en koopgids om een ​​weloverwogen beslissing te nemen en de snelheden te krijgen die u nodig hebt.

De 8 beste snelle internetproviders

Stelar
Klantenservice

Pros
Indrukwekkende snelheid
Brede dekking
Klantenservice
Cons
Beschikbaarheid van glasvezeldienst
DSL-prestaties
Datacaps

Waarom we ervoor kozen

Indrukwekkende snelheid

AT Fiber levert razendsnelle snelheden tot 1.000 Mbps in grote steden. Dat is genoeg snelheid om 25 nummers in slechts één seconde te downloaden. Het is echter be>

Brede dekking

Als AT Fiber niet beschikbaar is waar u woont, kunt u mogelijk AT Internet krijgen , de DSL-service van het bedrijf. AT biedt DSL-breedband in 38% van de VS , waardoor het de grootste DSL-aanbieder in het land is. Tussen glasvezel en DSL rekenen meer dan 120 miljoen mensen op AT om te krijgen waar ze online willen gaan.

Klantenservice

AT behoort tot de twee grootste nationale aanbieders en komt net achter Verizon. Het behaalde een tevredenheid van 70% van de ACSI en een vijf van de vijf in "algemene tevredenheid" van JD Power.

Punten om te overwegen

Beschikbaarheid van glasvezeldienst

1.000 Mbps is indrukwekkend - meer dan genoeg snelheid voor meerdere gebruikers om Netflix te streamen, online games te spelen en meer, allemaal tegelijk. Maar als u niet in of in de buurt van een grote stad in het zuiden, Midwesten of Californië woont, is AT Fiber mogelijk niet beschikbaar in uw regio.

DSL-prestaties

U hebt meer kans om toegang te krijgen tot de DSL-service van AT (die 38% van het land dekt) dan tot AT Fiber (minder dan 2%). Hoewel snelheden in sommige gebieden wel tot 100 Mbps bereiken, biedt DSL niet hetzelfde niveau van snelheid en prestaties als glasvezel. Afhankelijk van uw abonnement, kunt u een vertraging opmerken wanneer meerdere apparaten zijn verbonden of bij het streamen, online gamen of het uploaden van grote bestanden.

Datacaps

Hoewel het internet 1000-abonnement en sommige bundels onbeperkte gegevens bevatten, hebben andere abonnementen een gegevenslimiet van 1 TB. 1 TB is gelijk aan 1.000 GB - en dat is veel data, zelfs voor huishoudens die tonnen media verbruiken. ( AT T's gegevenscalculator schat dat het streamen van 350 uur HD-video je nog 125 GB zou overhouden.) Als je de limiet overschrijdt, betaal je een extra bedrag van $ 10 per extra 50 GB, tot $ 100 per maand.


Onbeperkte gegevens

Pros
Gigabit snelheid
Sneller dan gemiddelde uploads
Geen datacaps
Klantenservice beoordeling
Cons
Beschikbaarheid

Waarom we ervoor kozen

Gigabit snelheid

In 2017 lanceerde Fios een nieuwe Gigabit Connection-service die downloadsnelheden tot 940 Mbps en uploadsnelheden tot 880 Mbps biedt. Dat is ongelooflijk snel, gezien het feit dat de gemiddelde Amerikaanse internetverbinding in ongeveer 19 Mbps klokt .

Sneller dan gemiddelde uploads

Het is gebruikelijk dat internetproviders aanzienlijk meer downloadsnelheid bieden dan uploadsnelheid. Afhankelijk van de discrepantie, kunt u mogelijk streamen op topsnelheid, maar merkt u een vertraging bij het delen van grote bestanden, het spelen van een online game of videoconferentie. De meeste Fios-abonnementen bieden daarentegen (behalve de Gigabit Connection-laag) even hoge upload- en downloadsnelheden.

Geen datacaps

U hoeft zich geen zorgen te maken over datacaps. Alle Fios-abonnementen bevatten onbeperkte gegevens, zodat u naar hartenlust kunt streamen, bladeren en delen.

Klantenservice beoordeling

Verizon heeft de hoogste ACSI-klanttevredenheidsclassificatie van elke provider op onze lijst: 71% van de klanten zegt tevreden te zijn. Het is ook de enige ISP die een perfecte algehele tevredenheidsscore krijgt van JD Power (vijf van de vijf Power Circles).

Punten om te overwegen

Beschikbaarheid

Hoewel Fios de grootste glasvezel-breedbandprovider in het land is, komt dat vooral door de bevolkingsdichtheid. Het is alleen beschikbaar in 10 staten - allemaal in het noordoosten. Verizon High Speed ​​Internet (DSL) -plannen zijn mogelijk beschikbaar in gebieden waar Fios dat niet is, maar we hebben ze niet in onze review genoemd omdat hun snelheden boven de baseline voor breedbandinternet (25 Mbps) uitkomen.

Prijs-Lock
Garantie

Pros
Beschikbaarheid van glasvezeldienst
Plannen voor elk budget
Prijsgarantie zonder contract
Cons
Datacaps

Waarom we ervoor kozen

Beschikbaarheid van glasvezeldienst

Wilt u glasvezelinternet maar woont u niet in het zuiden of noordoosten? Goed nieuws: CenturyLink is beschikbaar in veel staten die AT en Fios niet zijn. Het biedt 1.000 Mbps-abonnementen in meer steden dan elke andere ISP. En in gebieden waar glasvezel niet beschikbaar is, kan CenturyLink DSL nog steeds een optie zijn.

Plannen voor elk budget

Er is een aanzienlijke overlapping tussen de glasvezelgebieden van CenturyLink en de DSL-gebieden. Dat betekent dat je waarschijnlijk veel prijspunten en snelheidsniveaus hebt om uit te kiezen. Glasvezelplannen bieden meer snelheid, maar kunnen duur zijn; DSL-abonnementen zijn vaak budgetvriendelijk, met voldoende snelheid voor gematigde streaming en kleinere huishoudens (tot 40 Mbps, afhankelijk van waar u woont).

Prijsgarantie zonder contract

Met de Price for Life van CenturyLink neemt de maandelijkse prijs die u betaalt niet toe zo>

Punten om te overwegen

Datacaps

Voor supersnelle internet-abonnementen geldt een gegevenslimiet van 1 TB per maand. (Bedrijfsplannen en het 1.000 Mbps glasvezelplan niet.) Dit betekent dat als je een huishouden vol streamers en online gamers hebt, je mogelijk een risico loopt op sterk verlaagde snelheden zodra je je cap hebt bereikt. Dat gezegd hebbende, volgens de openbaarmaking van de internetdienst , "brengt CenturyLink klanten momenteel geen kosten in rekening voor overmatig datagebruik." En de meeste huishoudens zullen nergens in de buurt komen van het gebruik van 1 TB aan gegevens, zelfs niet bij constant streamen, gamen en multitasken.

snelste
Top snelheid

Pros
Consistente, indrukwekkende snelheid
Brede beschikbaarheid
Plannen voor elk budget
Flexibele contractvoorwaarden
Cons
Prijzen kunnen variëren
Klantenservice
Datacaps

Waarom we ervoor kozen

Consistente, indrukwekkende snelheid

Na het vergelijken van de maximale snelheden die beschikbaar waren op 41 verschillende locaties, ontdekten we dat Xfinity de meest consistente snelheden had van gebied tot gebied van elke ISP die we hebben beoordeeld. Snelheden van 25, 75 en 150 Mbps en hoger zijn beschikbaar voor de meeste Xfinity-klanten. De hoogste snelheden zijn ook de meest indrukwekkende onder onze topkeuzes, die in sommige gebieden tot 2 Gbps (2.000 Mbps) bereiken.

Brede beschikbaarheid

Xfinity is bijna overal beschikbaar. Het omvat meer dan 41 staten, met de sterkste dekking in Maryland, Illinois en Utah. Fios was op de tweede plaats qua consistentie, maar het dekkingsgebied is kleiner.

Plannen voor elk budget

Met plannen variërend van 10 Mbps tot een ongelooflijke 2.000 Mbps in sommige gebieden, hebt u tal van opties om uit te kiezen met Xfinity. Het aantal beschikbare plannen en prijspunten zou het gemakkelijker moeten maken om de juiste balans tussen prestaties en waarde te vinden.

Flexibele contractvoorwaarden

In tegenstelling tot veel ISP's, biedt Xfinity uw keuze uit een overeenkomst van één jaar of een overeenkomst zonder contract. Een verblijf van maand tot maand kan zinvol zijn als u denkt dat u snel kunt verhuizen, omdat dit u helpt om een ​​vroegtijdige beëindigingsvergoeding te voorkomen. Maar als u bereid bent zich voor de >

Punten om te overwegen

Prijzen kunnen variëren

Maandelijkse kosten voor hetzelfde abonnement kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van waar u woont. De prijzen van onze andere topkeuzes bleven consistent als we kijken naar snelheden van 25 Mbps en hoger.

Klantenservice

Hoewel de snelheden van Xfinity concurreren met die van Fios en AT Fiber, zijn de scores voor klantenservice lager dan gemiddeld. De klanttevredenheid verbetert, hetgeen in het ASCI-rapport van 2017 wordt toegeschreven aan betere technologie. Het is echter nog steeds een notoir slecht presterende op het gebied van klantenservice, met klanten die >

Datacaps

Voor de meeste Xfinity-abonnementen geldt een limiet van 1 TB per maand. Volgens Comcast zijn dat meer gegevens dan 99% van zijn klanten binnen een maand gebruiken (genoeg om elke dag 21 uur aan HD-video te streamen). Hoofdgebruikers kunnen onbeperkte gegevens kopen voor $ 50 meer per maand of $ 10 betalen voor elke 50 GB die buiten de limiet wordt gebruikt.

Plan
Verscheidenheid

Pros
Plan variëteit
Geweldige uitrusting
Cons
Upload snelheden

Waarom we ervoor kozen

Plan variëteit

Cox biedt enkele snelheidsopties die niet in aanmerking komen als breedbandinternet (5 en 15 Mbps). We raden aan om tot 50 Mbps te springen, wat voldoende is voor vier tot acht verbonden apparaten. Topsnelheden bereiken in sommige gebieden 500 Mbps, wat zelfs voor zware internetgebruikers en gamers meer dan genoeg is. Planprijzen zijn over het algemeen behoorlijk competitief, maar je krijgt zeker meer waar voor je geld met de hogere snelheden.

Geweldige uitrusting

Als u een groter huis heeft, kunnen er kamers zijn waar uw WiFi onregelmatig of volledig buiten bereik is. Cox biedt een WiFi-extender, Panoramische WiFi genaamd, die dode zones in uw huis elimineert. Panoramische WiFi is beschikbaar met elk internetpakket van Cox voor een extra $ 9 per maand. Het wordt ook geïnstalleerd door Cox-technici. Als u niet technologisch onderlegd bent, is dit een gemakkelijke manier om eventuele wifi-problemen aan te pakken.

Punten om te overwegen

Upload snelheden

Net als bij andere kabelinternetproviders, zijn de uploadsnelheden die u bij Cox haalt een fractie van uw downloadsnelheden. Dit heeft weinig tot geen effect op licht internetgebruik, zoals online winkelen of het controleren van e-mail, maar u kunt een vertraging opmerken bij het delen van bestanden of iets doen waarvoor aanzienlijke download- en uploadsnelheden zijn vereist, zoals gamen.


Optie zonder contract

Pros
Beschikbaarheid van glasvezel
Gratis uitrusting en installatie met enkele plannen
Geen contractoptie
Twee jaar prijsslot
Cons
Klanten-reviews

Waarom we ervoor kozen

Beschikbaarheid van glasvezel

Frontier is een andere vezeloptische breedbandprovider, met diensten verspreid over zeven staten - geen van deze vallen onder Fios. Frontier is ook de enige van onze topkeuzes die glasvezel biedt in Oregon en Washington.

Gratis uitrusting en installatie met enkele plannen

De meeste providers brengen maandelijkse huurkosten in rekening voor hun modem en router. Bij Frontier wordt een router meegeleverd met bepaalde bundels zonder extra kosten. Sommige plannen bevatten ook een gratis, professionele installatie.

Geen contractoptie

Net als Xfinity biedt Frontier een optie zonder contract voor sommige plannen, wat aantrekkelijk kan zijn als u binnenkort verhuist of als uw maandelijkse inkomen fluctueert.

Twee jaar prijsslot

Veel internetproviders verhogen de planprijzen na het eerste dienstjaar. Frontier garandeert uw inschrijvingsprijs voor twee jaar. Dit is geweldig als u niet van plan bent om binnenkort te verhuizen en wat geld wilt besparen op uw internetrekening.

Punten om te overwegen

Klanten-reviews

Frontier ontving een aanzienlijke hoeveelheid negatieve feedback als gevolg van serviceonderbrekingen na de overname van Fios-infrastructuur in 2016. Het goede nieuws is dat glasvezel is gebouwd om een ​​uitzonderlijk snelle, betrouwbare service te bieden en Frontier is doorgegaan met het upgraden van netwerken die de snelheid en prestatie. Maar als hoge klanttevredenheid u gemoedsrust geeft over uw internetprovider, wilt u misschien ergens anders kijken.


Contract buy-out aanbieding

Pros
Verscheidenheid aan plannen
Contract buyout aanbieding
Klantenservice beoordeling
Cons
vergoedingen

Waarom we ervoor kozen

Verscheidenheid aan plannen

Spectrum biedt een breed scala aan scherp geprijsde abonnementen, beginnend bij 100 Mbps op de meeste locaties. Dankzij voortdurende verbeteringen van de netwerkprestaties biedt Spectrum klanten nu meer snelheid tegen een lagere prijs dan voorheen. Spectrum introduceerde ook hogere snelheden op verschillende gebieden, met een Ultra-plan met ongeveer 400 Mbps en een Gig-plan met snelheden tot 940 Mbps. Naast hoge snelheden heeft Spectrum geen contract nodig en heeft het geen datakap.

Contract buyout aanbieding

Als u wilt overschakelen naar Spectrum voordat uw huidige contract is afgelopen, vergoedt het bedrijf u tot $ 500 aan kosten voor vroegtijdige beëindiging. Dit soort aanbiedingen zijn populair bij mobiele telefoonaanbieders, maar het aanbod van Spectrum is uniek onder internetproviders.

Klantenservice beoordeling

Spectrum zag een verbetering van 3% tussen 2016 en 2017 en behoort tot de top vijf van internetproviders in het ACSI-klanttevredenheidsonderzoek. Het ontving ook een gemiddelde score van JD Power (drie van de vijf Power Circles).

Punten om te overwegen

vergoedingen

Elke serviceprovider brengt kosten in rekening boven de geadverteerde prijzen, van belastingen tot service- en apparatuurkosten. Spectrum is niet anders; het vereist professionele installatie voor alle nieuwe klanten, wat een eenmalig bedrag met zich meebrengt dat op uw eerste factuur wordt weerspiegeld. Spectrum rekent ook $ 5 per maand voor zijn WiFi-router, maar u kunt ervoor kiezen om uw eigen te kopen om deze vergoeding te vermijden. Het is ook vermeldenswaard dat Spectrum klanten geen kosten in rekening brengt voor het gebruik van de modem.


Handige planning

Pros
Handige planning
Verscheidenheid aan plannen
Cons
Upload snelheden
Datacaps

Waarom we ervoor kozen

Handige planning

Mediacom heeft een van de meest efficiënte installatieprogramma's die er zijn. Als u de service wilt plannen, selecteert u een venster van 30 minuten wanneer het u uitkomt - inclusief avonden en weekends. Bij de meeste andere providers moet u een venster van twee uur blokkeren.

Verscheidenheid aan plannen

Mediacom bedient 14 verschillende staten, voornamelijk in de Midwest. Het is een dominante kracht in Iowa, die bijna 70% van de staat bestrijkt. Hoewel het misschien niet zoveel staten ondersteunt als sommige andere providers, biedt het toch een breed scala aan abonnementen, met snelheden die variëren van 60 Mbps tot 1 Gbps (of 1.000 Mbps).

Punten om te overwegen

Upload snelheden

Zoals alle kabelinternetproviders zijn de uploadsnelheden van Mediacom >

Datacaps

Alle plannen van Mediacom bevatten datatoegang, die kan variëren, afhankelijk van welk niveau u kiest. Als u bijvoorbeeld het 100 Mbps-abonnement aanschaft, is uw gegevenslimiet 1.000 GB per maand. Dat is genoeg voor de meeste gebruikers, zelfs voor degenen die regelmatig video streamen op verschillende apparaten. Als u die vergoeding overschrijdt, rekent Mediacom $ 10 voor elke extra 50 GB gebruik.

Gids voor High Speed ​​Internet

Hoe een internetprovider te kiezen

Controleer dekking

De dekking van internetproviders varieert afhankelijk van de locatie. Als u wilt weten wat er in uw regio beschikbaar is, controleert u uw postcode in onze postcode-zoekopdracht . Als u ziet welke providers voor u beschikbaar zijn, kunt u appels met appels vergelijken als het gaat om internetsnelheden, prijzen en promoties, die allemaal verschillen per locatie.

Bepaal hoeveel snelheid je nodig hebt

Uw snelheidseis is afhankelijk van hoe de mensen in uw huishouden internet gebruiken. Houd bij het kiezen van een plan rekening met zowel kwaliteit als kwantiteit van gebruik. Als je grote bestanden of videochat wilt downloaden terwijl je kinderen online games spelen, heb je een redelijk snel plan nodig. Als het echter alleen jij en een huisgenoot zijn en geen van jullie meer doen dan een film streamen of door artikelen op je telefoons bladeren, is de kans groot dat je niet zoveel nodig hebt.

Huidige aanbiedingen verkennen

Veel internetproviders bieden tijdelijke aanbiedingen om de interesse van klanten te wekken. Dit kan alles zijn, van een geldbesparende aanbieding op geselecteerde bundels tot een cadeaukaart of afgeziene kosten voor apparatuur. Deze aanbiedingen zijn meestal te vinden op de website van de aanbieder, maar het is een goed idee om met een verkoper te praten om te zien of er andere aanbiedingen zijn die niet online worden geadverteerd.

Studieprijzen

Wanneer u op zoek bent naar de beste internetaanbiedingen, onthoud dan dat de getoonde prijs vaak niet de uiteindelijke kosten is. Belastingen, huurkosten van apparatuur en installatiekosten kunnen verhogen wat u maandelijks betaalt. Bovendien verloopt de promotionele prijs vaak na een bepaalde periode (meestal het einde van uw oorspronkelijke contract), dus zorg ervoor dat u controleert wat de normale prijs is - en of deze binnen uw budget past.

Overweeg om te bundelen

Bundelen betekent meerdere services aanschaffen bij één provider. De meeste internetproviders bieden klanten de mogelijkheid om internetabonnementen te koppelen aan tv, telefoon of beide voor een gereduceerde maandelijkse prijs. Sommige bundels komen zelfs met promotionele aanbiedingen zoals service-add-ons of afgezien van installatiekosten. Doorgaans zijn bundels een goede manier om geld te besparen en al uw hulpprogramma's op één rekening te houden.

High Speed ​​Internet Veelgestelde vragen

Wat is glasvezel internet?

Glasvezelinternet maakt gebruik van lichtpulsen om gegevens tot 1000 keer sneller en over >

Wat is kabelinternet?

Een van de meest voorkomende manieren om online te komen, maakt kabelinternet gebruik van een gevestigde infrastructuur van koperdraden om relatief hoge snelheden te leveren aan huizen in het hele land. Kabel is een geweldig alternatief voor glasvezel en laat je videochatten, gamen en browsen met weinig tot geen vertraging. In tegenstelling tot glasvezel kunnen de snelheden echter variëren op basis van de beschikbare bandbreedte en kunnen ze tijdens piekgebruiksperioden vertragen. Uploadsnelheden voor kabelinternet zijn meestal ook lager dan downloadsnelheden. Dit kan bijdragen tot vertragingen bij het spelen van online games of het uploaden van grote bestanden.

Wat is DSL?

Net als kabel is DSL een populair type internettoegang en is het overal in de VS beschikbaar. Het maakt gebruik van bestaande telefoonlijnen om internet naar huis te brengen (maar werkt op een afzonderlijke frequentie zodat het telefoongesprekken niet onderbreekt zoals dial-up doet). Omdat het gebruikmaakt van bestaande infrastructuur, is DSL gemakkelijk overal te krijgen. Hoewel het misschien niet zo snel is als glasvezel, kun je veel snelheid krijgen om films te streamen, op internet te surfen en meer.

Wat is satellietinternet?

Satelliet internet wordt via satelliet naar huizen verzonden. Met deze technologie kunnen internetproviders via satelliet diensten verlenen aan huizen die andere providers niet kunnen - en omdat het gemakkelijk toegankelijk is, is satellietinternet een uitstekende keuze voor mensen die buiten steden en buitenwijken wonen. Satelliet-internet biedt voldoende snelheid om op internet te surfen en films met standaarddefinitie te streamen, maar het is niet ideaal voor gamers of mensen die videochatten.

Wat is het verschil tussen een router en een modem?

Een modem is een soort brug tussen uw internetprovider en uw huis. Het maakt verbinding met uw internetverbinding en wordt vervolgens aangesloten op uw router. De router dient vervolgens als gateway tussen uw apparaten en internet, zendt een WiFi-verbinding door uw hele huis uit en stuurt verkeer naar de juiste apparaten. Soms worden modems en routers samengevoegd tot één apparaat, wat ruimte vrijmaakt en rommel vermindert.

Kan ik mijn eigen router kopen?

Ja. Maandelijkse huurkosten voor apparatuur kunnen oplopen en het kopen van uw eigen router bespaart vaak geld op >

De beste snelle internetproviders: samengevat

AT U-couplet Verizon Fios Centurylink Xfinity stuurman Grens Charter Spectrum mediacom
Best voor Stellar klantenservice Onbeperkte gegevens Prijsvergrendeling garantie Snelste topsnelheid Plan variëteit Geen contractoptie Contract buyout aanbieding Handige planning
Connectie type DSL, glasvezel Glasvezel DSL, glasvezel Kabel, glasvezel Kabel, glasvezel DSL, glasvezel Kabel, glasvezel Kabel
Downloadsnelheden in Mbps DSL: 50-100
Vezel: 100-1.000
100-1000 DSL: 25-140
Vezel: 1.000
Kabel: 10-350
Vezel: 100-1.000
Kabel: 10-300
Vezel: 300-1.000
DSL: 24-45
Vezel: 500
Kabel: 100-200
Vezel: 400-940
60-1,000
WiFi-hotspottoegang
Geen contractoptie
Gegevenslimiet 1 TB N / A 1 TB 1 TB 1 TB N / A N / A Verschilt
Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen Winkel plannen

Misschien vind je dit ook leuk