Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste hond behandelt

De beste hondenkoekjes moeten veel eiwitten bevatten. Ze moeten ook vrij zijn van onnodige additieven zoals kunstmatige smaakstoffen, natrium en extra suiker. Om het beste te vinden, hebben we dierenartsen en hondentrainers geraadpleegd, ingrediëntenlabels onder de loep genomen en lieten onze eigen pups de finalisten proeven. Omdat honden individuele smaken hebben (net als mensen), bieden onze topkeuzes een verscheidenheid aan texturen en smaken die zelfs de meest kieskeurige pooch aanspreken.

The Best Dog Treats: Summed Up

Stella Chewy's Carnivore Crunch, Rundvlees Recept
Zuke's Mini Naturals
ZiwiPeak hertenvlees behandelt
Canidae Graanvrije koekjes van Pure Heaven
Best voor
Taai traktatie
Vochtige traktatie
Schokkerige traktatie
Gebakken Traktatie
Vanaf
$ 9,99 voor 3,25 oz.
$ 13,99 voor 16 oz.
$ 15,52 voor 3 oz.
$ 7,59 voor 11 oz.
Geen maïs, tarwe of soja
Geen bijproducten van vlees


Geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen

Hoe we de beste hondensnacks hebben gekozen

We zijn begonnen met een lijst van meer dan 300 hondensnoepjes - elk groot merk dat we konden vinden bij dierenwinkels en online retailers, van PetCo en Chewy.com tot Amazon. Toen spraken we met dierenartsen en hondentrainers, die ons vertelden waar we op moesten letten: eenvoudige, niet-verwerkte hondensnacks gemaakt met ingrediënten boordevol eiwitten en zonder ongezonde vullers. We hebben het vanaf daar verkleind.

Geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen

Conserveermiddelen zijn nodig om traktaties stabiel te houden, maar er zijn er een paar die enige gezondheidsproblemen op >natuurlijke conserveermiddelen zoals tocoferolen (vitamine E) of ascorbinezuur (vitamine C).

Potentieel schadelijke ingrediënten hebben we vermeden

BHA en BHT: BHA en BHT zijn kunstmatige conserveermiddelen die worden gebruikt door populaire hondenbehandelingsmerken zoals Milkbone en Purina, maar er zijn aanwijzingen dat ze kankerverwekkend zijn voor dieren.

Glycerine: Glycerine wordt gebruikt als conserveermiddel, maar het is vaak afgeleid van vaseline en de FDA heeft bezorgdheid geuit over methanolverontreiniging. (Merk op dat "plantaardige glycerine" een ander en volkomen veilig ingrediënt is.)

Kunstmatige kleurstoffen: veel kunstmatige kleurstoffen zijn vermoedelijk ook kankerverwekkend - en ze worden alleen gebruikt voor een cosmetisch effect waar uw hond niet om geeft.

Veilige, identificeerbare vleesproducten

Na het uitsnijden van twijfelachtige conserveermiddelen, hebben we ervoor gezorgd dat de resterende ingrediënten in elke traktatie de hoogste kwaliteit hadden. Dat betekende het uitsnijden van bijproducten of 'vleesmeel'. Vleesmeel bestaat uit ingewanden, botten, snavels - het soort dingen dat je nooit zou eten, maar je hond kan gehemelte. Hoewel bijproducten niet inherent slecht zijn, is het moeilijk om de kwaliteit ervan te beoordelen. Dit heeft geleid tot zorgen over de veiligheid en het gebrek aan voedingswaarde , dus we hebben ze helemaal vermeden.

Ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen

We hebben ook snoepjes verwijderd die sterk afhankelijk zijn van maïs, tarwe of soja. Deze granen worden vaak gebruikt als vulstoffen en nemen de plaats in van gezondere energiebronnen zoals heel vlees en groenten. Merk op dat voor gebakken voedsel zoals koekjes een soort graan of zetmeel nodig is om de traktatie bij elkaar te houden. Daarom hebben we prioriteit gegeven aan merken die koolhydraten bevatten die rijk zijn aan voedingsstoffen, zoals zoete aardappelen .

Tot slot snijden we hondensnacks uit die kunstmatige zoetstoffen zoals glucosestroop of suiker gebruiken. Met obesitas bij huisdieren en diabetes in de lift, worden deze additieven algemeen beschouwd als schadelijk . We hebben slechts één uitzondering gemaakt: voor vochtige traktaties hebben we pure rietmelasse toegestaan ​​- een veiliger bevochtiger dan kunstmatige chemicaliën zoals glycerine.

Voor honden goedgekeurde smaak

Toen we eenmaal de gezondste, veiligste hondensnoepjes hadden bezocht, was het tijd voor wat testen met poten. We hebben onze eigen huisdieren meegebracht (een puppy en twee volwassen honden van gemiddelde grootte) en laten ze onze finalisten proeven - tenslotte, de beste hondenbehandeling moet er een zijn waar je pup gek op zal zijn. Onze topkeuzes waren de winnaars in elke variëteit, dus of uw huisdier de voorkeur geeft aan taai, zacht, taai of knapperig, u kunt de beste hondenbehandeling voor hen vinden.

George, een van onze interne testers, gaf zijn deskundige mening over de beste hondentraktatie.

De 4 beste hondenkoekjes

Beste taaie traktatie
Stella Chewy's Carnivore Crunch Beef Recept

Stella Chewy's
De gevriesdroogde lekkernijen van Stella en Chewy worden zo minimaal verwerkt als ze komen; niets anders dan een gezonde mix van hele eiwitten in lekkere, hapklare porties.
Pros
Minder verwerkt
Boordevol voedingsstoffen
Weinig calorieën
Cons
Een beetje duurder
Kruimelig

Waarom we ervoor kozen

Minder verwerkt

Stella Chewy's zijn een gevriesdroogde traktatie, die zo dicht mogelijk bij het voeren van verse stukken vlees komt zonder daadwerkelijk een ribeye te bereiden. Deze categorie is vaak minder verwerkt dan koekjes en jerkies, waardoor je onnodige zouten, zoetstoffen en koolhydraten helpt voorkomen. En in vergelijking met merken als Merrick Backcountry, die meer bewerkte voedingsmiddelen zoals aardappelen, gelatine en zout bevatten, is Stella Chewy's een gezondere gevriesdroogde optie.

Boordevol voedingsstoffen

Zelfs onder onze gevriesdroogde finalisten was Stella and Chewy's Carnivore Crunch een hoogtepunt. De ingrediënten zijn alleen rundvlees, organen en botten. Pompoenpitten komen wel laag op de lijst voor, maar ze zijn een voedende voedingsstof die volgens klinisch onderzoek ook kan helpen uw hond parasieten af ​​te weren.

De toevoeging van gemalen bot en orgaanvlees onderscheidt Stella en Chewy ook van traktaties met één ingrediënt zoals kippenbeten van Only Naturals. Formules met één ingrediënt zijn zeker gezond, maar bevatten niet zo veel voedingsstoffen als botten en organen.

Weinig calorieën

Stella en Chewy's Carnivore Crunch-beten bevatten slechts drie calorieën per traktatie. Individuele caloriebehoeften voor huisdieren variëren , maar een gemiddelde volwassen hond van 22 pond heeft slechts ongeveer 400 calorieën per dag nodig, en slechts 10% daarvan (dwz 40 calorieën) moet afkomstig zijn van lekkernijen. Als je ze vaak uitdeelt, kun je die limiet snel bereiken. Dit maakt Stella Chewy's low-cal beten ideaal voor training.

Punten om te overwegen

Een beetje duurder

Voor $ 10 voor elke zak van 3,25 ounce zijn Stella Chewy's goedkoper dan andere premium lekkernijen met vergelijkbare ingrediënten (Orijen Originals bijvoorbeeld, bellen bij $ 13 per zak). Dat gezegd hebbende, ze zijn nog steeds een beetje duurder dan de meeste van onze andere topkeuzes. Als de prijs een probleem is, neem dan een kijkje op Canidae Pure Heaven-koekjes - de meest betaalbare traktatie op deze lijst.

Kruimelig

Het is een klein gezeur, maar gevriesdroogde lekkernijen verkruimelen meestal gemakkelijker dan andere soorten. Als u tijdens het lopen snoepjes in uw zakken draagt ​​(of als uw hond geen levende stofzuiger is), kunt u merken dat u kruimels opruimt. if you'd rather avoid the pickup. Probeer een vochtige hondtraktatie zoals Zuke's Mini Naturals als je liever de pick-up wilt vermijden.

Beste vochtige traktatie
Zuke's Mini Naturals

Zuke's
Zukes minibeten zijn zwaarder verwerkt dan een gevriesdroogde traktatie, maar zachter en draagbaarder, waardoor ze ideaal zijn voor >
Pros
Handig
Weinig calorieën
betaalbare
Cons
Meer zwaar verwerkt

Waarom we ervoor kozen

Handig

De traktaties van Zuke zijn stevig genoeg om mee te nemen tijdens trainingssessies of >

Weinig calorieën

Zuke's Mini Naturals komen ook voor slechts drie calorieën per hap. Omdat het gemakkelijk is om die 10% dagelijkse calorielimiet voor traktaties te halen, maakt dit Zukes te verkiezen boven merken zoals Castor Pollux Good Buddy Jerky Strips, die maar liefst 75 calorieën per traktatie hebben. Het maakt ze ook een veilige keuze voor oudere honden of andere huisdieren voor wie gewichtstoename een zorg is.

betaalbare

Zuke's Mini Naturals zijn ook een van onze goedkopere keuzes. We hebben de pindakaasaroma getest, die slechts $ 5 kost voor een zak van 6 ounce. Let op: de prijzen variëren per smaak en variëteiten op basis van vlees zoals kip, geroosterd varkensvlees en wild konijn zijn een beetje duurder.

Punten om te overwegen

Meer zwaar verwerkt

De experts met wie we spraken geven de voorkeur aan gevriesdroogde lekkernijen omdat ze over het algemeen de eenvoudigste recepten gebruiken. Hoewel de minibeten van Zuke ingrediënten van zeer hoge kwaliteit gebruiken, bevatten ze voedingsmiddelen die de neiging hebben meer verwerking te vereisen (zoals granen en gelatine). instead. Als jij en je pup puristen zijn, blijf dan in plaats daarvan op een gevriesdroogde traktatie zoals Stella Chewy's .

Beste schokkerige traktatie
ZiwiPeak hertenvlees behandelt

ZiwiPeak
ZiwiPeak hertenstroken zijn perfect voor honden die van een hardere, stevigere traktatie houden - bovendien zijn ze vrij van het toegevoegde natrium dat in de meeste jerkies voorkomt.
Pros
Hoogwaardige ingrediënten
Hapklare
Geen toegevoegd zout
Cons
Duurder

Waarom we ervoor kozen

Hoogwaardige ingrediënten

De eenvoudige ingrediëntenlijst van ZiwiPeak bestaat voor 98 procent uit heel wild, met gras gevoerd en duurzaam afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Deze toewijding aan een hoogwaardige vleesbron zorgt er echt voor dat de traktaties van het bedrijf opvallen. De FDA heeft voortdurende bezorgdheid geuit over besmette, schokkerige traktaties afkomstig uit China, die in verband zijn gebracht met een aantal gezondheidsproblemen bij honden. De transparantie van ZiwiPeak zal geruststellend zijn voor de betrokken ouders van huisdieren.

Hapklare

Deze taaie reepjes hebben een iets drogere, hardere textuur dan halfvochtige lekkernijen zoals die van Zuke, waardoor ze een goede optie zijn voor honden die graag kauwen. In tegenstelling tot andere schokkerige traktaties, komen ze in kleine hapjes waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor training - en ze zijn gemakkelijk in nog kleinere stukjes te breken indien nodig.

Geen toegevoegd zout

ZiwiPeak valt ook op door wat het niet heeft: toegevoegd zout. Hondenvoedingsdeskundige, hondentrainer en auteur Linda Case merkt op dat schokkerig of gezouten vlees vaak natrium bevat, wat "kan leiden tot verhoogde waterinname en meer plassen als grote hoeveelheden worden gevoerd." Van alle schokkerige lekkernijen die we hebben getest, ZiwiPeak was de enige optie zonder extra natrium.

Punten om te overwegen

Duurder

ZiwiPeak hertenstroken zijn de duurste traktatie op deze lijst, met ongeveer $ 15 per zak van 3,5 ounce. Natuurlijk kan het prijskaartje de moeite waard zijn als je op zoek bent naar ultra kwalitatief vlees voor een schokkerige hond. Als je echter niet klaar bent om te schillen, bieden onze niet-schokkerige picks even veilige en gezonde ingrediënten voor een lagere prijs.

Best gebakken traktatie
Canidae Graanvrije koekjes van Pure Heaven

Canidae
De Pure Heaven-lekkernijen van Canidae zijn knapperig en lekker, zonder de vulstoffen met weinig voedingsstoffen die normaal in hondenkoekjes worden gevonden.
Pros
Ingrediënten met veel voedingsstoffen
Handige vorm
Goedkoopste keuze
Cons
Minder populair bij pups
Een beetje stinkend

Waarom we ervoor kozen

Ingrediënten met veel voedingsstoffen

Hondentrainer en auteur Linda Case merkt op dat bij elk koekje "ik eerst naar een genoemd dierlijk eiwit zoek." Canidae voldoet aan de eisen, met zalm als een van de hoofdingrediënten. Als bonus gebruikt Canidae zoete aardappel als bindmiddel. Dit is veel voedzamer dan andere populaire bindmiddelen zoals maïs, tarwe of soja.

Handige vorm

We gaven ook de voorkeur aan Canidae vanwege de handige grootte en vorm. Sommige van de gebakken traktaties die we probeerden, zoals de Blue Buffalo Biscuits, waren zo groot dat ze eruit zagen als koekjes voor mensen, en er was geen gemakkelijke manier om ze in kleinere stukjes te breken zonder een puinhoop te maken. De Canidae-koekjes zijn ontworpen om in tweeën te worden gebroken voor portiecontrole.

Goedkoopste keuze

Canidae-koekjes kosten slechts $ 5 voor een zak van 11 ounce, waardoor ze de goedkoopste van onze topkeuzes zijn. Ze zijn een geweldige keuze als je een beperkt budget hebt, of een huis met meerdere honden hebt dat behandelt alsof er geen morgen is.

Punten om te overwegen

Minder populair bij pups

Begrijp ons niet verkeerd: onze honden wezen op geen enkele manier Canidae-koekjes af. Dat gezegd hebbende, deze lekkernijen waren niet zo populair als onze andere topkeuzes in onze smaaktests. De meest waarschijnlijke reden is dat zachte traktaties en schokkerig minder worden verwerkt en meer op hun vlezige ingrediënten lijken.

Een beetje stinkend

We hebben gemerkt dat Canidae-zalmtraktaties een ietwat visachtige geur hebben. Onze honden telden het als een pluspunt, maar mensen met een gevoelige neus geven mijn voorkeur aan een mildere traktatie (of zelfs gewoon een minder visachtige Canidae-smaak, zoals lam of bizon).

Gids voor hondensnoepjes

Hoe de juiste hondensnoepjes voor uw pup te vinden

Let op de smaak van je pup

De beste hondenkoekjes beginnen met veilige, gezonde ingrediënten, maar uiteindelijk komt het neer op de persoonlijke voorkeur van uw huisdier. Sommige honden geven de voorkeur aan een zachte, taaie textuur, terwijl anderen blij zijn met een knapperige beet. Uw hond geeft de voorkeur aan vis, kip of rundvlees als hoofdsmaak. Het komt neer op? Zo>

Let op allergiesymptomen

Het kan als een verrassing komen, maar de meest voorkomende bron van voedselallergie bij honden is eigenlijk eiwit. Uit één onderzoek bleek zelfs dat rundvlees het meest voorkomende allergeen bij honden was, gevolgd door zuivelproducten. Als uw hond tekenen van allergie vertoont, zoals een droge huid of maagklachten, overweeg dan eerst de eiwitbron. Beperkte eiwitbronnen met één ingrediënt helpen u om eventuele gevoeligheden te beperken. Al onze topkeuzes zijn beschikbaar in meerdere smaken, dus je kunt er een vinden die veilig is voor je pup.

Gebruik traktaties altijd met mate

Dr. Gary Richter , eigenaar van Oakland's Montclair Veterinary Hospital en Holistic Veterinary Care, benadrukt dat “traktaties een minderheid van de dagelijkse voedselinname van een hond of kat moeten zijn.” De meeste experts zijn het erover eens dat traktaties niet meer dan 10% van uw pup's dieet. Als u vaak traktaties gebruikt als onderdeel van de training, verlaag dan eenvoudig de maaltijdporties van uw hond om rekening te houden met de toegevoegde calorieën.

or Zuke's Mini Naturals . We raden ook een traktatie met weinig calorieën aan, zoals Stella Chewy's Carnivore Crunch of Zuke's Mini Naturals . Deze bevatten slechts ongeveer drie calorieën per traktatie, dus je kunt ze vrijelijk uitdelen zonder je zorgen te maken over het aantal calorieën.

Dog Treat Veelgestelde vragen

Welke hondensnoepjes zijn veilig?

Je hebt misschien horrorverhalen gehoord over honden die ziek worden, of zelfs sterven , van besmette lekkernijen. Helaas zijn veel van deze verhalen waar. Gevaarlijke ingrediënten en chemicaliën kunnen soms hun weg vinden in de schappen dankzij schetsmatige toeleveringsketens en een gebrek aan serieus toezicht op dierenvoeding door de FDA.

Het goede nieuws? Het kiezen van veilige, gezonde traktaties voor huisdieren is relatief eenvoudig als u enkele vuistregels volgt. De eerste regel: minder is meer. Zoek altijd naar een korte ingrediëntenlijst met voedselnamen die u herkent. Ten tweede: pas op voor bijproducten van vlees en anonieme "vleesmaaltijd". Deze producten zijn niet gereguleerd en het is moeilijk om precies te weten wat erin zit. Ten derde: controleer op betrouwbare labels. Marketingtermen zoals 'premium', 'gourmet' of 'super premium' betekenen eigenlijk niets. Zoek in plaats daarvan naar betekenisvolle labels zoals 'gecertificeerd biologisch'.

Raadpleeg onze koopgids voor meer informatie over ingrediënten, labels en behandelveiligheid: zijn uw hond veilig?

Kunnen hondensnacks slecht worden?

Ja. Hoewel ze een >Na hun houdbaarheidsdatum kunnen hondenvoer en snoepjes voedingswaarde verliezen, kunnen vette ingrediënten bederven en kan schimmel groeien, vooral in vochtige voedselsoorten. Zorg ervoor dat u de vervaldatum van de traktaties van uw hond controleert en ze verwijdert als ze slecht zijn geworden.

Zijn hondensnoepjes veilig voor puppy's?

Hondensnacks zijn niet ontworpen met puppy's in gedachten. Hoewel hondensnoepjes grotendeels veilig zijn voor puppy's, bieden ze niet de nodige voedingsstoffen die een groeiende puppy nodig heeft. Als u van plan bent om uw puppy hondensnoepjes te geven, doe dat spaarzaam, zorg ervoor dat ze klein genoeg zijn om gemakkelijk te kauwen en niet boordevol conserveermiddelen zijn die moeilijk te verteren zijn voor puppy's .

Behandelen de tanden van schone honden?

Je hebt misschien gehoord dat het eten van droog voedsel of gebakken lekkernijen kan helpen de tanden van een hond schoon te maken vanwege de extra kauwactie en wrijving. Het blijkt dat dit gewoon een mythe is. Onderzoek toont aan dat droogvoer geen vervanging is voor het regelmatig poetsen van de tanden van uw hond.

Meer beoordelingen voor je pup

Zelfs de beste hondenkoekjes zouden slechts ongeveer 10% van het dieet van uw huisdier moeten uitmaken. Dus hoe zit het met de andere 90%? We hebben meer dan 3000 formules geanalyseerd om het beste hondenvoer voor uw beste vriend te vinden - en dat is nog maar het begin. Bekijk hieronder enkele van onze andere huisdiervriendelijke beoordelingen.

Misschien vind je dit ook leuk