Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste goedkope levensverzekeringsmaatschappijen

Tussen de twee be>onze winkelgids voor levensverzekeringen voor een meer diepgaande vergelijking van de twee soorten.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder goedkope levensverzekeringen. We hebben 63 bedrijven onderzocht, 74 offertes vergeleken en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest recente informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere levensverzekeringsmaatschappijen.

De beste goedkope levensverzekeringsmaatschappijen: samengevat

Beschermend leven Pacific Life Be> Wederzijds van Omaha New York Life
Onze review
Best voor
Mensen jonger dan 30 jaar Tabak gebruikers Extra dekking Basis dekking Flexibele termijnen
De dekking begint bij
$ 100.000 $ 100.000 $ 200.000 $ 100.000 $ 100.000
Looptijden (in jaren)
10, 15, 20, 25, 30 10, 15, 20, 30 1, 10, 15, 20, 30 10, 15, 20, 30 10-20
AM Beste financiële sterkte rating
A + A + A + A + A ++
S Wereldwijde financiële sterkte rating
AA- AA- A + AA- AA +
Moody's financiële sterkte rating
A1 A1 A1 A1 Aaa
JD Power 2018 US Life Insurance Study-score
4/5 3/5 3/5 4/5 4/5
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

De 5 beste goedkope levensverzekeringsmaatschappijen

Protective Life - Beste goedkope levensverzekering voor mensen jonger dan 30 jaar

Beste goedkope levensverzekering voor
Mensen jonger dan 30 jaar
Beschermend leven

Beschermend leven

Pros
Goedkoopste tarieven voor mensen jonger dan 30 jaar
Ongelooflijke klantenservice en middelen
Cons
Niet ideaal voor rokers

Waarom we ervoor kozen

Goedkoopste tarieven voor mensen jonger dan 30 jaar

had the cheapest rates of all the life insurance providers we looked at. Voor mannen en vrouwen jonger dan 30 jaar had Protective Life de goedkoopste tarieven van alle levensverzekeraars die we hebben bekeken. Bovendien heeft AM Best het bedrijf een A + "Superior" rating van financiële sterkte toegekend. Dit betekent dat Protective niet alleen betaalbaar is, maar ook meer dan in staat om uw claim uit te betalen.

Ongelooflijke klantenservice en middelen

Van onze topkeuzes hadden we de minste moeite om informatie op te sporen voor Protective Life. De site van het bedrijf is gemakkelijk te navigeren en het leercentrum staat vol met nuttige informatie en uitsplitsingen over beleid en planning. Vragen die niet online konden worden beantwoord, werden gemakkelijk beantwoord door een behulpzame en hoffelijke vertegenwoordiger. Het is niet verwonderlijk, want Protective scoorde "Better than most" met JD Power en wordt in onze topkeuzes alleen overtroffen door New York Life en Mutual of Omaha.

Punten om te overwegen

Niet ideaal voor rokers

Protective Life gaf ons enkele van de hoogste tarieven toen we levensverzekeringscitaten voor rokers verzamelden. Het is over het algemeen een gegeven dat rokers meer betalen dan niet-rokers als het gaat om levensverzekeringen, maar we waren verrast om te zien dat de normaal lage tarieven van Protective zo hoog oplopen wanneer roken de vergelijking inging.

Beschermend leven (roker)
Protective Life (niet-roker)
Vrouw, leeftijd 30
$ 31.96
$ 8.13
Man, leeftijd 30
$ 25.19
$ 8.92
Vrouw, leeftijd 40
$ 40.80
$ 10.07
Man, leeftijd 40
$ 52,88
$ 11.22
Vrouw, leeftijd 50
$ 89,08
$ 18.05
Man, leeftijd 50
$ 112,12
$ 21.93

Als u een recente of huidige roker bent en op zoek bent naar betaalbare tarieven, raden we Pacific Life aan.

Pacific Life - Beste goedkope levensverzekering voor tabaksgebruikers

Beste goedkope levensverzekering voor
Tabaksgebruikers
Pacific Life

Pacific Life

Pros
Ideaal voor rokers
Goedkoopste tarieven voor mensen van 40 jaar en ouder
Tal van financiële rekenmachines
Cons
Vereist een telefoongesprek om een ​​aankoopbeleid te voeren
Over gemiddelde klanttevredenheid

Waarom we ervoor kozen

Ideaal voor rokers

gave us the lowest rates for smokers out of our top picks. Pacific Life gaf ons de laagste tarieven voor rokers uit onze topkeuzes. We beschouwen dit als een be>

Goedkoopste tarieven voor mensen van 40 jaar en ouder

Terwijl Protective Life de laagste tarieven bood voor onze profielen onder de 30 jaar, bood Pacific Life de goedkoopste tarieven voor klanten van 40 jaar en ouder, wat een veel breder marktaandeel opleverde. Hoewel het verschil in sommige gevallen slechts enkele centen kan bedragen, lopen die besparingen in de loop der jaren op.

Tal van financiële rekenmachines

Er zijn tientallen verschillende financiële rekenmachines om mee te spelen op de site van Pacific Life. Deze rekenmachines richten zich elk op een ander aspect van uw financiële ervaring, maar ze kunnen in overleg met elkaar worden gebruikt om u te helpen tijdens het besluitvormingsproces voor levensverzekeringen. U kunt bijvoorbeeld de Spaarcalculator gebruiken om uw rendementspercentage te bepalen en uit te vinden hoe >

Punten om te overwegen

Vereist een telefoongesprek om een ​​aankoopbeleid te voeren

Om uw beleid te kopen, moet u telefonisch contact opnemen met een agent. Dit is geen ongewone praktijk; het probleem met het spreken met een agent is echter dat u het risico loopt te worden verkocht met een polis of een dekking, zelfs nadat u een beslissing hebt genomen. Als transparantie voor u be>

Over gemiddelde klanttevredenheid

Pacific Life verdient een drie op vijf in elke categorie in de levensverzekeringsstudie van JD Power. Hoewel drie van de vijf op geen enkele manier slecht is, garandeert dit niet de geweldige klantenservice van een bedrijf met een hogere score, zoals Protective Life of Mutual of Omaha.

Be>
Beste goedkope levensverzekering voor
Extra dekking
Be>

Be>

Pros
Meer dekking tegen een goedkopere prijs
Optie voor geen medisch onderzoek
Gebruiksvriendelijke online ervaring
Cons
Een gedoe via de telefoon
Geen hele levensverzekering

Waarom we ervoor kozen

Meer dekking tegen een goedkopere prijs

Als u op zoek bent naar goedkope verzekeringen, wilt u waarschijnlijk hogere dekkingslimieten vermijden, omdat deze meestal met een hoger prijskaartje komen. offered some of the cheapest premiums for those limits. We hebben echter gekeken naar dekkingslimieten tot $ 500.000 voor onze topkeuzes en ontdekten dat Principal Financial enkele van de goedkoopste premies voor die limieten aanbood. Stel dat u veel uitstaande schulden of een hypotheek heeft en dat u uw geliefden de tas niet wilt laten houden. Met Principal Financial kunt u meer dekking overwegen zonder de bank te verbreken.

Optie voor geen medisch onderzoek

Ernstige gezondheidsrisico's of risicovolle beroepen kunnen een verzekering zonder examen vereisen. Dit type verzekering is meestal duurder, maar het doet de noodzaak van een medisch onderzoek teniet. Als u in aanmerking komt voor de niet-examenroute van Principal, kunt u snel worden gevolgd in het 'Accelerated Underwriting'-proces met een dekking tot $ 1 miljoen. De ommekeer hiervoor kan slechts 48 uur duren, waardoor het een van de hoogste fast-track overlijdensvoordelen op de markt is.

Gebruiksvriendelijke online ervaring

Principal Financial heeft een gemakkelijk toegankelijk online platform, ideaal voor het bijwerken van uw account en het uitvoeren van betalingen. Over de enige dingen die u online niet kunt doen, is een offerte ontvangen, uw beleid annuleren of be>

Punten om te overwegen

Een gedoe via de telefoon

Toen we Principal Financial met vragen belden, hadden we het gevoel dat we van afdeling naar afdeling werden rondgegooid. Het was een beetje frustrerend om contact op te nemen met de juiste persoon om onze vragen te beantwoorden, en dat kan ontmoedigend zijn als je gewoon wat rondloopt. Uw ervaring kan echter variëren en we raden u ten minste aan om ten minste een offerte van het bedrijf te krijgen.

Geen hele levensverzekering

Als u op zoek bent naar een hele levensverzekering, is het misschien beter om naar New York Life te kijken. Principal Financial biedt geen hele levensverzekering, wat betekent dat u uw geld niet kunt beleggen en contante waarde kunt opbouwen voor huisvestingskosten of andere pensioenuitgaven.

Mutual of Omaha - Beste goedkope levensverzekering voor basisdekking

Beste goedkope levensverzekering voor
Basis dekking
Wederzijds van Omaha

Wederzijds van Omaha

Pros
Betaal minder voor minimale dekking
Geweldige klantenservice
Goedkope tarieven voor rokers
Cons
Beperkte online toegang
Op één na duurste tarieven

Waarom we ervoor kozen

Betaal minder voor minimale dekking

Net zoals we levensverzekeringscitaten samenstelden voor de hoogst mogelijke dekkingslimieten, keken we ook naar de onderkant van het spectrum. offers some of the lowest rates for minimal coverage. Hier biedt Mutual of Omaha enkele van de laagste tarieven voor minimale dekking. Als u niet veel uitstaande schulden, een hypotheek of een begunstigde hebt, dan is Mutual of Omaha een geweldige plek om op zoek te gaan naar een beleid.

Geweldige klantenservice

We waren onder de indruk van de klantenservice van Mutual of Omaha. In het onderzoek van JD Power behaalde het bedrijf een score van vier op vijf en staat het 'beter dan de meeste'. Vertegenwoordigers waren vriendelijk en beleefd omdat ze ons hielpen de antwoorden te vinden waarnaar we op zoek waren. Het hebben van een aanbieder met geweldige klantenservice is een groot pluspunt, vooral als u te maken hebt met zoiets ingewikkeld en be>

Goedkope tarieven voor rokers

Terwijl Pacific Life de goedkoopste tarieven voor rokers in onze citaten had, komt Mutual of Omaha in een goede seconde voor alle profielen. De tarieven zijn echter persoonlijk, dus we raden aan om bij beide bedrijven quotes voor levensverzekeringen te verzamelen voordat u uw beslissing neemt; Mutual of Omaha biedt u mogelijk de beste tarieven als u een voormalige of huidige tabaksgebruiker bent.

Punten om te overwegen

Beperkte online toegang

We werden niet weggeblazen door de online ervaring die Mutual of Omaha te bieden had. Hoewel het bedrijf een interactieve tool biedt voor het bepalen van uw levensverzekeringsbehoeften, mist het een deel van de specificiteit die we hebben gevonden met de tools van Pacific Life. Als u alleen maar uw beleid online wilt volgen, dan zou het goed moeten zijn. Als u echter grote wijzigingen wilt aanbrengen, zoals het bijwerken van uw adres of het annuleren van een beleid, moet u het bedrijf bellen. Gelukkig hadden we niet al te veel moeite om met een vertegenwoordiger te praten, maar het lijkt tegenwoordig onnodig gedoe.

Op één na duurste tarieven

Mutual of Omaha had de op een na duurste prijs voor al onze niet-roker profielen. Laat u er echter niet van weerhouden een offerte te krijgen, omdat de tarieven zeer persoonlijk zijn; je eigen ervaring kan variëren.

New York Life - Beste goedkope levensverzekering voor flexibele looptijden

Beste goedkope levensverzekering voor
Flexibele termijnen
New York Life

New York Life

Pros
Pas uw termijn aan
Geweldige dekking selectie
Unieke opties voor beleidsvernieuwing
Cons
Geen > Geen online offertetool
Beperkte omschakelingsperiode

Waarom we ervoor kozen

Pas uw termijn aan

's Level Premium Convertible Term Insurance is truly unique in one way: It lets you choose any term length between 10 and 20 years. De Level Premium Convertible Term Insurance van New York Life is echt uniek op één manier: u kunt elke looptijd kiezen tussen 10 en 20 jaar. Dat betekent dat u ervoor kunt kiezen om te betalen voor het exacte tijdsbestek dat u nodig hebt - bijvoorbeeld 13 jaar totdat uw hypotheek is afbetaald - en niet een dag meer.

Ter vergelijking: onze andere topkeuzes verkopen een tijdelijke verzekering in stappen van vijf of tien jaar. Als uw behoeften ergens tussenin vallen, moet u een paar jaar op dekking scheren of iets meer betalen dan u nodig hebt.

Geweldige dekking selectie

New York Life biedt een volledige selectie van polisruiters , waardoor de verzekering zeer aanpasbaar is aan uw individuele behoeften. Een paar opvallende opties zijn de echtgenoot-rijder, die dekking biedt aan uw partner voor een extra vergoeding, en de >

Unieke opties voor beleidsvernieuwing

Als u uw dekking wilt uitbreiden, maar niet klaar bent om een ​​duur beleid voor het hele leven te voeren, heeft New York Life het antwoord. De rijder voor beleidsaankoopopties garandeert verlenging van de termijn op negen verschillende momenten in het leven - elke drie jaar van 22 tot 46 jaar - zonder een tweede gezondheidsexamen. Dit zorgt voor voldoende bewegingsruimte om te kiezen voor meer dekking.

Punten om te overwegen

Geen >

New York Life is onze enige topkeuze die geen >

Geen online offertetool

Net als Principal Financial biedt New York Life geen offertes voor levensverzekeringen online. Om een ​​schatting te krijgen, moet u het bedrijf bellen en het aanvraagproces met een agent doorlopen. Natuurlijk is praten met een agent op zichzelf niet erg; ze verzamelen meer informatie dan een online offertetool en bieden een meer persoonlijke service. Maar we geven de voorkeur aan bedrijven die u de bal aan het rollen brengen met een online offerte. Op die manier kunt u prijzen en opties vergelijken voordat u aan de telefoon komt met een verkoper.

Beperkte omschakelingsperiode

Met de Level Premium Convertible Term Insurance van New York Life kunt u op elk moment gedurende de eerste 10 jaar overschakelen op een levensverzekering. Na dat venster kunt u dit echter alleen doen als u een afzonderlijke rijder Verlenging van conversieperiode koopt.

Gids voor het kopen van goedkope levensverzekeringen

Hoe u de dekking krijgt die u nodig hebt tegen de laagste prijs

Underwriting begrijpen

Voordat een bedrijf u een levensverzekering afsluit, moet u zich verzekeren. Tijdens deze evaluatiefase kijkt een specialist naar uw leeftijd, gezondheid, familiegeschiedenis, beroep, enz. En bepaalt het "risico" om u te verzekeren (lees: de kans dat het bedrijf uw polis zal moeten betalen). Hoe riskanter u bent, hoe hoger uw premies.

Doe het medische examen

Het kan verleidelijk zijn om het fysieke examen over te slaan en te kiezen voor levensverzekeringen op dezelfde dag. We raden het niet aan. Medische onderzoeken vormen een be>

Kijk rond voor uw beste aanbod

Dus wat is de truc om een ​​betaalbare levensverzekering te vinden? Het draait allemaal om vergelijken winkelen . Het acceptatieproces van elk bedrijf is een beetje anders, en sommige zijn meer vergevingsgezind voor bepaalde "risicofactoren" dan andere. Om deze reden raden we altijd aan om offertes van levensverzekeringen van een handvol bedrijven te vergelijken voordat we een polis afsluiten.

"Alles kan in verzekeringstechnieken verschijnen waardoor de ene verzekeringsmaatschappij beter wordt dan de andere of de ene koers aanzienlijk lager wordt dan de andere."

Ken uw risicofactoren

Veelgestelde vragen over goedkope levensverzekeringen

Hoeveel kost een levensverzekering?

De prijzen voor levensverzekeringen zijn volledig afhankelijk van uw persoonlijke 'risicofactoren'. Bedrijven stoppen de gegevens die u hen geeft - zoals leeftijd, gezondheid, familiegeschiedenis en beroep - in een complex algoritme. Dit bepaalt (hoe grimmig het ook klinkt) de kans dat u tijdens uw polis zult overlijden en zij zullen moeten betalen. Hoe waarschijnlijker, hoe duurder uw dekking.

Term verzekering is altijd goedkoper dan permanente verzekering omdat permanente verzekering een uitkering bij overlijden garandeert, wat er ook gebeurt. Met een termijnbeleid - vooral een kortetermijnbeleid - is het 'risico' dat een bedrijf neemt veel kleiner.

Waar kan ik een goedkope levensverzekering afsluiten zonder examen?

Als u een medisch examen aflegt, krijgt u bijna altijd een goedkopere levensverzekering dan geen examen. Waarom? Wanneer providers onvolledige gezondheidsinformatie hebben, kunnen ze niet nauwkeurig het risico bepalen om u te verzekeren - en ze brengen extra kosten in rekening om het goed te maken.

Dat gezegd hebbende, als je je zorgen maakt over een geweigerde dekking vanwege een bestaande aandoening, zijn er geen examenopties beschikbaar. State Farm is een van de beste bedrijven die een examenleven zonder examen aanbiedt. Het beleid voor onmiddellijke beantwoording biedt dekking tot $ 50.000.

Wat is de goedkoopste levensverzekering voor senioren?

De meeste senioren zijn het best af met een Gegarandeerd Universal Life-beleid. Dit soort permanente dekking is niet zo goedkoop als de term, maar het is veel goedkoper dan het traditionele hele leven (en het garandeert nog steeds een uitkering bij overlijden). Bekijk onze review van de beste levensverzekeringen voor senioren voor meer informatie.

Hoeveel levensverzekering heb ik nodig?

Klein beleid is altijd het goedkoopst. Het is echter be>

Onze overige levensverzekeringen

Nieuw bij levensverzekeringen? We raden u aan te beginnen met deze stapsgewijze winkelgidsen. Ze helpen u erachter te komen welk soort beleid het beste bij uw behoeften past en hoe u de volgende stappen kunt nemen.

We hebben ook diepgaande beoordelingen gedaan over hele levensverzekeringen, universele levensverzekeringen en de industrie in het algemeen. Als u er niet van overtuigd bent dat een beleid voor goedkope term geschikt is voor u, bekijk dan enkele van de beoordelingen hieronder voor meer informatie over wat er nog meer beschikbaar is.

Misschien vind je dit ook leuk