Inhoudsopgave

ik. Invoering
ii. De basis van TOEFL
iii. Wat u moet weten voordat u een TOEFL iBT-voorbereidingscursus kiest
iv. Hoe we de beste online TOEFL iBT-voorbereidingscursussen hebben gekozen
v. De beste TOEFL iBT-cursussen van 2018
vi. Andere manieren om je voor te bereiden op de TOEFL iBT
vii. Gratis bronnen voor de TOEFL iBT
viii. TOEFL iBT-studiemethoden
ix. Volledige methodologie en metrische doorloop

Invoering

De TOEFL iBT (test van Engels als vreemde taal op internet gebaseerde test) is de meest gebruikte methode voor het certificeren van het vermogen van een niet-native Engelse spreker om de Engelse taal te spreken, lezen, schrijven en begrijpen. Internationale studenten die toegang willen verkrijgen tot een universiteit in een Engelstalig land, zijn de be>voldoen aan de vereisten voor bepaalde visa (zoals studentenvisa). Omdat het wordt geaccepteerd door meer dan 9.000 onderwijsinstellingen in 130 landen, is de TOEFL door meer dan 30 miljoen mensen ingenomen.

Hoewel de TOEFL cruciaal is om toegang te krijgen tot veel universiteiten, is het ook een geweldig hulpmiddel om studenten die de Engelse taal niet vloeiend voorbereiden voor te bereiden op de ontberingen van het studeren aan een Engelstalige universiteit. Helaas hebben veel studenten moeite om scores te krijgen die hoog genoeg zijn om te worden geaccepteerd door de universiteiten die ze willen bijwonen, en ze moeten de test meerdere keren opnieuw doen. Dat kan niet alleen demoraliserend zijn, maar het is ook duur - de test kost $ 160 - $ 250 met het gemiddelde op ongeveer $ 200 elke keer dat het wordt afgenomen.

Veel testnemers wenden zich tot online voorbereidingscursussen om hen te helpen zich voor te bereiden op de TOEFL iBT. Online voorbereidingscursussen hebben veel voordelen ten opzichte van boeken of persoonlijke begeleiding. Boeken die studenten begeleiden bij de voorbereiding op de TOEFL zijn bijvoorbeeld niet interactief en hebben geen oefentests die worden beoordeeld door instructeurs. Persoonlijke begeleiding kan zeer nuttig zijn, maar het is vaak onbetaalbaar - vooral voor persoonlijke begeleiding.

Het volgen van een online voorbereidingscursus is voor veel studenten een geweldige oplossing, maar het kiezen van de te volgen cursus is niet altijd eenvoudig. Om te beginnen zijn er tal van verschillende cursussen die er zijn, en ze zijn zeker niet allemaal hetzelfde. De beschikbare kosten en middelen variëren drastisch - een voorbereidingscursus kost $ 80 en geeft abonnees toegang tot 19 oefentests, terwijl een andere cursus $ 600 kost en helemaal geen oefentests bevat.

We hebben deze gids gemaakt om testpersonen te helpen bij het identificeren van de beste online voorbereidingscursussen die er zijn. We hebben meer dan 200 uur onderzoek gedaan en negen voorbereidingscursussen met 21 statistieken beoordeeld. Wat we ontdekten, is dat BestMyTest duidelijk de beste algehele keuze was, en twee anderen kunnen het beste zijn voor mensen in bepaalde omstandigheden. Naast het aanbevelen van de beste online voorbereidingscursussen, bespreken we ook andere manieren om voor te bereiden en nuttige studiemethoden voor de TOEFL iBT.

De basisprincipes van de TOEFL iBT

Het verschil tussen de TOEFL iBT en de TOEFL PBT

De TOEFL iBT wordt op een computer via internet afgenomen, terwijl de TOEFL PBT (Paper-Based Test) een traditionele test is die op papier wordt afgeleverd. Testnemers hebben normaal gesproken geen keuze - de PBT is alleen beschikbaar in landen met beperkte internettoegang, terwijl de meeste landen de iBT gebruiken.

Afgezien van het formaat van de test, omvatten verschillen tussen de twee:

 • Scoorbereik: de PBT krijgt een score tussen 310-677 terwijl de iBT varieert van 0-120.
 • Spreken: terwijl de iBT het begrip van de grammatica van de deelnemers test, wordt indirect gemeten door de antwoorden op de secties schrijven en spreken te onderzoeken, vervangt de PBT de sectie "Spreken" op de iBT door een sectie "Structuur" die studenten direct op hun begrip van Engelse grammatica.
 • Lengte: de PBT is ongeveer een uur korter dan de iBT. De reden voor de verlengde duur van de iBT is dat er een extra essay vereist is en de leessecties meer dan het dubbele zijn van de lengte van de PBT.
 • Geïntegreerde taken: de iBT heeft een unieke functie waarbij testpersonen tegelijkertijd moeten lezen en luisteren - dit simuleert een universitaire klaslokaal realistischer.

Deze gids behandelt online voorbereidingscursussen voor de op internet gebaseerde test (iBT), niet de PBT. De reden hiervoor is dat de iBT de enige cursus is die wordt aangeboden aan de meerderheid van de individuen.

Wat staat er op de TOEFL iBT

Er zijn vier secties , en elk krijgt een score tussen 0 en 30. Het volgende is een korte uitleg van elke sectie.

Lezing

In het eerste gedeelte moet je drie of vier passages lezen en vragen beantwoorden om aan te tonen hoe goed je begrijpt wat je leest. Er zijn tussen de 36 en 56 vragen en een tijdslimiet van 60 tot 80 minuten (afhankelijk van de lengte van de passages en het aantal vragen).

het luisteren

Het tweede deel geeft een overzicht van uw vermogen om de Engelse taal te begrijpen wanneer deze in een klasachtige omgeving wordt gesproken. Je luistert naar lezingen en andere interacties in de klas en beantwoordt vervolgens 34-51 vragen. U krijgt tussen de 60 en 90 minuten om dit gedeelte te voltooien.

Opmerking: het accent van de spreker in dit gedeelte kan afkomstig zijn uit Noord-Amerika, het VK, Australië of Nieuw-Zeeland - dit bereidt studenten nauwkeuriger voor op de verschillende accenten die ze kunnen verwachten in een universitair klaslokaal.

sprekend

Het derde deel meet je vermogen om jezelf uit te drukken in de Engelse taal. Deze sectie bestaat uit twee delen: geïntegreerd spreken en onafhankelijk spreken. In de geïntegreerde spreeksectie moet u vragen beantwoorden op basis van schriftelijke of mondelinge inhoud, terwijl u in de onafhankelijke spreeksectie moet spreken over een onderwerp dat u bekend voorkomt. De totale tijdslimiet voor beide is 20 minuten. Over het algemeen zijn er zes activiteiten in de sprekende sectie.

Schrijven

Het schrijfgedeelte is ook opgedeeld in twee delen: geïntegreerd schrijven en onafhankelijk schrijven. In het geïntegreerde schrijfgedeelte lees je een passage en luister je naar een lezing. U wordt vervolgens gevraagd een schrijftaak uit te voeren op basis van wat u hebt gelezen en gehoord. Omgekeerd zal de onafhankelijke schrijfvraag gewoon een prompt opleveren en dan schrijf je een essay dat het eens of oneens is met de stelling of vraag. De totale tijdslimiet voor het schrijfgedeelte is 50 minuten.

Hoe registreer je je voor de TOEFL iBT

 • Selecteer uw locatie: begin met het kiezen van uw locatie . Dit is be>
 • Identificatiedocumenten : er zijn specifieke vereisten voor identificatie. Zorg ervoor dat de naam die u gebruikt om te registreren precies is wat wordt vermeld op uw identificatiedocument.
 • Registreren: u kunt zich online , telefonisch of per e-mail registreren.

Wat gebeurt er na de test

Het is be>

Nadat je TOEFL hebt gebruikt, ontvang je een gedetailleerd scoreverslag en dit kan worden verzonden naar de universiteiten die je wilt bezoeken. Vergeet niet dat dit geen "certificaat" is - het is ontworpen om te testen hoe vloeiend je in de taal bent, en specifiek, hoe klaar je bent om een ​​Engelstalige universiteit te volgen. Als je een voldoende hoge score krijgt, ben je klaar om je volgende stap te zetten, maar als je niet hoog genoeg scoort, moet je de test op een later tijdstip opnieuw doen.

Wat u moet weten voordat u een TOEFL iBT-voorbereidingscursus kiest

Bijna alle cursussen zijn in het Engels geschreven

Om deze voorbereidingscursussen effectief te gebruiken, moet u een intermediaire of gevorderde Engelse spreker zijn. Deze cursussen zijn niet bedoeld om beginners de Engelse taal te leren.

Niet alle cursussen zijn legitiem

We hebben er alleen voor gezorgd kwaliteitscursussen aan te bevelen, maar er zijn er genoeg die ofwel oplichting zijn (of gewoon te veel betalen en te weinig leveren). Verzend uw betalingsgegevens alleen op een beveiligde site en als u ooit verdacht bent, kan het verstandig zijn om de naam van de voorbereidingscursus in een zoekmachine in te voeren samen met het woord "zwendel" en te zien wat er opduikt.

Hoe we de beste online TOEFL iBT-voorbereidingscursussen hebben gekozen

Contender's List

We zijn begonnen met het kiezen van de beste voorbereidingscursussen door onze lijst met kanshebbers te ontwikkelen. We hebben een lijst van 16 online voorbereidingscursussen verzameld en zeven cursussen verwijderd die niet aan onze criteria voldeden.

Dit zijn onze criteria:

 • We hebben alleen sites bekeken die een zelfgeleide online voorbereidingscursus boden.
 • We hebben geen sites opgenomen die niet functioneel waren (links die niet werkten of andere voor de hand liggende fouten die de functionaliteit van de site beïnvloedden).
 • We hebben alleen rekening gehouden met sites met prijstransparantie (sites die een telefoontje nodig hadden om prijzen te bepalen, werden niet in overweging genomen).

Nadat we onze bezuinigingen hadden gemaakt, hadden we nog negen voorbereidingscursussen:

Kernstatistieken

Om effectief onderzoek te doen, hebben we de be>

De volgende lijst geeft een korte uitleg van elk van onze kernstatistieken:

 • Kosten: dit vergelijkt de kosten- en prijsopties voor elk van de cursussen.

 • Leerhulpmiddelen: deze kernmaatstaf is de primaire meting van de kwaliteit van de cursus - de verschillende soorten functies die door de cursus worden aangeboden, worden vergeleken.
 • Aanvullende functies: deze statistiek geeft aan hoeveel nuttige 'extra's' worden aangeboden. Deze extra functies zijn nuttig, maar niet essentieel.
 • Garanties en terugbetalingen: sommige cursussen garanderen dat deelnemers die eerder de test hebben afgelegd, een bepaalde toename van hun scores zullen ervaren na het voltooien van de cursus of hun geld zal worden terugbetaald.
 • Toegankelijkheid en beveiliging : deze statistiek meet voornamelijk of de site veilig is en hoe gemakkelijk het is om contact op te nemen met de cursusaanbieders.

Sub-Metrics

Toen onze kernstatistieken eenmaal waren vastgesteld, identificeerden we specifieke functies die werden gebruikt om de cursussen verder te evalueren. Dit worden "sub-metrieken" genoemd. Sub-metrieken kunnen in twee categorieën worden onderverdeeld. Het eerste type submetriek vraagt ​​of een bepaalde voorwaarde of functie aanwezig is - dit is een 'ja-of-nee'-vraag. Het tweede type sub-metriek is een vergelijking tussen alle cursussen. De werkelijke kosten van elke cursus zijn bijvoorbeeld vergelijkend en de beschikbaarheid van studieplannen is een ja-of-nee-vraag.

Dit zijn de submetrieken die we hebben gebruikt om ons onderzoek te voltooien:

Kosten

 • Wat zijn de gemiddelde kosten? (in Amerikaanse dollars)
 • Hoeveel prijsopties zijn er?
 • Hoe >
 • Wat is het aantal oefentoetsen dat beschikbaar is?

Leermiddelen

 • Heeft de cursus betrekking op alle vier categorieën op de TOEFL iBT?
 • Is de cursus specifiek gericht op het opbouwen van woordenschat?
 • Zijn full-length oefentests beschikbaar?
 • Zijn er examens die worden gescoord door instructeurs?
 • Hoeveel oefenvragen zijn er?

Extra functies

 • Zijn er gesimuleerde tests met alle nieuwe vragen en materiaal?
 • Zijn er studieplannen?
 • Zijn videolessen beschikbaar?
 • Is bijles ook beschikbaar?
 • Zijn er interactieve quizzen?
 • Is "Ask an Instructor" beschikbaar?

Garanties / restitutie

 • Zijn er restituties voor niet-tevredenheid?
 • Is er een gratis proef of demo?
 • Hoeveel extra punten zijn gegarandeerd? (indien aanwezig)

Toegankelijkheid en beveiliging

 • Hoeveel talen worden ondersteund?
 • Is de site veilig?
 • Hoeveel contactpunten zijn er voor klantenservice?

scoring

Nadat al ons onderzoek was voltooid, gebruikten we het volgende proces om de algemene score voor elke online voorbereidingscursus te krijgen:

We hebben de submetrieken gescoord

Als de submetriek een 'ja-of-nee'-vraag was, kreeg de cursus een' 10 'of' 0. 'Als de submetriek een vergelijking was, kreeg elke cursus een score tussen' 0 'en' 10 "waarbij de slechtst presterende speler (s) een" 0 "krijgt en de beste een" 10 ".

We hebben de kernstatistieken gescoord

Het gemiddelde van alle sub-metrieken in een enkele kernstatistiek werd gebruikt om elke voorbereidingscursus een algemene score voor die kernstatistiek te geven. Elke cursus kreeg een waarde tussen "0" en "10" toegewezen - de cursus met het laagste gemiddelde kreeg een "0" en de cursus met het hoogste gemiddelde kreeg een "10".

We hebben de Core Metric Scores gewogen en gecombineerd

Aan elke kernwaarde is een gewicht toegekend dat het algemene be>

Dit is hoe we elke kernwaarde hebben gewogen:

 • Kosten - 30%
 • Leerhulpmiddelen - 30%
 • Aanvullende functies - 20%
 • Garanties en restituties - 10%
 • Toegankelijkheid en beveiliging - 10%

Wat we niet in onze statistieken hebben opgenomen

Makkelijk te gebruiken

Gebruiksgemak is inherent subjectief, dus we konden het niet in onze statistieken opnemen. Elke persoon is anders, dus de voorbereidingscursus die voor een persoon gemakkelijker te gebruiken is, is misschien niet de gemakkelijkste voor iemand anders om te gebruiken.

De gebruikerservaring

Aangezien alle schrijvers van deze gids native speakers in het Engels zijn, is het niet mogelijk om de daadwerkelijke effectiviteit van elke cursus persoonlijk te meten. We hebben echter metrieken opgenomen die extra punten geven aan cursussen die een specifieke verbetering voor terugkerende testnemers garanderen.

De beste TOEFL iBT-cursussen van 2018

Rang

Site naam

partituur

# 1

BestMyTest

8.6

# 2

Engelse succesacademie

6.9

# 3

TestDen

6.0

# 4

Magoosh

5.9

# 5

Kaplan Test Prep

4.7

# 6

edx

4.0

# 7

TestMasters

3.4

# 8

ETS

2.0

# 9

Thunderbird

0.6

Eerste plaats: BestMyTest

Algemene score: 8.6

Het beste voor: budgetbewuste personen die hulp nodig hebben met alle vier secties en woordenschat

BestMyTest was duidelijk de beste online voorbereidingscursus die we hebben beoordeeld. De drie prijsopties ($ 35 per week, $ 80 voor een maand en $ 130 voor zes maanden) waren allemaal erg competitief en het heeft de grootste verscheidenheid aan leermiddelen en cursusmateriaal. Bij elke prijsoptie krijgen deelnemers toegang tot vier gereserveerde gesimuleerde TOEFL iBT-tests - dit betekent dat de vragen over die tests niet in ander oefenmateriaal voorkomen. Een ander geweldig kenmerk is de garantie dat degenen die de cursus voltooien hun score met minstens zeven punten zullen verhogen.

Hoewel BestMyTest zeer goed presteerde op onze top drie kernmaatstaven, werd het in het midden van het pakket geplaatst in de laatste twee kernmaatstaven. Een reden voor de slechte prestaties in de kernstatistiek 'Garanties en terugbetalingen' was het ontbreken van enige vorm van gratis proefversie - zodra u de cursus aanschaft, zit u eraan vast en wordt u niet terugbetaald tenzij uw scores niet verbeteren ( voor terugkerende testpersonen die de cursus hebben voltooid).

Over het algemeen was BestMyTest de duidelijke winnaar en de beste alles-in-één TOEFL iBT online voorbereidingscursus - de lage kosten en uitstekende selectie cursusmateriaal maakten het echt anders.

Core metrische scores

 • Kosten: 8.8
 • Leerhulpmiddelen: 10
 • Aanvullende functies: 10
 • Toegankelijkheid en beveiliging: 6
 • Garanties en terugbetalingen: 4

Tweede plaats: Engelse succesacademie

Algemene score: 6.9

Het beste voor: degenen die alleen hulp nodig hebben op een of twee delen van de TOEFL

De Engelse Success Academy behaalde de tweede plaats, vooral vanwege de flexibiliteit - in tegenstelling tot elke andere voorbereidingscursus die we hebben beoordeeld, hoeft u geen pakket te kopen dat elk gedeelte van de TOEFL iBT bestrijkt. In plaats daarvan kunt u kiezen uit vier verschillende minicursussen die zich richten op unieke vaardigheden en delen van de test. Hierdoor kunnen degenen die worstelen met een specifiek aspect van de TOEFL iBT hun tijd en geld besteden aan materiaal dat exclusief dekt waar ze aan moeten werken. De Advanced Speaking Guide richt zich bijvoorbeeld alleen op het gedeelte over spreken.

English Success Academy is de enige cursus waarmee je onbeperkt toegang hebt (in tegenstelling tot de gemiddelde 1-6 maanden die de gebruikelijke tijdslimieten zijn). Hiermee kunt u beginnen met het voorbereiden van een jaar of meer als u dat wilt. Een andere handige functie is de optie om extra hulp te krijgen bij online begeleiding van dezelfde site die de voorbereidingscursus verzorgt. Houd er echter rekening mee dat online tutoring veel duurder is dan online voorbereidingscursussen.

De grootste zwakte van de Engelse Succesacademie is het volledig ontbreken van garanties of terugbetalingen - er is ook geen gratis proef- of demo-optie. Een ander be>

Core metrische scores

 • Kosten: 1 0
 • Leerhulpmiddelen: 5.7
 • Aanvullende functies: 6.7
 • Toegankelijkheid en beveiliging: 8
 • Garanties en terugbetalingen: 0

Derde plaats: TestDen

Algemene score: 6.0

Het beste voor: degenen die 3-6 maanden van tevoren met hun voorbereiding beginnen en toegang willen tot een groot aantal oefenvragen

Met een algemene score van "6" was TestDen niet ver achter op de Engelse Succesacademie (6,9). Een van de beste functies is de hoeveelheid tijd die u deze cursus kunt gebruiken: zes maanden. De prijs voor de cursus is slechts $ 129. Hoewel het prijspunt hoger is dan bij sommige andere cursussen, stond het op de eerste plaats in onze kernstatistiek 'Kosten' vanwege de >

Het grootste nadeel van TestDen is het ontbreken van extra functies. Het heeft niet veel nuttige functies die andere cursussen bieden, zoals studieplannen of het gedeelte 'Vraag het een instructeur' (als je vastloopt op een moeilijk concept of vraag). Het biedt ook geen specifieke hulp bij het opbouwen van uw vocabulaire.

Als je vroeg wilt beginnen met voorbereiden en het idee van eindeloze oefenvragen leuk vindt, dan is deze voorbereidingscursus misschien de juiste keuze voor jou - vooral als je niet geïnteresseerd bent in enkele van de extra functies zoals videolessen. Het goede nieuws is dat als u deze cursus koopt en besluit dat het niet geschikt is voor uw leerstijl, u uw geld binnen 30 dagen na aankoop kunt terugkrijgen dankzij het niet-tevreden retourbeleid van TestDen.

Core metrische scores

 • Kosten: 7.5
 • Leerhulpmiddelen: 8.6
 • Aanvullende functies: 0
 • Toegankelijkheid en beveiliging: 4
 • Garanties en terugbetalingen: 8

Andere manieren om je voor te bereiden op de TOEFL iBT

Persoonlijke begeleiding

Voors en tegens

Persoonlijke begeleiding kan een geweldige manier zijn om je voor te bereiden op de TOEFL iBT, maar is het beter dan online voorbereidingscursussen? Het antwoord op die vraag hangt af van uw unieke situatie en budget. Bekijk enkele voor- en nadelen voor persoonlijke begeleiding in vergelijking met online voorbereidingscursussen.

voordelen:

 • Probleemgebieden: persoonlijke tutoren zijn nuttig omdat ze je sterke punten kunnen identificeren en zich kunnen concentreren op het verbeteren van je zwakke punten, waardoor je je studietijd kunt maximaliseren.
 • Leerstijl: niet iedereen leert hetzelfde - een goede persoonlijke tutor zal je leerstijl en ontwerpmateriaal en oefensessies specifiek voor jou leren kennen.
 • Tips en strategieën: er zijn nogal wat tips en strategieën om de TOEFL iBT te gebruiken, maar niet alle zullen effectief voor u zijn. Sommige mensen worstelen bijvoorbeeld omdat ze zich te veel concentreren op het analyseren van elke vraag en ervoor zorgen dat elke activiteit 'precies goed' is, terwijl anderen niet goed scoren omdat ze elke vraag te snel doornemen. Een effectieve persoonlijke tutor kan strategieën aanbevelen en u tips geven die voor u gepersonaliseerd worden.

nadelen:

 • Duur: het be>
 • Geen prestatiegarantie: hoewel veel online voorbereidingscursussen een prestatiegarantie of niet-tevredenheidsgarantie bieden, geven de meeste persoonlijke tutors u uw geld niet terug als u besluit dat hun diensten niet nuttig waren. Je hebt ook een beter idee van wat je krijgt als je je aanmeldt voor een online voorbereidingscursus, terwijl veel docenten misschien geen volledig ontwikkelde cursus hebben om voor je eerste sessie te bekijken.
 • Geen praktijktests over de volledige lengte: de meeste docenten kunnen geen praktijktests over de hele lengte geven die de TOEFL iBT simuleren. In plaats daarvan hebben docenten de neiging zich te concentreren op vaardigheden die zich op de >

Online begeleiding

De eerste (en goedkoopste) manier om een ​​persoonlijke tutor te krijgen is online. Er zijn twee basistypen sites die online tutoring aanbieden. Het eerste type is full-service bijlesites. Deze sites bieden een breed scala aan online tutoring voor allerlei onderwerpen (wiskunde, wetenschappen, enz.), En velen hebben docenten in dienst die kunnen helpen met de TOEFL iBT. Dit is meestal de goedkoopste online tutoring-optie, maar de docenten hebben misschien niet heel veel ervaring met de TOEFL iBT.

Het andere type online tutoring-site is specifiek ontworpen voor TOEFL-tutoring. Deze sites bieden hulp en docenten die gespecialiseerd zijn in de TOEFL iBT. Veel van de docenten zijn voormalige werknemers van Educational Testing Service (het bedrijf dat de TOEFL beheert).

Om gebruik te maken van online tutoring, heb je de volgende apparatuur nodig:

 • Een computer
 • Een betrouwbare internetverbinding
 • Een microfoon en webcam
 • Videochat-software (zoals Skype)

Persoonlijke begeleiding

Dit type tutor vereist een persoonlijke ontmoeting en het vinden van een tutor die gespecialiseerd is in de TOEFL iBT kan een uitdaging zijn (afhankelijk van waar u woont en uw nabijheid tot een grote stad). Om een ​​kwaliteitsleraar te vinden, kunt u websites bekijken waarop individuen reclame kunnen maken voor hun diensten. Een voorbeeld van dit type site is Craigslist , die al dan niet intensief wordt gebruikt in uw omgeving. U kunt ook sociale media gebruiken om aanbevelingen te vragen aan vrienden en andere kennissen.

Houd rekening met je persoonlijke veiligheid wanneer je een docent persoonlijk vindt en ontmoet. Gebruik altijd uw gezond verstand en oefen uw gezond verstand - hier volgen enkele veiligheidstips om u op weg te helpen:

 • Vraag om referenties voor de eerste vergadering (en neem contact op met ten minste één voor verificatie)
 • Ontmoet elkaar op een openbare plaats (zoals een koffiebar of een openbaar park)
 • Betaal niet voordat de service is ontvangen

Wanneer je op een site als Craigslist een persoonlijke tutor probeert te vinden, weet je misschien niet precies waar je naar moet zoeken - alleen omdat iemand zegt dat ze je kunnen helpen de Engelse taal te leren, betekent niet dat ze de beste tutor voor de TOEFL iBT zullen zijn . Vergeet niet dat het uw doel is om een ​​hoge score te halen voor de test, daar hoort Engels bij, maar u hebt ook een tutor nodig die u kan helpen strategieën en goede gewoonten te ontwikkelen die specifiek zijn gerelateerd aan de TOEFL iBT. Zorg ervoor dat je van tevoren verifieert dat de docent die je selecteert persoonlijke ervaring heeft met de TOEFL iBT en eerder andere studenten heeft geholpen succesvol te zijn in de test.

- Laat deze regel ongewijzigd of meld u aan voor een premium HTML-editorlidmaatschap op htmlg.com

Persoonlijke begeleiding versus online begeleiding

Hoewel sommigen misschien geen andere keuze hebben dan te kiezen voor online tutoring (vanwege locatie of andere omstandigheden), zijn er enkele be>

Voordelen van online tutoring:

 • Reputeerbaarheid: er zijn gerenommeerde online tutoring-sites die u een gevoel van veiligheid kunnen geven, wetende dat de docenten aan een hoge standaard worden gehouden en worden geverifieerd als experts in hun vakgebied.
 • Betaalbaar: in vergelijking met persoonlijke begeleiding zijn online tutors meestal goedkoper. Natuurlijk kunnen de prijzen variëren, afhankelijk van de persoonlijke tutor en de online tutoring-site.
 • Flexibiliteit: online tutoring kan op elk moment gebeuren, en overal kunt u een laptop meenemen en een wifi-signaal ontvangen. Bijles in persoon kan een woon-werkverkeer en een strikte afspraaktijd vereisen.
 • Grote selectie van tutors : het aantal online beschikbare tutors is enorm in vergelijking met de selectie van persoonlijke tutors door de meeste mensen. Afhankelijk van waar je woont, heb je misschien alleen toegang tot een paar TOEFL iBT-docenten bij jou in de buurt, terwijl er honderden online beschikbaar kunnen zijn die aan je behoeften voldoen.

Voordelen van privélessen:

 • Persoonlijke interactie: een eenvoudige high-five na het goed doen van een moeilijke oefening kan een >
 • Bekende leerstijl:. Degenen die gewend zijn om online te communiceren, voelen zich misschien helemaal op hun gemak bij een online tutor, maar degenen die geen ervaring hebben met het gebruik van een computer, geven misschien de voorkeur aan een persoonlijke tutor omdat het voor veel mensen natuurlijker is om te leren van een echte persoon die tegenover van hen.

Tabel waarin online tutoring en persoonlijke tutoring worden vergeleken

Online begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot internet

X

Flexibel schema (dag en nacht beschikbaar)

X

Face-to-face interactie

X

Grote selectie van docenten voor iedereen

X

Vereist geen computer (of andere hardware)

X

Vereist geen competentie met moderne technologie

X

Komt meestal met de garantie en reputatie van een gevestigd bedrijf

X

Gepersonaliseerde cursussen en oefeningen

Talenscholen

Voors en tegens

Talenscholen zijn de beste keuze voor persoonlijke begeleiding om zich voor te bereiden op de TOEFL iBT. Helaas zijn ze vaak ook behoorlijk duur. Bekijk de volgende voor- en nadelen om te zien hoe taalscholen het doen ten opzichte van online voorbereidingscursussen.

voordelen:

 • In-> meeste online voorbereidingscursussen zijn alleen beschikbaar in het Engels, wat het moeilijker maakt voor Engelse sprekers op gemiddeld niveau. Anderzijds worden taalscholen vaak onderwezen door mensen die de plaatselijke taal spreken.
 • Handig voor beginners: degenen met een vaardigheidsniveau dat dichter bij 'beginner' ligt, kunnen profiteren van cursussen op een taalschool - hoewel een beginnerscursus die niet direct verband houdt met de TOEFL mogelijk eerst moet worden gekocht.
 • Leren in een sociale omgeving: veel studenten profiteren van het leren in een meer natuurlijke sociale omgeving waar interactie met andere studenten en docenten mogelijk is zonder de druk en nervositeit die kunnen optreden wanneer ze proberen te praten met moedertaalsprekers van het Engels.

nadelen:

 • Duur: taalscholen zijn bijna altijd duurder dan online cursussen - vooral als een-op-een begeleiding nodig is.
 • Woon-werkverkeer: in tegenstelling tot privélessen en online voorbereidingscursussen, zijn de locaties van taalscholen niet flexibel, dus het volgen van lessen kan een >
 • Praktijktests van de volledige lengte : online voorbereidingscursussen van hoge kwaliteit bieden allemaal praktijktests van de hele lengte die uiterst nuttig zijn bij de voorbereiding op de TOEFL iBT. Helaas leveren veel taalscholen geen praktijktests af.

Groepslessen

De eerste manier om je voor te bereiden op de TOEFL iBT is met een groep andere studenten die ook van plan zijn om de test te doen. Veel taalscholen bieden een groepsles aan die vergelijkbaar is met een taalcursus op een hogeschool of middelbare school. Sommige taalscholen kunnen zelfs klassen hebben die speciaal zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de TOEFL iBT - dit is de beste keuze indien beschikbaar.

Eén op één begeleiding

Veel taalscholen bieden ook één-op-één-begeleiding, maar er kan geen reclame voor worden gemaakt. Bel of neem rechtstreeks contact op met scholen om erachter te komen of ze een-op-een-begeleiding bieden met leraren die ervaring hebben met de TOEFL iBT. Je kunt meestal van een instructeur op een taalschool een hogere kwaliteit van begeleiding verwachten in vergelijking met die van een willekeurige persoon die je op internet hebt gevonden. Persoonlijke begeleiding van een taalschool is meestal echter een beetje duurder dan privé-begeleiding van een onafhankelijke tutor.

Groepslessen versus Eén op één begeleiding

Bij het kiezen tussen groepslessen en één-op-één-lessen op een taalschool, is het be>

Voordelen van groepslessen:

 • Goedkoper: Afhankelijk van de school kan privélessen vele malen duurder zijn dan groepslessen.
 • Sociale instelling: sommige studenten hebben er echt baat bij om met een groep te praten en te studeren.

Voordelen van één op één begeleiding:

 • Personalisatie: Wat het beste is voor een groep studenten, is misschien niet altijd het beste voor u - een persoonlijke tutor kan de cursus en het materiaal aanpassen aan uw unieke behoeften en leerstijl.
 • Face Time: groepslessen vereisen dat instructeurs hun aandacht verdelen over veel studenten. Studenten merken vaak dat ze meer uit een een-op-een onderwijservaring kunnen halen, omdat de leraar zich alleen op hem of haar kan concentreren.
 • Flexibiliteit: sommige taalscholen kunnen hun instructeurs toestaan ​​om individuele studenten op een meer geschikte tijd en locatie te ontmoeten.

Tabel Vergelijking van groepsles en privéles

Groepslessen

Eén op één begeleiding

Is meestal goedkoper

X

Interactie en leren in een groepsomgeving

X

Meer flexibiliteit met tijd en locatie

X

Gepersonaliseerde cursussen en oefeningen

X

De mogelijkheid om te vertrouwen op een gerenommeerd bedrijf

Handig voor beginners

TOEFL iBT Prep-boeken

Voors en tegens

Het gebruik van TOEFL iBT prep books is de traditionele manier om zich voor te bereiden op de TOEFL iBT. De voor- en nadelen van prepbooks (vergeleken met online prepcursussen) staan ​​hieronder vermeld.

voordelen:

 • Goedkoop: de meeste prep-boeken zijn relatief goedkoop - ze kunnen variëren van $ 20 tot $ 50 (vergeleken met prep-cursussen die kunnen variëren van $ 50 tot $ 250).
 • Offline: Hoewel veel prep-boeken een component hebben die een computer vereist, is geen internetverbinding nodig, wat voordelig kan zijn voor degenen die geen solide internetverbinding hebben.

nadelen:

 • Niet interactief: oefeningen zijn niet interactief - in plaats daarvan wordt de traditionele methode gebruikt om een ​​sectie te lezen en vervolgens vragen te beantwoorden of activiteiten te voltooien.
 • Mogelijk verouderd: online voorbereidingscursussen kunnen (en moeten) automatisch worden bijgewerkt als er aanpassingen worden aangebracht aan de TOEFL iBT of als er verbeteringen worden aangebracht in de cursus. Prep boeken kunnen verouderd raken als er wijzigingen in de test worden aangebracht.
 • Geen feedback: oefentests worden niet beoordeeld en er wordt geen gepersonaliseerde feedback gegeven - dit is een be>

Hoe Prep boeken werken

Prep boeken bestaan ​​uit drie hoofdcomponenten:

 • Strategieën en tips : dit type inhoud helpt u te begrijpen wat er op de test staat en hoe elke sectie wordt beoordeeld. There will be strategies for how to approach each section and exercises designed to improve specific test-related skills.
 • Practice and Quizzes: This component directs readers to answer questions or practice certain skills related to each category of the test.
 • Practice Tests: Not all books have practice tests, but those that do usually include them on a CD-ROM – so a computer is required to take advantage of this component, but an internet connection shouldn't be necessary.

Different Types of Prep Books