Van Thomas Whittington

De beste autoverzekeringsbedrijven in Californië

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Californië gaan verder dan het vereiste minimum en we hebben een lijst samengesteld met de top vijf in de Golden State. We hebben kortingen, financiële sterktecijfers en offertes vergeleken om u te helpen de beste dekking voor uw behoeften te vinden. Hoewel het waar is dat Californië enkele van de laagste minima voor autoverzekeringen in de natie heeft (alleen Florida vereist minder), is het altijd een slim idee om voor meer dekking te betalen. Alleen gewapend met de minima van Californië, loopt u een groot risico om na een ongeval uit eigen zak te moeten betalen - hetzij voor de medische rekeningen en beschadigde eigendommen van iemand anders als u schuldig bent of voor uzelf als u wordt getroffen door een onverzekerde bestuurder (die ongeveer een op de zes bestuurders in Californië zijn). Daarom raden we u aan offertes van meerdere bedrijven hieronder te vergelijken om te zien welke u de beste offerte voor de hoogste dekking biedt.

De beste autoverzekeringsbedrijven in Californië: samengevat

Beste bedrijven voor
California Auto Verzekering
AAA

AAA

is technically a federation of regional motor clubs across the United States, but it's also one of California's largest insurers thanks to a reciprocal inter-insurance exchange known as the Auto Exchange Club Group. AAA is technisch gezien een federatie van regionale motorclubs in de Verenigde Staten, maar het is ook een van de grootste verzekeraars van Californië dankzij een wederzijdse interverzekeringsuitwisseling die bekend staat als de Auto Exchange Club Group. De Consumer Reports "Reader Score" plaatst het met kop en schouders boven elke andere topkeuze behalve USAA. Bovendien gaven zowel JD Power- als Consumer Reports-lezers over de hele linie AAA hoge beoordelingen voor claimafhandeling.

AAA biedt een vrij standaard scala aan kortingen, waaronder multi-policy kortingen voor het bundelen van zaken als auto- en opstalverzekering. En omdat het technisch gezien een “wederzijdse interverzekeringsuitwisseling” is in plaats van één bedrijf, komen AAA-klanten ook in aanmerking voor dividenden (een discretionair bedrag uit het surplus van het bedrijf). In 2018 ontvingen polishouders een gemiddelde van $ 186 alleen voor het verzekeren met AAA.

Beste bedrijven voor
California Auto Verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

is the provider of choice for 13.7% of California's insured drivers — more than any other company. State Farm is de voorkeursleverancier voor 13,7% van de verzekerde chauffeurs in Californië - meer dan enig ander bedrijf. Die klanten zijn redelijk tevreden, met het bedrijf dat een geweldige vier van de vijf scoort van JD Power en een hoge score van Consumer Reports. State Farm heeft ook een van de laagste klachtenratio's van onze topkeuzes.

Qua prijsstelling stond State Farm midden in het peloton. Het lijkt meer kortingen te bieden voor tienerbestuurders dan andere bedrijven en heeft verschillende kortingen voor goede bestuurders, dus het is nog steeds de moeite waard om een ​​offerte te krijgen. We hielden van de diepgaande informatie over dekkingstypes en opties die we op de website van State Farm vonden, en het valt niet te ontkennen dat de elite financiële kracht van het bedrijf is.

Beste bedrijven voor
California Auto Verzekering
Allstate

Allstate

is about average in financial strength but offers some of the most expensive quotes, cheaper only than Farmers. Onder de grootste verzekeraars van Californië is Allstate ongeveer gemiddeld qua financiële kracht, maar biedt enkele van de duurste koersen, alleen goedkoper dan boeren. Het scoort ongeveer gemiddeld in schadetevredenheid en had een van de hoogste gerechtvaardigde klachtenratio's in 2018 van elke provider die we hebben bekeken. We ontdekten dat de website moeilijker te navigeren is dan die van anderen - groot in opvallende afbeeldingen, het duurt >

Toch is Allstate een gerenommeerde naam, en als je een nieuwe auto hebt, biedt het iets wat geen van de andere bedrijven op deze lijst doen: een "gap" dekking ontworpen om de effecten van waardevermindering teniet te doen als je auto in het eerste jaar wordt getotaliseerd . Maar zelfs als u een oude clunker bestuurt, gaat het besparen op autoverzekeringen allemaal over het vergelijken van geïndividualiseerde offertes. Omdat er altijd een kans is dat Allstate u een geweldige prijs biedt voor uw situatie, is het slim om er een offerte uit te halen.

Beste bedrijven voor
California Auto Verzekering
boeren

boeren

has the second-largest market share in California, at 10.7%, and a decent standing in Consumer Reports' and JD Power's ratings. Boeren hebben het op een na grootste marktaandeel in Californië, met 10,7%, en een behoorlijke reputatie in de ratings van Consumer Reports en JD Power. De financiële kracht van het bedrijf is een paar graden lager dan de andere op deze lijst, maar het is nog steeds stevig genoeg om claims betrouwbaar uit te betalen.

Misschien wel het grootste nadeel voor boeren , althans in Californië, zijn de hoge premieprijzen. Het was de duurste aanbieder op onze lijst in drie van de vier bestuurdersprofielen die we hadden (met uitzondering van een vrouw van middelbare leeftijd, voor wie het slechts een paar dollar goedkoper was dan Allstate). Toch is het de moeite waard om een ​​offerte van Boeren te krijgen, omdat het verzekeringsprofiel van elke persoon anders is.

Beste bedrijven voor
California Auto Verzekering
USAA

USAA

often makes our top picks list when we do a state-specific breakdown of auto insurance companies. USAA maakt vaak onze topkeuzelijst wanneer we een staatsspecifieke uitsplitsing maken van autoverzekeringsmaatschappijen. Het komt echter zelden op nummer 1, ondanks de buitengewoon hoge klanttevredenheid en de hoogste financiële sterkte. Dit komt simpelweg omdat USAA niet voor iedereen geschikt is. U kunt zelfs alleen dekking krijgen als u een militair lid bent, een veteraan of de echtgenoot van een militair lid. We konden zelfs geen offertes krijgen vanwege deze bepaling.

Ondanks de hoge toegangsdrempel heeft USAA echter een uitstekende staat van dienst in zowel de afhandeling van claims als de klantenservice. De kortingen die door de aanbieder worden aangeboden, zijn vrij standaard, maar met een financiële sterkte van A ++ weet je tenminste dat je claim wordt betaald. Als je in aanmerking komt, is USAA zeker het overwegen waard.

Gids voor California Auto Insurance

Californië minimale aansprakelijkheid

Californië vereist alleen dat u zich verzekert tegen lichamelijk letsel en materiële schade , dus het is uw keuze om dekking toe te voegen voor uzelf, uw passagiers en uw voertuig. De aansprakelijkheidsminima van de staat kunnen worden uitgedrukt in de stenografie 15/30/5, wat betekent:

  • $ 15.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 30.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 5.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Deze bedragen bieden enige bescherming, maar het is niet moeilijk om zich voorbeelden voor te stellen waarin ze niet uw volledige financiële verplichting dekken.

Neem geen genoegen met het minimum

Stel dat je Rodeo Drive afrijdt en per ongeluk in botsing komt met een luxeauto. Die reparaties kunnen gemakkelijk meer kosten dan de vereiste minimum $ 5.000 aan dekking voor materiële schade. En als de andere bestuurder gewond raakt, kunnen zijn medische rekeningen de minimum $ 15.000 voor dekking voor lichamelijk letsel overschrijden. In beide situaties zou je zelf het verschil moeten maken - daarom is het een goed idee om zoveel mogelijk verzekeringen te kopen.

Denk aan dekking voor diefstal

Californië leidt consequent de natie in voertuigen gestolen per jaar. Gedeeltelijk is het een functie van de grote omvang van de staat, maar internationale scheepvaarthavens en een grens met Mexico maken het ook dieven gemakkelijker om gestolen auto's te lossen voordat de politie ze vindt. Zuid-Californiërs moeten vooral op hun hoede zijn, omdat meer dan de helft van alle diefstallen in de provincies Los Angeles, Orange, Riverside, San Bernardino en San Diego plaatsvindt. Je loopt ook een groter risico als je een Honda Civic of Accord bestuurt, de twee beste modellen die in 2017 in Californië zijn gestolen.

Hoewel het een nachtmerrie is om je auto te laten stelen, is het nog erger als je geen uitgebreide verzekering hebt, die je vergoedt voor niet-ongevalclaims zoals diefstal. De extra premie is niet goedkoop, maar u kunt de kosten verlagen door een hoog eigen risico te selecteren (zoals $ 2.000). Het is niet leuk om te betalen, maar het is zeker beter om vanaf nul een vervangend voertuig te kopen.

De kosten van autoverzekeringen in Californië

Hieronder vindt u voorbeeldprijzen van de vier grootste autoverzekeringsmaatschappijen in Californië. Let op: de tarieven zijn persoonlijk en de prijzen die u hebt opgegeven, komen mogelijk niet overeen met de prijzen die hier worden weergegeven. Dat gezegd hebbende, kan het vinden van de bedrijven die het goedkoopst zijn voor jouw leeftijd en rijrecord je een idee geven waar je moet beginnen met zoeken.

Tarieven autoverzekeringen in Californië: bestuurders met een laag risico

Gemiddeld 22 jaar
35 jaar gemiddelde snelheid
55 jaar gemiddelde snelheid
AAA
$ 139.00
$ 82.17
$ 81.25
Staatsboerderij
$ 99,23
$ 78,88
$ 68,91
Allstate
$ 110.00
$ 85.00
$ 71.00
boeren
$ 143,12
$ 103.45
$ 100.35

Getoonde voorbeeldprijzen zijn maandelijkse tarieven


Tarieven autoverzekeringen in Californië: bestuurders met een gemiddeld risico

Gemiddeld 22 jaar
35 jaar gemiddelde snelheid
55 jaar gemiddelde snelheid
AAA
$ 212,42
$ 130.92
$ 129,42
Staatsboerderij
$ 123,05
$ 102,70
$ 92,73
Allstate
$ 481.00
$ 161.00
$ 133.00
boeren
$ 239,37
$ 172,98
$ 158,90

Getoonde voorbeeldprijzen zijn maandelijkse tarieven


Tarieven autoverzekeringen in Californië: bestuurders met een hoog risico

Gemiddeld 22 jaar
35 jaar gemiddelde snelheid
55 jaar gemiddelde snelheid
AAA
$ 322,75
$ 206,75
$ 204,08
Staatsboerderij
N / A *
N / A *
N / A *
Allstate
$ 389.00
$ 289.00
$ 244.00
boeren
$ 339,43
$ 245,30
$ 225,32

Getoonde voorbeeldprijzen zijn maandelijkse tarieven

* State Farm blijft buiten de "risicovolle" autoverzekeringsmarkt en geeft geen koersen voor bestuurders met meer dan één ongeval ooit geregistreerd. Als dat klinkt als jij, zal State Farm waarschijnlijk niet je beste gok zijn.

Hoe hebben we onze voorbeeldcitaten gekregen?

We hebben de koersen van een vierdeurs Honda Civic - een van de populairste auto's in de VS - uit 2012 gecontroleerd, omdat de meerderheid van de Amerikanen oudere of gebruikte voertuigen bestuurt. In termen van dekking hebben we gekeken naar een basisaansprakelijkheidsbeleid met door experts aanbevolen niveaus:

  • $ 50.000 lichamelijk letsel aansprakelijkheid per persoon
  • $ 100.000 lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 25.000 materiële schade per ongeval

Aangezien leeftijd en rijrecord de be>

  • Bestuurder met een laag risico: heeft een volledig schoon rijgedrag. Geen ongelukken of overtredingen.
  • Bestuurder met gemiddeld risico: heeft in het afgelopen jaar één ongeval gehad met materiële schade van meer dan $ 1.000 maar geen lichamelijk letsel.
  • Bestuurder met een hoog risico: heeft het afgelopen jaar twee ongevallen en één snelheidsboete gehad. Beide ongevallen veroorzaakten materiële schade in totaal meer dan $ 1.000, en één omvatte een lichamelijk letsel.

Houd er rekening mee dat de tarieven die u hierboven ziet, alleen ter illustratie zijn. Ze zijn afgestemd op het specifieke profiel dat we als voorbeeld hebben gebruikt en komen niet overeen met de offertes die u zelf van deze bedrijven ontvangt. Zie dit als een gids voor welke bedrijven het goedkoopst voor u zijn, en begin daarmee bij het ontvangen van offertes.

California Auto Insurance Veelgestelde vragen

Hoeveel autoverzekering heb ik nodig in Californië?

Zoveel als u zich kunt veroorloven. Sommige mensen denken dat ze weg kunnen komen met alleen verzekeren voor de minimale kosten, maar dat kan averechts werken. Zelfs als u de meest voorzichtige en ijverige bestuurder bent, kunnen ongelukken gebeuren en in de meeste gevallen is de minimale dekking gewoon niet genoeg. Als u wilt voorkomen dat de kosten van reparaties en verwondingen uit uw zak komen, loont het om iets meer te betalen als het gaat om autoverzekeringen.

Wat is de goedkoopste autoverzekeringsmaatschappij in Californië?

Uw premium kosten zijn grotendeels afhankelijk van persoonlijke factoren: uw leeftijd, kredietscore, hoeveel u rijdt en het type voertuig dat u verzekert, onder andere. Maar omdat verschillende providers dezelfde persoon min of meer in rekening brengen voor dezelfde dekking, is de enige manier om uw goedkoopste tarief te bepalen, door op maat gemaakte offertes te vergelijken. Toch zijn er naast prijs ook veel andere be>

Heeft de toename van bosbranden in Californië invloed op mijn premies voor autoverzekeringen?

Waarschijnlijk niet. Hoewel sommige klanten ten onrechte te horen hebben gekregen dat een verhoogd risico op brand heeft geholpen hun premies te verhogen, maakt de sterk gereguleerde verzekeringsmarkt van Californië dat zeer onwaarschijnlijk. Nancy Kincaid , perssecretaris van het California Department of Insurance, zegt dat "verzekeraars hun verliezen en hun verwachte verliezen moeten gebruiken om hun tarieven te verhogen," en er is gewoon "geen catastrofaal verlies van auto's door bosbranden geweest."

Waarom stijgen de autoverzekeringen in Californië?

Het premietarief van Californië (18%) loopt achter het hele land aan (25%). De be>

Misschien vind je dit ook leuk