Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste kookgerei-sets

Een pannenset is een geweldige manier om een ​​verzameling potten en pannen te krijgen zonder stukken te hoeven selecteren. Maar je keuken volzetten met kookgerei dat je zelden zult gebruiken, is een verspilling van zowel geld als opslagruimte, dus het is van vitaal be>14 sets binnenbrachten voor praktische comfort- en warmteverdelingstests . We ontdekten dat materialen, warmtegeleiding en praktische kenmerken de be>

De 4 beste kookgereisets

De beste kookgerei-sets: samengevat

Anolon Nouvelle hard geanodiseerd koper 11-delige pannenset
Tramontina Tri-Ply Clad 10-delige pannenset
Rachael Ray 12-Pc. Anti-aanbak Pannenset
Volledig beklede koperen kern 10-delig Pannenset
Beste anti-aanbak
Beste dagelijks roestvrij staal
Beste budget anti-aanbak
Beste luxe roestvrij staal
Prijs
$ 345
$ 165
$ 120
$ 1075
bekleding
nonstick
Roestvrij staal
nonstick
Roestvrij staal
materialen
Aluminium, koper (kern)
Roestvrij staal
Aluminium
Roestvrij staal, aluminium, koper (kern)
Vaatwasserbestendig
Aantal potten en pannen
7
6
8
6
Aantal deksels
4
4
4
4

Anolon Nouvelle hard geanodiseerde koperen 11-delige pannenset

Het beste
nonstick

Anolon
Stijlvolle anti-aanbak met de juiste stukken
Pros
Evenwichtige collectie
Hoogwaardige materialen
Gelijkmatige warmteverdeling
Cons
Vereist handen wassen
Het duurt >

Waarom we ervoor kozen

Evenwichtige collectie

De Anolon Nouvelle hard geanodiseerde koperen 11-delige pannenset biedt een indrukwekkend assortiment van 11 doordachte potten en pannen voor elke gelegenheid. Het belichaamt veelzijdigheid, met kleine en grote stukken om op te dienen wat uw recept ook nodig heeft: 8.5 ”en 12” koekenpannen en een sauteerpan van 3-qt (10 ”) die mooi tussen deze twee formaten, 1,5-qt en 3-qt landt steelpannen en een grote voorraadpot van 8 qt. Niet al onze kanshebbers boden zo'n doordachte verdeling over de maten, en dat is precies wat je in een set wilt.

Hoogwaardige materialen

De Anolon hard geanodiseerd koper heeft een dichtheid en gewicht die een goed ontwerp en hoogwaardige constructie aangeeft, maar is niet te zwaar om te hanteren. Het is voornamelijk gemaakt van aluminium, maar met een koperen kern om de levensduur te versterken en de warmteoverdracht te verbeteren. Hoewel de set zichzelf adverteert als 'veilig metalen gereedschap', is het waarschijnlijk beter om vast te houden aan siliconen of houten keukengerei, omdat Amazon beoordelingen waarschuwden dat dit geen onfeilbare functie was.

De zichtbare kern van de Anolon Hard geanodiseerd koper, vlakke anti-aanbaknagels en royaal dikke pannen.

Hebben we al gezegd dat de Anolon ook donker en knap is? Met vlakke, anti-aanbaknagels voor eenvoudig schoonmaken, volledig gevormde handgrepen die een comfortabele grip bieden en een zichtbare koperen kern die mooi contrasteert met het donkergrijze oppervlak, was de Anolon een van de meest aantrekkelijke kookgerei-sets die we zagen.

Gelijkmatige warmteverdeling

In onze testen had het Anolon hard geanodiseerd koper veilige en effectieve warmtewaarden met een gelijkmatige verdeling. Het bereikte ongeveer 300 ℉ tussen beide pannen na een minuut op de warme brander - de perfecte temperatuur om te beginnen met sissen. De Anolon is ovenbestendig tot 500 ℉ en is compatibel met alle kookplaten, inclusief inductie.

Punten om te overwegen

Vereist handen wassen

Het is ook licht onderhoudsvriendelijk en wordt alleen vermeld als handwas. Dit is voor de meesten geen groot probleem, omdat de anti-aanbaklaag het gemakkelijk maakt om schoon te maken, maar houd er rekening mee dat als je het vergeet en het laadt met al je andere gerechten, de koperen kern en de anti-aanbaklaag in gevaar kunnen komen een vaatwasser. Dit is over het algemeen het geval met alle anti-aanbakpannen, inclusief ons budget, de Rachael Ray Anti-aanbak, omdat het handen wassen vereist om een ​​reeds beperkte levensduur te behouden.

Het beste
Dagelijks roestvrij staal

Tramontina
Klassiek roestvrij staal dat lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken is
Pros
Uitstekende warmtegeleiding
Licht en comfortabel in gebruik
Vaatwasserbestendig
Cons
Deksels worden heet

Waarom we ervoor kozen

Uitstekende warmtegeleiding

Elk stuk heeft een aluminium kern gewikkeld in drie lagen roestvrij staal en is volledig bekleed, wat betekent dat al die extra lagen ook de zijkanten van de pan bedekken. Wanneer aluminium de zijkanten van een pan omwikkelt, brengt het daar ook zijn uitstekende warmtegeleiding naar boven.

In onze testen was de Tramontina Tri-Ply Clad een koploper. De koekepan was de heetste van het roestvrij staal in onze test van één minuut en bereikte een (relatief) indrukwekkende 138 ℉. Het bracht ook een liter water aan de kook in slechts 7 minuten, enkele minuten voor bijna alle andere roestvrijstalen (de Lagostina was ook snel, maar het kostte veel geld - de prachtige koperen buitenafwerking veranderde permanent in een ombre roze na verwarming elke pan slechts één keer).

Licht en comfortabel in gebruik

De Tramontina Tri-Ply Clad is strak van ontwerp, zonder zichtbare lagen of breuken in de constructie. Er is ook geen lip aan de rand van de potten. Meestal betekent dit een minder gecontroleerde gietbeurt, maar omdat de stukjes zo licht zijn, zal het niet veel momentum kosten om een ​​druppelvrije afvoer te krijgen. Die lichtheid gaat gepaard met een zeer comfortabel handvat dat dikker wordt naarmate het zich uitstrekt, waardoor je grip in de palm vult maar dun genoeg is om de vingers eromheen te wikkelen.

De voorgevormde voorraadpotgrepen van de Tramontina Tri-Ply Clad, kleine maar goed gemaakte klinknagels en slanke gebalanceerde pangrepen.

Vaatwasserbestendig

De roestvrijstalen constructie betekent dat de Tramontina Tri-Ply Clad ook vaatwasmachinebestendig is - een echte trekkingskaart wanneer je wordt geconfronteerd met een berg na-diner gerechten.

Punten om te overwegen

Deksels worden heet

Amazone recensenten waarschuwen dat de roestvrijstalen deksels een beetje heet kunnen worden na >

Rachael Ray 12-delige anti-aanbakpannenset

Het beste
Budget Nonstick

Rachael Ray
Een betaalbare set met kleinere stukken en comfortabele handgrepen
Pros
Evenwichtige collectie
Snel op te warmen
Comfortabel in gebruik
Cons
Risico op oververhitting
Kleiner dan andere topkeuzes

Waarom we ervoor kozen

Evenwichtige collectie

We waren aanvankelijk sceptisch over kookpannen van beroemdheden, omdat we ons zorgen maakten dat ze meer stijl zouden zijn dan inhoud, maar deze aluminium anti-aanbak Rachael Ray-set verraste ons. Voor slechts $ 110 krijg je 10 stukken van behoorlijke omvang (hoewel een beetje aan de kleine kant), en twee extra keukenaccessoires die variëren, afhankelijk van waar je je set koopt (onze Walmart bevatte twee bakplaten).

Snel op te warmen

Het bevat niet alleen die extra's in de keuken - een leuke bonus voor mensen met een beperkt budget die hun slaapzaalkeuken willen vullen of een vakantie-appartement willen uitrusten - maar de Rachael Ray Nonstick was een solide performer in onze tests. Vanwege hun dunne maar duurzame aluminiumconstructie waren de Rachael Ray Nonstick koekenpan en gebakken pan de snelste van al onze kanshebbers om te verwarmen.

Comfortabel in gebruik

We vonden dat de met siliconen gecoate roestvrijstalen handgrepen een comfortabele pasvorm hadden en de kleine duimvormige dipjes waren ideaal voor het heffen van uw duim bovenop de handgreep. De siliconen handgrepen op de glazen deksels waren ook comfortabel. Hoewel deze siliconenfuncties de veiligheidstemperatuur van de oven tot wel 350 ℉ verlagen. De Rachael Ray Nonstick is ook verkrijgbaar in verschillende ombre-kleuren, afhankelijk van waar je hem koopt.

De ombre teal finish van de Rachael Ray Nonstick en de siliconen handvatten, klinknagels en voorgevormde siliconen panhandvat.

Punten om te overwegen

Risico op oververhitting

Hoewel we ervan hielden hoe snel de potten en pannen opwarmden, bestaat er een gevaar dat ze eigenlijk te heet kunnen worden. Onze stof kreeg tot 500 ℉ in minder dan een minuut op hoog vuur - benaderde een gevaarlijk bereik vanwege de anti-aanbaklaag . Het is het beste om anti-aanbak kookgerei op middelhoog tot laag vuur te verwarmen om deze stijgende temperaturen te voorkomen.

Kleiner dan andere topkeuzes

Over het algemeen is de Rachael Ray Nonstick-set kleiner dan onze andere topkeuzes. Met een 6-qt. bouillonpot in plaats van een 8-qt. en een kleine 1-qt. steelpan (denk aan ramen noodles of solo gekookt ei), deze set is het meest geschikt voor het koken voor één tot twee personen, of af en toe een vakantiehuis koken. Het compacte formaat maakt het echter een geweldige opslagoptie voor kleinere keukens.

10-delige pannenset met koperen kern

Het beste
Luxe roestvrij staal

All-Clad
Een flitsende set die culinair prestige en nuttige stukken biedt
Pros
Mooi ontwerp
De beste warmtegeleiding
Comfortabele handgrepen
Cons
Duur
zwaar

Waarom we ervoor kozen

Mooi ontwerp

Als het gaat om trofee-keukenlooks, heeft de volledig beklede koperen kern een trendy zichtbare koperen laag aan de onderkant van elk stuk. Het binnenoppervlak is zo glad als de Tramontina, en de volledig beklede koperen kern adverteert zelfs met een gepolijste afwerking die wat stokweerstand toevoegt - een wonderbaarlijke prestatie voor roestvrij staal en een functie die iedereen die bekend is met de reinigingsproblemen van dit kookgerei zal verleiden . En net als de Tramontina en de Anolon, heeft het een groot aantal praktische stukken: 8 "en 10" koekepan, 2-qt en 3-qt steelpannen, 3-qt sauteerpan en 8-qt bouillonpot.

"Als iemand gaat trouwen of een serieuze interesse in koken heeft ontwikkeld, zou ik een zware set voorstellen die >

Former Kitchen Equipment Expert at Good HouseKeeping Sharon Franke Voormalig expert in keukenapparatuur bij Good HouseKeeping

De beste warmtegeleiding

All-Clad verdubbelde duidelijk de warmtegeleiding in deze set, met 5-laags constructie van roestvrij staal, aluminium en koperlagen, dus je hoeft geen problemen te hebben met dichtschroeien, bruinen en sauteren naar hartelust. Het was de op een na heetste roestvrijstalen pan die we hebben getest, en bereikte 135 just na slechts een minuut op de brander (de Tramontina bereikte 138 ℉). Deze resultaten kunnen lauw lijken, vooral in vergelijking met snelle anti-aanbakverwarmers, en dat zijn ze ook, maar >

Comfortabele handgrepen

Kortom, we zijn geen fans van de handelsmerken van All-Clad. Vanwege de populariteit van het merk hebben we drie verschillende All-Clad-sets getest en dit is de enige die op de proef is gesteld. Waarom? Een kleine toevoeging aan de onderkant van de unieke, volledig beklede handgreep die voldoende hefboomwerking biedt voor de zware basis en ze zelfs comfortabel maakt.

Hoewel we geen fans waren van de standaardhandgrepen van All-Clad, hebben we de kleine onderzijde (rechts) op zijn Copper Core-serie op prijs gesteld die de bediening en balans aanzienlijk verbeterde.

Punten om te overwegen

Duur

Het grootste nadeel van de volledig beklede koperen kern is het enorme prijskaartje van $ 1.300. Om eerlijk te zijn, betaal je gedeeltelijk voor de merknaam, maar een voordeel van die merknaam is een 'Made in the USA'-garantie die kwaliteitsmaterialen en hoge kwaliteitscontrolenormen betekent. Voor een kookgerei dat vraagt ​​om een ​​eigen stop op uw thuisreis, biedt de All-Clad Copper Core zowel kwaliteit als schoonheid naast culinair prestige.

zwaar

Al die extra lagen die zo'n uitstekende warmtegeleiding creëren, tellen ook op tot extra gewicht, en gemiddeld waren de volledig beklede koperen kernpannen bijna twee keer zo zwaar als hun tegenhangers van Tramontina.

Gids voor kookgereisets

Hoe verzorg ik mijn kookgerei

Handwas potten en pannen - vooral anti-aanbak

Over het algemeen is het het beste om al je kookgerei met de hand te wassen, maar met anti-aanbak is het van vitaal be>

Verleng de levensduur van roestvrij staal

Als het gaat om het behoud van de glans van roestvrij staal (koper ook), Martha Stewart beveelt een schuurpoeder genaamd Bar Keepers vriend dat het staal zal schijnen en te elimineren water vlekken of verkleuring. Het reinigen van de vuile pannen kan een beetje lastiger worden - roestvrij staal heeft anti-aanbakmogelijkheden en zelfs regelmatig gebruik kan voedsel aankoeken. Een eenvoudige oplossing: kook zeepsop (net genoeg gevuld om het vastzittende voedsel onder te dompelen), schraap het voorzichtig weg met een flexibele spatel en spoel het af als het is afgekoeld.

Stapel niet anti-aanbak

Het metaal op de bodem van anti-aanbakpannen krast de anti-aanbaklaag als ze direct op elkaar worden gestapeld. Dit betekent niet dat u uw niet-decoratieve teflonpannen moet ophangen, zorg ervoor dat u een zachte doek tussen elke pot en pan legt om te voorkomen dat het anti-aanbakoppervlak in contact komt met blank metaal.

Veelgestelde vragen kookgerei

Heb je een hele set nodig?

Niet iedereen zal een pannenset moeten kopen om hun keuken uit te rusten. Liana Green, van Liana's Kitchen, vertelde ons: “een hele set is voor wanneer je net je huis aan het opzetten bent, of als je te veel stukken hebt die moeten worden vervangen. Anders zou het een kwestie zijn van het toevoegen van afzonderlijke stukken wanneer en wanneer je ze nodig hebt. "

Een paar redenen waarom u uw kookgerei afzonderlijk wilt kopen: als u al verschillende stukken in een standaard kookgerei heeft, als slechts enkele van uw stukken afbladderen of verkleuren, of als u een ervaren kok bent en precies weet welke stukken die je wilt. Door je keuken op deze manier te vullen, kun je ook materialen en maten mixen en matchen - alsof je alleen maar een anti-aanbakstuk nodig hebt voor een koekenpan, maar liever een roestvrijstalen bouillonpot oppakt.

Welke andere kookgerei heb ik nodig?

Bijna al onze experts zeiden dat een gietijzeren koekepan de moeite waard was om in te investeren. Ze zijn veelzijdig, nauwkeurig en zowat anti-aanbak wanneer ze goed gekruid zijn. Ze kunnen ook een leven >goed te kruiden en voor gietijzer te zorgen .

De klassieke Le Creuset kwam ook vrij vaak voor - zowel als een braiser als een Nederlandse oven. Dit stuk is net zo veelzijdig als de gietijzeren koekenpan, en je kunt het van fornuis tot oven tot tafelblad nemen. Loryn Purvis zei dat ze de hare gebruikt om “slow ribs te koken, kip te bakken, te bakken en zelfs te bakken.” Dit zijn beide ook geweldige opties voor een huwelijksgeschenk dat minder extravagant is dan een hele kookset, maar net zo waardevol.

Zijn Teflon-pannen veilig?

Maak je geen zorgen, ze zijn niet giftig. Anti-aanbak is de standaardterm voor elk oppervlak bedekt met polytetrafluorethyleen (PTFE). Teflon is een bekend merk van PTFE. De American Cancer Society zegt : “Afgezien van het mogelijke risico van griepachtige symptomen door het inademen van dampen uit een oververhitte teflon-gecoate pan, zijn er geen bekende risico's voor mensen bij het gebruik van teflon-gecoate kookgerei. Hoewel PFOA wordt gebruikt bij het maken van Teflon, is het niet aanwezig (of is het in extreem kleine hoeveelheden aanwezig) in producten met een tefloncoating. ”U hoeft zich alleen zorgen te maken als u lege pannen van meer dan 500 heating opwarmt.

Is roestvrij staal of kookgerei met anti-aanbaklaag beter?

Het hangt af van wat voor u be>

Pannen van roestvrij staal zijn vaak gecoat, maar gaan >

Misschien vind je dit ook leuk