Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen

De beste autoverzekeringsmaatschappijen bieden u een ruime dekking en een eerlijk, tijdig claimproces, ondersteund door solide financiële gegevens. Het helpt ook als ze prettig zijn om telefonisch mee om te gaan en responsieve klantenondersteuning hebben. Zes bedrijven - USAA, Amica, Erie, Geico, Esurance en State Farm - blonken uit in onze evaluatie , maar alle 14 van onze topkeuzes zijn betrouwbare leveranciers die het overwegen waard zijn. We raden aan om de tarieven van minstens drie tot vijf van deze best beoordeelde verzekeraars te vergelijken om de beste waarde te vinden voor de dekking die u nodig hebt.

De 6 beste autoverzekeringsmaatschappijen

  • Amica - het beste voor klantenservice
  • Erie-verzekering - het beste voor unieke dekking
  • Geico - het beste voor online en mobiele ervaring
  • Esurance - het beste voor online bronnen
  • State Farm - Best voor Rideshare-dekking
  • USAA - Best voor militaire leden en veteranen

Meer autoverzekeringsmaatschappijen om te overwegen

Financiële sterkte rating Claims tevredenheidsbeoordeling Klachten van klanten versus nationale mediaan Opvallende kenmerken
Amica A + 5/5
"Met de beste"
Onder het gemiddelde Unieke dekking
Erie verzekering A + 5/5
"Met de beste"
Onder het gemiddelde Klantenservice
Geico A ++ 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Onder het gemiddelde Gebruiksvriendelijke online en mobiele bronnen
Esurance A + 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Onder het gemiddelde Educatieve online bronnen
Staatsboerderij A ++ 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Gemiddelde Breed beschikbare dekking voor ritten delen
USAA A ++ 5/5
"Met de beste"
Onder het gemiddelde Voordelen voor militaire leden en veteranen
NJM EEN n / a Onder het gemiddelde Claimsproces en klantenservice
Auto-eigenaren verzekering A ++ 4/5
"Beter dan de meeste"
Onder het gemiddelde Lokale klantenservice
The Hartford A + 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Onder het gemiddelde Voordelen voor senioren
boeren EEN 4/5
"Beter dan de meeste"
Onder het gemiddelde Sterke dekking en kortingen
Allstate A + 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Gemiddelde Dekking voor tieners en jonge bestuurders
Amerikaanse familie EEN 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Onder het gemiddelde Unieke kortingen
Auto Club-verzekering EEN- 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Boven gemiddeld Voordelen voor AAA-leden
Progressief A + 3/5
"Ongeveer gemiddeld"
Boven gemiddeld Gemakkelijke online prijsvergelijking


Financiële krachtbeoordelingen door onafhankelijk verzekeringsbeoordelingsbureau AM Best
Tevredenheidsscores verstrekt door JD Power's 2018 Auto Insurance Claims Satisfaction Survey
Klachten van klanten geregistreerd door het NAIC met betrekking tot het marktaandeel van verzekeraars

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net meer dan 2,4 miljoen mensen geholpen bij het kopen van een autoverzekering. We hebben 175 providers geëvalueerd, de beste verzekeraars in alle 50 staten beoordeeld en 25 handleidingen en procedures geschreven om klanten te helpen bij hun zoektocht. Aanbevelingen op deze pagina worden onafhankelijk geselecteerd door het onderzoeks- en redactieteam van grmajo.net en worden niet beïnvloed door samenwerkingsverbanden met een van de hier genoemde verzekeraars.

Ontdek hoe we de beste autoverzekeringsmaatschappijen hebben gekozen

Koopgids en veelgestelde vragen over autoverzekeringen

De beste autoverzekeringsmaatschappijen

Amica - het beste voor klantenservice

Best voor
Klantenservice
Amica

Amica

Pros
Hoogwaardige klantenservice
Efficiënt claimproces
Cons
Slechtere online en mobiele ervaring

Amica, de oudste wederzijdse autoverzekeraar in de VS, verdient zijn plek bij de beste voor klantenservice en claims. Het behaalde de derde plaats voor de kwaliteit van de claimverwerking in 2018 (achter USAA en Erie) en werd in 2019 vermeld als de favoriete verzekeraar van New England . Amica heeft zelfs een voorsprong op Erie dankzij het brede bereik, met autoverzekeringen beschikbaar in alle staten Hawaii.

De dekkingsopties van Amica zijn goed afgerond, inclusief voordelen zoals glas, slot en geïmplementeerde airbagvervanging. Het bedrijf biedt ook tal van kortingen voor trouwe klanten, veilige chauffeurs, voertuigveiligheidsfuncties en meer. Klanten kunnen desgewenst een dividenduitkerende autoverzekering van Amica kiezen, hoewel de premies over het algemeen een beetje hoger zullen zijn.

Aan de andere kant deelt Amica de reputatie van Erie voor sub-par digitale diensten. Hoewel Amica een mobiele app heeft voor beleidsbeheer onderweg, verdient het lage beoordelingen op beide app-platforms, en werd het bedrijf slecht gescoord door consumenten toen JD Power vroeg naar zijn digitale bronnen. Nogmaals, een geweldige keuze voor klanten die waarde hechten aan klantenondersteuning en soepele claimafhandeling, maar niet de beste voor diegenen die de voorkeur geven aan een digitale eerste ervaring.

Erie-verzekering - het beste voor unieke dekking

Best voor
Unieke dekking
Erie verzekering

Erie verzekering

Pros
Hoogwaardige klantenservice
Efficiënt claimproces
Royale ingebouwde dekking
Cons
Gelimiteerde beschikbaarheid
Slechtere online en mobiele ervaring

Wat Erie Insurance qua omvang mist - het bedrijf bedient slechts 12 staten en Washington, DC - wordt goedgemaakt door een uitstekende klantenservice. Dit bedrijf heeft de 2018-prijs van JD Power voor excellentie in schadeafhandeling gewonnen en behaalde in 2019 topscores voor klanttevredenheid in de Mid-Atlantische , Noord-Centrale en Zuidoost- regio's van de VS.

Erie bevat ook een aantal unieke dekkingsnormen bij zijn autoverzekering, inclusief bescherming voor meekrijgende huisdieren, persoonlijke spullen, glasreparatie en slotenmakersdiensten. Deze dingen zijn bij veel autoverzekeringsmaatschappijen niet ingebouwd en kunnen zeker handig van pas komen (hoewel dekkingslimieten van toepassing zijn).

Helaas is de Erie-verzekering niet voor alle klanten beschikbaar; het verkoopt momenteel alleen verzekeringen in DC, IL, IN, KY, MD, MN, NC, NY, PA, TN, VA, WI en WV. Het is ook vermeldenswaard dat, hoewel Erie uitblinkt in persoonlijke klantenservice, het digitaal achterblijft. Erie behaalde de op een na laagste score in JD Power's 2019 digitale verzekeringsenquête , en we vonden geen spoor van een mobiele app voor eenvoudig beleid en claimbeheer. Hoewel we het nog steeds sterk aanbevelen, is Erie waarschijnlijk niet de beste keuze voor klanten die in de eerste plaats technologie waarderen.

Geico - Beste online en mobiele ervaring

Best voor
Online en mobiele ervaring
Geico

Geico

Pros
Hoogwaardige online en mobiele tools
Veel kortingsmogelijkheden
Cons
Claims en serviceclassificaties zijn gemiddeld

Gekko's, holbewoners en kamelen, oh mijn. Geico is waarschijnlijk een van de eerste namen die in me opkomt bij het zoeken naar autoverzekeringen, en het is zeker het overwegen waard - vooral als u de voorkeur geeft aan DIY digitaal beleidsbeheer. Geico nam de eerste plaats in JD Power's 2019 digitale ervaringsenquête en de mobiele app verdient sterke gebruikersbeoordelingen. Het bedrijf heeft ook een schat aan online bronnen om het winkelproces voor autoverzekeraars die het eerst kopen (of iedereen die een snelle opfrissing nodig heeft) te vergemakkelijken.

Het is ook vermeldenswaard dat Geico een reputatie voor betaalbaarheid behoudt. Het biedt een breed scala aan kortingen om klanten te helpen bij het besparen op premies, waaronder enkele gespecialiseerde opties die niet bij elke verzekeraar te vinden zijn, zoals besparingen voor militaire leden, senioren, federale werknemers, studentchauffeurs en leden van verschillende organisaties.

Aan de andere kant is de reputatie van Geico gemiddeld als het gaat om klantenservice. Het bedrijf kwam midden in elk klantonderzoek dat we van JD Power en Consumer Reports controleerden met betrekking tot de kwaliteit van de dienstverlening en de verwerking van claims. Dat betekent niet dat het moet worden verdisconteerd, maar klanten moeten niet hetzelfde ondersteuningsniveau verwachten als zij van Erie of Amica.

Esurance - het beste voor online bronnen

Best voor
Online bronnen
Esurance

Esurance

Pros
Hoogwaardige klantenservice
Uitstekende online en mobiele tools
Cons
Er zijn maar weinig extra opties voor dekking

Esurance staat bekend om zijn eenvoud en duidelijke verzekeringsinformatie. De website van het bedrijf leidt klanten stap voor stap door autoverzekeringen, van dekkingstips tot tips voor het annuleren van uw polis . Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom Esurance de vijfde plaats behaalde in JD Power's 2019 verzekeringswinkelonderzoek . De app krijgt ook positieve beoordelingen van klanten die hebben gewinkeld voor verzekeringen en claims hebben ingediend op mobiel.

In vergelijking met andere verzekeraars met hoogwaardige digitale bronnen, zoals Geico, Allstate en Farmers, is Esurance nek aan nek voor algehele klanttevredenheid, maar scoort het iets lager voor het claimproces en de schikkingen. JD Power meldt dat Esurance een van de twee beste autoverzekeraars in Florida is , direct na Allstate.

Een ding om in gedachten te houden voordat u voor Esurance kiest, is dat de dekkingsopties vrij barebones zijn. Het heeft alle essentiële dekkingen - aansprakelijkheid, botsing en uitgebreid, enz. - en slechts een paar extra's, zoals een gateverzekering en dekking voor huurauto's. Mensen die een echt gespecialiseerde autoverzekering nodig hebben, zullen waarschijnlijk beter worden bediend door een ander bedrijf. Maar voor de meeste mensen met standaarddekkingsbehoeften is Esurance een solide optie.

State Farm - Best voor Rideshare-dekking

Best voor
Rijdende dekking
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Pros
Hoogwaardige klantenservice
Breed beschikbare dekking voor ritten delen
Cons
Claimbeoordelingen zijn gemiddeld

State Farm is daar met Geico als een van de "grote vier" verzekeraars. Het heeft een opmerkelijke aanwezigheid op het terrein, met meer dan 19.000 lokale aannemers in het hele land en verdient positieve klantenservice-scores van JD Power-respondenten. In 2019 pakte het zelfs de tweede plaats in de regio Zuidwest .

Wat de dekking betreft, is het aanbod van State Farm vrij standaard - hoewel het opvalt vanwege het breedste reikende ritverzekeringsprogramma van elk bedrijf dat we hebben onderzocht, met dekking beschikbaar in 43 staten. Dit maakt het een goede eerste stop voor bestuurders van Uber en Lyft die hun werkgeversverzekering willen aanvullen (die alleen in bepaalde scenario's van toepassing is).

Eén plaats waar State Farm niet uitblinkt, is het afhandelen van claims. De scores van JD Power en Consumer Reports tonen een gemiddelde klantervaring met verwerkingssnelheid en afwikkelingen. State Farm verslaat echter andere grote namen in deze afdeling, waaronder Progressive, Allstate en Geico.

Waar is een State Farm-rittenverzekering beschikbaar?

State Farm rittenverzekeringen zijn beschikbaar in de volgende staten: AL, AZ, AR, CA, CO, CT, DE, DC, FL, GA, ID, IN, IO, KS, KY, LA, ME, MD, MI, MN , MS, MO, MT, NE, NV, NH, NJ, NM, ND, OH, OK, OF, PA, SC, TN, TX, UT, VA, VT, WA, WI, WV, WY

USAA - Best voor militaire leden en veteranen

Best voor
Militaire leden en veteranen
USAA

USAA

Pros
Hoogwaardige klantenservice
Efficiënt claimproces
Betaalbare tarieven voor militairen
Effectieve online en mobiele tools
Cons
Vereiste lidmaatschap beperkt de beschikbaarheid

Het eerste dat u moet weten over USAA is dat het alleen beschikbaar is voor Amerikaanse militaire leden, hun directe families en veteranen. Als u aan die rekening voldoet, zou dit de eerste stop moeten zijn in uw zoektocht naar autoverzekeringen. Niet alleen biedt USAA robuuste dekking en kortingen - inclusief militair-specifieke opties, zoals tot 15% korting voor het opbergen van uw voertuig op basis - het behaalt ook de eerste plaats in JD Power's klanttevredenheid en onderzoeken naar claimsafhandeling jaar na jaar. Klanten kunnen van dit bedrijf een uitzonderlijk hoog serviceniveau verwachten.

Wat de prijs betreft, staat USAA bekend competitieve tarieven aan te bieden voor gekwalificeerde leden. Op de site van het bedrijf staat dat klanten die tussen 2017 en 2018 overstapten naar USAA van een andere verzekeraar, gemiddeld $ 707 per jaar bespaarden, wat volgens de meest recente gegevens van het NAIC iets meer is dan de helft van de nationale gemiddelde premie. Natuurlijk variëren de prijzen per klant, maar voor militairen die verzekering nodig hebben, is het de moeite waard om een ​​offerte te krijgen om te zien hoe de tarieven van USAA zich verhouden.

Meer autoverzekeringsmaatschappijen om te overwegen

New Jersey-fabrikanten - het beste voor New Jerseyites en Pennsylvanians

Best voor
New Jerseyites en Pennsylvanians
NJM Autoverzekering

New Jersey-fabrikanten

Pros
Hoogwaardige klantenservice
Efficiënt claimproces
Cons
Zeer beperkte beschikbaarheid
Slechtere online en mobiele ervaring

Het eerste wat u moet weten over New Jersey Manufacturers (NJM): het verkoopt alleen autoverzekeringen in New Jersey en Pennsylvania. Anders zou het hoger op onze lijst staan. Het bedrijf behaalt jaar na jaar topscores voor zowel klantenservice als schadeafhandeling. Dankzij lokalisatie is het ook goed gepositioneerd om te voorzien in unieke dekking en PIP-verzekeringsbehoeften in New Jersey en Pennsylvania. We raden ten zeerste aan dat bestuurders in deze staten een offerte ontvangen om te zien hoe NJM-tarieven stijgen. Het enige echte nadeel is een slechtere mobiele ervaring dan digitale bedrijven als Geico en Esurance.

Auto-eigenaren verzekering - het beste voor lokale klantenservice

Best voor
Lokale klantenservice
Auto-eigenaren verzekering

Auto-eigenaren verzekering

Pros
Lokale, praktische klantenservice
Efficiënt claimproces
Cons
Gelimiteerde beschikbaarheid

Auto-eigenaren verkopen verzekeringen uitsluitend via lokale onafhankelijke agenten, waardoor het een goede optie is voor degenen die persoonlijke klantenservice verkiezen. Een agent werkt met elke klant om de juiste dekking te kiezen en de beste waarde voor hun beleid te krijgen. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom auto-eigenaren goed scoren op het onderzoek van JD Power en op de tweede plaats kwamen voor tevredenheid in de centrale regio . Het scoort ook in de top drie voor tevredenheid over de afhandeling van claims. De addertje onder het gras: Auto-eigenaren is alleen beschikbaar in 26 staten, dus het is niet voor iedereen een optie.

Waar is Auto-Owners autoverzekering beschikbaar?

Auto-eigenaren verkoopt momenteel autoverzekeringen in de volgende staten: AL, AR, AZ, CO, FL, GA, IA, ID, IL, IN, KS, KY, MI, MN, MO, NC, ND, NE, OH, PA, SC, SD, TN, UT, VA, WI

The Hartford - het beste voor senioren

Best voor
Bejaarden
The Hartford

The Hartford

Pros
Uniek AARP-partnerschap
Hoogwaardige klantenservice
Cons
Bovengemiddelde geregistreerde klachten

De Hartford biedt autoverzekeringen voor alle leeftijden, maar onderscheidt zich door senioren dankzij het unieke AARP-partnerschap. Met dit programma ontvangen AARP-leden van 50 jaar en ouder voordelen zoals speciale kortingen en een levens>Zuidwest- regioonderzoek van JD Power. De Hartford krijgt sterke beoordelingen voor zijn claimproces en heeft een ondergemiddelde klachtenratio voor klanten volgens NAIC.

Boeren - Goed voor dekking en kortingsopties

Goed voor
Dekking en kortingsopties
boeren

boeren

Pros
Efficiënt claimproces
Selecteer unieke dekking add-ons
Goede online en mobiele tools
Cons
Inconsistente klantenservice-beoordelingen

Boeren is een betrouwbare keuze voor eenvoudig beleidsbeheer en een soepele afhandeling van claims. Het behaalde de vijfde plaats in het algemeen in JD Power's 2018-claimtevredenheidsonderzoek. Het behaalde ook de derde plaats voor de kwaliteit van zijn digitale ervaring, wat suggereert dat de website en mobiele app van het bedrijf zich goed lenen voor betalingen en claims onderweg. Boeren bieden ook enkele interessante dekkingsopties als het gaat om reparaties, waaronder bescherming voor op maat gemaakte apparatuur en originele OEM-onderdelen. De enige plaats waar boeren iets te kort komen is klantenservice; het behaalt over het algemeen gemiddelde beoordelingen, maar daalde onder de middellijn in de Midden- en Midden-Atlantische regio's van de VS.

Allstate - het beste voor tieners en studenten

Best voor
Over tieners en studenten
Allstate

Allstate

Pros
Consistente claims beoordelingen
Goede middelen en kortingen voor nieuwe chauffeurs
Goede online en mobiele tools
Cons
Inconsistente klantenservice-beoordelingen

Allstate is een landelijke steunpilaar voor autoverzekeringen en een solide keuze voor veel bestuurders. Hoewel het op geen van de door ons overwogen gebieden excelleerde, verdient Allstate respectabele klantbeoordelingen voor zijn service- en claimproces. Het nam het goud mee naar huis in JD Power's 2019-onderzoek in Florida en deed het goed in de meeste andere regio's, met uitzondering van de Mid-Atlantische Oceaan en het zuidwesten, waar het achterbleef. Goede leermiddelen, kortingen voor jonge bestuurders en een geld-terug-programma voor veilig rijden kunnen van Allstate een goede optie maken voor gezinnen die een tiener of student aan hun beleid toevoegen. Bovendien krijgt het bedrijf sterke beoordelingen voor zijn online en mobiele ervaring.

Amerikaans gezin - goed voor unieke kortingen

Goed voor
Unieke kortingen
Amerikaanse gezinsverzekering

Amerikaanse familie

Pros
Consistente service en claims ratings
Breed scala aan kortingsopties
Cons
Gelimiteerde beschikbaarheid

American Family is een ander bedrijf dat niet schitterde op een bepaald gebied, maar over de hele linie consistent presteerde. Het verdient gemiddelde of betere klanttevredenheidsscores van JD Power en een behoorlijke rating voor zijn claimproces, net boven Esurance. AmFam aslo heeft een indrukwekkende selectie kortingen, waaronder een aantal moeilijker te vinden kortingen voor federale werknemers, jonge vrijwilligers en veilige bestuurders voor tieners. Het bedrijf werkt alleen in 19 staten, maar waar het beschikbaar is, is het de moeite waard om een ​​offerte te krijgen om te zien of AmFam u kan helpen besparen op autoverzekeringen.

Waar is American Family autoverzekering beschikbaar?

American Family verkoopt momenteel autoverzekeringen in de volgende staten: AZ, CO, GA, ID, IL, IN, IA, KS, MN, MO, NE, NV, ND, OH, OR, SD, UT, WA, WI

Auto Club-verzekering - het beste voor AAA-leden

Best voor
AAA-leden
AAA

Auto Club-verzekering

Pros
Voordelen voor AAA-leden
Over het algemeen positieve klantbeoordelingen
Cons
Dekking en service kunnen per staat verschillen

Als u een AAA-lidmaatschap voor hulp bij pech onderweg heeft, is het wellicht de moeite waard om ook de Auto Club voor uw verzekering te overwegen. De groep biedt ledenkortingen die de dekking betaalbaarder kunnen maken, en lokale autoclubs presteren meestal goed als ze worden beoordeeld door JD Power en Consumer Reports. Er is echter geen nationaal Auto Club- of verzekeringsprogramma; AAA werkt op het niveau van een staat, wat betekent dat dekking, kortingen en kwaliteit van de klantenservice variëren, afhankelijk van waar u woont. We raden aan om beleidsopties en tarieven van uw lokale Auto Club te vergelijken met enkele andere populaire verzekeraars om te zien hoe de service verloopt.

Vooruitstrevend - het beste voor het eenvoudig vergelijken van offertes

Best voor
Gemakkelijke citaatvergelijking
Progressief

Progressief

Pros
Gemakkelijke online prijsvergelijking
Breed scala aan dekking en kortingsopties
Cons
Slechte klanttevredenheid

Progressive: de finale van de 'grote vier' verzekeraars. Dit bedrijf kan niet worden genegeerd dankzij zijn bijna alomtegenwoordigheid en reputatie voor betaalbare tarieven. Progressive heeft een ongelooflijk robuuste lijst met kortingen, evenals een uniek offerteproces waarmee u "uw prijs een naam kunt geven" en beleid van verschillende verzekeraars ter plaatse kunt vergelijken. Met deze handige middelen is het de moeite waard om een ​​offerte van Progressive te krijgen om te zien hoe tarieven zich verhouden.

Progressive heeft echter een slechtere reputatie als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening. Het behaalde de laagste scores van elk bedrijf op deze lijst voor zowel klanttevredenheid als claimafhandeling. Hoewel de ervaring van elke bestuurder anders zal zijn, is dit de moeite waard om in gedachten te houden bij het afwegen van de prijs tegen de kwaliteit van de service die u in noodgevallen kunt verwachten.

Het vinden van de beste autoverzekering: onze methodologie

Vanaf juli 2019 hebben we onze beoordeling van de beste autoverzekeringsmaatschappijen volledig vernieuwd om de meest recente sectorbeoordelingen en polisopties weer te geven en meer verzekeringsmaatschappijen dan ooit tevoren te dekken.

We zijn deze beoordeling begonnen met een lijst van 59 autoverzekeraars, waaronder de 50 grootste aanbieders per marktaandeel en enkele populaire uitbijters. We hebben elk beoordeeld op basis van drie fundamentele criteria: claims, klantenservice en dekking.

“Het be>

Om het vermogen van elke aanbieder om claims te betalen te peilen, zochten we naar topscores voor financiële sterkte van drie onafhankelijke bureaus: AM Best, S Global en Moody's Rating Services. Deze scores evalueren de financiële stabiliteit van een verzekeraar en daarmee de betrouwbaarheid ervan om claims in de loop van de tijd te betalen. Vervolgens hebben we de tevredenheidsscores van twee consumentenonderzoeksgroepen gecontroleerd - JD Power en Consumer Reports - om te bepalen op welke autoverzekeringsmaatschappijen u kunt vertrouwen om claims snel en pijnloos op te lossen met eerlijke schikkingen.

We hebben ook JD Power ingeschakeld voor een impuls van de algehele klanttevredenheid, omdat zijn enquête over autoverzekeringen alles omvat, van beleidsopties tot prijs, facturering en klantinteractie. Om bedrijven te vinden met een bewezen staat van dienst voor dienstverlening, hebben we de klachtenratio's van het NAIC gecontroleerd, waarbij verzekeraars de voorkeur gaven aan ondergemiddelde klachten van klanten in verhouding tot hun omvang.

“Het is be>

Last but not least hebben we ons beperkt tot providers met de beste beleidsopties. Samen met basisdekkingsbehoeften zoals aansprakelijkheid, botsing, uitgebreide, onverzekerde automobilist en PIP , hebben we gekeken naar 56 verschillende dekkingen en kortingen die klanten de flexibiliteit geven om een ​​autoverzekering op te bouwen die past bij hun unieke behoeften.

Prijs zal altijd een grote overweging zijn, maar tarieven kunnen sterk verschillen van persoon tot persoon en van bedrijf tot bedrijf. Het verkrijgen van offertes van een paar gerenommeerde verzekeraars die goed aansluiten op uw behoeften is de beste manier om de waarde van uw autoverzekering te maximaliseren.

Diepgaande autoverzekeringen

We beoordelen al een tijdje autoverzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze diepgaande beoordelingen hieronder voor meer gedetailleerde informatie over individuele verzekeraars.

De beste autoverzekering door de staat

Elke staat biedt een unieke set verzekeraars, en er zijn tal van omstandigheden die van invloed zijn op de polissen en dekking die voor u beschikbaar zijn. We hebben de beste autoverzekeringsopties in elke staat beoordeeld met een methode die vergelijkbaar is met die voor deze beoordeling bij landelijke providers.

Misschien vind je dit ook leuk