Van Eddie Schmid

De beste bedrijven voor bewaking van thuisbeveiliging

De beste thuisbeveiligingsbedrijven hebben de infrastructuur en getrainde operators om alles te overleven, van een tornado tot een serverbrand zonder de minste hik in dienst. We hebben de bewakingsdiensten van de zeven beste landelijke thuisbeveiligingsbedrijven geëvalueerd om te zien welke echt uitblonken in het elimineren van netwerkredundantie en het verwerken van een groot volume alarmen.

De beste bewaking van de thuisbeveiliging: samengevat

ADT Vivint SimpliSafe
Beste merkherkenning Het beste voor actieve crisisrespons Het beste voor valse alarmreductie
Contractduur 36 maanden Maandelijks tot 60 maanden Maand tot maand
Pakket opties 5 2 6
Proefperiode 30 dagen 120 dagen of levens> 60 dagen
Garantie 6 maanden 120 dagen 3 jaar
DIY monitoring optie
Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken

De 3 beste bedrijven voor bewaking van thuisbeveiliging

  • ADT -

    Beste merkherkenning

  • Vivint -

    Het beste voor actieve crisisrespons

  • SimpliSafe -

    Het beste voor valse alarmreductie

ADT Home Security Monitoring Company

Het beste
Merk herkenning

ADT


ADT
Het grootste netwerk van meetstations
Pros
Gerenommeerd merk
Groot monitoring netwerk van opgeleide agenten
Cons
Klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Gerenommeerd merk

Het visitekaartje van ADT is zijn reputatie. Het heeft bijna 150 jaar achter de rug en beheert 25 procent van de thuisbeveiligingsmarkt en bedient meer dan 6 miljoen mensen. Het bezit en onderhoudt zes meetstations die verspreid zijn over de Verenigde Staten in Florida, Texas, Tennessee en New York. Dankzij de enorme breedte van zijn netwerk heeft ADT de meest beschikbare beveiligingsbewakingsservice in de VS en Canada.

Groot monitoring netwerk van opgeleide agenten

ADT- klanten hebben zes meetstations en een team van meer dan 7.000 opgeleide oproepoperators aan hun zijde (dat is 4.000 meer dan de concurrentie). Elk van die stations heeft gemiddeld 335 actieve operatoren die klaar staan ​​om alarmsignalen te onderscheppen. Dat maakt ADT speciaal uitgerust om schandalig veel alarmoproepen af ​​te handelen - tot 20.000 per station per dag, volgens zijn eigen schatting.

Nieuwe agenten trainen zes weken >

Punten om te overwegen

Klantenservice

Enorme bedrijven worstelen vaak met klantenservice, en ADT is geen uitzondering. Van de bedrijven die we hebben getest, heeft ADT het grootste aantal klachten en negatieve recensies op de pagina Better Business Bureau . We hadden prettige interacties met zowel de verkoopvertegenwoordiger als onze installatietechnicus, maar pas op dat uw ervaring kan verschillen.

Vivint Home Security Monitoring Company

Best voor
Actieve crisisrespons

Vivint
De agenten zijn grondig opgeleid om u te ondersteunen
Pros
Grondige training
Oproepagenten blijven kalm
Cons
Om het >

Waarom we ervoor kozen

Grondige training

Vivint heeft het meest uitgebreide trainingsproces van al onze topkeuzes . Toekomstige medewerkers worden opgeleid gedurende een periode van 14 weken, en besteden veel van hun tijd aan het overschaduwen van een specialist op de verdieping van het Central Station om realtime ervaring op te doen met het afhandelen van noodoproepen. Aan het einde van de trainingsperiode moeten prospects 90 procent of hoger scoren op de laatste test om een ​​agent te worden. Als ze de test twee keer niet halen, kunnen ze de functie niet blijven aanvragen.

Terwijl agenten worden aangenomen, beginnen ze met vloertraining onder een toegewijde 'vloercoach', die ervoor zorgt dat hun werk compleet is en hen ondersteunt en vervolgens leert hoe ze hun baan kunnen navigeren. Alle alarmoproepen die binnen de eerste twee weken worden doorgestuurd naar een gloednieuwe agent, worden beoordeeld door de vloercoach.

Oproepagenten blijven kalm

In een leuk stukje PR, ging Vivint CEO Todd Pedersen op de CBS realityshow Undercover Boss in de hoop de dagelijkse stress van het werk van een beveiligingsbedrijf te onthullen. Pedersen beweert dat de bevindingen van zijn bezoek van invloed waren op Vivint's beslissing om de Eagan-faciliteit te verbouwen , die grote ramen met natuurlijk licht, een wandelpad en gebieden voor gamen en picknicks gebruikt om werknemers te helpen kalm te blijven in een hogedrukomgeving. De druk op thuisbeveiligers is erg groot en we vinden het leuk dat Vivint verder gaat dan het helpen om stress op de werkplek te verminderen.

Punten om te overwegen

Om het >

Vivint heeft een >

SimpliSafe Home Security Monitoring Company

Best voor
Valse alarmreductie

SimpliSafe
De uitbestede monitoringdiensten hebben de CSAA-prijs gewonnen
Pros
Bekroonde outsourcing
Transparant inhuren
Cons
Geschiedenis van hacken

Waarom we ervoor kozen

Bekroonde outsourcing

SimpliSafe besteedt zijn bewaking van de thuisbeveiliging uit aan COPS Monitoring . Het is gemakkelijk om afgeschrikt te worden door de website in de jaren 90-stijl, maar COPS is geen grap - het won de 2014-prijs van de CSAA als het beste centrale station. Het bedrijf heeft zes meetstations (New Jersey, Florida, Arizona, Tennessee en twee in Texas) en vijf daarvan zijn Five Diamond-gecertificeerd . (ADT heeft de op een na hoogste van vier gecertificeerde stations.) Simpel gezegd betekent dit dat COPS is erkend voor uitzonderlijke valse alarmreductie en de "ontwikkeling van industriestandaarden om optimale prestatieniveaus van het centrale station te garanderen."

Transparant inhuren

De kwaliteit van call-operators is een groot probleem; je wilt niet zomaar iemand aan de lijn tijdens een crisis. We vonden het leuk dat COPS een stapje verder ging om enig inzicht te geven in de wervingspraktijken op de website, en legde uit dat elke kandidaat met een industriële psycholoog werkt om te bepalen of ze geschikt zijn voor hun werk. (Als een vereiste van UL-certificering, hebben al onze topkeuzes wervingspraktijken die bepaalde opmerkingen raken, maar het was leuk om te zien dat een bedrijf transparant was over sommige daarvan.)

Punten om te overwegen

Geschiedenis van hacken

In februari 2016 meldde Forbes een fout in het systeem van SimpliSafe waardoor inbrekers met 'rudimentaire hackvaardigheden' een systeem kunnen uitschakelen door toegang te krijgen tot de PIN van de gebruiker. (Je kunt de hack hier in actie zien .) Dat klinkt slecht - en dat is het ook - maar de realiteit is minder dramatisch.

In datzelfde artikel in februari zei SimpliSafe-woordvoerder Melina Engel tegen Forbes: 'Ons systeem biedt klanten meldingen over hun ontwapeningsgebeurtenissen, zodat ze de crimineel op heterdaad kunnen betrappen. Ook kunnen klanten hun toegangscodes op elk moment lokaal of op afstand wijzigen via onze web-app; dus als dit ooit zou gebeuren, zijn alle verzamelde toegangscodegegevens binnen enkele minuten nutteloos. 'Ze zei ook dat het bedrijf niet op de hoogte was van een echte exploitatie van de fout.

SimpliSafe heeft sindsdien updates uitgebracht die de kwetsbaarheid elimineren en het is niet het eerste beveiligingsbedrijf dat wordt gehackt (ADT, Vivint en Xfinity hebben ook soortgelijke beveiligingsinbreuken ervaren). Het bood ook een belofte van toewijding aan beveiliging en bracht een vloot van bijgewerkte apparatuur uit om de zorgen van klanten te regelen en meer vertrouwen in hun diensten te wekken. We voelen ons nog steeds comfortabel om de systemen van SimpliSafe aan te bevelen.

Gids voor bedrijven die thuisbeveiliging bewaken

Tijdens het winkelen voor uw beveiligingssysteem thuis, moet u eerst kiezen tussen een professioneel gecontroleerd systeem en een zelfbewaakt systeem . Afhankelijk van uw beveiligingsbehoeften en prioriteiten, moet u de voor- en nadelen van elk type systeem afwegen.

Professionele monitoring

Pros

Uw systeem wordt 24/7 gemonitord door professionals. Wanneer een alarm wordt geactiveerd, probeert het bedrijf contact met u op te nemen voordat het de autoriteiten stuurt. Als ze je te pakken krijgen, moet je bepalen of het een vals alarm is of niet. Ze sturen de autoriteiten als ze u niet kunnen bereiken of als u denkt dat het alarm echt is. In wezen - of u nu snel slaapt of de stad uit bent, er is iemand die uw systeem in de gaten houdt en actie onderneemt.

Cons

De tijd tussen het activeren van een alarm en het bellen van de politie kan >

DIY monitoring

Pros

Wanneer een sensor of alarm wordt geactiveerd op een doe-het-zelfsysteem , ontvang je een melding op je telefoon. Net als bij een professioneel systeem, moet u bepalen of het alarm vals is. Als het een echt noodgeval is, is het uw verantwoordelijkheid om de politie te bellen. We raden aan om DIY-systemen uit te rusten met beveiligingscamera's , zodat u altijd op de hoogte bent wanneer een alarm afgaat.

Cons

Als u een alarm of melding mist, komt de politie niet bij u thuis. Je moet nog steeds een maandelijks bedrag betalen om mobiele meldingen te ontvangen, maar het is goedkoper (tussen $ 10 en $ 30). Het is waarschijnlijk dat u ook van tevoren voor uw apparatuur moet betalen, omdat doe-het-zelfsystemen meestal geen contracten vereisen.

Home Security Monitoring Company Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen interne en externe bewakingsservices?

Sommige binnenlandse beveiligingsbedrijven hebben hun eigen meetstations, terwijl anderen deze taak uitbesteden aan externe beveiligingsbedrijven. Zoals Peter Rogers van Frontpoint in een blogpost opmerkt: “Het is veel duurder geworden om een ​​monitoringcentrum van wereldklasse te bouwen en te onderhouden, en er is een constante en aanzienlijke herinvestering nodig om bij te blijven.” Vandaar dat tientallen externe partijen centraal staan stations zijn in de afgelopen decennia opgedoken om die niche te vullen.

Die concurrentie heeft externe exploitanten ertoe aangezet hun technologie op te voeren tot het punt waarop hun technologie en training zich kunnen meten met zowat elke interne monitoringdienst.

Anita Ostrowski, hoofd van de controlecentra voor het bedrijf Vector Security, vertelde ons: “Zowel interne als externe controlecentra kunnen gelijkwaardige controletaken uitvoeren.” Vector Security is een regionaal bedrijf voor thuisbeveiliging dat zijn eigen controlestations beheert, dus die uitspraak is des te zwaarder.

Rodgers beweert dat het inhuren van een externe operator het bedrijf in staat stelt om zich te concentreren op "het aanbieden van de beste technologie, met de beste service, tegen de beste prijs." En voor wat het waard is, hebben Simplisafe en Frontpoint lagere maandelijkse monitoringkosten dan de interne provider bedrijven.

Waar gaat een alarmsignaal heen?

Wanneer een alarm wordt geactiveerd, wordt het signaal via een vaste, draadloze of mobiele verbinding naar een meldkamer verzonden. Zodra het signaal is gekoppeld aan uw accountgegevens, zal een operator een van de twee primaire nummers in uw account bellen om te controleren of het alarm legitiem was. Als u niet antwoordt, of als de situatie ernstig is, zal de operator de nodige instanties bellen.

Wat is het verschil tussen een bewaakt en niet-gecontroleerd beveiligingssysteem?

Wanneer een systeem niet wordt gecontroleerd, is alleen u verantwoordelijk voor het reageren op uw systeem. Met een gecontroleerd systeem is er een servicecentrum klaar om u en de autoriteiten 24/7 op de hoogte te stellen. De agenten laten nog steeds de beslissing om de autoriteiten naar u toe te roepen, alsof u het systeem zelf in de gaten houdt. Maar als ze je niet te pakken kunnen krijgen, bellen ze toch de autoriteiten. Terwijl op een niet-gecontroleerd systeem niemand kijkt of u een alarm mist.

Meer beoordelingen voor thuisbeveiliging

We hebben de afgelopen jaren de hele thuisbeveiligingsmarkt beoordeeld - en we werken ons onderzoek voortdurend bij naarmate de technologie verbetert. Bekijk enkele van onze andere beoordelingen.

Misschien vind je dit ook leuk