Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Opmerking van de uitgever
  • 31 mei 2019 - De Zebralight SC600 Mk II L2, onze keuze voor Best Everyday Carry, is niet >

De beste zaklampen

Na overleg met flitslichtexperts en het testen van de 16 meest populaire lichten van binnen en van buiten, kwamen we erachter dat de meeste tactische en dagelijkse zaklampen vrijwel hetzelfde zijn. Bijna alle lichten die we hebben getest, zijn helder genoeg om vanaf een voetbalveld te worden gezien, duurzaam genoeg om een ​​vervelende val te overleven en betrouwbaar genoeg om uren mee te gaan. Onze topkeuzes waren degenen die het gemakkelijkst te bedienen en het meest comfortabel in de hand waren.

De 4 beste zaklampen

De beste zaklampen: samengevat

Nitecore P12 zaklamp
ThruNite Archer 2A V3
Olight S1 Baton
Het beste
globaal
Dichtbij
Mini zaklamp
Max Lumens
1000
500
500
Min Lumen
1
0.2
0.5
baterij type
1 18650 Li-ion oplaadbaar
of 2 CR123
2 AA's
1 CR123A oplaadbaar

Nitecore P12 zaklamp


Makkelijkst te gebruiken

Het beste bereik in helderheid, van 1.000 tot 1 lumen, in een comfortabel compacte buis
Pros
Makkelijk te gebruiken
Evenwichtige helderheid
Handige functies
Cons
Vereist speciale batterijen

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk te gebruiken

We hielden van de afzonderlijke, speciale zijknop van de Nitecore die door de modi bladert - je hoeft niet elke keer dat je wilt schakelen een ingewikkeld patroon van klikken te leren en te onthouden. Na uren te hebben gewisseld tussen verschillende lumenintensiteiten, stroboscooplichten en SOS-patronen op andere zaklampen, vonden we het geweldig dat de Nitecore de dingen eenvoudig hield zonder ons met de stroboscoop te laten knallen terwijl we door de modi schakelden. Het was ook een van de meest comfortabele zaklampen die we hebben getest, met een grote knop op de staartschakelaar en een getextureerde grip die comfortabel is, niet schurend.

Evenwichtige helderheid

Of u nu gaat kamperen, een noodverlichting nodig hebt voor uw dashboardkastje of een eenvoudig hulpmiddel wilt voor uw jachttocht, de Nitecore P12 biedt een reeks helderheidsinstellingen om u te beschermen. U krijgt in totaal vier vermogensmodi: twee krachtige opties die 1000 en 240 lumen bieden, en energiebesparende modi van 70 en 1 lumen die het beste werken in krappe ruimtes, of dat nu onder de gootsteen of in een tent is.

De vier modi van de Nitecore, te beginnen met de "lagere" modus met 1 lumen aan de linkerkant, op een afstand van 2 voet.

Handige functies

De Nitecore wordt geleverd met stroboscooplichten en SOS-patronen in geval van nood. De stroboscoopfunctie vereist dat je de modusknop ingedrukt houdt, dus het is gemakkelijk te vermijden als je alleen maar je licht probeert te dimmen, maar in een noodgeval toch een klik verwijderd.

Een knipperend indicatielampje onder de zijknop laat je weten wanneer je ongeveer 30 minuten geen licht meer hebt bij maximale output, hoewel je nog uren >

Punten om te overwegen

Vereist speciale batterijen

Het enige nadeel van de Nitecore is dat er CR123 of 18650 lithium-ionbatterijen voor nodig zijn. Hoewel deze gemakkelijk online beschikbaar zijn of bij bouwmarkten, zijn ze mogelijk niet verkrijgbaar bij bijvoorbeeld uw lokale Walgreens. Het is echter eenvoudig genoeg om CR123's in te slaan wanneer u de lamp voor het eerst koopt, vooral omdat deze batterijen een houdbaarheid van 10-15 jaar hebben.

ThruNite Archer 2A V3

Best voor
Gebruik binnenshuis

Dimmer dan de Nitecore en blijft koel genoeg voor >
Pros
Goed voor dichtbij
Blijft koel
Cons
Minder comfortabel handvat

Waarom we ervoor kozen

Goed voor thuisgebruik

Als u de neiging hebt uw zaklamp van dichtbij of binnenshuis te gebruiken, is de ThruNite Archer 2A V3 een meer praktische keuze dan andere zaklampen met een hoge helderheid. Het bereik is dimmer dan de Nitecore en de "firefly-modus" met 0,2 lumen is bijna niet detecteerbaar. Voor algemeen gebruik thuis - vooral in huizen met huisdieren of kinderen - is het dimlicht eigenlijk een voordeel.

De vier modi van de ThruNite Archer, beginnend met de "firefly" -modus van 0,2 lumen aan de linkerkant, op 2,5 meter afstand.

Blijft koel

De max. 500 lumen betekent ook dat de ThruNite niet zo heet wordt als andere zaklampen die we hebben getest. Zelfs toen we het meer dan vijf minuten achter elkaar aanhielden, voelde alleen de bovenkant warm - we konden het gemakkelijk hoog houden als we moesten wachten op een stroomstoring. Het werkt ook op AA-batterijen, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat u waarschijnlijk vervangingen beschikbaar zult hebben.

Punten om te overwegen

Minder comfortabel handvat

De slankere vorm van de ThruNite vraagt ​​om een ​​zachtere grip. Terwijl de Nitecore doet denken aan een heft van een lichtzwaard, is de ThruNite meer toverstokachtig - hij is niet dik genoeg om hem echt op te klemmen zonder je nagels in je handpalm te graven. Het is >

Olight S1 Baton

Meest
draagbaar

Een krachtpatser in duimformaat met elke handsfree functie die u maar kunt bedenken
Pros
Draagbaar ontwerp
Cons
Ingewikkelde bedieningselementen

Waarom we ervoor kozen

Draagbaar ontwerp

De Olight S1 Baton is onze favoriet voor als je "onderweg" bent. Het is niet groter dan een tube lippenbalsem, maar het kan een klap uitdelen - de vijf modi variëren van 0,5 tot 500 lumen. Het is de meest veelzijdige zaklamp die we ook hebben getest: je kunt hem aan de motorkap van je auto bevestigen met de magneet, aan je hoed vastmaken voor een geïmproviseerde koplamp of op je dressoir zetten als de stroom uitvalt. In vergelijking met alle zaklampen die we hebben getest, was de Olight het gemakkelijkst om mee te nemen.

De vier modi van de Olight, beginnend met de 'maanlicht'-modus van 0,5 lumen aan de linkerkant, op 2,5 meter afstand.

Punten om te overwegen

Ingewikkelde bedieningselementen

Het schakelen tussen modi is iets ingewikkelder. Naast de drie basismodi (laag, gemiddeld en hoog) zijn er ook modi met "subniveau". Op elk van die basisniveaus drukt u dubbel om een ​​hogere hoge, lagere gemiddelde en super lage instelling te krijgen. Als dat verwarrend klinkt, is dat omdat het zo is. De tikfrequentie is even wennen en soms hebben deze dubbele tikken de flitser geïnitieerd. Dat gezegd hebbende, we zouden alleen blij zijn met de drie basismodi.

Gids voor zaklampen

Hoe u de juiste zaklampen kunt vinden

Streven naar LED

Nog niet zo >

Overweeg uw gebruik

Hoewel het verleidelijk is om de helderste zaklamp te kopen die beschikbaar is, vonden we dat modi met een lager lumen net zo waardevol zijn als je niet het hele kamp wilt wakker maken, omdat je midden in de nacht naar de badkamer moet, verlicht iets kleins en dichtbij, of wil je natuurlijke nachtzicht behouden. Dat gezegd hebbende, felle zaklampen hebben hun plaats en onze testers waren het erover eens dat het beter is om de optie van hoge helderheidsmodi te hebben voor het geval dat.

Wees voorzichtig met instellingen voor helderheid

Nick Selby, een rechercheur in Dallas, vertelde ons dat sommige zaklampen zo helder zijn ontworpen dat ze verdoven of desoriënteren: handig bij het proberen een verdachte te arresteren, maar gevaarlijk in dagelijkse situaties. Er is slechts ongeveer 60-100 lumen directe straal nodig om tijdelijke blindheid te veroorzaken. Dus wees voorzichtig als je zaklampen met hoge helderheidsinstellingen rond andere mensen gebruikt.

Veelgestelde vragen over zaklampen

Hoe >

De meeste zaklampen hebben een indrukwekkende levensduur van de batterij en kunnen tot 2 maanden duren op hun laagste stand en uren op hun hoogste stand. Zelfs als u een tactische zaklamp in een noodkit stopt, moet u reservebatterijen in de set opnemen en regelmatig controleren of deze niet zijn verlopen.
Als u uw paraatheid naar een hoger niveau wilt tillen (of als uw zaklamp bijzonder dure batterijen nodig heeft), raadt politie-detective Nick Selby aan te investeren in een opbergkoffer die een waterdichte, chemisch neutrale omgeving biedt. Vervuiling kan lekken, roest of corrosie van de batterijen veroorzaken, waardoor de levensduur wordt verkort. En batterijen die elkaar raken of kortsluiting in uw tas veroorzaken, kunnen brand veroorzaken.

Wat zijn de voordelen van een tactische zaklamp?

Tactische zaklampen kunnen verwijzen naar lichten die zijn ontworpen voor wapenmontage en jagen, maar ze hebben ook functies die bedoeld zijn voor gevechten. Een zaklamp, zelfs de kleinere, kan een handig en effectief hulpmiddel zijn in zelfverdedigingssituaties.

Michael van BTFlashlights legde uit: "Zou je je mobiele telefoon willen vasthouden die slechts 20 voet voor je kan oplichten, en zou hij waarschijnlijk vallen als iemand je daadwerkelijk confronteerde - of een klein lichtje dat in je vuist past dat je zal helpen meer te raken effectief? Het zou helder genoeg zijn om iemand tijdelijk blind te maken en helemaal over de parkeerplaats te kijken. '

Wat zijn Lumens?

Lumen is de maat voor de totale hoeveelheid lichtopbrengst van een bepaalde bron. Het is geen lichtmaat die in één richting is gericht.

Hoe u uw zaklamp het beste kunt onderhouden

Zaklampen zijn be>

Misschien vind je dit ook leuk