Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste online banken

De beste bank maximaliseert de waarde van uw geld met een verscheidenheid aan financiële diensten, een hoog verdienpotentieel en lage kosten. Online banken bevinden zich in een uitstekende positie om de bankervaring op alle drie fronten te perfectioneren. Lagere overheadkosten in vergelijking met traditionele brick-and-mortar banken stellen hen in staat om concurrerende rentetarieven aan te bieden en vervelende vergoedingen af ​​te werpen. Maar bankieren gaat niet alleen over het geld; een geweldige bank maakt ook transacties gemakkelijk en biedt klantenondersteuning.

De 5 beste online banken van 2019

De beste online banken: samengevat

Ally Bank Ontdekken Capital One Axos Bank USAA
Best voor globaal Frequente reizigers Hybride online Beloningen controleren account Leger
Minimale controlevereiste n / a n / a n / a n / a n / a
Minimale besparingsvereiste n / a n / a n / a n / a n / a
Max spaarrekening APY 1,90% 1,90% 1,00% 1,30% 1,22% *
Eén jaar CD-rente 2,50% 2,40% 2,30% 1,00% 2,06%

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2015 heeft grmajo.net duizenden mensen geholpen bij het zoeken naar de beste online bank. We hebben 26 online banken onderzocht en deze beoordeling de afgelopen vier jaar regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig blijft. De auteur van deze beoordeling bezit geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere creditcardaanbieders.

Beste online bank: bondgenoot

Het beste
Online bank

Bondgenoot
Uitstekende klantenondersteuning, minimale kosten en een breed scala aan financiële producten en services.
Pros
Eenvoudig spaarrekening
Klantenservice
Leermiddelen
Cons
Sommige accountbeperkingen

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig spaarrekening

Als u al uw bankactiviteiten onder één dak wilt houden, raden we u aan uw zoekopdracht bij Ally Bank te starten. Het openen van een betaal- en spaarrekening bij Ally is eenvoudig omdat het, net als de meeste van onze topkeuzes, geen minimum saldo-eisen of maandelijkse onderhoudskosten heeft. Dat betekent dat je kunt beginnen met wat je bij de hand hebt en dat Ally je saldo niet onnodig opslokt. Het biedt ook een van de hoogste rendementsrekeningen die we hebben gevonden, op 1,90% APY.

Ally biedt ook een volledig pakket bankdiensten. Klanten kunnen een creditcard openen, een auto- of woninglening afsluiten, investeren in een IRA of CD en meer. Bondgenoot biedt u de eenvoud om al uw financiën op één plek te houden.

Klantenservice

De andere reden waarom we van Ally houden (en wat het bovenaan onze lijst plaatst) is de uitstekende klantenservice. Onder al onze kanshebbers kwamen Ally's middelen bovenaan. De vertegenwoordigers zijn 24/7 beschikbaar via live chat en via de telefoon; inclusief telefoonlijnen voor internationale bellers en slechthorenden. Als u wilt, kunt u ook verbinding maken via e-mail, Facebook, Google Plus of Twitter.

Leermiddelen

De website van Ally heeft ook een robuuste educatieve sectie die gericht is op het verbeteren van de financiële geletterdheid van klanten. We houden van de Wallet Wise- cursussen, die je door de basisbeginselen van bankieren, budgetteren, beleggen en krediet leiden. Als je klaar bent om verder te gaan dan de basis, kun je ook Ally's Do It Right- community bekijken. Het staat vol met artikelen en discussieborden die de beste financiële praktijken delen voor alles, van spaargeld tot landgoedplanning. Deze tools stellen klanten in staat slimmere geldbeslissingen te nemen en u te helpen de meeste waarde uit uw Ally-accounts te halen.

Punten om te overwegen

Sommige accountbeperkingen

Ally brengt $ 10 in rekening voor teveel transacties. Klanten die hun spaarrekening als een betaalrekening behandelen, worden gewaarschuwd. U kunt maximaal zes transacties per afschriftcyclus uitvoeren - een limiet die door de federale wet wordt opgelegd voor elektronische en telefonische overschrijvingen. De tariefstructuur van Ally houdt je eraan. Als u herhaaldelijk te veel activiteit op uw spaarrekening uitvoert, zal Ally uiteindelijk de rekening sluiten of omzetten in controle. Ally Bank sluit uw rekening ook als er binnen de eerste 30 dagen na opening geen geld wordt gestort. Ally heeft ook beperkingen op overboekingen. Hoewel binnenlandse uitgaande transfers $ 20 per stuk kosten, zijn internationale transfers niet toegestaan.

Het beste voor frequente reizigers: ontdekken

Best voor
Frequente reizigers

Ontdekken
Een breed scala aan diensten, geen internationale kosten en APY-tarieven tot 1,90% voor online spaarrekeningen.
Pros
Geen internationale kosten
Goed afgeronde diensten
Cons
Beperkte klantenondersteuning

Waarom we ervoor kozen

Geen internationale kosten

Wat we erg leuk vinden aan Discover, is dat het geen internationale kosten in rekening brengt. Ter vergelijking, de meeste van onze andere topkeuzes zullen je slaan met een toeslag van 1-2% voor elke kaarttransactie op buitenlandse bodem. Het klinkt misschien niet als veel, maar als je een frequente reiziger bent, kunnen die kosten snel oplopen. We raden je aan een Discover-account te bekijken als je vaak voor zaken reist, als je een student in het buitenland studeert of als je gewoon veel op vakantie bent. Het vermijden van die kleine kostenpercentages kan u op de >

Goed afgeronde diensten

Discover biedt een scala aan services, waaronder creditcards, leningen en IRA's. Net als Ally, Axos Bank en Capital One, heeft het geen minimale saldo-eisen voor betaal- en spaarrekeningen. Het klinkt zelfs bij de hoogste besparingen APY bij onze finalisten (verbonden met Ally), tot 1,90%.

Punten om te overwegen

Beperkte klantenondersteuning

De be>

Beste hybride online bank: Capital One

Het beste
Hybride online bank

Capital One
Een solide keuze voor online bankieren met fysieke locaties en geen internationale kosten.
Pros
Toegang tot brick-and-mortar takken
Toegankelijke, waardevolle CD's
Geen internationale kosten
Cons
Lage rente spaarrekening

Waarom we ervoor kozen

Toegang tot brick-and-mortar takken

Hoewel je Capital One-buitenposten niet zo vaak zult vinden als je Amerikaanse banken of, wat dat betreft, Chick-fil-As ziet, zijn er Capital Ones voor je beschikbaar als je be>Capital One Cafés als het ware. Locaties duiken op in steden in de VS , zodat je vragen over geld kunt stellen aan vertellers en een kopje Peet's koffie kunt krijgen terwijl je bezig bent.

Toegankelijke, waardevolle CD's

Er is geen minimumsaldo om te beleggen in een depositocertificaat en de rentevoet is concurrerend. Investeer slechts een paar honderd dollar in een CD met Capital One en begin 2,5% rente op te bouwen - dat is hot na de tarieven die Ally aanbiedt, maar die banken hebben respectievelijk minimaal $ 5.000 en $ 1.000 nodig.

Geen internationale kosten

Voor degenen die reizen, is Capital One een geweldige optie, bijna op één lijn met onze topreizigerskeuze, Discover. Net als Discover brengt Capital One geen internationale kosten in rekening, wat betekent dat aankopen buiten de VS je geen klap op de pols opleveren.

Punten om te overwegen

Lage rente spaarrekening

Met 1% ligt de rentevoet van een spaarrekening bij Capital One ver onder wat u zou kunnen verdienen met sommige van onze andere topkeuzes. Als een rente-besparende spaarrekening be>

Beste beloningsrekening: Axos Bank

Het beste
Beloningen controleren Account

Axos Bank
Een verscheidenheid aan gratis beloningen die rekeningopties controleren
Pros
Cashback en rentedragende betaalrekeningen
Geen onderhoudskosten of balansminima
ATM-terugbetalingen
Cons
Gemiddelde APY op spaarrekening

Waarom we ervoor kozen

Cashback en rentedragende betaalrekeningen

Voorheen bekend als Bank of Internet USA, biedt de opnieuw gechriste Axos Bank betaalrekeningen met beloningen - een functie die meestal wordt verbannen naar creditcards en spaarrekeningen. De Rewards-controlerekening verleent APY-rente (tot 1,25%) in stappen , met behulp van een gelaagd beloningssysteem dat rekening houdt met het aantal transacties dat u per maand doet en of u een maandelijkse directe aanbetaling hebt ingesteld.

Met de CashBack Checking-account kunt u tot 1% cashback verdienen op alle transacties waarvoor een handtekening is vereist (tot $ 2.000 cashback per maand). U verdient 0,5% cashback als uw dagelijkse accountsaldo lager is dan $ 1500 en 1% cashback als dit boven dat bedrag ligt.

Geen onderhoudskosten of balansminima

Axos vereist geen maandelijkse kosten of minimumsaldi om een ​​betaalrekening bij te houden, noch brengt het u kosten in rekening voor overdrafting. Dat betekent meer geld in uw zak.

ATM-terugbetalingen

In tegenstelling tot veel andere banken, die $ 2- $ 5 in rekening brengen om contant geld op te nemen bij een geldautomaat, biedt Axos Bank onbeperkte geldterugbetalingen in de VS. Als u merkt dat u constant de geldautomaat voor contant geld ophaalt, kan dit een enorm deel van de bespaarde verandering per maand .

Punten om te overwegen

Gemiddelde APY op spaarrekening

Met een APY van 1,30% is de Axos-spaarrekening veel beter dan traditionele banken, maar deze blijft nog steeds achter bij veel van onze andere online bankkeuzes in deze review. Als u op zoek bent naar een hogere APY, raden we Ally Bank aan, onze beste algehele keuze.

Het beste voor militairen: USAA

Best voor
Leger

USAA
Bankieren, beleggen en verzekeren onder één dak voor actieve militairen en veteranen
Pros
Breed scala aan diensten
Gratis rekeningen voor het controleren van beloningen
Geldautomaat landelijk
Cons
Beperkt tot militaire en familieleden
Lage APY op controle en besparingen

Waarom we ervoor kozen

Breed scala aan diensten

Het lidmaatschap van de USAA Federal Savings Bank staat niet voor iedereen open. Om lid te worden, moet je actief militair zijn, ex-militair, of een eervol ontslagen veteraan, of een familielid van een van de drie. Maar als je eenmaal binnen bent, zit je erin. USAA-lidmaatschap geeft je toegang tot betaal- en spaarrekeningen, creditcards, persoonlijke leningen, verzekeringen, hypotheken en een hele reeks andere voordelen.

Gratis rekeningen voor het controleren van beloningen

Om met USAA te bankieren, hoeft u geen minimum saldo aan te houden of onderhoudskosten te betalen; u heeft slechts een aanbetaling van $ 25 nodig om een ​​betaalrekening te openen. USAA heeft twee opties: de USAA Cashback Rewards Checking en de USAA Classic Checking. De USAA Cashback Rewards Checking geeft u 10 cent voor elke aankoop van een bankpas (exclusief geldopnames, voorschotten in contanten, belastingbetalingen en dergelijke). De beloningen kunnen worden bijgeschreven op uw account of worden ingewisseld voor cadeaubonnen of reizen via usaa.com (het minimale beloningsbedrag voor inwisseling is $ 20). Met de USAA Classic Checking kunt u 0,01% APY-rente krijgen als u een dagelijks saldo van $ 1.000 of meer aanhoudt.

Geldautomaat landelijk

Hoewel USAA slechts vijf fysieke locaties heeft, kunt u geld opnemen van meer dan 60.000 geldautomaten in de VS. De eerste 10 geldopnames die u per maand doet, zijn gratis; daarna wordt elk $ 2 in rekening gebracht, behalve wanneer een opname wordt gedaan bij een geldautomaat die eigendom is van de USAA. Ze betalen ook tot $ 15 terug aan de ATM-kosten van andere banken.

Punten om te overwegen

Beperkt tot militaire en familieleden

Omdat de USAA een gesloten lidmaatschapsvereniging is, zijn de services alleen beschikbaar voor actieve militairen, voormalige militairen, in aanmerking komende gezinsleden, cadetten en adjunct-schepen.

Lage APY op controle en besparingen

Hoewel we het waarderen om accounts te controleren die beloningen aanbieden, is de rentevoet die wordt aangeboden voor de USAA Classic Checking-account veel lager (0,01% of 1 cent per $ 1.000) dan als je dat geld op een spaarrekening bij Ally Bank bewaarde (onze beste algehele keuze ), bijvoorbeeld.

De rente op de spaarrekening is ook niet zo concurrerend als andere online banken. De basisspaarrekening heeft een gelaagde APY die uitkomt op 0,15% voor een dagelijks rekeningsaldo van $ 10.000 of meer. De USAA Performance First Savings-account is ook gelaagd en biedt een APY van 1,02%, maar alleen als u een dagelijks accountsaldo hebt van $ 100.000 tot $ 249.000. Vergelijk dat met Ally Bank, die een APY van 1,22% biedt, ongeacht uw saldo.

Gids om het meeste uit online bankieren te halen

U hoeft niet al uw eieren in één mand te bewaren

Voor fysieke banken is het logisch om al uw bankzaken op één plek te doen - reizen tussen verschillende vestigingen om afzonderlijke rekeningen en investeringen te beheren kan een gedoe worden. Met direct bankieren kunt u echter de beste opties van meerdere instellingen met de hand selecteren. Veel experts bevelen het zelfs aan.

"Voordat u zich aanmeldt voor een account, moet u ervoor zorgen dat u de kostenstructuur begrijpt. Verborgen kosten draaien meestal om wat uw dagelijkse saldo is, welke geldautomaat u gebruikt wanneer u geld opneemt en of u op enig moment bent overschreden. ."

U kunt bijvoorbeeld een hoogrentende spaarrekening openen bij Ally of een betaalrekening bij Discover aanhouden voor uw jaarlijkse vakanties. Dit betekent niet dat u overboord moet gaan (de meeste mensen zouden het waarschijnlijk nog steeds een gedoe vinden om verschillende afzonderlijke bankrekeningen bij te houden), maar houd er rekening mee dat online bankieren u veel meer opties biedt dan u normaal zou hebben. U hebt de luxe om bankrekeningen te kiezen op basis van wat u het be>

Lees de kleine lettertjes voor toeslagen en boetes

Het is be>

Ally Bank Ontdekken Capital One Axos Bank USAA
Onderhoudskosten controleren n / a n / a n / a n / a n / a
Besparingen onderhoudskosten n / a n / a n / a n / a n / a
Overschrijvingskosten $ 25 n / a $ 35 n / a n / a
Internationale vergoeding 1% n / a n / a 2% 1%

Veelgestelde vragen over online banken

Wat is het verschil tussen rentevoet en jaarpercentage (APY)?

"Het is be>

Terwijl we het over dit onderwerp hebben, hoe zit het met APR? Het jaarlijkse percentage, vaak geadverteerd door creditcards, is de rente die u betaalt op rekeningen die niet volledig zijn betaald of op leningen die u bij de bank hebt afgesloten.

Wat is de beste manier om geld te besparen?

Het antwoord kan voor iedereen verschillend zijn, maar we raden u aan te beginnen met het analyseren van uw huidige financiële situatie. Bereken uw schuld, inkomsten en andere uitgaven. Maak een maandbudget en zet opzettelijk een deel van uw resterende inkomsten (na rekeningen en essentiële kosten) in op besparingen. U kunt zelfs een maandelijks bedrag automatiseren om naar uw spaarrekening over te maken.

Welke credit union is het beste?

Kredietverenigingen zijn non-profitbanken die eigendom zijn van de leden. Het is in wezen de coöperatie van de bankwereld. We hebben rekening gehouden met kredietverenigingen in onze zoektocht naar de beste bank, maar geen van hen heeft onze topkeuzes gehaald. Niettemin bieden kredietverenigingen alle functies die u van een bank nodig hebt, inclusief hoge CD-tarieven en concurrerende APY.

Onze andere financiële dienstverleningsbeoordelingen

Slimme financiële bewegingen zijn meer dan een stevige portemonnee - ze zorgen voor gemoedsrust. Lees meer over andere geldgerelateerde onderwerpen om u te helpen bij het bereiken van netto nirvana.

Misschien vind je dit ook leuk