Van Thomas Whittington

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Florida

De beste autoverzekering in Florida zou u tegen meer dan alleen andere bestuurders moeten beschermen. Het moet ook dekking bieden voor natuurrampen zoals orkanen en tegelijkertijd geweldige klantenservice, financiële stabiliteit en veel manieren om te besparen bieden. Hoewel Florida misschien de laagste autoverzekeringsminima in de natie heeft, betekent minder dekking een groter financieel risico . En omdat de Sunshine State ook een foutloze staat is , bent u verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen schade, ongeacht wie het ongeval heeft veroorzaakt. Deze uitbetalingen worden bepaald door uw dekkingslimieten, maar ze zijn mogelijk niet voldoende als de schade van een bestuurder verder gaat dan de verzekering dekt. Florida staat ook nationaal op de derde plaats in verzekeringsverliezen door rampen zoals orkanen. Het komt erop neer dat als u alleen de staatsminima van Florida koopt, u ​​in het beste geval openstaat voor financiële problemen en in het slechtste geval een verwoestende financiële klap - daarom moet u zoeken naar een bedrijf dat u de meeste dekking biedt tegen de goedkoopste prijs.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Florida: samengevat

De 5 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Florida

Beste bedrijven voor
Florida Auto Verzekering
Allstate

Allstate

Allstate was goedkoper dan de meeste bedrijven in onze prijsvergelijking. Zijn financiële kracht, hoewel niet helemaal top, is ook goed genoeg dat je je nooit zorgen hoeft te maken over betaald worden.

Als u een gloednieuwe auto verzekert, biedt Allstate een 'gap'-verzekering die is ontworpen om de effecten van waardevermindering teniet te doen - iets dat State Farm aanbiedt met Payoff Protector , maar alleen als u uw lening via State Farm Bank heeft. En een goedkopere premie kan het verschil betekenen of u een uitgebreide en / of UM-dekking kunt betalen, twee bijzonder waardevolle add-ons in Florida.

Beste bedrijven voor
Florida Auto Verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Hoewel State Farm ons enkele van de duurste offertes aanbood, overtrof het de meeste anderen op het gebied van klantenservice door JD Power en Consumer Reports. Dat record, samen met zijn financiële topklasse (A ++ van AM Best), was genoeg voor ons om zijn rangschikking te rechtvaardigen. Toch waren de citaten van de State Farm die we ontvingen behoorlijk wat hoger dan die van Allstate - meestal twee tot drie keer. Dat kan voor sommigen een dealbreker zijn, maar het is nog steeds de moeite waard om de gepersonaliseerde offertes van State Farm zelf te controleren, vooral als je een tienerbestuurder bent (waarvoor het meer kortingen lijkt te bieden dan de anderen).

De aanbevolen autoverzekeringskortingen van State Farm omvatten:

 • Ongeluk vrij
 • Anti-slotrem
 • Defensieve rijcursus
 • eigenwoningbezit
 • Student weg op school
 • Goed rijdend
 • Goede student
 • Voertuig veiligheid
 • Passieve terughoudendheid
 • Anti diefstal
 • Multi-line
 • Multi-car

State Farm biedt ook opties zoals Drive Safe Save , die rijinformatie uit het OnStar-systeem of mobiele apparaat van uw voertuig gebruiken om kortingen voor veilig rijden te berekenen. Steer Clear is een andere manier om te besparen, gericht op jonge bestuurders jonger dan 25 jaar om veiliger rijden met kortingen te promoten.

Beste bedrijven voor
Florida Auto Verzekering
Progressief

Progressief

Progressive bleef achter bij de rest van onze topkeuzes op het gebied van financiële kracht (A + van AM Best) en claimtevredenheid. Hoewel uw ervaring met het bedrijf kan variëren, maken deze lage beoordelingen het moeilijk om Progressive ten opzichte van State Farm of Allstate te rechtvaardigen op basis van alles behalve de prijs, waar het gemiddeld was. We vonden het wel leuk hoe gemakkelijk het was om een ​​offerte via de website te krijgen, en de Live Chat-optie is een leuke touch.

Hoewel onze offertes van Progressive gemiddeld waren, is er nog steeds potentieel om te besparen door kortingen. Een beleid vol met kortingen is niet noodzakelijk goedkoper dan een beleid zonder korting, maar het komt erop neer dat u een offerte van Progressive moet krijgen en het zelf moet bekijken. De beschikbare kortingen van Progressive zijn onder meer:

 • Multi-beleid
 • Momentopname veilig rijprogramma
 • Veilige bestuurder
 • Multi-car
 • huiseigenaar
 • Online ondertekenen
 • Online offerte
 • Papierloos
 • Doorlopende verzekering
 • Goede student
 • Betaal alles
 • Automatische betaling

Beste bedrijven voor
Florida Auto Verzekering
Liberty Mutual

Liberty Mutual

Liberty Mutual heeft het kleinste marktaandeel uit onze top vijf en verzekert iets meer dan 3% van de chauffeurs in Florida. Hoewel de klanttevredenheidsscores redelijk dichtbij waren, gaf JD Power Liberty Mutual een "ongeveer gemiddelde" algemene score bij onze topkeuzes en lezers van Consumer Reports waren minder onder de indruk van de tijdigheid van de betalingen dan van de concurrentie. De financiële kracht van het bedrijf, hoewel hoog genoeg om te vertrouwen, was ook de laagste van de vijf bedrijven die we hebben beoordeeld.

Onze vergelijking van de offertes toonde ook aan dat Liberty Mutual de duurste optie was voor alle drie de bestuurdersprofielen. Dit heeft zijn plaats aan de onderkant van onze verpakking bevestigd, maar het is altijd de moeite waard om een ​​offerte te krijgen voor het geval dat u past bij de 'sweet spot' van een specifieke verzekeraar - het bestuurdersprofiel waarvoor het de goedkoopste tarieven biedt.

Beste bedrijven voor
Florida Auto Verzekering
USAA

USAA

Van al onze topkeuzes heeft USAA de hoogste Consumer Reports en JD Power scores en de hoogst mogelijke financiële sterkte rating van A ++ (gekoppeld aan State Farm). Wat doet USAA helemaal onderaan de lijst? Simpel gezegd: het is niet voor iedereen.

USAA, voor alle onderscheidingen en superieure scores, is alleen beschikbaar voor actieve militaire leden, veteranen en hun families. Als u niet binnen deze categorieën valt, kunt u geen verzekering afsluiten via USAA. Voor degenen die dat wel doen, vind je een behoorlijk behoorlijk aanbod van kortingen, waaronder de steunpilaren zoals een veilige bestuurder, meervoudige auto en zelfs goede studentenkortingen. USAA is zeker de moeite waard om een ​​offerte op te vragen als u in aanmerking komt voor dekking, maar voor iedereen moet u elders winkelen.

Gids voor autoverzekeringen in Florida

Florida minimale aansprakelijkheid

In Florida zijn slechts twee soorten autoverzekeringen vereist. De eerste is de bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP) , die automatisch tot 80% van de medische kosten voor u en uw passagiers betaalt na een ongeval, ongeacht wie de fout heeft begaan. PIP dekt ook 100% van "vervangende diensten" als u of uw passagiers hulp nodig hebben bij dagelijkse huishoudelijke taken vanwege uw verwondingen, plus 60% van uw loonverliezen als u niet kunt werken. Het tweede type verplichte verzekering is aansprakelijkheidsverzekering (PD), die schade aan eigendommen van anderen vergoedt als u in gebreke bent gebleven. De minimumniveaus kunnen worden uitgedrukt in de steno 10/20/10, wat het volgende betekent:

 • PIP-dekking van $ 10.000 per persoon
 • $ 20.000 dekking voor persoonlijk letsel (PIP) per ongeval
 • $ 10.000 dekking van materiële schade (PD) per ongeval

Betaal voor zoveel dekking als u zich kunt veroorloven

Neem geen genoegen met het minimum. Hoewel deze bedragen enige bescherming bieden, zijn er veel gevallen waarin ze u niet volledig zouden dekken. Stel je voor dat je even je ogen van de weg houdt en een botsing veroorzaakt met een luxeauto. Als u ernstig gewond bent en vrije tijd moet nemen, dekt $ 10.000 aan PIP waarschijnlijk niet alle verliezen die u lijdt door medische rekeningen en verloren lonen. Evenzo heb je mogelijk meer dan $ 10.000 aan schade aan de andere auto veroorzaakt - een probleem als je alleen de minimale PD-dekking van Florida hebt. En be>

Houd rekening met de verzekering (of het ontbreken daarvan) van de andere bestuurder

Laten we zeggen dat u niet de schuldige was van een ongeluk; er zijn nog steeds risico's verbonden aan het vervoeren van alleen de minima van Florida. Als uw schade meer is dan uw PIP-dekking van $ 10.000, is er geen garantie dat de andere bestuurder een aansprakelijkheidsverzekering heeft om de rest te dekken - of helemaal geen autoverzekering. In een dergelijke situatie zou het hebben van dekking door onverzekerde automobilisten (UM) op uw polis de plaats innemen van de ontbrekende dekking van de andere bestuurder, voor het betalen van uw extra medische kosten en de schade aan uw voertuig. Het kan het enige zijn dat tussen u staat en een enorme rekening die u niet verdient. (Ga voor meer informatie over de verschillende soorten dekkingen naar de Automobile Insurance Toolkit van het Florida Department of Financial Services .)

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen in Florida

Is rijden zonder verzekering illegaal in Florida?

Ja, het is illegaal om rond Florida te rijden zonder, op zijn minst, een minimale aansprakelijkheidsverzekering. Het is ook onverstandig om zonder verzekering te rijden en genoegen te nemen met het minimum. Hoewel het waar is dat de Sunshine State beschikt over enkele van de goedkoopste minima, zijn deze vaak onvoldoende om eventuele schade of verwondingen te dekken. Als u alleen het minimum koopt, loopt u het risico dat extra kosten uit uw eigen zak komen. Daarom is het be>

Hoeveel kost mijn premie voor autoverzekeringen in Florida?

Uw premium kosten hangen grotendeels af van persoonlijke factoren , waaronder:

 • Je leeftijd
 • Uw credit score
 • Hoeveel u rijdt
 • Het type voertuig dat u verzekert

Maar omdat verschillende providers dezelfde persoon min of meer kosten voor dezelfde dekking, is de enige manier om uw goedkoopste tarief te vinden, gepersonaliseerde offertes te vergelijken.

Zijn er autoverzekeringsmaatschappijen in Florida voor militairen?

Als je een militaire connectie hebt (zoals veel Floridianen), is USAA een uitstekende keuze voor autoverzekeringen. Het overtrof alle andere bedrijven die we hebben beoordeeld, zowel op financieel vlak als wat betreft de tevredenheid over claims. Dus als u of een familielid actief of voormalig militair bent, moet u absoluut een offerte van USAA krijgen.

Waarom zijn de premies voor autoverzekeringen in Florida zo hoog?

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid schat dat de premies voor autoverzekeringen de afgelopen twee jaar nationaal met 16% zijn gestegen, aangezien de wegen drukker zijn geworden met steeds meer afgeleid bestuurders. Experts noemen het gebruik van smartphones achter het stuur als een be>

Misschien vind je dit ook leuk