Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste kabel-tv-aanbieders

Wanneer het tijd is om rond te kijken voor uw kabel-tv-aanbieder, heeft u misschien helemaal geen keus. De industrie bestaat uit regionale monopolies, wat betekent dat de kabelbedrijven die uw specifieke adres bedienen vaak beperkt zijn. Maar vrees niet: we hebben de grootste kabelbedrijven van het land en elk van hun functies onder de loep genomen, zodat u de meest voorkomende opties kunt evalueren en het beste kabeltelevisiebedrijf voor u kunt vinden.

De 5 beste kabel-tv-aanbieders

Flexibele bundelaanbiedingen

Spectrum
Door uw services te bundelen, kunt u in het eerste jaar ongeveer $ 200 besparen
Pros
Gebundelde besparingen
Klantenservice
Cons
Eén tv-plan

Waarom we ervoor kozen

Gebundelde besparingen

Voor meer pakketopties (en meer kanalen) met Charter Spectrum , moet u bundelen met internet en telefoonservice. Die bundels hebben echter een eerlijke prijs en zijn inclusief gratis installatie (normaal $ 35), WiFi-instelling (meestal $ 10) en DVR-service ($ 13 per maand). Dat is een potentiële besparing van meer dan $ 200 in één jaar. Spectrum bevat ook gratis HD-kanalen.

Wat meer is, als u wilt overschakelen naar Spectrum, maar momenteel zijn ondertekend met een andere provider, helpt het bedrijf uw contract tot $ 500 te kopen wanneer u zich aanmeldt voor de Triple Play-bundel.

Klantenservice

De klantenservice van Spectrum doet het goed bij de consument. Het bedrijf kreeg een 63 van de 100 beoordelingen van zowel Consumer Reports als ACSI en kwam daarmee boven het sectorgemiddelde. Het werd ook bekroond door JD Power voor zijn klanttevredenheid in het Zuiden en ontving 3 van de vijf stroomcirkels in de regio's West en Noord-Centraal.

Punten om te overwegen

Eén tv-plan

Nadat Charter Communications on>omgedoopt tot Spectrum en heeft het zijn diensten vereenvoudigd. Helaas betekent dit dat je maar één optie hebt als je alleen kabel-tv wilt. Dat ene plan voor alleen tv heet TV Select. Het wordt geleverd met ten minste 125 kanalen en ongeveer 46% van de meest populaire kanalen. Opmerkelijke afwezigheden zijn onder E! en het reiskanaal, maar anders krijg je een behoorlijk aantal grote netwerken.

Veel kanaalpakketten

Xfinity
Pakketten die variëren van 10 kanalen tot meer dan 260
Pros
De meeste zenderpakketten
Landelijke beschikbaarheid
Cons
Klantenservice reputatie

Waarom we ervoor kozen

De meeste zenderpakketten

De meeste providers vereisen dat u uw tv-service bundelt met internet, of ze bieden slechts één niet-gebundelde tv-optie. Met XFINITY kunt u echter kiezen tussen alle vijf kabel-tv-pakketten - zonder u aan te melden voor internet.

De tv-pakketten worden geleverd met een breed scala aan kanalen, van 10 tot meer dan 260. Het meest afgeronde plan is het Starter-plan, dat 40% van de populairste kanalen heeft, waaronder ESPN en het Hallmark Channel. . Je mist alleen premium-netwerken en speciale sportkanalen zoals het MLB-netwerk en Starz .

Landelijke beschikbaarheid

XFINITY van Comcast is de meest beschikbare kabelaanbieder, met service in 39 staten en 8.444 postcodes - dus er is een goede kans dat u het vergelijkt met een andere op onze lijst. De best onderhouden steden zijn Houston, Chicago, Miami, Philadelphia, Minneapolis, San Jose en Denver.

Punten om te overwegen

Klantenservice reputatie

Comcast heeft een reputatie opgebouwd voor slechte klantenservice, maar heeft zijn beoordelingen jaar na jaar gestaag verbeterd. De ACSI-score steeg met acht punten in slechts één jaar, van 54 van de 100 in 2015 tot 62 van de 100 in 2016. Dit is een indicatie dat het bedrijf zich inspant om zijn reputatie te verbeteren en waarschijnlijk zal blijven groeien. Van 2017 tot 2018 daalde de rating wel met één punt.

Vorig jaar heeft de VP van het bedrijf voor klantenservice, Tom Karinshak, enkele stappen gedetailleerd die Comcast onderneemt om zijn klantenservice te herzien , waaronder; uitbreiding van digitale zorgteams, een callback-functie waarmee u een tijdstip kunt plannen waarop Comcast u kan bellen (in plaats van in de wacht te staan), en een ETA-functie die klanten berichten over de aankomststatus van servicetechnici (voor installatie en probleemoplossing).

Hoge klanttevredenheid

stuurman
Veel online bronnen en tevreden klanten
Pros
Online bronnen
Aanpasbare plannen
Cons
DIY-vergoeding

Waarom we ervoor kozen

Online bronnen

Als u liever zelf installeert en problemen met uw eigen technologie oplost, maakt de website van Cox Communications dat mogelijk. De uitgebreide bronnenbibliotheek biedt educatieve instructievideo's over het instellen, gebruiken en oplossen van problemen met uw services. Als je een probleem hebt, selecteer je het probleem gewoon in het zoekprogramma en het zal je naar de juiste handleiding leiden.

Als uw tv bijvoorbeeld niet werkt, kunt u aangeven of deze korrelig, bevroren, betegeld, blauw of zwart is. Na nog een paar vragen over uw service, krijgt u een specifieke oplossing en een duidelijke weg vooruit (zelfs als dit professionele hulp inroost). Het is een klein gemak, maar we houden van de optie om zelf eenvoudige fixes af te handelen, in plaats van door verouderde forums te moeten parsen of onze lunchpauze in de wacht te moeten zetten met een technicus.

Aanpasbare plannen

Het Contour TV-plan met 140+ kanalen is geschikt voor iedereen die veel favorieten wil vastleggen. Het heeft bijna elk kanaal behalve premium-netwerken en speciale sporten. Je kunt ook de TV Starter of Contour Flex kiezen (meestal rond de $ 25 per maand) en de basis krijgen zoals PBS, ABC, de CW. Cox biedt aanvullende tv-pakketten die u kunt toevoegen om alleen uw favoriete genre-specifieke kanalen te krijgen. Kies uit sport-, film- en verschillende pakketten voor een extra $ 10 per maand.

Punten om te overwegen

DIY-vergoeding

Cox is een van de weinige providers die de mogelijkheid bieden om uw service zelf te installeren. De vangst? Het kost je $ 20 - het brengt je in feite in rekening voor DIY. Uw alternatief is een professionele installatie van $ 75. Dit lijkt de klanttevredenheid echter niet te schaden, want het scoorde 65 uit 100 van Consumer Reports en 63 uit 100 van de ACSI - beide scores boven Comcast en Mediacom.

HD-beeld

Grens
De nieuwe klantpromotie omvat een jaar Amazon Prime, een gratis router en gratis installatie
Pros
Glasvezelopties
Reclame aanbiedingen
Cons
Gemiddelde klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Glasvezelopties

Met Frontier, afhankelijk van uw locatie, kunt u mogelijk kiezen tussen FiOS TV of Vantage TV. FiOS TV wordt bediend via glasvezelkabel in plaats van traditioneel. Als je ervoor kiest om te bundelen, heb je ook glasvezelinternet - wat astronomische snelheden betekent. Voor uw tv-service kan dit een scherper beeld betekenen, maar alleen als u een HD- of Ultra HD-televisie hebt die dit ondersteunt.

Reclame aanbiedingen

Frontier biedt een aantal verleidelijke promotionele aanbiedingen, waaronder een gratis installatie, een gratis router en Amazon Prime voor een jaar. Allemaal verleidelijke kortingen die tot aanzienlijke besparingen kunnen leiden, vooral omdat de gebruikelijke kosten van Frontier voor installatie $ 80 zijn. Dit is een van de beste kabelaanbiedingen die we hebben gevonden.

Punten om te overwegen

Gemiddelde klantenservice

Klantenservice is redelijk gemiddeld, met een score van 60 van de 100 van de ACSI en 59 van de 100 van Consumer Reports. Dit kan worden toegeschreven aan het feit dat u waarschijnlijk moet bellen om informatie te krijgen en toegang te krijgen tot meer planopties. Die plannen kunnen een Frontier Prime-plan bevatten, dat 60% van de populairste kanalen heeft. Het slaat alleen over op HBO, Nick at Nite en andere premium-netwerken.

Genre-specifieke add-ons

mediacom
Houd uw service overzichtelijk met een basisplan en de genre-specifieke kanaalinvoegtoepassingen
Pros
Add-on kanaalpakketten
Flexibel installatievenster
Cons
Slecht gewaardeerde klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Add-on kanaalpakketten

Mediacom biedt zijn kabel-tv-service alleen aan in combinatie met een internetabonnement, maar die startbundel is redelijk geprijsd. U kunt snel internet (60 Mbps of 100 Mbps) krijgen met het Local Plus TV-abonnement. Het komt met de basisnetwerken zoals NBC, de CW en ABC - maar niet veel verder. Je moet upgraden naar het Family TV-abonnement voor alles behalve premiumkanalen.

Mediacom biedt ook add-on genre-pakketten die u kunt gebruiken om het Local Plus-abonnement aan te vullen, zonder een hoop kanalen te krijgen waarin u niet geïnteresseerd bent. Er is er een voor sport-, film- en kinderkanalen. Dit kan een geweldige optie zijn voor kijkers die slechts enkele favorieten gebruiken.

Flexibel installatievenster

Als het tijd is om te installeren, heeft Mediacom de meest flexibele planning. U kunt die installatie 's avonds of in het weekend plannen en hoeft alleen een venster van 30 minuten te plannen. Het nadeel is dat de installatie $ 99 kost. Dat is een steile prijs in vergelijking met Charter's $ 35 vergoeding.

Punten om te overwegen

Slecht gewaardeerde klantenservice

Waar Mediacom echt onder lijdt, is de klantenservice. Het staat consequent onderaan, een zorgwekkende praktijk in een industrie met een toch al slechte reputatie. Lezers van Consumer Reports gaven het 58 van de 100, ACSI gaf het 56 van de 100. Als u Mediacom als uw kabelaanbieder kiest, houd dan uw factuurafschriften goed in de gaten en bevestig alle deals die u hebt beloofd.

Hoe een kabel-tv-provider te kiezen

Vind je opties

In tegenstelling tot satelliet-tv (denk aan schotel en DIRECTV), zijn kabel-tv-bedrijven niet landelijk beschikbaar. De meeste mensen hebben minder dan drie opties, ongeacht waar ze wonen. Waarom? Het opbouwen van kabel-tv-infrastructuur en bedrading in nieuwe gebieden is een dure onderneming - een die zorgvuldig moet worden overwogen.

Een van die overwegingen is de concurrentie. Als een grote aanbieder al een regionale markt domineert, is het meestal niet de investering waard voor anderen om te concurreren, waardoor regionale monopolies ontstaan . Als u niet zeker weet wie de grote spelers in uw postcode zijn, kunt u onze bovenstaande tool gebruiken of uw adres rechtstreeks op de sites van providers invoeren.

Houd rekening met uw kijkgewoonten

In 2016 ontdekte het bedrijf Nielsen dat van de gemiddelde 200 kanalen waar klanten voor betaalden, ze slechts 19 kanalen bekeken . Dat is minder dan 10 procent. Om de beste provider voor u te vinden, wilt u er een die uw favoriete kanalen in één pakket kan maximaliseren - u betaalt dus niet voor 180 kanalen met overmaat.

Het beste kabel-tv-bedrijf maakt het gemakkelijk om uw favorieten te vinden voor een eerlijke prijs. We namen de 50 meest bekeken kanalen van 2017 en telden deze samen met providerspakketten om te zien welke de beste plannen voor de beste waarde boden. Populaire kanalen zoals het Food Network hebben voor de meeste kijkers meer waarde en relevantie dan kanalen die in je pakket tellen, zoals het Gem Shopping Network of C-SPAN 4. Maar als je weet dat je tv-gewoonten een beetje meer niche zijn, houd dan bij van de kanalen die u het vaakst bezoekt en vergelijk vervolgens de providerpakketten om te zien welke de beste prijs biedt voor minimaal eigen risico.

Let op kosten

Het zijn niet alleen uw extra kanalen die een kabelrekening kunnen opleveren. U zult ook subtiele vergoedingen in de gaten willen houden. Installatie, apparatuur en een toeslag voor een lokaal zendstation zijn gebruikelijk - maar hoeveel deze kosten kosten kan enorm verschillen tussen providers.

Om u te helpen de kosten te vergelijken, hebben we de meest voorkomende vergoedingen van de beste kabelbedrijven samengesteld. Als u kostenbewuster bent, kunt u deze serieuzer overwegen. Houd er rekening mee dat promotionele deals voor nieuwe klanten meestal ook afzien van enkele kosten.

Installatie
TV uitzenden
HD-toegang
DVR
Charter Spectrum
$ 35
7.50 $ / mo.
Vrij
$ 10 / mo.
XFINITY van Comcast
$ 50
$ 8 / mo.
$ 10 / mo.
$ 10 / mo.
Cox Communications
$ 20 DIY,
$ 75 professional
$ 4 / mo.
8.50 $ / mo.
$ 13 / mo.
Grens
$ 80
$ 3 / mo.
$ 10 / mo.
$ 15 / mo.
mediacom
$ 100
$ 6 / mo.
$ 7 / mo.
$ 15 / mo.

Wees bereid om te bundelen

De meeste providers moedigen het bundelen van uw telecommunicatiediensten sterk aan; telefoon, internet en soms thuisbeveiliging. Sommige providers, zoals Comcast en Cox, bieden u een breed scala aan tv- en internetopties die u onafhankelijk kunt kopen. Anderen, zoals Charter Spectrum, bieden slechts één tv-pakket zonder bundeling. Als u voor Mediacom kiest, heeft u helemaal geen optie, omdat alle tv-abonnementen een internetbundel vereisen. Aan de positieve kant: door bundelen bespaart u waarschijnlijk gemiddeld $ 20 tot $ 30 voor elke service.

Veelgestelde vragen over kabel-tv

Hoeveel kost kabel per maand?

De maandelijkse kosten voor kabel-tv zijn afhankelijk van het aantal gewenste kanalen, eventuele kosten en of u uw services hebt gebundeld. Het kan variëren van $ 30 tot $ 100. Er is geen goedkoopste provider en uw kosten hangen volledig af van de gewenste services en de beschikbare provider.

Wat is glasvezel-tv?

Glasvezel gebruikt flexibele glasdraden om gegevens met een hoge snelheid (en met hogere kwaliteit) te verzenden dan traditionele kabels. Vezeltechnologie heeft geen invloed op televisie zoals internet, maar weinig providers geven u de mogelijkheid om de ene zonder de andere te kopen, dus uw kwaliteit van internet is een goede overweging. and Verizon FiOS run on fiber-optic networks — but they've earned the best reputation in the industry thanks to their wicked-fast speeds. Zowel AT U-Verse als Verizon FiOS draaien op glasvezelnetwerken - maar ze hebben de beste reputatie in de industrie verdiend dankzij hun waanzinnig hoge snelheden.

Moet ik satelliet-tv overwegen?

Satellietproviders zoals schotel- en DIRECTV-hostservice in alle 50 staten. Het enige duidelijke onderscheid tussen satelliet- en kabel-tv, is dat satelliet een schotel op uw dak vereist. In tegenstelling tot de lage snelheden die worden geleverd met internet via satelliet, zijn er geen beperkingen voor uw televisieservice. Zowel DISH als DIRECTV bieden in feite een breed scala aan kanalen en exclusieve sportpakketten zoals NFL Fantasy Zone en MLB Network Strike Zone.

In onze volledige beoordeling van alle beste tv-providers , vonden we dat DIRECTV uitblinkt in klantenservice en DISH Network wordt geleverd met een toonaangevende DVR die 16 shows tegelijkertijd kan opnemen en 2000 uur aan inhoud kan opslaan. Neem satellietconcurrenten serieus wanneer u winkelt voor uw tv-service, omdat ze vaak op zoek zijn naar kabelaanbieders.

Wat is de beste streamingdienst?

Overschakelen naar streaming is niet alleen voor The Office op Netflix of het kijken naar de aflevering van Bob's Burgers van gisteren op Hulu. U kunt zich aanmelden voor services waarmee u ook geselecteerde live tv-kanalen kunt streamen. Enkele populaire opties zijn DIRECTV Now, PlayStation Vue en Sling TV. Met elk kunt u kiezen uit verschillende kanalen, maar hun basispakketten bieden vaak veel populaire kanalen en zijn veel goedkoper dan traditionele kabel. Benieuwd naar uw mogelijkheden? We vergelijken de beste opties in onze tv-streamingreview .

De beste kabel-tv-aanbieders: samengevat

Spectrum
Xfinity
stuurman
Grens
mediacom
Flexibele bundelaanbiedingen
Veel kanaalpakketten
Hoge klanttevredenheid
HD-beeld
Genre-specifieke add-on
Nee. Staten beschikbaar
37
39
18
38
22
Consumer Reports lezer score
63
65
63
59
58
Nee. Kanaalpakketten
3
5
3
4
4
ACSI-classificatie
63
58
61
60
56

Meer tv / internet beoordelingen

We hebben jaren>

Misschien vind je dit ook leuk