Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Brett Benningfield

Staff Writer

1 minuut. lezen

Een nieuwe studie van grmajo.net gericht op autoverzekeringen en millennials vond dat millennials aanzienlijk meer betalen voor autoverzekeringen dan andere bestuurders. Voor de studie analyseerde grmajo.net, in samenwerking met Quadrant Information Services, 55 miljoen steekproefpercentages van meer dan 34.000 postcode in alle 50 staten. De bestuurdersprofielen hielden rekening met verschillende bestuurdershistories, risiconiveaus en dekkingsniveaus, evenals demografische factoren zoals kredietscore en burgerlijke staat.

"Als een vooraanstaand voorstander van consumenten in de dienstensector, wilden we diep duiken in wat de autoverzekeringspercentages voor millennials daadwerkelijk beïnvloedt," zei Taylor Moore, een expert op het gebied van verzekeringen en financiën voor grmajo.net. "We willen kopers in staat stellen te weten wat hun beleid duurder maakt, zodat ze de verzekeraar kunnen vinden die het beste bij hen past."

Het grmajo.net rapport onthulde nieuwe inzichten in hoe millennials op unieke wijze worden beïnvloed door de autoverzekeringssector. Het rapport ontdekte dat een klein ongeval een premie van gemiddeld meer dan 50% kan opleveren voor chauffeurs uit het millennium. Het rapport identificeert ook providers die gunstiger zijn voor bepaalde demografische gegevens van bestuurders zoals bestuurders met een 'hoog risico' en bestuurders in hun vroege jaren '20.

grmajo.net benaderde JD Power, een toonaangevende consumentengids voor servicegebaseerde en consumentgerichte industrieën om na te denken over hoe millennials worden beïnvloed door de huidige autoverzekeringssector. Kyle Schmitt, directeur van Insurance Intelligence, zei: 'Opgroeien met gemakkelijke toegang tot informatie heeft millennials van nature tot onderzoekers gemaakt. Millennials behandelen autoverzekeringen als elk ander consumentenproduct - sterk gefocust op waarde en als ze niet vinden wat ze zoeken, zullen ze elders een betere deal zoeken. "

Bekijk het volledige rapport op reviews.com/blog/report/millennials-report .

gerelateerde artikelen

Kwikverzekering eindigt legale strijd voor $ 41 miljoen. Worden er illegale kosten aan u in rekening gebracht?

Hoe uw creditcard huurauto verzekering dekt

Soorten levensverzekeringen

Wat u moet weten over de grootste autoverzekeringsmaatschappijen