Lidia Davis Home Security Writer Door Lidia Davis Home Security Writer

Lidia schrijft over huisbeveiliging, huisautomatisering en online privacy voor grmajo.net. Ze studeerde af aan UNC-Chapel Hill met een bachelor in journalistiek.

De beste beveiligingssystemen voor thuis

We hebben de 10 beste inbraaksensoren, bewakingsvideo's en mogelijkheden voor veiligheidsbewaking geëvalueerd . Frontpoint , Vivint , SimpliSafe , ADT , Ring , Abode , Scout en Nest bieden allemaal geavanceerde veiligheidstechnologie, gebruiksvriendelijke bewakingsapparatuur en behulpzame klantenservice.

De vloeibaarheid van het thuisbeveiligingslandschap
  • 27 augustus 2019 - De markt voor beveiligingssystemen voor thuis evolueert voortdurend. We doen ons best om elke speler die bekend is geworden te herkennen en op de hoogte te blijven van overnames, zodat u weet wie uw huisveiligheid daadwerkelijk biedt. Op dit moment zijn onze Topkeuzes nog steeds geldig, maar u kunt er zeker van zijn dat we constant de pols van de beveiligingsbranche in huis nemen om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

De 11 beste beveiligingssystemen voor thuis in 2019

De beste beveiligingssystemen voor thuis: samengevat

FrontPoint SimpliSafe Vivint ADT woonplaats Nest Secure Belsignaal Verkenner Brinks Bescherm Amerika
Best voor DIY beveiligingssysteem De meeste planflexibiliteit Slimme domotica Merk herkenning Het beste voor apparaatintegratie van derden Strak productontwerp Monitoring van lokale misdrijven Basissysteem Nog een om te overwegen Nog een om te overwegen
Prijs vanaf $ 35 / mo. $ 15 / mo. $ 40 / mo. $ 29 / mo. $ 20 / mo. $ 30 / mo. $ 10 / mo. $ 20 / mo. $ 30 / mo. $ 20 / mo.
Monitoring opties professioneel Professioneel, doe-het-zelf professioneel professioneel DIY, professioneel DIY, professioneel DIY, professioneel DIY, professioneel DIY, professioneel DIY, professioneel advies
Installatie opties DIY DIY, professioneel professioneel professioneel DIY Professioneel, doe-het-zelf DIY DIY Professioneel, doe-het-zelf DIY
Compatibiliteit met spraakassistenten Amazon Alexa Amazon Alexa, Google Home Amazon Alexa, Google Home Amazon Alexa, Google Home Amazon Alexa, Google Home Google Home (ingebouwde assistent) Amazon Alexa Amazon Alexa, Google Home Amazon Alexa, Google Assistent, Siri Amazon Alexa
Beschikbare garantie Beperkte levensduur met een contract van 3 jaar 3 jaar 120 dagen 6 maanden (geld-terug-garantie) 1 jaar Een tot drie jaar (afhankelijk van apparaten) 1 jaar 3 jaar 2 jaar Levensduur (met standaard monitoringovereenkomst)
Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken Plannen bekijken

De beste beveiligingssystemen voor uw stad / staat

Frontpoint-beveiligingssysteem - het beste doe-het-zelf-alarmsysteem

Het beste
DIY Home Security

Gestroomlijnde service van start tot finish
Vanaf $ 35 / mnd.
Pros
Klantenservice
Eenvoudige DIY-installatie
Voorafgaande prijzen en online bestellen
Cons
Defecte apparatuur
Slechts één pakket wordt geleverd met live streaming
>

Waarom we ervoor kozen

Klantenservice

Frontpoint's toewijding aan klanttevredenheid was in elke fase duidelijk, te beginnen met ons eerste telefoontje. We waren onder de indruk van de aandacht voor detail van de verkoper. Ze vroeg onze tester om de indeling van elke kamer in haar huis te beschrijven, luisterde naar haar zorgen over de veiligheid en beantwoordde vragen over allerlei pakketopties. Toen onze tester haar vertelde dat ze meer tijd nodig had om rond te shoppen, was de vertegenwoordiger begripvol en drukte hij niet op de kwestie.

We zijn ook niet de enige fans van de service van Frontpoint. Het bedrijf heeft momenteel een "A +" rating van het Better Business Bureau, met drie en een kwart van de vijf sterren op basis van 175 klantenbeoordelingen .

Eenvoudige DIY-installatie

Het DIY-installatieproces van Frontpoint was verrassend gebruiksvriendelijk. Omdat het een draadloos beveiligingssysteem is, hoeft u niet te boren om een ​​telefoonlijn te gebruiken, waardoor het proces minder ingrijpend is. Een gepersonaliseerde mobiele website leidt u door hoe u het bedieningspaneel verbonden en online kunt krijgen, hoe en waar u uw deursensoren kunt plaatsen en wat u moet doen als u vastloopt.

Als u halverwege de installatie stopt en er later naar terugkeert, onthoudt de site waar u was gebleven. Als je >

Voorafgaande prijzen en online bestellen

Het bedrijf voor thuisbeveiliging is berucht om het maskeren van prijzen en het stimuleren van verkoopgesprekken. Meestal moet u een verkoopagent bellen voor een offerte, zelfs als u alleen systemen vergelijkt en niet klaar bent om te kopen.

De Frontpoint-website geeft daarentegen duidelijk een overzicht van de monitoring- en apparatuurprijzen, evenals add-onopties en contractlengtes. Als die prijzen voor uw budget werken, kunt u uw systeem eenvoudig online kopen. Hoewel deze methode het voordeel mist van een deskundige expert om uw systeem te helpen bouwen, kunnen degenen die afkeer hebben van verkoopgesprekken gemakkelijk op weg naar een beveiligingssysteem klikken.

Punten om te overwegen

Defecte apparatuur

Een paar minuten na de doe-het-zelf-installatie zat onze tester vast bij het online en online zetten van haar bedieningspaneel - het zou gewoon niet verbinden. Een hulpvenster verscheen met een nummer om te bellen en een Frontpoint-vertegenwoordiger hielp haar bij het oplossen van de verbinding. Na ongeveer 10 minuten kon hij zien dat er een probleem was met de printplaat. Zeker niet ideaal - maar de rep verontschuldigde zich en verscheepte haar vervangende bedieningspaneel 's nachts.

Omdat u geen on-site professional hebt om het systeem te installeren, kan defecte apparatuur een frustrerende vertraging worden. We zijn ervan overtuigd dat Frontpoint problemen snel zal oplossen, maar iedereen die bijzonder gevoelig is voor technische problemen, wil misschien een alarmbedrijf kiezen met professionele installatie (zoals ADT of Vivint).

Slechts één pakket wordt geleverd met live videostreaming

Frontpoint biedt drie monitoringplannen: Protection, Interactive en Ultimate. Onze tester koos voor het interactieve plan maar was uiteindelijk niet tevreden met het gebrek aan live videobewaking. Toen ze tijdens een vakantie een alarmmelding kreeg, kon ze niet achterhalen of haar huis was ingebroken of dat haar kat de sensor had kunnen laten struikelen. Het bleek een vals alarm te zijn - een alarm waarvoor ze de lokale autoriteiten $ 150 betaalde.

Om videobewaking en geavanceerde slimme technische functies te ontgrendelen, heb je het Ultimate-abonnement van $ 50 per maand nodig. Dat is een hoge prijs voor domotica in vergelijking met concurrenten zoals Vivint, waarmee je die functies op elke laag kunt toevoegen (vanaf $ 40 per maand). Als u kiest voor een pakket zonder live videobewaking, kunt u overwegen om een ​​zelfstandige beveiligingscamera te kopen. De beste beveiligingscamera's op de markt variëren in prijs, maar gemiddeld rond de $ 200.

SimpliSafe Home Security System - Meest flexibele planning

Meest
Plan flexibiliteit

Budgetvriendelijk en eenvoudig te installeren
Vanaf $ 15 / maand
Pros
Budgetvriendelijke planopties
Eenvoudige installatie
Recent bijgewerkte apparatuur
Geen contracten
Cons
Beperkte beveiligingscamera-opties
Voorafgaande kosten voor apparatuur
Beperkte integratie met derden

Waarom we ervoor kozen

Budgetvriendelijke planopties

SimpliSafe biedt de laagste professionele monitoringprijzen op onze lijst. Voor $ 15 per maand worden SimpliSafe-systemen geleverd met 24/7 live alarm en omgevingsmonitoring. Dat is de helft van de controlekosten van andere bedrijven.

Bovendien heeft SimpliSafe on>gereviseerd systeem te kopen voor 25% tot 30% minder dan het nieuwere model. Als u geïnteresseerd bent in doe-het- zelfbewaking, kunt u dit met SimpliSafe gratis doen; het enige dat u hoeft te doen is de apparatuur aanschaffen.

Eenvoudige installatie

SimpliSafe's draadloze beveiligingssysteem zorgt voor een pijnloze DIY-installatie. Het toetsenbord en de sensoren zijn bijvoorbeeld gemonteerd met plakkerige pads, waardoor boren overbodig is. De stapsgewijze handleiding leidt u door het hele proces, waardoor het relatief eenvoudig is om te volgen en uw systeem in een mum van tijd te laten werken. En als u tijdens uw installatie vastloopt, is een medewerker van de klantenservice slechts een telefoontje verwijderd.

On>

SimpliSafe heeft zijn apparatuur in 2018 on>bijgewerkt om de toch al betrouwbare functies te verbeteren en een gestroomlijnd ontwerp te bieden dat vergelijkbaar is met beveiligingsbedrijven zoals Frontpoint. Het nieuwe systeem heeft twee keer het bereik van het origineel en is "vijf keer sneller" in communicatie met andere apparatuur. SimpliSafe heeft ook de back-up mobiele verbinding van het systeem versterkt, zodat deze nog veiliger is. Hoewel we de nieuwe SimpliSafe-apparatuur nog niet hebben getest, zijn de vorderingen veelbelovend en innoveren op een systeem dat in het begin solide was.

De nieuwe apparatuur van SimpliSafe wordt ook gekoppeld aan geselecteerde smart home-apparaten zoals de Nest Thermostat en August Locks, evenals stemassistenten zoals Google Home en Amazon Alexa (dit betekent dat u uw systeem kunt in- en uitschakelen met alleen uw stem). Het speelt echter niet zo goed met andere apparaten en producten, zoals apparaten met Z-Wave en Zigbee-compatibiliteit, en je kunt bepaalde opdrachten nog niet automatiseren via IFTTT (If This Then That). Net als bij de opnieuw ontworpen apparatuur, plaatst deze update voor huisautomatisering hem in concurrentie met concurrenten - vooral degenen met een doe-het-zelf-installatie.

Geen contracten

Net als een paar van onze andere doe-het-zelf-kanshebbers in deze line-up, heeft SimpliSafe geen >

Punten om te overwegen

Beperkte integratie met derden

U kunt een draadloze verbinding gebruiken om uw SimpliSafe-systeem te bedienen, maar het ondersteunt Z-Wave, Zigbee of IFTTT niet, wat betekent dat u het niet rechtstreeks kunt verbinden met andere apparaten van derden zoals slimme sloten of bepaalde acties in het huis. Je kunt Alexa echter gebruiken om het SimpliSafe-systeem in of uit te schakelen en aan te sluiten op je Nest Thermostat om energie te besparen op basis van thuis of onderweg. Maar deze integraties zijn niet zo robuust als de verblijfs- of ringsystemen.

Beperkte beveiligingscamera-opties

Hoewel de meeste providers u de mogelijkheid bieden om zowel binnen- als buitencamera's aan uw beveiligingspakket toe te voegen, is de selectie van SimpliSafe beperkt tot één binnenbewakingscamera. De camera heeft functies zoals gratis streambare HD-video en -audio, 30 dagen opslag en nachtzicht, maar het neemt geen momentopnamen van activiteiten en kan niet pannen of bewegen - basisfuncties gevonden op de meeste bewakingscamera's.

Voorafgaande kosten voor apparatuur

Ongeacht of u een professioneel monitoringplan van maand tot maand kiest of ervoor kiest om uw huis zelf te bewaken, vereist SimpliSafe dat u de apparatuur vooraf aanschaft. Hoewel het goedkoper is dan onze andere picks, beginnen pakketten bij een paar honderd dollar en gaan vanaf daar omhoog. Aan de positieve kant biedt de aanschaf van uw apparatuur vooraf de flexibiliteit om uw systeem op elk gewenst moment te verplaatsen of te annuleren.

Vivint Home Security System Review - Beste slimme domotica

Beste thuisbeveiliging voor
Domotica

De beste technologie
Vanaf $ 40 / mnd.
Pros
Geavanceerde domotica-functies
Optie zonnepaneel
Volledige mobiele app
Cons
Vooraf apparatuurkosten voor optie zonder contract Klantenservice
Korte proef, >

Waarom we ervoor kozen

Geavanceerde domotica-functies

Vivint bestaat al sinds 1999 en staat bekend om zijn geavanceerde technologie. We houden vooral van de automatiseringsfuncties van het bedrijf. Alle systemen die we hebben overwogen bieden enkele basisfuncties, maar Vivint's waren het gemakkelijkst te gebruiken. Met het SkyControl-paneel, Glance-display of mobiele app kun je de temperatuur op je thermostaat wijzigen, je lichten aan of uit zetten en zelfs tweeweggesprekken voeren via je beveiligingscamera's .

Compatibiliteit met spraakassistenten wordt alleen standaarder in de smart home-industrie. Vivint biedt niet alleen Alexa-compatibiliteit, het werkt ook samen met Google om spraakassistent van Google Assistant te bieden. Elk nieuw smart home-systeem bevat twee Google Home Minis. Dit betekent dat klanten de slimme thermostaat kunnen aanpassen, deuren kunnen vergrendelen en het systeem kunnen inschakelen via spraakopdrachten . Het gebruik van een Google Home Mini als de slimme hub in uw huis zorgt er ook voor dat zelfs niet-Vivint slimme apparaten op één platform kunnen worden beheerd.

Optie zonnepaneel

En voor diegenen die zich inzetten voor het bouwen van de ultieme smart home of het verhogen van milieuvriendelijkheid - er is Vivint Solar . Als u een volledig smart home bouwt, kunnen zonnepanelen dat energieverbruik op een milieuvriendelijke manier compenseren. Vivint zorgt voor de uitrusting en installatie van uw dak en u kunt de panelen bewaken met de Vivint-app.

Volledige mobiele app

Met de mobiele app van Vivint kunt u uw systeem in- en uitschakelen, camerabeelden bekijken en opnemen, en alles daartussenin. Onze tester prees de mobiele meldingen van Vivint en merkte op dat ze handig zijn voor iedereen die gevoelig is voor verstrooidheid: “De meldingen voor de deursensoren zijn leuk voor het geval ik mijn schuifdeur in de kelder open en open laat. Het blijft inchecken en geeft een melding dat de 'schuifdeur nog steeds open staat'. ”

Bij het koppelen van uw beveiligingssysteem met slimme functies, maakt de app een hele reeks thuisbediening mogelijk. U kunt de temperatuur van het huis wijzigen als de slimme thermostaat te veel trappen verwijderd is of als u op vakantie bent en het energieverbruik wilt controleren. Met slimme sloten kunt u uw deuren automatiseren om volgens een schema te vergrendelen en uw alarm synchroniseren met het invoerpaneel van uw deur (dus wanneer u de ontgrendelpen invoert, wordt ook uw alarmsysteem uitgeschakeld).

Punten om te overwegen

Klantenservice

Terwijl Vivint elk ander huisbeveiligingssysteem overtrof en vijf Power Circles verdiende in de klanttevredenheidsevaluatie 2017 van JD Power , schetst recent nieuws een iets ander beeld. De meest recente BBB-klachten van klanten tegen Vivint geven aan dat ze de service moeilijk kunnen annuleren en een handvol anderen klagen over verborgen kosten. In februari 2019 moest Vivint een rechtszaak van $ 1,4 miljoen schikken met de staat Californië over misleidende verkooptactieken.

Vivint heeft nog steeds 4/5 Power Circles , en toen we zelf Vivint-klant werden, was onze ervaring positief: onze tester voelde alsof de installatietechnicus een gast was in zijn huis - hij kwam zelfs voorbereid met beschermende overschoenen en vroeg om het vacuüm te lenen om ruim het boorafval op. De Vivint-technologie was ook upfront nadat hij merkte dat onze tester meer apparatuur had besteld dan hij nodig had. Zoals onze tester verklaarde: “Ik vroeg oorspronkelijk om een ​​bewakingscamera voor buiten, maar na het bekijken van het huis, vond de tech dat de deurbelcamera voldoende was. Blijkt dat hij gelijk had. 'Dat verlaagde uiteindelijk de verwachte prijs van onze tester. We weten nu dat werken met Vivint niet altijd soepel verloopt.

Vooruitrustingskosten voor optie zonder contract

Vivint biedt een maandelijks contract, maar je moet al je apparatuur vooraf aanschaffen om die optie te openen. Zoals de meeste thuisbeveiligingsbedrijven, kan de apparatuur van Vivint duur zijn en past het betalen van ten minste $ 600 op het moment van aankoop mogelijk niet binnen uw budget. Als u het echter kunt slingeren, is de service van maand tot maand flexibeler dan een >

Korte proef, >

Als u de apparatuur niet zonder meer koopt, heeft Vivint een contract van vier of vijf jaar nodig - een >

ADT Home Security System Review - Beste merkherkenning

Het beste
Merk herkenningADT
Het gezicht van binnenlandse veiligheid
Vanaf $ 29 / mnd.
Pros
Vertrouwd door miljoenen
Verschillende uitrustingsopties
Aanpasbare domotica-pakketten
Cons
Klantenservice
Onverwachte kosten

Waarom we ervoor kozen

Vertrouwd door miljoenen

ADT werd opgericht in 1874 en bestaat al tientallen jaren >

Als het gaat om het voorkomen van potentiële inbraken, heeft merkherkenning een aanzienlijke waarde. Uit een onderzoek van de Universiteit van North Carolina aan het Charlotte Department of Criminal Justice Criminology bleek zelfs dat een veiligheidsteken meer afschrikkend was voor inbrekers dan buitenverlichting en een buurtwacht. Een ADT-bord in uw voortuin is een goede gok als u wilt weten dat u beschermd bent (en wilt dat andere mensen het ook weten).

Verschillende uitrustingsopties

We waren onder de indruk van het assortiment uitrustingsopties van ADT. Voor de hub van uw systeem kunt u kiezen voor een tabletachtig touchscreen-bedieningspaneel of een klassiek toetsenbordcommando-centrum. ADT biedt ook geavanceerde videotechnologie, van camera's die beginnen met opnemen zodra een deur wordt geopend voor live-feeds die op elk gewenst moment op afstand vanaf uw telefoon kunnen worden bekeken.

Als uw alarm afgaat, kunnen deze functies u helpen de situatie op afstand te beoordelen voordat u beslist of u het alarm wilt annuleren. Toen we terugkwamen bij onze testers, benadrukten de meeste van hen het be>

Met zijn aanzienlijke merkherkenning kan zelfs het iconische teken van ADT een effectief middel zijn tegen diefstal.

Aanpasbare domotica-pakketten

Veel van ADT's geavanceerde aanbod van domotica zijn aanpasbaar (hoewel dit invloed heeft op uw uiteindelijke prijs). Er is een vakantiemodus die het systeem inschakelt, een constante temperatuur houdt en lichten in- en uitschakelt om aan te geven dat iemand thuis is. U kunt ook situationele bewerkingen instellen. Als de sensor bijvoorbeeld brand detecteert, kunt u deuren automatiseren om te ontgrendelen en de airconditioner uitschakelen, waardoor de rookcirculatie wordt vertraagd.

ADT voert momenteel zijn ADT Pulse-systeem geleidelijk uit om betere integratie met zijn nieuwe Command and Control-systeem mogelijk te maken . Dit nieuwe Command-systeem werkt met meer dan 250 apparaten en biedt robuuste codering om hacking, geofencing en meer te verminderen.

Punten om te overwegen

Klantenservice

ADT heeft niet de sterkste reputatie op het gebied van klantenservice bij de bedrijven die we hebben overwogen, met meer dan 3.000 klachten op de pagina Better Business Bureau . Hoewel we het meeste hiervan hebben opgeschreven omdat ADT enkele miljoenen meer klanten heeft dan zijn concurrenten, begon onze tester zijn oproep met lage verwachtingen. Hij was aangenaam verrast en zei: 'Mijn behoeften waren de aanleiding voor het gesprek. En toen ik eindelijk het citaat had, legde hij het doel uit achter elk apparaat dat ik ontving en wat de installatie zou kunnen inhouden. Hij nam extra tijd om me te helpen afwegen of ik domotica nodig had of niet - en ik ben er bijna zeker van dat het niet gescript was. "

Dat gezegd hebbende, het is moeilijk om het enorme aantal klachten van gebruikers en de lage score van ADT van één op de vijf sterren te negeren. Hoewel onze tester een positieve ervaring heeft gehad, kan de service die u ervaart, onverzorgd zijn.

Onverwachte kosten

Onze ervaring met professionele installatie was gemengd. Onze tester zei dat de technicus een solide klantenservice bood: "Hij liet een paar onnodige raamsensoren van mijn factuur vallen nadat hij had besloten dat de bewegingsmelder voldoende was voor de hele voorste helft van mijn huis." Er waren echter enkele problemen met het aansluiten van de commandohub naar het netwerk van onze tester.

De technicus legde uit dat ADT's breedbandsystemen problemen hebben met het verbinden met Suddenlink-routers, die onze tester had, dus probeerde hij een ander soort commandohub. Na zijn vertrek merkte onze tester dat hij $ 190 meer in rekening werd gebracht dan zijn oorspronkelijke citaat. De nieuwe apparatuur was aanzienlijk duurder omdat het werkte op mobiele signalen in plaats van WiFi. We zouden willen dat we vooraf van die extra kosten hadden gehoord.

verblijf Home Security System - de beste integratie met derden

Best voor
Integraties van derden

Als je weet dat je je ecosysteem in de toekomst wilt uitbreiden, is Abode een solide basis.
Pros
Goed voor domotica
Beste gratis plan
Slim ontwerp
Cons
Beperkte hoeveelheid producten voor de prijs
Geen videodeurbel

Waarom we ervoor kozen

Goed voor domotica

abode biedt een van de meest robuuste displays van integraties van derden in deze line-up. Het bedrijf biedt een behoorlijke hoeveelheid eigen gepatenteerde apparaten, maar je bent zeker niet beperkt tot alleen woningspecifieke producten. Een abode-systeem kan communiceren met een hele reeks Z-Wave- en Zigbee-compatibele slimme lichten en sloten, lichtschakelaars en dimmers, Nest-producten, IFTTT-opdrachten en natuurlijk Amazon Alexa en Google Assistant. Simpel gezegd: als u de vrijheid wilt hebben om uw deur te vergrendelen / ontgrendelen of de lichten allemaal op één plaats aan / uit te zetten vanuit de app voor verblijf, is dit systeem absoluut de moeite van het bekijken waard.

Beste gratis plan

Een ander indrukwekkend kenmerk van de woning is dat het gratis abonnement meer flexibiliteit en gebruikersautonomie biedt dan sommige andere bedrijven. U krijgt onbeperkte toegang tot de app, inclusief meldingen, telefonische en e-mailondersteuning, evenals driedaagse mediaopslag. Andere kanshebbers, zoals Frontpoint, Ring en Nest, vereisen onder andere een betaling voor video-opslag van beveiligingscamera's. Dus je hebt op zijn minst een driedaags venster om elke video van verdachte activiteit te herwinnen voor bewijs.

Slim ontwerp

woning elimineert twee van de meest omvangrijke (en soms meest nutteloze) functies van een beveiligingssysteem voor thuis: het toetsenbord en de hub. In plaats daarvan moet u het hele systeem bedienen met uw telefoon. Met Nest en Ring kunt u bijvoorbeeld het apparaat vanaf uw telefoon bedienen, maar toch een basisstation / hub bevatten. Het ontbreken van een hub kan dingen voor u gemakkelijker maken, vooral als u aan uw telefoon bent gelijmd. De sleutelhanger wordt ook geleverd met drie knoppen die u kunt gebruiken om de beveiligingsinstellingen in uw huis aan te passen, en als er iets over de bewegingssensor struikelt, wordt er een foto van het evenement gemaakt.

Over het algemeen biedt het abodesysteem veel gemak zonder in te boeten aan veiligheid.

Punten om te overwegen

Beperkte hoeveelheid producten voor de instapprijs

We vonden een van de startpakketten van Abode (de iota) duur voor de hoeveelheid apparatuur die het biedt. U ontvangt een hub (de iota) die wordt geleverd met een HD-camera, bewegingsdetectie en tweeweggesprek, een sleutelhanger om uw systeem in / uit te schakelen en een deur- / raamsensor. Toegegeven, de prijs is niet zo verrassend, omdat iota zelf slimmer is dan bijvoorbeeld het Ring Alarm-basisstation. Maar je krijgt een breder beschermingsbereik met de Ring, omdat deze wordt geleverd met een bewegingsmelder, contactsensor en sirene.

Geen videodeurbel

verblijf is de enige van onze keuzes die geen video-deurbeloptie biedt , wat de veiligheid enigszins beperkt. U kunt echter zeker een videodeur van derden integreren zo>de compatibele protocollen van abode , zoals IFTTT (If This Then That) waarmee u regels kunt instellen tussen apparaten die niet direct integreren zodat ze kunnen werken achter elkaar.

Kandidaten opkomende alarmsystemen thuis

Zoals eerder vermeld, hebben we deze nog niet in onze topkeuzes geplaatst, omdat we momenteel de pagina reviseren en onze reikwijdte van de sector voor thuisbeveiliging verbreden. Hier zijn slechts enkele van de DIY-bedrijven die we hebben geanalyseerd die de markt verstoren en de perceptie over thuisbeveiliging veranderen. Afhankelijk van uw behoeften, zijn deze het bekijken waard bij uw zoektocht naar het beste beveiligingssysteem voor uw leven.

Waarom kiezen voor doe-het-zelf beveiligingssystemen?

DIY-bewaking of zelfbewaking betekent dat wanneer een sensor wordt geactiveerd, het uw verantwoordelijkheid is om het be>doe-het-zelf thuisbeveiligingssystemen .

Ring Alarm Home Security System - het beste voor lokale criminaliteitsbewaking

Best voor
Lokale criminaliteitsbewaking

Een eenvoudig, eenvoudig thuisbeveiligingssysteem dat u verbonden houdt met problemen in uw omgeving.
Pros
Eenvoudige installatie
betaalbare
Buren functie biedt updates over lokale criminaliteit
Aandacht voor lokale wetshandhaving
Cons
Onhandig ontwerp
Niet zo compatibel met andere apparaten van derden

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudige installatie

Het installeren van het Ring-alarm duurde minder dan twintig minuten en was een makkie. We hebben geen problemen ondervonden met apparaatconnectiviteit of -plaatsing, omdat Ring eerlijk gezegd eerlijk gezegd precies vertelt waar u alles moet installeren en hoe u dit in de app kunt doen. Je begint met het verbinden van je WiFi met het basisstation via de Ring-app - vanaf daar geeft Ring je de opdracht om de plastic lipjes van de achterkant van de contactsensoren en bewegingsmelders te trekken, die de producten automatisch voor gebruik activeert. U kunt uw instellingen voor elk apparaat in de app aanpassen, inclusief hoe gevoelig u uw bewegingsmelder wilt zijn en hoe vaak u meldingen wilt ontvangen voor elke keer dat iemand de deur opent of sluit.

betaalbare

Met $ 199 voor het basispakket van vijf stuks is het Ring Alarm een ​​van de meest betaalbare beveiligingssystemen op de markt. Hoewel er geen optie is voor professionele installatie, maakt Ring het niet alleen zo gemakkelijk mogelijk, dit zijn gewoon weer andere kosten waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Natuurlijk wilt u misschien overwegen om een ​​beveiligingscamera of twee te kopen die bij uw systeem worden geleverd, maar de vijfdelige Ring Alarm-set plus een videodeurbel 2 is nog steeds goedkoper dan betalen voor het meest basale pakket van Frontpoint (dat doet het niet ' t bevat een camera) zonder een contract van drie jaar.

Het professionele monitoringplan van Ring is ook een van de beste deals die er zijn. Voor een minimum van $ 10 (of $ 100 voor het hele jaar), kunt u aangepaste bewegingsmeldingen, liveweergaven van uw Ring-camera, video-opname gedurende maximaal 60 dagen en professionele monitoring ontvangen.

Buren functie en lokale criminaliteit

In onze tijd bij het testen van de Ring Alarm en Ring Stick Up Cam Wired , vroeg Ring ons om onze locatie binnen te gaan. Dit helpt de app lokale misdaadmeldingen aan te passen die specifiek zijn voor uw gebied en worden ingevoerd in een functie genaamd Buren . U kunt controleren wie pakketdieven en andere verdachte activiteiten heeft behandeld en ook posten over uw eigen ervaringen. Hoewel de functie een niveau van ondersteuning door de gemeenschap opbouwt, moet u het aantal meldingen dat u van buren wilt ontvangen aanpassen als het ontvangen van constante misdaadmeldingen uw cortisolspiegels zou doen stijgen.

Hoewel deze functie nuttig klinkt, kunnen er enkele privacyrisico's aan verbonden zijn . Naar verluidt heeft Ring bepaalde werknemers toegestaan ​​videoclips van haar beveiligingscamera's te annoteren . In een poging om te voorkomen dat ongewenste ogen in uw persoonlijke leven turen, moet u ervoor zorgen dat u opzettelijk bent over wat u deelt met de functie Buren en bewust beveiligingsgewoonten implementeert als het gaat om deze apparaten.

Aandacht voor lokale wetshandhaving

Als u dit nu nog niet weet, is het mogelijk dat u in uw rechtsgebied een vergunning moet verkrijgen om een ​​professioneel gecontroleerd alarmsysteem te kunnen gebruiken. Voordat we zelfs de juiste plek konden vinden om het basisstation te plaatsen, meldde Ring ons dat ons gebied (Charlotte-Mecklenburg) een gebruiksvergunning vereiste. Ring geeft je een respijtperiode van zeven dagen om te beslissen welk type monitoring je wilt en om een ​​vergunningnummer te ontvangen. In sommige gevallen reageert de politie niet op een oproep van een meldkamer zonder een vergunningnummer. Boetes voor vals alarm kunnen ook behoorlijk fors zijn (ze bereiken bijvoorbeeld $ 500 in Charlotte).

Controleer de vereisten van het alarmsysteem in uw regio om er zeker van te zijn dat u de hulp krijgt die u nodig hebt en help om te besparen op leeggemaakte bronnen door valse alarmen. Lees alle details over onze volledige review .

Punten om te overwegen

Onhandig ontwerp

Het plastic zelf voelt goedkoper aan dan zijn Nest-concurrent, maar Ring beweert dat het basisstation "smash-proof" is (het zal nog steeds autoriteiten in geslagen toestand oproepen). U kunt ook waarschuwingen ontvangen voor geknoei met de contact- of bewegingssensoren. Het kan ook een beetje onsamenhangend voelen in vergelijking met Google Nest Secure, aangezien het toetsenblok en het basisstation twee afzonderlijke eenheden zijn, en de Nest Guard combineert de twee naadloos (en bevat Google Assistant). Als ze niet ergens discreet worden geplaatst, zijn de bewegingsmelders opdringerig en zien ze eruit als het nachtlicht van een kind. De contactsensoren detecteren ook alleen voor het openen en sluiten van deuren en ramen, terwijl de Nest Detects detecteert voor deur- en raamopeningen, maar ook bewegingssensoren bevatten.

Niet zo compatibel met andere apparaten van derden

Het duurde een paar maanden nadat Amazon Ring for Ring had overgenomen om Alexa-mogelijkheden in zijn Ring Alarm op te nemen. Dus als u een Google Home-gebruiker bent, wilt u misschien dit systeem heroverwegen. Anders dan bij verblijf, ondersteunt het Ring Alarm ook geen IFTTT-opdrachten (hoewel de videodeur dit wel doet ).

Scout Alarm Home Security System - Beste basis alarmsysteem

Het beste
Basis alarmsysteem

Op zoek naar een kosteneffectieve manier om eenvoudig te integreren? Scout is voor jou.
Pros
Breed scala aan integraties van derden
Betaalbare monitoring
Cons
Zelfcontrole is niet gratis
Een overweldigende hoeveelheid producten

Waarom we ervoor kozen

Breed scala aan integraties van derden

Net als bij woning, speelt Scout goed met veel andere producten die geschikt zijn voor naadloze huisautomatisering. Met Scout kunt u dingen doen zoals uw Philips Hue-lampen programmeren om te knipperen als een bewegingsmelder beweging detecteert en zelfs Scout vertellen om uw persoonlijke telefoon te bellen als er midden in de nacht een alarm afgaat terwijl u slaapt.

Betaalbare monitoring

Scout Alarm is verbonden met Ring voor het meest kosteneffectieve monitoringplan vanaf $ 10. U kunt alle basisinformatie krijgen, zoals e-mail, push en sms-waarschuwingen, evenals 4G LTE mobiele back-up en batterij voor Scout's goedkoopste, "Always On" -plan. However, you will have to pay for additional $2.99 cloud camera storage (per camera) per month, and this doesn't come with professional monitoring. This extra cost isn't ideal, but when compared to the Frontpoint and Vivint $35-and $45- respective minimum prices per month for monitoring, Scout Alarm is a steal.

Punten om te overwegen

Self-monitoring isn't free

Although its self-monitoring plan is pretty cheap, Scout Alarm is one of the only DIY companies that actually charges you to self-monitor (SimpliSafe requires professional monitoring). Nest, Ring, and abode won't charge you a thing for leaving monitoring in the hands of their call centers.

Underwhelming amount of products

We mean this in the nicest way possible. Scout's proprietary offerings don't overwhelm — whereas some DIY companies several different gadgets that leave you wondering what you really need. You can choose a package or build your system with the “Core” sensors, one indoor camera, smoke/ CO detector , water sensor, and a Scout door lock. While the lack of variety certainly isn't ideal, you can focus on what Scout considers to be necessary and spend time researching what third-party devices can integrate with your system.

For example, Scout only offers one security camera (and it's for indoor use only). If you want a few more sets of eyes on your property, though, Scout Alarm integrates with Nest Cams , which can send motion notifications to your Scout app.

Google Nest Secure Home Security System - Sleekest Design

Sleekest
Alarm System Design

A smart way to do home security, with little to no strings attached.
Pros
Sleek, low-maintenance design
Solid Nest integrations
Trusted professional monitoring
Cons
Hefty upfront equipment cost
Video storage

Waarom we ervoor kozen

Sleek, low-maintenance design

The basic Google Nest Secure package comes with a hub — the Guard — two key fobs (Nest Tags) that allow you to check in and out of your system, and two sets of motion-detecting sensors you can attach to doors or windows (Nest Detects). At 3.7 inches in diameter and 2.1 inches high with a matte-white finish, the hub makes an unobtrusive addition to any side table, while the Detects are discreet and responsive for up to 15 ft. The Guard also comes with a Google Assistant built-in, so you can use voice commands to arm the system (but not disarm), play music, or even request a temperature change, if you have a Nest thermostat.

It's also important to note that Nest isn't quite up to speed with glass-break sensors. However, the company claims to be “working on bringing glass break detection to the Nest Guard.”

Solid Nest integrations