Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Sling TV Review

Sling TV was de eerste live tv-streamingdienst , die in 2015 debuteerde. Live tv-streaming is in wezen dezelfde en traditionele kabel-tv, behalve dat je de kanalen via internet streamt in plaats van via een kabeldoos. Het be>

Sling versus andere live tv-streamingdiensten

Sling Oranje Blauw Hulu + live tv YouTube TV Playstation Vue
Prijs $ 40 / mo. $ 45 / mo. $ 50 / mo. $ 45 / mo.
Totaal aantal kanalen * 56 67 77 51
DVR-opslag 50 uur (voor $ 5 / mnd) 50 uur Onbeperkt Onbeperkt (28 dagen bewaren)
Gratis uitproberen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 5 dagen
Gelijktijdige streams 1 voor oranje, 3 voor blauw 2 3 5

Hoe we Sling hebben geëvalueerd

We hebben jaren>tv-streamingservices beoordeeld , waaronder live services zoals Sling TV. Om de vele services die er zijn te vergelijken, houden we rekening met de breedte van live tv-kanalen, de kwaliteit en populariteit van die kanalen, apparaatcompatibiliteit en extra functies zoals DVR en gelijktijdige streams. Het beste voor u hangt af van de kanalen die u het meest bekijkt en hoe uw budget eruitziet.

Lage prijs

Sling biedt een van de laagste startkosten voor live tv-streaming. Als u niet veel zoekt, kunt u een van de pakketten Sling Blue of Sling Orange kopen voor slechts $ 25 per maand. Die pakketten hebben een redelijk slank aanbod, maar als je essentiële kanalen toevallig in een van deze landen, zijn ze de goedkoopste betaalde pakketten voor live tv-kanalen. De volledige reeks kanalen van Sling, het Orange Blue-pakket, begint bij $ 40 per maand - nog steeds een lage prijs in vergelijking met kabel- of satellietalternatieven. Nieuwe klanten kunnen ook een promotie-aanbieding ontvangen van 40% korting op de eerste servicemaand.

Drie pakketten om uit te kiezen

Sling biedt drie kernkanaalpakketten om uit te kiezen. U kunt zich abonneren op Sling Orange, Sling Blue of Orange Blue. Elk pakket wordt geleverd met kanalen zoals A TNT, AMC, HGTV, CNN, BBC, Food Network, Cartoon Network, Lifetime en Epix. Het Sling Orange-pakket biedt exclusief ESPN, Disney Channel, Freeform en MotorTrend. Je kunt ook slechts één scherm tegelijk streamen met het Orange-pakket.

De Sling Blue-optie wordt exclusief geleverd met de VS, NFL-netwerk, Bravo, Discovery Channel, Fox, NBC, NBC Sports, FX, TLC, NBCSN, FXX, FS1, FS2, Nick Jr., Syfy, National Geographic, National Geographic Wild, BET , TruTV, E !, en Paramount Network. Met het Blue-pakket kun je op drie schermen tegelijk streamen.

De Orange Blue is in wezen geabonneerd op beide pakketten. Je hebt toegang tot alle live tv-kanalen van Sling.

Sling Oranje Kanalen

Exclusief voor Orange: Disney Channel, ESPN, ESPN2, ESPN3, Freeform, MotorTrend

Bevat ook: A AMC, AXS TV, BBC, Bloomberg TV, Cartoon Network, Cheddar, Cheddar Business, CNN, Comedy Central, Comet, Epix Drive-In, Food Network, Fuse, HGTV, History Channel, IFC, Discovery Discovery, Lifetime, Local Now, Newsy, Stadium, TBS, TNT, Travel Channel, Viceland

Sling Blue Channels

Blue exclusives: BET, Bravo, Discovery Channel, E !, Fox, FS1, FS2, FX, FXX, National Geographic, National Geographic Wild, NBC, NBCSN, NBC Sports, NFL Network, Nick Jr., Paramount Network, Syfy, TLC , TruTV, VS.

Bevat ook: A AMC, AXS TV, BBC, Bloomberg TV, Cartoon Network, Cheddar, Cheddar Business, CNN, Comedy Central, Comet, Epix Drive-In, Food Network, Fuse, HGTV, History Channel, IFC, Discovery Discovery, Lifetime, Local Now, Newsy, Stadium, TBS, TNT, Travel Channel, Viceland

Rare pakketorganisatie / verschillen

Het kan moeilijk zijn om te kiezen welk pakket het beste werkt voor uw huishouden. Sling Blue heeft meer kanalen in het algemeen, maar Sling Orange heeft een aantal essentiële dingen voor familie en sportfans met Disney Channel en ESPN. Gaan met het Orange Blue-plan lijkt misschien de voor de hand liggende optie, maar je zou de prijs bijna verdubbelen om dat te doen.

Het wordt vooral raar als het gaat om het aantal gelijktijdige streams dat je mag. Hoewel de pakketten dezelfde prijs hebben, kunt u met het Blue-abonnement op drie schermen tegelijk streamen, terwijl de Orange er slechts één toestaat. Zelfs als u het Orange Blue-abonnement kiest, blijven de kanalen die bij hun respectieve bundels horen, tot die schermtelling. Zelfs als u bijvoorbeeld de Orange Blue samen hebt gekocht, kunt u alleen Orange-exclusieve kanalen zoals Freeform op één scherm tegelijk bekijken, terwijl Blue-kanalen zoals het Paramount Network op drie schermen tegelijk kunnen worden bekeken. Hoewel de Orange Blue wordt gepresenteerd als een bundel, worden in wezen alleen beide afzonderlijk gekocht met een korting van $ 10.

Maatwerk zonder contract

U kunt uw Sling TV-pakket samenstellen als een gewone kabel-tv, allemaal zonder contract. U kunt een Cloud DVR toevoegen voor $ 5 per maand. Met de DVR kunt u inhoud opnemen, pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

Als een van uw favoriete tv-kanalen ontbreekt in de Sling-pakketten, kunt u deze waarschijnlijk vinden in een van de add-onopties van Sling. Er zijn zeven kanaalbundels georganiseerd op genre - sport, comedy, Hollywood, kinderen, nieuws, lifestyle en heartland. De sport-add-on is $ 10 per maand, terwijl de andere extra's $ 5 per maand zijn. Je kunt ook premium-netwerken zoals Showtime en Starz kopen via Sling, tegen prijzen die variëren tussen $ 3 en $ 10 per maand.

Compatibele apparaten

De compatibiliteit van Sling is niet zo universeel als een service als Netflix, maar het werkt met enkele van de meest populaire streaming-apparaten . Sling heeft vaak ook promotionele deals met apparaten. Op dit moment kunt u een gratis Roku Express of AirTV krijgen wanneer u twee maanden Sling TV vooruitbetaalt. Hier is de lijst met compatibele apparaten van Sling:

  • AirTV
  • Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Apple TV
  • Chromecast
  • LG webOS
  • Roku
  • Samsung tv's
  • Xbox One
  • commercials

Omdat Sling een live tv-streamingservice is, moet je nog steeds last hebben van dezelfde commercials als met kabel. TV pauzeren, terugspoelen of snel vooruitspoelen is alleen beschikbaar op bepaalde kanalen als u extra betaalt voor de Cloud DVR. Veel netwerken hebben echter on-demandprogramma's die u op elk gewenst moment met minder commercials kunt bekijken.

Weinig lokale zenders

Je zult niet veel van de lokale kanalen van de grote uitzendnetwerken vinden in de pakketten van Sling. CBS, ABC, NBC en Fox zijn geen regelmatig aanbod. In sommige geselecteerde markten zijn lokale live Fox- en NBC-netwerken beschikbaar in het Sling Blue-plan. Hetzelfde geldt voor regionale sportnetwerken die u van een lokaal kabelbedrijf kunt krijgen.

Het komt neer op

Sling TV komt vrijwel overeen met traditionele kabel-tv - beide hebben commercials, DVR-opties en live-uitzendingen. Maar met Sling TV hebt u meer controle over welke kanalen u hebt en hoeveel u betaalt. Er kunnen enkele lokale zenders ontbreken in de opstelling, maar dat kan worden opgelost met een tv-antenne . Als u op het hek staat, raden we u aan gebruik te maken van de zeven dagen durende proefversie van Sling TV om te zien of de service aan uw behoeften voldoet. U kunt meer lezen over uw andere opties in onze volledige review van live tv-streamingdiensten .

Misschien vind je dit ook leuk