De beste medische waarschuwingssystemen voor actieve senioren

Medische waarschuwingssystemen kunnen dierbaren helpen zich veiliger te voelen, en met de recente technologische vooruitgang kunnen gebruikers onderweg beschermd blijven met mobiele apparaten met GPS en draadloze apparatuur. We hebben 9 verschillende apparaten gedurende meerdere weken met de hand getest (en meer dan 70 testoproepen gedaan) om het beste mobiele medische waarschuwingssysteem te vinden: een met eenvoudige installatie, intuïtieve bediening en geweldige service.

De 3 beste medische waarschuwingssystemen voor actieve senioren

Meest
Gebruikersvriendelijk

Medische voogd
Vanaf $ 44,95 per maand
Pros
Gebruikersvriendelijk
Eenvoudige installatie
Klantenservice
Handige mobiele app en webfuncties
Ontvankelijkheid
Cons
Geen valdetectie
Niet waterdicht
Duurder

Waarom we ervoor kozen

Gebruikersvriendelijk

Hoewel de Freedom Guardian eruitziet als een gemiddelde smartwatch, maakt de eenvoudige interface het vinden van precies wat je nodig hebt gemakkelijk - essentieel in een noodgeval. U zult geen fitness-trackingfuncties vinden, maar u kunt het touchscreen gebruiken om het weer, de tijd, de kalender, het in- of uitschakelen te controleren en een waarschuwing te geven - wat kan worden gedaan door de rode knop aan de zijkant te houden of druk drie seconden op het helpscherm.

Als een verzorger of familielid een bericht naar het horloge verzendt via de bijbehorende mobiele app of webportal, leest het horloge het bericht hardop voor en afhankelijk van het bericht kunt u op ja of nee tikken, OK of direct in de kijk om te reageren.

Eenvoudige installatie

Er is niet veel werk mee gemoeid om dit horloge in gebruik te nemen. De Freedom Guardian wordt geleverd met een USB-adapter en kabel met een magnetisch uiteinde dat aan het horloge wordt bevestigd om op te laden, en nadat het is opgeladen, bent u klaar om het te gebruiken. Het duurt meestal twee uur om het horloge volledig op te laden en duurt ongeveer 48 uur.

Klantenservice

Elke keer dat we de klantenservice belden om vragen te stellen over het apparaat, de mobiele app of het webportaal, kregen we vrolijke, gedetailleerde antwoorden die ons het gevoel gaven dat we in goede handen waren. Toen we per ongeluk een SOS activeerden en probeerden te annuleren, namen we onmiddellijk contact op met de klantenservice en waren we gerustgesteld dat EMS niet naar onze locatie was verzonden.

Handige mobiele app en webfuncties

De Freedom Guardian wordt geleverd met een bijbehorende mobiele app en webportaal die uw locatie deelt met familieleden en zorgverleners, en waarmee u berichten kunt verzenden en zelfs herinneringen kunt plannen voor evenementen of medicijnen kunt nemen. Beide digitale functies laten ook zien wanneer waarschuwingen werden gesignaleerd en details over de status van de SOS, waardoor er meer tijd is voor actie en minder zorgen.

Ontvankelijkheid

We hebben vijf testoproepen geplaatst om te zien hoe snel we het responscentrum konden bereiken. Het kostte ons slechts 28 seconden om iemand bij onze eerste poging te bereiken, maar de daaropvolgende oproepen duurden iets >

Punten om te overwegen

Geen valdetectie

Als u zou vallen en niet op het helpscherm of de SOS-knop kunt drukken, zal het Freedom Guardian-horloge geen noodoproepen voor u doen. Medical Guardian beveelt valdetectie aan voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen die in een val slopend kunnen zijn. Als u de extra beveiliging wilt, heeft het bedrijf producten in de Home Guardian, Active Guardian, Classic Guardian en Family Guardian die valdetectie bieden.

Niet waterdicht

Medical Guardian noemt dit apparaat "spatbestendig", wat betekent dat het niet wordt aanbevolen om uw Freedom Guardian overal in de buurt van water te gebruiken. Om te douchen en in de buurt van water te zijn, raden we aan om een ​​volledig waterdicht apparaat te gebruiken voor bescherming.

Prijs

Met $ 44,95 per maand voor onbeperkte toegang tot het callcenter en een eenmalige materiaalkosten van $ 99 - is de Freedom Guardian duurder dan sommige van onze andere medische alarms. Maar als u het in uw budget kunt passen, betaalt u in wezen voor toegang om altijd en overal te helpen.

Meest
Stijlvolle uitrusting

MobileHelp
Reguliere plannen vanaf $ 19,95 per maand. Smartwatch plannen vanaf $ 24,95 + kosten van het horloge.
Pros
Geavanceerde apparatuur
Snelle reactietijd
Gratis 30 dagen op proef
Cons
Onduidelijk prijsslotbeleid

Waarom we ervoor kozen

Geavanceerde apparatuur

like wrist buttons and pendants, MobileHelp stands out for its medical alert smartwatch , a modified Samsung Gear S, which the company launched in early 2018. The device looks just like a regular watch, but it's equipped with a touchscreen that allows you to place emergency calls. Naast meer typische opties zoals polsknoppen en hangers, onderscheidt MobileHelp zich door zijn medische alert smartwatch , een aangepaste Samsung Gear S, die het bedrijf begin 2018 lanceerde. Het apparaat ziet eruit als een gewoon horloge, maar het is uitgerust met een touchscreen waarmee u noodoproepen kunt plaatsen. Extra widgets kunnen hartslag, bloeddruk, genomen stappen en verbrande calorieën volgen. Het horloge is momenteel beschikbaar voor pre-order, met plannen die beginnen bij $ 24,95 per maand (hoewel je het horloge zelf moet kopen voor een extra $ 349,95).

Snelle reactietijd

De gemiddelde responstijd van MobileHelp was slechts 46,8 seconden en kwam op de derde plaats, achter Medical Guardian en ADT. Dankzij de constante snelheidsprestaties kunt u erop vertrouwen dat u snel hulp kunt krijgen als u deze nodig hebt.

Gratis 30 dagen op proef

Als u niet 100% toegewijd bent aan het idee van een medisch waarschuwingssysteem, biedt MobileHelp een gratis proefversie van 30 dagen om u te helpen een keuze te maken. U moet vooraf reguliere kosten betalen, maar als u de apparatuur binnen 30 dagen retourneert, ontvangt u een volledige terugbetaling. Als u de apparatuur na 30 dagen op elk moment terugstuurt, kunt u niet al uw geld terug krijgen, maar kunt u wel onderhandelen over een pro rata-terugbetaling.

Punten om te overwegen

Onduidelijk prijsslotbeleid

Onze andere topkeuzes bieden prijssloten, die ervoor zorgen dat uw maandelijkse factuur niet omhoog gaat - u betaalt altijd waarvoor u zich heeft aangemeld. Maar het contract van MobileHelp geeft niet aan of u al dan niet onderhevig bent aan prijswijzigingen. Toen we met de klantenservice spraken over dit onduidelijke beleid in de algemene voorwaarden , werd ons op een heel rotonde verteld dat Ja, MobileHelp de prijzen kan verhogen. Omdat er geen contract bij is betrokken, kunt u uw service op elk gewenst moment annuleren. En als u ervoor wilt zorgen dat uw prijzen niet veranderen, stelde de klantenservice voor om MobileHelp Connect Premium te bekijken , dat uw tarief vastlegt en bepaalde reparaties en vervangingen van apparatuur helpt dekken.

Het beste
Waarde

Bay Alarm Medical
Plannen vanaf $ 19,95 per maand
Pros
Grote waarde
Volgportaal voor mobiel apparaat
>
Cons
> Verwarrend ontwerp van apparatuur

Waarom we ervoor kozen

Grote waarde

offers quality service at a lower price than competitors. Bay Alarm Medical biedt hoogwaardige service tegen een lagere prijs dan concurrenten. Plannen beginnen bij $ 19,95 per maand (specifiek voor apparaten in huis ), versus de $ 38- $ 40 startprijs aangeboden door andere finalisten voor vergelijkbare apparatuur. De mobiele GPS-helpknop begint bij $ 29,95 per maand - maar in tegenstelling tot onze smartwatch-achtige deelnemers, wordt dit apparaat geleverd zonder extra apparatuurkosten. Behalve concurrerende prijzen was Bay Alarm Medical een consistent prettig bedrijf om zaken mee te doen tijdens het testen.

Volgportaal voor mobiel apparaat

Het mobiele medische GPS-waarschuwingssysteem van Bay Alarm Medical biedt een GPS-trackingportaal waarmee familieleden en zorgverleners uw locatie kunnen bekijken vanaf een smartphone of computer. Hoewel we deze functie niet hebben getest, waarderen we de inspanningen van Bay Alarm Medical om het apparaat nuttig te maken voor zorgverleners.

>

Het mobiele apparaat van Bay Alarm Medical wordt binnen 3 uur opgeladen en heeft een batterijduur van 72 uur. Dit onderscheidt zich van de 24- en 48-uurs batterijlevensduur die door de meeste van onze finalisten wordt aangeboden. De prestaties van de batterij waren de tweede na de veel duurdere Active Guardian van Medical Guardian (die een batterijduur van 5 dagen heeft).

Punten om te overwegen

Verwarrend ontwerp van apparatuur

Het apparaat van Bay Alarm heeft tijd gekost om erachter te komen. De stroomindicator gaat uit wanneer het apparaat is uitgeschakeld en wanneer de lading tussen 30% -100% is - waardoor we niet zeker wisten of ons apparaat volledig was opgeladen of zelfs aan. De gebruikershandleiding geeft ook extra apparaatstatussen weer, afhankelijk van hoe snel de lampjes op het apparaat knipperen, maar we hadden problemen met het vertellen van een knippering van twee seconden vanaf een knippering van drie seconden. Als u eenmaal vertrouwd bent geraakt met uw apparaat, is dit misschien minder een probleem. Maar wees bereid om wat tijd te besteden aan het leren kennen van uw apparatuur.

Gids voor medische waarschuwingssystemen voor actieve senioren

Hoe een medisch waarschuwingssysteem voor actieve senioren te kiezen

Kies een systeem dat bij uw levensstijl past

Mobiele apparaten zijn een uitstekende keuze voor ondersteuning onderweg, omdat ze klein genoeg zijn om in een zak of tas te passen, op batterijen werken en worden geleverd met locatietracking. Maar ze zijn ook duurder dan traditionele bewakingssystemen thuis. Als u meer tijd thuis doorbrengt, kunt u gelukkiger zijn met een bewakingsapparaat voor thuis. Deze antwoordapparaten ter grootte van een antwoordapparaat kunnen worden aangesloten op een stopcontact en zijn ontworpen om bescherming te bieden in huis en tuin. U kunt onze beoordeling van medische alarmsystemen thuis lezen voor meer informatie.

Retourneer uw apparaat als u uw service annuleert

Wanneer u een medisch waarschuwingsapparaat bestelt, kunt u met uw maandelijkse betaling de apparatuur blijven huren. Na annulering zullen providers u vragen het apparaat in werkende staat terug te brengen. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot aanzienlijke kosten. Acadian On Call, bijvoorbeeld, waardeert zijn eenheden op $ 250. De enige uitzondering op deze regel is de smartwatch van MobileHelp: in plaats van te huren, koopt u het apparaat rond voor $ 395,95.

Weet dat medische waarschuwingssystemen geen vervanging zijn voor medische zorg

Hoewel medische waarschuwingssystemen geweldig zijn voor extra gemoedsrust, zijn ze geen vervanging voor geïndividualiseerde medische zorg. Dr. Novak, gerontoloog en onderzoeker van de universiteit van Oxford, herinnerde ons eraan dat “medische systemen een hulpmiddel zijn om individuen te helpen hun onafhankelijkheid zo >

Veelgestelde vragen over medische waarschuwingssystemen voor actieve senioren

Hoe >

De meeste mobiele medische waarschuwingsapparaten moeten volledig worden opgeladen voordat ze worden ingesteld. Dit duurt meestal tussen de 2-4 uur en kan een onverwachte vertraging zijn. Dienovereenkomstig plannen! Zodra uw apparaat volledig is opgeladen, gaat de batterij gemiddeld ongeveer 24-72 uur mee (met uitzondering van het actieve apparaat van Medical Guardian, dat een batterijduur van 5 dagen heeft).

Waar kan ik mijn mobiele apparaat gebruiken?

Omdat mobiele medische waarschuwingsapparaten afhankelijk zijn van cellulaire signalen om te werken - meestal AT of T-Mobile - zijn ze overal goed waar u uw mobiele telefoon kunt gebruiken. Maar wees alert voor landelijke gebieden met een vlekkerig signaal, of voor extreem dichte stedelijke gebieden waar u problemen ondervindt om te bellen. Dit zijn vaak dezelfde gebieden die vlekkerige service bieden voor een medisch alarmapparaat. We raden u aan een back-upplan te hebben voor deze locaties, of u plannen vooraf aan een familielid communiceert of het apparaat bij aankomst gewoon test om te zien of het werkt.

De beste medische waarschuwingssystemen voor actieve senioren: samengevat

Medische voogd
MobileHelp
Bay Alarm Medical
Batterijduur
Freedom Guardian: 48 uur

Actieve Guardian: 5 dagen
MobileHelp Smart: tot 48 uur

MobileHelp Solo, MobileHelp Duo: 24 uur
Mobiele GPS Help-knop: maximaal 72 uur

In-Home Medical Alert-systeem: back-upbatterij van 32 uur
Soort apparaat
Smartwatch, mobiel
Mobiel apparaat, polsbandje of hanger, smartwatch
Mobiel apparaat, hanger
Gratis proberen
X
Prijsslotgarantie
X
Prijs
Freedom Guardian: $ 44,95 / maand $ 99 materiaalkosten

Active Guardian: vanaf $ 49,95 / mnd

Mobile Guardian: vanaf $ 39,95 / mnd
MobileHelp Smart: $ 24,95 + kosten van horloge ($ 349,95)

Mobiel GPS-beveiligingssysteem: vanaf $ 37,95 per maand
Mobiele GPS Help-knop: $ 29,95

In-Home Medical Alert: vanaf $ 19,95

Als een kwestie van beleid accepteert grmajo.net geen beoordelingseenheden van leveranciers; waar mogelijk kopen we de producten om zelf te testen. Dat was echter niet het geval met de Medical Guardian Freedom Guardian smartwatch op deze pagina. Hoewel het apparaat door de fabrikant werd geleverd, gebruikte de redactie van grmajo.net het product alleen voor tests en profiteerde het er op geen enkele manier persoonlijk van. Het product is teruggestuurd naar de fabrikant.

Misschien vind je dit ook leuk