Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste keukenmixers

De beste keukenmixer bespaart u tijd in de keuken door te kloppen, mixen en kneden terwijl u andere dingen verzorgt. Het is krachtig en veelzijdig genoeg om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren, en het combineert alles in de kom snel en grondig. We hebben de constructie van de elektrische keukenmixer bestudeerd en met een professionele bakker gesproken over de benodigde functies en vervolgens recepten in 12 mixers getest om de beste te vinden.

De 3 beste standmixers

Best voor
Prestatie

Keukenhulp
De meest populaire mixer van KitchenAid was onze topper in testen. Het is snel, krachtig en ziet er knap uit op het aanrecht
Pros
Top prestatie
Doordacht ontwerp
Functionele bijlagen
Cons
Prijs

Waarom we ervoor kozen

Top prestatie

De KitchenAid Artisan keukenmixer is krachtig, efficiënt en veelzijdig. Het is niet voor niets de gouden standaard. Bij het testen waren we dol op de manier waarop het veerkrachtig pizzadeeg, stijf eiwit en romig koekjesdeeg maakte - meestal in ongeveer de helft van onze andere mixers. Met slechts 375 watt (het hoogste dat we hebben getest was 750), had het geen problemen met het kneden van taai deeg. Dit komt omdat KitchenAid dat ongrijpbare idee van 'koppel' echt onder de knie heeft. De mixer bewerkte het deeg overal in de kom zonder dat het lastig was om met een haak te klimmen. Zelfs op de meest plakkerige plekken, de Artisan huiverde nooit, stopte of aardde zijn tandwielen niet.

De Artisan presteerde beter dan elke andere mixer die we hebben getest, dankzij de combinatie van een sterke motor en goed passende hulpstukken.

Doordacht ontwerp

Naast het pure mengvermogen weerspiegelen het doordachte ontwerp en de uitstekende componenten van de Artisan de bijna 100 jaar ontwikkeling die KitchenAid in dit product heeft gestopt. De kom is lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, de bedieningselementen zijn intuïtief en de grendel om het hoofd te kantelen bevindt zich aan de zijkant voor gemakkelijke toegang. Andere toppers plaatsen kantelvergrendelingen aan de achterkant van het hoofd, waardoor je blindelings moet reiken. Het hoofd van de Artisan is ook smaller dan andere mixers, waardoor we ingrediënten kunnen toevoegen met de kop naar beneden en de mixer in beweging. Eindelijk, de Artisan is verkrijgbaar in bijna elke gewenste kleur. Omdat de meeste mensen hun keukenmixer op het aanrecht houden, is een ontwerp dat zowel functioneel als aantrekkelijk is be>

Functionele bijlagen

We houden ook van het brede scala aan hulpstukken dat je aan elke KitchenAid-mixer kunt toevoegen, van een eenvoudig bakgereedschap tot een onmisbaar keukenapparaat, dat alles kan bereiden, van ravioli en ijs tot gemalen vlees. De draadgarde en platte klopper passen perfect in de kom en besparen tijd met hun efficiënte functie. De slip-on spatbescherming van de Artisan is een briesje om te bevestigen en op te stijgen. Andere deelnemers hadden ofwel geen spatbescherming (en bijgevolg gooiden ingrediënten uit de kom) of kwamen met meerdelige beschermers die we in fasen moesten aantrekken. Een van de grootste voordelen van het bezitten van een keukenmixer is dat het u tijd in de keuken bespaart. KitchenAid verheft tijdwinst tot een kunst.

Het gietscherm van de KitchenAid glijdt gemakkelijk op en houdt ingrediënten in de mixer.

Punten om te overwegen

Prijs

Met meer dan $ 400 is deze mixer een grote investering. Maar het zal op de >

Best voor
Begroting

Cuisinart
Hoewel niet zo krachtig als de KitchenAid keukenmixer, zal hij prima werk leveren in de keuken en je wat geld besparen.
Pros
Een solide alternatief voor KitchenAid
Handige bijlagen
Sterke motor
Cons
>

Waarom we ervoor kozen

Een solide alternatief voor KitchenAid

Voor een keukenmixer die bijna net zo goed presteert als de KitchenAid Artisan maar voor bijna de helft van de kosten, waren we onder de indruk van de Cuisinart Precision Master-keukenmixer. Deze keukenmixer hield echt stand tijdens het testen; Het behandelde pizzadeeg mooi, had een grote komdekking en maakte een gemiddelde partij koekjesdeeg. Het duurt iets >

Handige bijlagen

Net als KitchenAid bevat Cuisinart een bevestigingspoort om het arsenaal van je mixer uit te breiden. Het biedt geen 10+ bijlagen van KitchenAid, maar de vier in het repertoire zijn genoeg om alle be>

Cuisinart-for-Stand-Mixer

De platte klopper van de Cuisinart trok het deeg weg van de zijkanten van de kom.

Sterke motor

De motor van 500 watt van de Cuisinart was meer dan krachtig genoeg om onze stresstest aan te kunnen. Het bleef nooit hangen of bleef hangen tijdens het kneden, en het was merkbaar stiller dan de meeste andere modellen. Het deeg klom een ​​beetje op zijn haak, waardoor we de bal een paar keer van de haak moesten halen en terug in de kom moesten plaatsen om opnieuw in te grijpen. Maar toen we dat eenmaal deden, kneedde deze mixer uitstekend.

Punten om te overwegen

>

Als het gaat om deze redelijk geprijsde mixer, is de afweging een klassieke. Je krijgt een oneindig aantrekkelijker prijskaartje, maar je zult niet hetzelfde gemak of dezelfde kracht vinden. Voor standmixers vertaalt zich dat in snelheid. De Cuisinart is gewoon >

Best voor
Stijl

Smeg
Een hardwerkende, goed ontworpen, retro keukenmixer die in de buurt komt van de prestaties van KitchenAid.
Pros
Leuk ontwerp
Goede mogelijkheden
Makkelijk schoon te maken
Cons
Zo duur als KitchenAid

Waarom we ervoor kozen

Leuk ontwerp

Als de stijl van uw keukenmixer even be>

Goede mogelijkheden

De Smeg heeft elke test doorstaan ​​die we hebben doorstaan. Het roomt boter en suiker prachtig, het kneedvermogen is vergelijkbaar met dat van de Cuisinart, het eierkloppend vermogen een beetje beter, en als het ging om koekjesdeeg, presteerde de mixer van Smeg op dezelfde manier als die van KitchenAid. Het was geweldig om alles samen te mengen, hoewel we een flink aantal keren in de kom moesten schrapen om de ingrediënten weer op te nemen. Als je van het retro-ontwerp houdt, is deze mixer een ander geweldig alternatief voor KitchenAid.

Smeg-for-Stand-Mixer

Makkelijk schoon te maken

De enige praktische plaats waar Smeg de concurrentie rondbracht was in opruimen. Alle componenten zijn heerlijk anti-aanbak. Er bleef bijna geen residu achter aan de binnenkant van de kom en de bevestigingen kwamen min of meer vrij van voedseldeeltjes. De andere mixers waren niet verschrikkelijk om schoon te maken, maar we moesten wel wat extra tijd besteden aan het schrobben van gedroogd deeg uit spleten.

Punten om te overwegen

Zo duur als KitchenAid

Smeg's mixer is ongeveer dezelfde prijs als de KitchenAid Artisan - bijna $ 500. Als functionaliteit uw topdoel is, is KitchenAid onze keuze. En met het klassieke profiel en het kleurenpalet van de Artisan, zult u niet opofferen aan uiterlijk. Maar als je helemaal weg bent van deze retro-look, is deze mixer een geweldige optie. Bovendien kun je het misschien te koop vinden - we hebben het op Amazon gezien voor $ 300.

Handleiding voor mixer

Wat u moet weten over keukenmixers, voordat u koopt

Zoek naar vaatwasmachinebestendige hulpstukken

Een van de enige klachten van Tish Boyle over haar KitchenAid-mixer was dat de metalen opzetstukken niet vaatwasmachinebestendig zijn. Ze wijst erop dat als je het vaak gebruikt, het elke keer frustrerend kan zijn om de hulpstukken met de hand te wassen. We raden u aan op zoek te gaan naar een mixer met plastic of nylon gecoate hulpstukken die u in de vaatwasser kunt gooien voor eenvoudig schoonmaken. Slechts een van onze topkeuzes, de Cuisinart, wordt geleverd met vaatwasmachinebestendige hulpstukken, hoewel de Smeg en Kitchenaid beide zo goed deden in het afstoten van vastgeplakt deeg dat we het niet erg vonden om ze met de hand te wassen.

All-metal tandwielen zijn niet alles wat ze zijn

We zagen veel gebruikers zich afvragen of hun standmixers al dan niet zijn uitgerust met volledig metalen tandwielen, met bezorgdheid dat sommige plastic tandwielen kunnen zorgen voor zwakkere of minder duurzame mixers. We spraken met een KitchenAid-vertegenwoordiger over deze kwestie en ze legde ons uit dat metalen ingewanden be>

Als je brood bakt, heb je misschien een broodmixer nodig

Voor deze review hebben we ons gericht op tilt-head mixers. Als je serieus brood of ander hard deeg wilt maken, heb je een spiraalvormige deeghaak nodig, die niet in kantelkopmixers kan worden gebruikt omdat ze een sterke opwaartse kracht uitoefenen die gemakkelijk het kantelscharnier kan breken. Voor het aanpakken van heavy-duty deeg (en veel), raden we aan naar bowl-lift mixers te kijken. Bowl-lift mixers gebruiken een slinger die de kom omhoog brengt naar het menggereedschap. De grotere motoren van bowl-lift mixers zijn alleen nodig als je veel zwaar werk doet, zoals brood kneden, pizzadeeg en bageldeeg. De beste kantelkopmixers kunnen af ​​en toe een batch of twee van hard deeg verwerken en blinken uit in al het andere voor een veel lagere prijs.

Veelgestelde vragen Mixers

Wat is de beste KitchenAid-mixer?

KitchenAid maakt sinds 1919 keukenmixers . Dat is bijna honderd jaar om de stand-mixtechnologie te perfectioneren (en met nieuwe, leuke kleuren te komen). Als gevolg hiervan zijn KitchenAid-producten de standaard in de industrie geworden. Elk van de KitchenAid-mixermodellen kan kneden, blenden, kloppen en kloppen. De echte verschillen zijn grootte, vermogen en prijs.

Het aantal mixers dat KitchenAid aanbiedt lijkt in het begin misschien overweldigend, maar voor de meeste mensen zal de keuze echt tussen vier modellen zijn: de Classic, de Artisan, de Pro 600 en de Professional 6500-serie. KitchenAid mixer beoordelingen oppervlak veel om van te houden over elk. We belandden op de Artisan als de beste voor de meeste keukens, omdat deze de macht heeft om een ​​brood te kneden, terwijl het klein genoeg is om comfortabel op het aanrecht te passen. Met een ideale capaciteit, tonnen slimme hulpstukken en robuuste functionaliteit is de Artisan de best verkochte KitchenAid-mixer en we kunnen zien waarom.

Passen nieuwe hulpstukken op oude KitchenAid-mixers?

Een van de voordelen van het bezitten van een KitchenAid is dat ze veel echt coole add-ons voor hun standmixers maken. De mixers en hulpstukken zijn in de loop der jaren zowel veranderd als verbeterd. KitchenAid heeft de power hub echter consistent gehouden . Dit betekent dat zelfs als je een 30-jarige KitchenAid-mixer hebt overhandigd uit het huwelijksregister van je moeder, je de gloednieuwe ravioli-maker-bijlage die je wilt kopen, en deze past er precies in.

Wat als de kom en bijlagen niet zijn uitgelijnd?

De kom en hulpstukken van een mixer zijn mogelijk niet meteen goed gekalibreerd. Gelukkig is hier een oplossing voor. De meeste mixers hebben een schroef die kan worden gebruikt om de hulpstukken omhoog en omlaag te brengen, waardoor ze dichter bij de kom komen te liggen. Door dit te doen, verbetert u de relatie tussen de bijlage en de kom en zorgt u ervoor dat er geen ingrediënten achterblijven. Op een kantelkop vindt u de schroef net onder de kop wanneer deze naar boven wordt gekanteld. Op een bowl-lift, het is op de stengel een paar centimeter onder het hoofd.

De beste standmixer: samengevat

Mixer
Het beste
KitchenAid Artisan
globaal
Cuisinart Precision Master
Tweede plaats
Retrostijl van Smeg 50
Tweede plaats

Onze andere keukenproductrecensies

Je kunt alle recepten testen die je wilt, maar je uitrusting hoeft niet een van de variabelen te zijn. We hebben de beste experimenten met keukenapparatuur gebruikt, met de gastronomische experts gesproken en zelf de meest veelbelovende producten uitgeprobeerd. We zetten onze bevindingen uiteen in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk