Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Spectrum Review

Alles over de service van Spectrum zal de nomade aanspreken. De service van Spectrum wordt niet alleen geleverd zonder contracten, het bedrijf helpt u ook om het contract van uw huidige provider te verlaten. En als u niet blij bent met de service en binnen 30 dagen annuleert, kunt u uw geld terugkrijgen. Hoewel de televisiepakketten heel wat kosten met zich meebrengen, zijn er enkele voordelen aan het bundelen van diensten die het compenseren. Wees gewaarschuwd: de beoordelingen van de klantenservice van Spectrum zijn een beetje flauw, hoewel klanten in de regio West meer tevreden waren. Hoe dan ook, we raden u aan alle tv-providers die uw adres bedienen te onderzoeken en ze te vergelijken voor wat u het meest waardeert.

De claim

Op de website van Charter Spectrum (waar het bedrijf de naam 'Spectrum' draagt), vindt u een gedurfde, maar vage belofte: 'Meld u vandaag aan om te genieten van het beste entertainment thuis.' Voor de klant betekent dat een indrukwekkende reeks kanalen en geavanceerde entertainmenttechnologie.

Is het waar?

Wanneer we Spectrum's tv-service vergelijken met concurrenten, zouden we niet helemaal zeggen dat het de 'beste home entertainment' heeft. Aan de ene kant laten de kanaalpakketten niets achter, zodat je je kunt abonneren op je favoriete netwerken en elk premiumkanaal. Maar Spectrum biedt ook geen verleidelijke exclusives. DIRECTV heeft aan de andere kant een volledig DIRECTV-exclusief sportpakket genaamd het NFL Sunday Ticket - het bevat een kanaal gewijd aan fantasy football, een functie waarmee je games commercieel vrij kunt recapituleren, en zelfs uitzendingen uit de markt uitzendt . We konden geen vergelijkbaar exclusief entertainmentaanbod vinden met Spectrum.

Entertainmenttechnologie speelt ook een rol bij het aanbieden van het beste. Helaas onthult Spectrum geen details over zijn DVR-systeem. Concurrenten beschikken over DVR-systemen die apps zoals Netflix integreren, tot zestien shows tegelijk kunnen opnemen en 300 uur content kunnen opslaan. Als u Spectrum kiest, kan de DVR de klus klaren, maar verwacht niet dat hij verbluft is.

Productoverzicht

Best voor

Verlaten van een andere provider, tijdelijke dienst

Niet voor

Flexibele pakketten, klantenservice

Kenmerken

Prijs Vanaf $ 45
Opvallende kenmerken Voordelen bundelen, geen contracten, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, ruime beschikbaarheid
Aantal staten onderhouden 46
Contractduur Geen
JD-vermogen 2/5
ACSI-classificatie 59/100
Aantal kanaalpakketten 3
vergoedingen HD Box- $ 7,50 / maand, DVR $ 5 / maand, uitzendkosten $ 12 / maand, WiFi-router $ 5 / maand, zelfinstallatie $ 10, professionele installatie $ 50

Geen contracten en 30 dagen geld-terug-garantie

Spectrum's meest opvallende kenmerk is de geld-terug-garantie en het gebrek aan contracten. Iedereen die niet tevreden is met zijn Spectrum-service kan annuleren zonder boetes of beëindigingskosten. En als u binnen 30 dagen na aanmelding voor de service annuleert, krijgt u uw geld terug .

Alle plannen van Spectrum komen ook zonder contracten, waardoor het ideaal is voor elke vorm van tijdelijke woonsituatie. Of je nu een student bent, in het leger of gewoon van plan bent om snel te verhuizen - tv-diensten zonder een contractverplichting is een mooie luxe.

En als u vastzit in een contract met een andere provider, helpt Spectrum de beëindigingskosten te dekken met een contract buy-out tot $ 500 . Er is echter één probleem: u moet een in aanmerking komend Triple Play- of Double Play-pakket installeren om de contract buy-out te ontvangen.

Voordelen bundelen

De Triple Play-deal van Spectrum zit boordevol promotionele voordelen. Als u meerdere services nodig heeft (internet, tv en telefoon), zal Spectrum u aanspreken. Het wordt geleverd zonder datacaps op de internetservice en een gratis modem - zodat u zonder zorgen kunt streamen, browsen en downloaden.

Die internetsnelheden beginnen vrij hoog bij 30 Mbps, vaak met de upgrade om zo snel te stijgen als 300 Mbps. Ter vergelijking start Cox Communications zijn internetplannen op 10 Mbps.

De kanaalpakketten van Spectrum beginnen ook met genereuze bedragen, met meer dan 125 kanalen. En populaire premiumkanalen zoals HBO, CINEMAX en Showtime zijn opgenomen in middenkanaalpakketten. De meeste providers gooien alleen premiumkanalen in op het hoogste niveaupakket.

Spectrum waarschuwt dat zijn producten en prijzen variëren, afhankelijk van uw adres. Op de meeste locaties kunt u de internetsnelheid en het kanaalnummer kiezen dat u in een bundel wilt inbouwen. In andere gebieden heb je misschien maar één internetsnelheidoptie om te koppelen met een paar verschillende kanaalpakketten.

Brede beschikbaarheid

Met beschikbaarheid in 46 staten, is de kans groot dat u de service van Spectrum kunt kiezen, ongeacht waar u woont. Deze wijdverbreide beschikbaarheid is een vrij indrukwekkende prestatie voor kabel-tv-service, bijna overeenkomend met het landelijke bereik van satelliet-tv. Het bereik van Spectrum kan waarschijnlijk worden toegeschreven aan de fusie tussen Charter Communications en Time Warner in 2016.

Mogelijke nadelen

Spotty klantenservice

In ons onderzoek hebben we vastgesteld dat Spectrum een ​​behoorlijk onregelmatige klanttevredenheidsscore had. JD Power beoordeelde het bedrijf behoorlijk slecht in de meeste statistieken (algemene tevredenheid, prestaties en betrouwbaarheid, servicekosten, programmering, communicatie, facturering, klantenservice). Van bijzonder be>

Lezers van Consumer Reports beoordeelden Spectrum soortgelijk smerig, terwijl de Amerikaanse Customer Satisfaction Index (ACSI) zijn service gemiddeld vond (score 59/100). Over het algemeen suggereren deze resultaten dat het kaliber van de klantenservice die u ontvangt echt afhankelijk is van waar u in het land woont - en klanten in de regio West hebben meer kans op een betere klantenservice.

Kosten kloppen snel

De tarievenlijst van Spectrum is vrij uitgebreid. Voor elke tv die u met kabelservice wilt uitrusten, moet u elke maand $ 7,50 betalen voor de HD-box en vervolgens elke maand $ 5 voor de DVR-service. Elk tv-pakket heeft ook een maandelijkse uitzendkosten van $ 12. En als u wifi met uw internet wilt, moet u $ 5 per maand betalen voor de router. Als u slechts twee tv's uitrust met de kabelservice, kijkt u naar $ 40+ aan maandelijkse kosten. En als het tijd is om uw service te installeren, moet u $ 50 betalen voor professionele installatie, tenzij u dit zelf kunt doen (en zelfs dan zijn er $ 5).

De competitie

Charter Spectrum Comcast Xfinity DIRECTV
Staten onderhouden 46 40 50
ACSI-classificatie 59/100 57/100 66/100
Contractduur Geen 12 of 24 maanden 24 maanden
Geen contractoptie
Gratis installatie
Gratis ontvanger / DVR

Spectrum versus Xfinity

Xfinity blinkt uit in het aanbieden van opties aan klanten. Er zijn zes verschillende kanaalpakketten om uit te kiezen (dubbele opties aangeboden door Spectrum) en drie verschillende contractlengtes. U kunt een flexibelere bundel bouwen met het pakket pakketten van Comcast. Ondanks zijn slechte publieke perceptie , wordt Comcast over het algemeen beter beoordeeld voor klanttevredenheid dan Spectrum. Waar Spectrum beter is dan Comcast is met zijn unieke contract buy-out en geld-terug-garantie.

Spectrum versus DIRECTV

DIRECTV staat bekend om zijn exclusieve sportprogrammering en geavanceerde DVR-systeem genaamd de Genie. Als je een sportfanaat of entertainment-junk bent, zul je meer waarde vinden met DIRECTV. Het bedrijf blinkt ook uit in klantenservice, vaak bovenaan de hitlijsten van elke andere provider. Maar als u uw tv-pakket wilt koppelen aan internetservice, maakt DIRECTV het niet gemakkelijk. AT internet is vrij beperkt beschikbaar, dus DIRECTV kan u koppelen aan een partnerprovider zoals CenturyLink, HughesNet of Mediacom. Spectrum overtreft DIRECTV hier, met snelle en betrouwbare internetpakketten.

Veelgestelde vragen over Spectrum

Is Charter hetzelfde als Spectrum?

Ja. Toen Charter Communications en Time Warner in 2016 fuseerden, veranderde het bedrijf haar verenigde diensten als Spectrum.

Het komt neer op

Klanten die vinden dat Spectrum hun adres dient, moeten absoluut hun lokale aanbod onderzoeken. Houd er rekening mee dat de klantenservice per locatie verschilt, dus u kunt contact opnemen met buren die mogelijk al over de Spectrum-service beschikken. Het bedrijf zal een beroep doen op degenen die tijdelijk tv-service nodig hebben of de voorkeur geven aan de vrijheid die geen contracten met zich meebrengt. U vindt de beste waarde bij het bundelen, maar de plannen voor alleen internet zijn uniek snel. Bekijk onze volledige beoordeling van de beste tv-aanbieders om meer opties te vergelijken.

Misschien vind je dit ook leuk