Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste bescherming tegen identiteitsdiefstal

De beste services voor bescherming tegen identiteitsdiefstal maken gebruik van technologie om persoonlijke informatie te beschermen. Ze bewaken privé- en openbare registers en bieden vervolgens hulp bij het oplossen van inbreuken - wat betekent dat er limieten zijn voor terugbetaling bij verloren lonen en de optie voor een volmacht wanneer u uw zaak voor de rechter moet brengen.

Voor alle duidelijkheid: er zijn geen diensten voor identiteitsdiefstal - er is geen manier om te voorkomen dat uw identiteit wordt gestolen. Wat de beste bescherming tegen identiteitsdiefstal kan doen, is het risico minimaliseren door onophoudelijk uw krediet en accounts te controleren om u te waarschuwen zodra verdacht gedrag zich voordoet. Van daaruit zullen kredietbewakingsdiensten u bij elke stap helpen bij het terugvorderen van uw identiteit. We hebben ons aangemeld voor zoveel mogelijk accounts en de kleine lettertjes gelezen om te zien welke services u het beste kunnen helpen uw identiteit te controleren en terug te vorderen.

De 3 beste diensten tegen identiteitsdiefstalbeveiliging

De beste beveiliging tegen identiteitsdiefstal: samengevat

IdentityForce myFICO EverSafe
Onze review
Het beste
Waarde Vergoeding Familie korting
Aanbevolen plan
UltraSecure + Credit premier Goud
Kredietbewaking met drie bureaus
Familie plannen
Applicatie voor de mobiele telefoon
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Waarom deze recensie vertrouwen?

In de afgelopen vijf jaar heeft grmajo.net meer dan 1,2 miljoen mensen geholpen hun identiteit online te beschermen. Ons onderzoeksteam onderzocht 18 grote leveranciers van bescherming tegen identiteitsdiefstal en sprak met een externe expert om onze drie topkeuzes te verfijnen. We hebben deze beoordeling ook regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze de huidige aanbiedingen en prijzen weerspiegelt. De auteur van deze review heeft geen aandelen in bedrijven die bescherming bieden tegen identiteitsdiefstal.

IdentityForce


Beste waarde

Pros
Geweldige bescherming, geweldige prijs
Handig dashboard
Betaalbare gezinsopties
Cons
Minimale app-mogelijkheden

Waarom we ervoor kozen

Geweldige bescherming, geweldige prijs

's UltraSecure+Credit plan. Voor identiteitsdiefstalbeveiliging die alle essentiële zaken voor een betaalbare prijs dekt, raden we het UltraSecure + Credit-abonnement van IdentityForce aan. Het bedrijf biedt volmacht- en kredietbewaking van alle drie de grote kredietbureaus, plus monitoring van persoonlijke informatie met mobiele en e-mailmeldingen. Als een nieuwe bankrekening op uw naam wordt geopend of als een betaaldaglening wordt afgesloten, hoort u dat. In het geval van verdachte activiteit helpt het u actie te ondernemen na een waarschuwing. IdentityForce zal het papierwerk voltooien, bellen en elk detail verwerken om uw identiteit te herstellen. Voor de reikwijdte van de monitoring- en restauratiediensten van het bedrijf is hun standaardprijs van $ 24 per maand een koopje (hoewel we zelfs nog lagere promotionele prijzen hebben gezien voor $ 17 per maand).

Handig dashboard

Bij het inloggen worden functies die de meeste gebruikers regelmatig nodig hebben - inclusief uw recente meldingen, uw credit score en links naar andere accounts in uw gezinsplan - prominent weergegeven op een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk dashboard. We hebben nooit veel moeten jagen om te vinden wat we nodig hadden.

Betaalbare gezinsopties

Een ander opvallend kenmerk: de betaalbare gezinsopties van het bedrijf. Kinderbescherming is $ 3 per maand per kind, een van de goedkoopste van al onze finalisten. Als u van tevoren een heel jaar wilt betalen, kunt u zich ook aanmelden voor een jaarlijks lidmaatschap voor minder dan $ 170 en krijgt u twee maanden gratis. En als u een grotere familie hebt, biedt IdentityForce familiespecifieke plannen, maar u moet contact opnemen met een agent voor details en registratie.

Punten om te overwegen

Minimale app-mogelijkheden

De app van IdentityForce is niet erg rijk aan functies: het dient in wezen als pager om u te laten weten of u contact moet opnemen met het bedrijf. Je kunt de app gebruiken om te zien of je een melding hebt ontvangen, maar je moet inloggen op de website om details te bekijken en je moet de klantenservice bellen of de live chat-functie op de website van IdentityForce gebruiken om daadwerkelijk op te lossen frauduleuze activiteiten.

myFICO


Beste vergoeding

Pros
Hoge vergoeding
Extra toegang tot kredietbewaking
Cons
Een beetje prijzig

Waarom we ervoor kozen

Hoge vergoeding

. Herstellen van de financiële verliezen van identiteitsdiefstal kan een grote beproeving zijn, en daarom hebben we de hoge vergoedingslimieten van myFICO op prijs gesteld . Geen van onze andere topkeuzes bieden myFICO's $ 1 miljoen aan terugbetaling. Dit dekt verloren lonen, reiskosten of documentvervangingskosten. Dat is veel geld dat myFICO aanbiedt om u te helpen uw leven weer samen te brengen.

Extra toegang tot kredietbewaking

MyFICO verkoopt momenteel niet alleen identiteitsdiefstalbeveiliging. U kunt eerder kiezen voor een van de kredietbewakingsplannen van het bedrijf (Advanced en Premier) en toegang hebben tot zowel identiteitsdiefstalbewaking als kredietbewaking. Als je op zoek bent naar zowel bescherming tegen identiteitsdiefstal als credit score monitoring, dan is myFICO misschien een geweldige manier om twee vliegen in één klap te slaan.

Punten om te overwegen

Een beetje prijzig

Van de twee plannen die worden geleverd met bescherming tegen identiteitsdiefstal, is zelfs het goedkopere geavanceerde abonnement duurder dan de lager geprijsde plannen die door concurrenten worden aangeboden. Hoewel die hoge kosten de moeite waard kunnen zijn als u op zoek bent naar hoge vergoedingslimieten, is het UltraSecure + kredietplan van IdentityForce een goedkopere manier om bescherming tegen identiteitsdiefstal en het volgen van kredietscores te krijgen.

EverSafe


Beste gezinskorting

Pros
Familie korting
Sterke plannen
betaalbare
Cons
Slechte site-ervaring

Waarom we ervoor kozen

Familie korting

boasts a 30% discount when you sign up additional family members for identity theft protection. EverSafe biedt 30% korting wanneer u zich aanmeldt voor extra familieleden voor bescherming tegen identiteitsdiefstal. Dit helpt niet alleen om de identiteit van uw dierbaren te beschermen, maar het kan u ook op de >

Sterke plannen

EverSafe biedt meer beveiligingsplannen dan IdentityForce en myFICO. Momenteel zijn er drie plannen om uit te kiezen: het kale Essentials-plan, dat wordt geleverd met monitoring van darknet, bank en creditcards; EverSafe Plus, dat kredietbewaking, identiteitsdiefstalbewaking en ondersteuning voor fraudeherstel toevoegt; en het hoogwaardige Gold-plan, dat robuuster toezicht op de kredietwaardigheid en monitoring van de beleggingsrekening heeft.

betaalbare

We waren onder de indruk van de betaalbaarheid van EverSafe. Het Gold-plan biedt veel controle op identiteitsdiefstal en is goedkoper dan het geavanceerde Advanced-plan van myFICO. Bovendien kost het Gold-abonnement van EverSafe ongeveer dezelfde prijs als het IdentityForce UltraSecure + Credit-abonnement. Hoewel de eerste misschien meer voordelen biedt, ontbreekt het die 30% gezinslidkorting exclusief voor EverSafe - dus als je de bescherming wilt uitbreiden tot dierbaren, kan EverSafe misschien de beste deal voor je maken.

Punten om te overwegen

Slechte site-ervaring

Een van onze be>

Gids voor bescherming tegen identiteitsdiefstal

Hoe uw identiteit te beschermen

Begrijp dat beveiligingsservices niet alles kunnen controleren

Er zijn enkele soorten persoonlijke gegevens die door beveiligingsdiensten tegen identiteitsdiefstal niet mogen worden gecontroleerd. Ze kunnen uw kredietrapporten, openbare archieven en sommige websites controleren, maar privacywetten verhinderen dat ze toegang hebben tot uw medische uitkeringen, evenals belastinginformatie of sociale uitkeringen die op uw naam worden betaald. En omdat dit vrij veel voorkomende manieren zijn voor identiteitsdiefstal, raden we u ten zeerste aan om deze details bij te houden door zelf bij deze bureaus archieven aan te vragen.

Belastinggerelateerde identiteitsdiefstal, waarbij een dief uw belastingteruggave claimt voordat u dat doet, is ook verontrustend gangbaar . In 2015 was het goed voor bijna 49% van alle gemelde identiteitsdiefstallen. En omdat overheidsinstanties ook geen volmacht erkennen om geschillen op te lossen, is het enige dat een extern bedrijf voor u in deze situatie kan doen, u de juiste formulieren geven om in te vullen.

Wees waakzaam over medische identiteitsdiefstal

Diefstal van medische identiteit kan uw verzekeringsvoordelen uitputten en gezondheidsbedreigingen inhouden. Wanneer iemand anders voor u zorgt, kunnen uw bestanden worden bijgewerkt om hun diagnose en behandelingen weer te geven. Dit betekent dat als u in een noodsituatie in het ziekenhuis verschijnt, u mogelijk niet de zorg krijgt die u nodig hebt - of dat u misschien wordt behandeld voor iets dat u niet heeft.

Een beetje waakzaamheid gaat een >

Overweeg andere manieren om uzelf te beschermen tegen identiteitsdiefstal

 • Gebruik gratis accountservices bij uw bank of creditcardmaatschappij. De meeste banken bieden gratis transactiemonitoringstools die u op de hoogte stellen wanneer een opname van een rekening een vastgestelde limiet overschrijdt. Een toenemend aantal creditcardbedrijven bundelt ook credit scores en monitoring met hun standaardservice. Beide zijn gratis manieren om op de hoogte te blijven van be>
 • Afmelden voor vooraf gescreende aanbiedingen. Ongevraagde mail van creditcard- en verzekeringsmaatschappijen is meer dan alleen vervelend; het kan zelfs gevaarlijk zijn als het in verkeerde handen valt, omdat het uw volledige naam, adres en de belofte van goedkeuring voor krediet bevat. Met OptOutPrescreen.com kunt u uw informatie verwijderen uit de lijst die kredietbureaus aan banken en verzekeringsmaatschappijen geven, zodat zij stoppen met het verzenden van vooraf goedgekeurde aanbiedingen. U kunt uw krediet en beschikbare aanbiedingen altijd bekijken op een gratis website voor kredietcontrole.
 • Maak er een gewoonte van om uw medische en verzekeringsoverzichten te herzien. Vanwege gezondheidsinformatieprivacywetten kunnen diensten ter bescherming tegen identiteitsdiefstal uw medische verklaringen niet volgen. Lees rekeningen, incassomeldingen en andere medische verklaringen om ervoor te zorgen dat de informatie juist is.

Veelgestelde vragen over beveiliging tegen identiteitsdiefstal

Wie bel je over identiteitsdiefstal?

Als u het slachtoffer bent geworden van identiteitsdiefstal en nog geen bescherming tegen identiteitsdiefstal hebt, moet u eerst een van de drie be>

Equifax - 1-800-525-6285
Experian - 1-888-397-3742
TransUnion - 1-800-680-7289

Als u dit eerst doet, wordt een waarschuwing gemaakt die ervoor zorgt dat crediteuren geen nieuw krediet voor iemand die uw informatie gebruikt, goedkeuren zonder contact met u op te nemen om te verifiëren dat u het verzoek hebt gedaan.

Aan de positieve kant, hoeft u alleen maar een van deze bureaus te bellen om de bal aan het rollen te krijgen om verdere kredietfraude te voorkomen.

Hoe herstel ik mijn identiteit zonder bescherming tegen identiteitsdiefstal?

Nadat u contact heeft opgenomen met een van de be>

U moet samenwerken met kredietinformatiebureaus en rechtstreeks met schuldeisers om frauduleuze activiteiten en kosten ongedaan te maken. Het kan enige tijd duren, maar het is mogelijk om de schade door identiteitsdiefstal ongedaan te maken.

Helaas, als u al het slachtoffer bent geweest van identiteitsdiefstal, zal een ID-diefstalbeveiligingsservice waarschijnlijk niet veel helpen als het gaat om restauratie. De meeste services werken niet op bestaande of lopende gevallen van identiteitsdiefstal of brengen extra kosten in rekening.

Wat is identiteitsdiefstal?

Identiteitsdiefstal is wanneer iemand uw persoonlijke of financiële informatie verkrijgt en gebruikt, zonder uw toestemming, om een ​​misdrijf of fraude te plegen.

Hoewel identiteitsdiefstal en identiteitsfraude door elkaar kunnen worden gebruikt, wordt identiteitsfraude technisch gezien als het daadwerkelijke gebruik van gestolen informatie, terwijl identiteitsdiefstal het verkrijgen of stelen van privéinformatie is.

De meest voorkomende soorten identiteitsdiefstal zijn:

 • Sociale zekerheid identiteitsdiefstal
 • Diefstal van financiële identiteit
 • Diefstal van criminele identiteit
 • Diefstal van medische identiteit
 • Verzekering Identiteitsdiefstal
 • Diefstal van belastingidentiteit

De meest voorkomende programma's voor identiteitsdiefstal zijn:

 • Phishing e-mails / spam
 • Skimmer-apparaten
 • Dumpster-duiken
 • Postdiefstal
 • internet
 • malware
 • Persoonlijke items stelen
 • smoes

Hoe kan ik een fout in mijn medische gegevens corrigeren?
 • Vraag kopieën van uw medische gegevens aan. U moet misschien betalen, maar medische professionals moeten verplichten. Als dit niet het geval is, dient u een klacht over privacy of gezondheidsbeveiliging in .
 • Account voor openbaarmakingen. Vraag ook om een ​​"boekhouding van openbaarmakingen", een lijst van wanneer, waar, waarom en aan wie uw informatie ooit is vrijgegeven.
 • Verzoek om correcties. Als u fouten vindt, schrijf dan de zorgverlener die deze expliciet beschrijft. Bewaar kopieën van alles.

Wat dekt identiteitsdiefstalverzekering?

De meeste services bieden verzekeringen tot een miljoen dollar, maar het is goed om op te merken dat deze bescherming secundair is en alleen kan worden toegepast op bepaalde kosten. Ten eerste is het niet bedoeld om daadwerkelijk verloren fondsen te dekken. Vanwege de Fair Credit Billing Act (FCBA) en de Electronic Fund Transfer Act (EVA) bent u niet wettelijk verantwoordelijk voor het betalen van frauduleuze schulden.

 • Maximale creditcardaansprakelijkheid - $ 50
 • Maximale aansprakelijkheid voor cheques of incasso's - $ 500 (zo>

Wat de identiteitsdiefstalverzekering kan dekken, zijn juridische kosten, verloren lonen en de kosten voor het terugkrijgen van uw leven: reizen en kinderopvang. Merk op dat elk dekkingselement zijn eigen limiet heeft, dat de kosten binnen een vast tijdsbestek moeten worden gemaakt en dat de totale limiet meestal aangeeft hoeveel u per maand betaalt: hoe duurder uw plan, hoe groter de verzekeringsuitkering.

Kan ik mijn identiteitsdiefstalbeveiliging maken?

De bescherming die wordt geboden door identiteitsdiefstal is eigenlijk alleen monitoring en restitutie. U kunt zelf stappen ondernemen - het vereist alleen wat meer beenwerk. De meeste mensen betalen voor bescherming tegen identiteitsdiefstal, maar u kunt onafhankelijk waakzaam zijn met een paar stappen:

 • Bezoek IdentityTheft.gov - het is de gratis restitutiewebsite van de federale overheid. Het kan u helpen bij het melden van verdachte activiteiten en alle stappen die u moet nemen om te herstellen.
 • Vraag uw gratis jaarverslag aan bij elk van de drie kredietbureaus. Als u weet wat uw krediet zou moeten zijn, wordt het gemakkelijker om identiteitsdiefstal te vinden.
 • Plaats een gratis 90-dagen fraudemelding op uw kredietdossier. Dit geeft kredietverstrekkers de opdracht om uw identiteit te verifiëren voordat ze op uw naam accounts openen. Gebruik dit echter verstandig, want je kunt er maar één per jaar plaatsen.
 • Als u een stap verder wilt gaan, vergrendelt u uw kredietrapporten met een kredietstop . Dit kost $ 5 tot $ 10 en voorkomt dat iemand uw bestanden kan bekijken. (Het kost ongeveer hetzelfde als u uw tegoed moet ontdooien om leningen of creditcards aan te vragen.) Minniti noemt een kredietstop "de meest effectieve methode om fraude met nieuwe accounts te stoppen." Het is een vrij kosteneffectieve manier om een ​​gezonde score vast te leggen.

Wat gebeurt er als iemand mijn sofi-nummer steelt?

Uw sofi-nummer (SSN) is de ultieme sleutel om uw identiteit te stelen. Als u denkt dat uw SSN is aangetast, moet u onmiddellijk actie ondernemen.

Bel eerst een van de drie kredietinformatiebureaus: Equifax (1-888-766-008), Experian (1-888-397-3742) of TransUnion (1-800-680-7289). Het bureau waar u een fraudemelding plaatst, neemt contact op met de andere twee. U wilt die fraudewaarschuwing om de 90 dagen verlengen totdat de zaak is opgelost. Nadat u contact heeft opgenomen met een van de agentschappen, meldt u de diefstal aan de IRS (1-800-908-4490) en de Federal Trade Commission (1-877-IDTHEFT). Dien vervolgens een identiteitsdiefstalrapport in bij uw lokale politie - u hebt dit nodig als u een nieuwe SSN krijgt. Houd een oogje in het zeil en noteer alle frauduleuze accounts die zijn aangemaakt (door zowel de bedrijven waar de accounts bij zijn als door kredietinformatiebureaus). Meld ten slotte de diefstal aan het Klachtcentrum voor internetcriminaliteit .

Onze andere financiële dienstverleningsbeoordelingen

We hebben sinds de eerste dag geldonderwerpen onderzocht, waarbij we providers en services doorzoeken met behulp van expert opinion, gegevensverzameling en diepgaand onderzoek. Onderweg hebben we opvallende bedrijven gevonden die uw geld kunnen beschermen en uw financiële kansen kunnen vergroten. Bekijk onze topkeuzes in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk