grmajo.net

Een uitgebreide studie van autoverzekeringen voor millennials op basis van een analyse van 55 miljoen steekproeven verspreid over 34.500 postcodes in alle 50 staten.

Bekijk hieronder de hoogtepunten, of ...

Waarom millennials?

Hogere tarieven en de bereidheid om nieuwe opties te onderzoeken, maken millennials veiliger shoppers.

Onze studie neemt een diepe duik in de millennial autoverzekeringspercentages.

Het laat zien hoe factoren zoals leeftijd, woonsituatie, locatie en krediet - dingen die voor velen in de 20 en 30 erg be>

Ben je tussen de 23 en 38 jaar oud?

Gebruik deze gids om inzicht te krijgen in de individuele factoren die van invloed zijn op uw tarieven, hoeveel ze ertoe doen en waar u op moet letten als u minder wilt betalen voor autoverzekeringen.

Zit u in het verzekeringsbedrijf?

Gebruik deze gids als educatief hulpmiddel voor nieuwe en potentiële klanten die op zoek zijn naar de beste tarieven. U bent vrij om deze gids geheel of gedeeltelijk opnieuw te gebruiken, op voorwaarde dat u naar grmajo.net verwijst als de oorspronkelijke bron.

Slimme shoppers

“Millennials zijn opgegroeid met gemakkelijke toegang tot informatie. Ze zijn van nature onderzoekers. Wanneer u deze eigenschap combineert met over het algemeen minder financiële middelen in vergelijking met eerdere generaties, krijgt u een zeer slimme shopper die op waarde is gericht. En als er geen waarde wordt opgegeven, zijn millennials zeer bereid om het volgende beste ding te proberen op zoek ernaar. '

Kyle Schmitt , JD Power Managing Director van Insurance Intelligence

Leeftijd + geslacht

Als een groep zijn millennials jonger dan ongeveer 60% van de bestuurders (1) .

Dat leidt gemiddeld tot hogere premies. Jonge mannen betalen ook meer voor autoverzekeringen dan vrouwen in bijna elke staat. De verzekeringstarieven en de genderkloof beginnen echter rond 30 jaar af te vlakken.

Frisse vondsten

Millennials van begin twintig betalen meestal het meest voor autoverzekeringen. Deze verzekeraars toonden de beste waarde voor onze 23-jarige voorbeeldrijder:

Erie verzekering $ 1.084
USAA $ 1.364
Geico $ 1.214
Reizigers $ 1.317
Staatsboerderij $ 1.321

De hierboven opgenomen verzekeraars behoren tot de top 20 van bedrijven op basis van marktaandeel in 5 of meer staten.

Plaats

Wanneer millennials besluiten te verhuizen, zijn de kosten van levensonderhoud een grote overweging

Dit is hoe de autoverzekeringspercentages zich in de 10 populairste steden voor millennial movers opstapelen (2) :

Durham, NC $ 842
Madison, WI $ 1.107
Seattle, WA $ 1.402
Omaha, NE $ 1.405
Oklahoma City, oké $ 1.498
El Paso, TX $ 1.516
Salt Lake City, UT $ 1.581
Denver, CO $ 1670
Bakersfield, CA $ 1.716
Grand Rapids, MI $ 2.702

Let op: de prijzen variëren per staat en het is bijna altijd duurder om uw auto in grote steden te verzekeren dan op het platteland.

Hoe verhoudt het gemiddelde jaarlijkse tarief van uw staat zich?

Krachtbewegingen

Controleer altijd de autoverzekeringstarieven na een grote beweging; uw huidige bedrijf is misschien niet meer het goedkoopst. Hier is hoeveel prijzen per staat varieerden voor de vijf grootste verzekeraars in de VS:

Staatsboerderij $ 767 - $ 3.540
Geico $ 552 - $ 1,983
Progressief $ 563 - $ 3.060
Allstate $ 1,177 - $ 6,537
USAA $ 524 - $ 1.577

Woonarrangement

Grote levensgebeurtenissen waar vele millennials momenteel mee worden geconfronteerd, zoals huwelijk en woningbezit, kunnen ook van invloed zijn op autoverzekeringen.

Paren betalen MINDER dan alleenstaanden

6%

(gemiddeld)

Staten met de grootste besparingen voor duizendjarige paren:
1. Mississippi 10%
2. Georgië 9,1%
3. Kentucky 8,9%
4. Alabama 8,8%
5. Alaska 8,4%
1,5%

(gemiddeld)

Huiseigenaren betalen MINDER dan huurders

Staten met de grootste besparingen voor huiseigenaren:
1. Michigan 3,8%
2. Hawaii 3,4%
3. Florida 3,0%
4. New Mexico 2,9%
5. Colorado 2,7%

Besparingen voor huiseigenaren zijn exclusief bundelkortingen. Klanten van autoverzekeringen kunnen over het algemeen meer besparen door hun voertuig en huis bij hetzelfde bedrijf te verzekeren.

Financiële gezondheid

Millennials hebben lagere gemiddelde kredietscores dan oudere generaties (3) , wat kan bijdragen aan hogere autoverzekeringspercentages.

Extra krediet

In onze studie toonden deze bedrijven de meest concurrerende tarieven voor chauffeurs met een credit score van "redelijk":

Reizigers $ 478
boeren $ 507
Nodak Mutual $ 508
North Carolina Farm Bureau $ 599
Nationaal generaal $ 603

Rijgewoonten

Ongelukken en overtredingen verhogen de prijzen met
een grotere marge voor jongere millennials

Bekeuring

25%
(Gemiddelde toename)

begin 20s


$ 510

eind 20s


$ 432

30s


$ 396

Afgeleid rijden

24%
(Gemiddelde toename)

begin 20s


$ 484

eind 20s


$ 408

30s


$ 374

Klein ongeval

51%
(Gemiddelde toename)

begin 20s


$ 1.052

eind 20s


$ 878

30s


$ 804

DUI

94%
(Gemiddelde toename)

begin 20s


$ 1.874

eind 20s


$ 1.570

30s


$ 1.463

Riskante zaken

Sommige verzekeraars zijn vriendelijker tegenover bestuurders met een 'hoog risico'. In onze evaluatie waren deze bedrijven het meest betaalbaar voor bestuurders met een ongeval en een geregistreerd snelheidsbewijs:

Nodak Mutual $ 542
Erie verzekering $ 708
Overeenstemming $ 777
USAA $ 861
North Carolina Farm Bureau $ 866

Gemiddelde tariefverhogingen op basis van een plan voor minimale dekking van de staat. De hierboven opgenomen verzekeraars behoren tot de top 20 van bedrijven naar marktaandeel in vijf of meer staten.

Voertuig + dekking

Uw voertuig en de dekking die u wilt beschermen
het zal altijd een grote impact hebben op de premies.

Hier is hoeveel het kost om de meest populaire voertuigen van 2017-2018 (4) te verzekeren:

Voorbeeld voertuigtarieven gebaseerd op een 23-jarige bestuurder met 50/100/25 aansprakelijkheidsdekking zonder botsing en uitgebreid.

Kostbaardere voertuigen kunnen de tarieven verhogen tot

12%
Botsing toevoegen en uitgebreid (met een aftrekbaar bedrag van $ 500) verhoogt de tarieven gemiddeld met 130%:

Gemiddeld verhogen de verhoogde aansprakelijkheidslimieten de tarieven met

10-15%

Een betere deal

“Misschien is de grootste gedragsverandering tussen millennials en eerdere generaties de manier waarop ze diensten als autoverzekeringen behandelen als een consumentenproduct. Als een autoverzekeraar niet aan de verwachtingen van millennials kan voldoen, zullen ze elders kijken. Consumentenproducten hebben dit gedrag al tientallen jaren te verwerken. Nu is het tijd voor autoverzekeraars om aan boord te komen. ”

Kyle Schmitt , JD Power Managing Director van Insurance Intelligence

Vergelijk autoverzekeringsmaatschappijen

Bekijk hoe de 15 populairste landelijke autoverzekeraars (5) zich opstellen voor millennial drivers op basis van prijs en klanttevredenheid.

Gemiddelde tarieven van grmajo.net en Quadrant Information Services worden zij aan zij vergeleken met tevredenheidsscores voor klanten van 23-38 jaar geleverd door JD Power Rating Services. JD Power onderzoekt verzekeringsklanten om tevredenheidsscores te verzamelen op basis van polisaanbiedingen, prijs, facturering, klantenservice en claimtevredenheid. Scores zijn uit 1.000.

* Tevredenheidsscore van JD Power.
** De Kemper Group omvat ALFA VERZEKERING, ALLIANCE UNITED en INFINITY
*** Vergelijkende tariefgegevens van Liberty Mutual zijn momenteel niet beschikbaar via Quadrant.

Ontvang het volledige verhaal

Voer uw e-mailadres in om de volledige versie van dit rapport rechtstreeks in uw inbox te ontvangen, samen met het laatste nieuws over autoverzekeringen en trends van grmajo.net.


Meld me aan voor Magnified, de grmajo.net-nieuwsbrief voor reviews en deskundig advies over de services die ik elke dag gebruik.

Methodologie

Om uitgebreide gegevens over autoverzekeringsprijzen voor millennials te verzamelen, werkten we samen met Quadrant Information Services , de toonaangevende autoriteit voor analyse van verzekeringspercentages. Quadrant biedt deze informatie door middel van ratinggegevens die verzekeraars moeten indienen bij overheidsdepartementen. Ons rapport analyseert steekproefpercentages van meer dan 34.000 postcodes verspreid over alle 50 staten, en omvat de 5-10 grootste verzekeraars in elke staat per marktaandeel.

Voor het doel van deze studie definiëren we “millennial” als iedereen geboren tussen 1980 en 1996 (vanaf 2019, inclusief bestuurders tussen de 23 en 38 jaar oud).

De hier getoonde tarieven zijn gebaseerd op profielen voor zowel mannelijke als vrouwelijke bestuurders van 23, 27, 31 en 35 jaar. Om de gemiddelde tarieven voor elke leeftijdsgroep, provider en staat te vinden, gebruikten we een basisprofiel met een schoon rijrecord en een kredietniveau van "goed". De tarieven zijn voor een Toyota Camry LE 2017, een van de populairste auto's in de VS volgens Kelley Blue Book (KBB), met een jaarlijkse kilometerstand van 15.000.

We hebben ook zes dekkingsplannen getest met ons basisprofiel, inclusief dekking van de minimale aansprakelijkheid van de staat, dekking van de aansprakelijkheid 50/100/25 en dekking van de aansprakelijkheid 100/300/50. We hebben elk aansprakelijkheidsniveau getest met en zonder botsing en uitgebreide dekking met een aftrekbaar bedrag van $ 500. Gemiddelden worden gewogen voor 77% van de bestuurders met botsing en uitgebreid en 23% van de bestuurders zonder, op basis van de schatting van het Insurance Information Institute van hoeveel bestuurders deze dekking hebben.

Met behulp van deze basisprofielen hebben we tarieven getest op verschillende overtredingen en demografische factoren die van invloed kunnen zijn op autoverzekeringspremies. We hebben gekeken naar tarieven voor bestuurders met een ongeval van in totaal $ 3.500 aan materiële schade, een ongeval van in totaal $ 10.000 aan materiële schade, een snelheidsboete, een DUI of een afgeleid rijbewijs op record, evenals een gecombineerd ongeval en snelheidsovertredingen op record.

We hebben tarieven voor huurders, huiseigenaren, alleenstuurders en getrouwde bestuurders overwogen, evenals kredietniveaus van 'redelijk', 'goed' en 'uitstekend'. We vergeleken de prijzen voor de Toyota Camry 2017 en 2018, samen met de 2017 en Toyota RAV4, Ford F-150, BMW 3-serie en Ford Fusion Energi 2018. Dit waren volgens KBB-gegevens een van de meest populaire sedans, vrachtwagens, SUV's, luxe voertuigen en hybriden uit beide jaren.

Tarieven die uit deze studie voortvloeien, zijn schattingen die uitsluitend bedoeld zijn voor informatieve en vergelijkende doeleinden. Je eigen tarieven zullen variëren.

bronnen

¹ Highway Statistics-serie. ”US Department of Transportation / Federal Highway Administration, 1 april 2019, www.fhwa.dot.gov/policyinformation/statistics/2010/dl20.cfm.

² “Meest populaire gebieden voor millennials: waar ze zich verplaatsen en verblijven.” NAR, National Association of Realtors, april 2019, www.nar.realtor/research-and-statistics/research-reports/most-popular-areas-for- Millennials-where-zij-move-and-stay.

³ Stolba, Stefan. "Millennials en krediet: The Struggle Is Real." Experian, 4 april 2019, www.experian.com/blogs/ask-experian/taking-a-look-at-millennial-credit-scores/.

⁴ "10 best verkochte auto's van 2018 ... tot nu toe." KBB.com, Kelley Blue Book, 16 juli 2018, www.kbb.com/Car-Reviews-and-News/Top-10/Best-Selling-Cars- 2018/2100005607 /.

⁵ "Marktaandeelverzekering voor schadeverzekeringen voor onroerend goed en ongevallen 2019." NAIC.org, Nationale Vereniging van Verzekeringscommissarissen, 25 maart 2019, www.naic.org/documents/web_market_share_190304_ 2018_property_lob.pdf.