Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste matras

Het hele ethos van de bed-in-the-box-industrie is dat er een universeel geweldige matras bestaat. En dat u het met minder moeite en voor minder geld in uw slaapkamer kunt krijgen dan traditioneel gedacht. Na het interviewen van slaapdeskundigen, het onderzoeken van materialen en het testen van 10 van de topmatrassen , zijn we het eens.

Onze topkeuzes - Loom Leaf, Novosbed en GhostBed - stegen naar de top van de stapel dankzij hun ondersteunende, hoogwaardige constructie en knusse sensatie. Als we eerlijk zijn, zouden we echter na een >gedetailleerde beoordelingen van alle 10 matrassen gaan die we hebben getest . Lees anders verder.

De 3 beste matrassen

De beste matrassen: samengevat

Loom Leaf
Novosbed
Ghostbed
Het beste
Voor een luxe gevoel
Koelmatras
Budgetmatras
Prijs
Koninginnen vanaf $ 1,299
Koninginnen beginnend bij $ 999
Koninginnen beginnend bij $ 795
Proefperiode
120 dagen
120 dagen
101 dagen
Type matras
Traagschuim
Traagschuim
Traagschuim
Stijl
Kussensloop
Luchtige bovenlaag
N / A
Stevigheid
Medium
zachtste
stevigste

Saatva weefgetouw en bladmatras

Best voor
Een luxe gevoel

Loom Leaf
Loom Leaf-matrassen bieden het onmiddellijke, moeiteloze comfort van traagschuim met behoud van het klassieke, luxueuze gevoel van een hotelbed met kussens.
Pros
Luxe kussensloop
Uitstekende ondersteuning van het hele lichaam
Stevig gebouwd
Levering met "witte handschoenen"
Cons
Kostbaarder dan concurrenten

Waarom we ervoor kozen

Luxe kussensloop

Vaak vergelijken mensen opperste slaapcomfort met een luxe hotelbed, en dat betekent één ding: hoofdkussen. is unique amongst new-wave memory foam models for preserving this design standard. Loom Leaf is uniek onder new-wave traagschuimmodellen voor het behoud van deze ontwerpstandaard. Het beknibbelt ook niet op de extra laag gewatteerd schuim en naait royale bosjes om een ​​echt pluche oppervlak te creëren. Testers vonden het daardoor een veel dimensioneler en ondersteunend bed.

Uitstekende ondersteuning van het hele lichaam

Terwijl andere bedden van traagschuim je gewicht kunnen accepteren en wegzakken waar je de meeste druk uitoefent, lijkt Loom Leaf zich tegen je uit te zetten. Het vult de rondingen van de wervelkolom, de holte van de knie en zelfs de achterkant van de nek als je het zonder kussen uitprobeert zoals we deden. Het is ook vrij van dat ongemakkelijke "hangmateffect", waarbij de matras in het midden dompelt en je naar binnen trekt. Onze testers voelden overal gelijkmatig ondersteund.

Stevig gebouwd

De Loom Leaf heeft ook de stevigste randen van alle matrassen die we hebben getest: geen doorhang, zelfs wanneer u uw volledige lichaamsgewicht op het randje plaatst. Deze strakheid betekent dat u zich gemakkelijker op het bed kunt verplaatsen en uitstappen zonder een slapende partner te storen. Het betekent ook dat als je graag >

Levering met "witte handschoenen"

De meeste testers waren het erover eens dat Loom Leaf zich op het hoogste niveau van comfort en ondersteuning bevindt. En als u voor een volledige luxe-ervaring gaat, krijgt u dit: het bedrijf biedt zelfs levering met "witte handschoenen". Verhuizers brengen je nieuwe matras recht in je slaapkamer en nemen de oude gratis mee. Onze andere topkeuzes laten het zware werk aan jou over.

Punten om te overwegen

Kostbaarder dan concurrenten

Loom Leaf was de onbetwiste favoriet onder ons team, maar die luxe heeft zijn prijs. De meeste bedden van Loom Leaf hebben minimaal $ 100 meer dan hun naaste concurrenten. Zorg ervoor dat je onze andere topkeuzes goed bekijkt voordat je de sprong maakt; het GhostBed biedt vergelijkbare ondersteuning voor $ 300 minder. Wanneer u klaar bent om te kopen, kunt u gerust zijn, wetende dat elk Loom Leaf-bed wordt geleverd met een proefperiode van 120 dagen - en een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent.

Het novosbed medium

Het beste
Koelmatras

Novosbed
De Novosbed is onze meest squishiest topkeuze, combineerbaar zinkbaar belucht schuim met responsieve steunlagen voor een oppervlak dat zowel comfortabel als koel is.
Pros
Koel toplaag
Uniek responsieve ondersteuning
Aanpasbaar gevoel
Cons
Te zacht voor sommigen
Niet-ondersteunende randen

Waarom we ervoor kozen

Koel toplaag

's standout feature is its top layer: two inches of aerated foam, with holes punched through the surface to increase sink and airflow. De opvallende functie van Novosbed is de bovenste laag: twee centimeter luchtig schuim, met gaten in het oppervlak om de spoelbak en de luchtstroom te vergroten. Deze geperforeerde top zorgt voor een actief koelend gevoel - vooral geweldig als je een zweterige slaper bent. Terwijl Loom Leaf ook beschikt over een "verkoelend gelpaneel" om oververhitting te voorkomen, waren onze testers het erover eens dat het beluchte schuim van Novosbed het beste werkt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur.

Uniek responsieve ondersteuning

De geperforeerde toplaag op Novosbed zorgt ook voor een uniek gevoel als je gaat liggen. Nadat je in bed bent geklommen, zink je snel en diep, alsof de matras je omhult. Maar dan raakte je de ondersteuningslagen. Dankzij dit nest-dan-vasthoudproces ondersteunt Novosbed volledig terwijl het nog steeds de zachtste en zachtste van onze topkeuzes is. Een tester - die een verzameling kussens en wiggen gebruikt om haar perfecte ondersteuning te vinden - rapporteerde: "Ik denk niet dat ik zelfs een kussen nodig heb."

Aanpasbaar gevoel

Weet je niet zeker waar je ligt op de schaal van zachtheid? Novosbed lost dit op met het Comfort + -pakket - een laag verstevigend of verzachtend schuim dat rechtstreeks in de matrasbehuizing kan worden geritst. Als je op enig moment tijdens de 120-daagse Novosbed-proef problemen hebt met slapen, stuurt het bedrijf je gratis een Comfort + -laag. Onze andere topkeuzes bieden een royaal retourbeleid als je niet tevreden bent, maar we waarderen dat Novosbed een manier heeft om de ervaring aan te passen zonder het gedoe van het kopen van een hele nieuwe matras.

Punten om te overwegen

Te zacht voor sommigen

Als je niet van het gevoel houdt dat je door je matras wordt gewiegd, dan is Novosbed niet de keuze voor jou. Hoewel veel testers dol waren op het gezellige, zinkende maar toch ondersteunde gevoel, waren anderen niet zo enthousiast. Sommigen hebben het initiële bezinkingsproces zelfs beschreven als 'omhuld met drijfzand' of 'in een andere dimensie gezogen'. Degenen die liever op hun matras liggen in plaats van erin, verkiezen GhostBed - de stevigste van onze topkeuzes - of Loom Blad, wiens kussen-top een erg blij medium raakt tussen veerkrachtig en zacht.

Niet-ondersteunende randen

De zijdeachtige bovenkant van Novosbed heeft ook één nadeel: de randen zijn uitzonderlijk zacht. Als je graag >

GhostBed-matras

Het beste
Budgetmatras

GhostBed
De GhostBed is gewoon een geweldige matras voor een geweldige prijs. Het vergeet de franje van onze andere picks, maar deelt hun substantiële, hoogwaardige constructie en bewezen duurzaamheid.
Pros
Betaalbaarder dan concurrenten
Comfortabel, zelfs ondersteuning
Uitzonderlijk duurzaam
Cons
Te stevig voor sommigen
Ontwerp zonder franje

Waarom we ervoor kozen

Betaalbaarder dan concurrenten

's lower price tag is not in any way a mark of lower quality. Laat dit u niet afwijzen : het lagere prijskaartje van GhostBed is op geen enkele manier een teken van lagere kwaliteit. In feite hebben onze testers deze matras bijna universeel geprezen om zijn gelijkmatige ondersteuning en >

Comfortabel, zelfs ondersteuning

Net als de Loom Leaf heeft GhostBed een robuust en gelijkmatig oppervlak van rand tot rand. Het is de stevigste optie onder onze topkeuzes; dit hielp ons om ons van top tot teen te ontspannen, omdat we niet alleen op ons zwaarste punt inzonken. Testers hielden er ook van dat ze gemakkelijk over en van het bed konden bewegen en dat ze op de stevige randen konden zitten zonder op de vloer te ploffen. Deze kracht wordt getemperd met voldoende te geven dat de matras wervelkolomcurves vult, of u nu een slaper in de rug of aan de zijkant bent. Een tester bevestigde: “Precies de juiste mix van zacht en ondersteunend. Ik zou dit kopen. '

Uitzonderlijk duurzaam

GhostBed versloeg onze andere topkeuzes in de duurzaamheidstests van Consumer Reports en behaalde een "uitstekende" beoordeling, terwijl Loom Leaf en Novosbed beide "zeer goed" mee naar huis namen. De test duwt matrassen met gewichten om acht jaar slaap te simuleren, zodat uw grote investeringen zullen na verloop van tijd standhouden. We waren onder de indruk dat GhostBed - onze meest betaalbare matras - waarschijnlijk ook de meest duurzame is.

Punten om te overwegen

Te stevig voor sommigen

GhostBed viel in de buurt van het "stevigste" uiteinde op onze squish-schaal. Het heeft een iets minder opbrengst dan de Loom Leaf (met zijn vergevingsgezinde kussen-top) of de Novosbed (met zijn zinkbare toplaag). Onze testers keurden het nog steeds vrij unaniem goed, en handhaafden dat de stevigheid van GhostBed extra steun en stabiliteit gaf. Als u echter de voorkeur geeft aan een meer luxe gevoel, bent u misschien beter af met een van onze andere topkeuzes.

Ontwerp zonder franje

Als de meest betaalbare matras op onze lijst, mist GhostBed enkele van de luxe functies die we leuk vonden van onze andere topkeuzes. Terwijl GhostBed bijvoorbeeld vergelijkbare ondersteuning biedt als de Loom Leaf, mist het de zachte kussensloop die Loom Leaf zijn luxe, hotelgevoel gaf. Hete slapers zullen de geperforeerde schuimlaag van Novosbed missen, wat zorgt voor een betere luchtstroom en de warmte de hele nacht afvoert. Kortom: GhostBed is betrouwbaar comfortabel en zijn prijskaartje zeker waard. Verwacht gewoon niets bijzonders.

Gids voor matrassen

Hoe u de juiste matras voor u kunt vinden

Uiteindelijk komt het beste matras voor u neer op uw eigen voorkeuren met betrekking tot het gevoel. Als je ongeveer weet waar je valt in het zachte / stevige spectrum, kun je verliefd worden op een van de andere matrassen die we hebben getest. Hieronder staan ​​de observaties van onze testers om u op weg te helpen.

Yogabed: Hoe voelt het?

: Best for anyone who loves an ultra-soft, ultra-sinkable bed Yogabed luxe traagschuimmatras : het beste voor iedereen die van een ultrazacht, ultrazinkbaar bed houdt

 • Het schuim: dik, luchtig en ongelooflijk zacht
 • Het gevoel: zo zacht, het is alsof je jezelf in het schuim hebt gestopt
 • Van onze testers: de neiging om je vast te voelen zitten in je lichaam; "Als ik zo zacht op een matras slaap, voel ik me pijnlijk als ik wakker word"
 • Vermijd als: u niet geniet van het gevoel cocooned te zijn in uw matras

Nestmatras: hoe voelt het?

: Best for side-sleepers and lightweight individuals who won't impact a firmer bed Nestbedding Love Sleep Matras : het beste voor zijslapers en lichtgewicht personen die geen last hebben van een steviger bed

 • Het schuim: zwaarder en gelachtig, met veel gootsteen
 • Het gevoel: als vallen in warm, stuifzand
 • Van onze testers: "Het voelt goed als je plat ligt, maar wanneer je directe druk uitoefent - zoals jezelf op een elleboog stutten - zink je diep weg"
 • Vermijd als: u een slaper bent, een grotere persoon, of over het algemeen niet houdt van een superschuim bed

Casper-matras: hoe voelt het?

: Best for cozy sleepers who want a mellow level of support Casper-slaapmatras : het beste voor knusse slapers die een zacht niveau van ondersteuning willen

 • Het schuim: medium-zacht en reactief, met een behoorlijke hoeveelheid gootsteen
 • Het gevoel: zacht en gezellig met zachte push-back, maar niet ongelooflijk ondersteunend
 • Van onze testers: "Ik ga er gewoon op liggen" - hoewel velen de voorkeur gaven aan een steviger matras met iets meer ondersteuning
 • Vermijd als: u de voorkeur geeft aan een steviger, dichter matras

Purple Bed: Hoe voelt het?

: Best for relieving common pressure points in sore sleepers Het paarse bed : het beste voor het verlichten van veel voorkomende drukpunten in pijnlijke slapers

 • Het schuim: viskeus, golvend gelschuim
 • Het gevoel: als een new-age waterbed; dips en billows bij elke beweging
 • Van onze testers: van "jelly trampoline" tot "tapioca" tot "verschrikkelijk afval", dit was ons meest polariserende bed
 • Vermijd als: u slaapt met een partner (beweging draagt ​​gemakkelijk) of als het gevoel van een waterbed u onaangenaam is

Novosbed: Hoe voelt het?

: Best for anyone who runs hot and needs the extra airflow while sleeping Het Novosbed Medium : het beste voor iedereen die het warm heeft en de extra luchtstroom nodig heeft tijdens het slapen

 • Het schuim: zacht en soepel, met een geperforeerd oppervlak om je koel te houden
 • Het gevoel: "nestelen, dan vasthouden"; zinken gevolgd door actieve ondersteuning
 • Van onze testers: het is zo reactief, "ik denk niet dat ik zelfs een kussen nodig heb"
 • Vermijd als: u last heeft van rugpijn en een reactiever oppervlak nodig hebt

Loom Leaf Mattress: Hoe voelt het?

: Best for most people; Saatva Loom Leaf Matras : het beste voor de meeste mensen; een echt "middelhard" matras dat de meeste slapers ondersteunt

 • Het schuim: meerlagig geheugenschuim met een zachte, gewatteerde top met kussens
 • Het gevoel: ongelooflijk dimensionaal en reactief; een geweldige verhouding tussen zinken en ondersteuning
 • Van onze testers: “Al het andere was een adequate ervaring. Dit is actief geweldig ”
 • Vermijd het volgende: U geeft de voorkeur aan een matras op het zachtere of het stevigere uiteinde - deze valt precies in het midden

Berenmatras: hoe voelt het?

: Best for individuals with back pain who need a little more support Berenmatras : het beste voor mensen met rugpijn die wat meer ondersteuning nodig hebben

 • Het schuim: aan de stevigere kant, minder zinkbaar en reactief dan anderen
 • Het gevoel: duwt achteruit terwijl je gaat liggen, waardoor de juiste balans wordt gecreëerd tussen behaaglijke zachtheid en lift voor het uitlijnen van botten
 • Van onze testers: “Het heeft veel steun, wat ik leuk vind; Ik voel me vastgehouden ”
 • Vermijd als: u van een springkussen, zachtere matras houdt - deze is iets minder speels

GhostBed-matras: hoe voelt het?

: Best for anyone who doesn't mind sacrificing a few frills for a better price tag GhostBed-matras : het beste voor iedereen die het niet erg vindt om een ​​paar franjes op te offeren voor een beter prijskaartje

 • Het schuim: stevig, maar met voldoende te geven om de contouren van uw lichaam te passen
 • Het gevoel: een gelijkmatige strakheid die het lichaam van top tot teen ondersteunt
 • Van onze testers: “Precies de juiste mix van zacht en ondersteunend. Ik zou dit kopen ”
 • Vermijd als: u op zoek bent naar een meer gespecialiseerde matras (bijv. Kussens of kussens)

Leesa-matras: hoe voelt het?

: Best for anyone who needs a firm, supportive bed but craves a little extra squish Leesa-matras : het beste voor iedereen die een stevig, ondersteunend bed nodig heeft maar een beetje extra squish ver>

 • Het schuim: dichte weerstand met een super trage gootsteen
 • Het gevoel: eerst stevig, maar met een geleidelijke dosis waardoor sommige testers zich niet ondersteund voelden
 • Van onze testers: Velen waren het ermee eens, het was "steviger dan ik zou willen"
 • Vermijd het volgende: u houdt van een matras met iets meer veerkracht

Tuft Needle-matras: hoe voelt het?

: Best for sleepers who need an unrelentingly supportive bed for better alignment Tuft- en naaldmatras : het beste voor slapers die een onverbiddelijk ondersteunend bed nodig hebben voor een betere uitlijning

 • Het schuim: twee lagen: een dikke, stevige ondergrond en een dunne laag "drukverlichting"
 • Het gevoel: een stevig, zelfverzekerd oppervlak dat weinig tot geen geeft
 • Van onze testers: de meesten vonden het niet-dimensionaal; “Het is een plak schuim en je ligt er bovenop”
 • Vermijd het volgende: U geeft de voorkeur aan een matras die zich vormt naar uw contouren voor betere drukverlichting

Veelgestelde vragen over matrassen

Wanneer is het tijd om een ​​nieuwe matras te krijgen?

Als je moeizaam gooit en draait en wakker wordt, is je matras waarschijnlijk te oud en niet meer geschikt voor de mechanica van je lichaam (als dat ooit het geval was). De Better Sleep Council beveelt aan om je bed om de vijf tot zeven jaar te verwisselen. >

Moet ik online een matras kopen?

Naast het gemak van thuis winkelen en een bed bij je thuis laten afleveren - of zelfs rechtstreeks in je slaapkamer - bieden online matrasmerken een ongeëvenaarde transparantie en, over het algemeen, een eerlijkere prijs dan winkels. Door ondernemers aangeduid als "Big Mattress", staan ​​deze retailers bekend om misleidende marketing (bijvoorbeeld hetzelfde bed verkopen met een nieuwe naam). Ze hebben ook een reputatie voor flinke markups, vaak verkopen ze matrassen voor 30 tot 50 procent boven de groothandelsprijzen.

Bed-in-a-box-bedrijven bouwen hun bedrijfsmodellen op tegengestelde tactieken, met directe prijzen voor consumenten en een eenvoudige productlijn. Omdat u de tussenpersoon uitsnijdt, kunt u geld besparen door een matras uit een van onze keuzes te kopen. En dankzij de ruime proefperiodes en het gratis retourbeleid, is het online kopen van een matras niet riskanter dan het kopen van een matras in de winkel.

Welke maat matras moet ik krijgen?

Als u voor uw kind koopt, kan een Twin of Twin XL geschikt zijn als de grootte van de kamer een beperking is. Als je er de ruimte voor hebt, is een Full (aka, Double) misschien beter om ze door groeispurten te zien.

Voor de meeste volwassenen is een queensize bed ruim genoeg op vijf voet breed en 6,5 voet >

Bed afmetingen:

 • Twin: 39 "x 75"
 • Twin Extra Long: 39 "x 80"
 • Volledig: 54 "x 75"
 • Volledig extra >
 • Koningin: 60 "x 80"
 • Koning: 76 "x 80"
 • California King: 72 "x 84"

Wat is het beste kussen?

De zolder (of dikte) van uw kussen moet goed spelen met de stevigheid van uw matras, lichaamsstatistieken en gewenste slaaphouding . Hoe meer je in je matras zinkt, hoe dunner je kussen zou moeten zijn. Als je lichtgewicht bent, een extra stevige matras kiest of op je zij slaapt, staat je hoofd verder van het oppervlak - dus je hebt een dikker kussen nodig om de opening te overbruggen. Voor specifieke aanbevelingen, bekijk onze review van de beste kussens .

Wat is Certipur-US gecertificeerd schuim?

We hebben alleen matrassen overwogen die zijn goedgekeurd door Certipur, een nationale externe organisatie die de kwaliteit en veiligheid van meubelschuim test. Om het Certipur-label te ontvangen, moeten fabrikanten hun product aan twee initiële testrondes en vervolgens jaarlijkse willekeurige tests voorleggen. Certipur-schuim is vrij van ozonafbrekers, giftige vlamvertragers en weekmakers. Dientengevolge vertoont het lage VOS - vluchtige organische verbindingen. (Deze breken af ​​en geven de dampen vrij die bekend staan ​​als "nieuwe matrasstank.")

Hoe vaak moet ik mijn matras omdraaien?

Je bent waarschijnlijk de wijsheid tegengekomen dat je je bed om de zes maanden moet omdraaien, zodat het gelijkmatig slijt. Maar omdat traagschuim in een opzettelijke volgorde wordt gestapeld, wilt u de juiste comfortlagen bovenop houden. In plaats van het ondersteboven te draaien, draait u uw traagschuimbed van top tot teen om slijtage te verdelen.

Heb ik een boxspring nodig voor mijn matras?

De meeste moderne bedden hebben geen boxspring nodig, maar voor veel matrasgaranties is dit vereist als u wilt dat de garantie van uw bed geldig blijft. Een boxspring is een ondersteunend, fundamenteel blok dat uw matras ophoudt zodat uw matras op een betrouwbaar vlak gebied blijft. Het is handig om een ​​boxspring te gebruiken om slijtage op uw matras te beperken en om extra ondersteuning te bieden, maar een boxspring is niet nodig als het gaat om traagschuimmatrassen - alles wat ze van de grond houdt, doet het prima .

Hoe >

De gemiddelde matras presteert het beste gedurende 8 jaar, maar er zijn verschillende factoren die de levensduur van uw bed beïnvloeden. Doe je best om je matras droog en schoon te houden. Probeer te voorkomen dat iemand op je matras springt of staat. Vergeet niet om uw matras eenmaal per maand te draaien (niet omdraaien!) Om lichaamsindrukken te minimaliseren die een blijvend effect zullen hebben. Zorg ervoor dat u een goed ondersteunend bedframe of boxspring gebruikt en buig uw matras nooit.

Levensduur van verschillende soorten matrassen:

 • Latexschuim: 12 jaar
 • Traagschuim: 10 jaar
 • Hybride: 10 jaar
 • Innerspring: 8 jaar
 • Hoofdkussen: 7 jaar

Wanneer is de beste tijd om een ​​matras te kopen?

Meestal introduceren fabrikanten nieuwe modellen in het late voorjaar of de zomer en geven ze korting op oudere matrasmodellen zodra nieuwere modellen binnenkomen. Memorial Day en Labor Day (en andere driedaagse weekend / feestdagen) hebben een geschiedenis van het aanbieden van grote verkopen en kortingen aan consumenten, net als feestdagen zoals Black Friday of Kerstmis. Buiten die tijden blijven de prijzen voor matrassen echter het hele jaar door hetzelfde.

Meer recensies voor een goede nachtrust

Je matras is het be>

Misschien vind je dit ook leuk