Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste goedkope online effectenmakelaar

De beste goedkope online effectenmakelaar biedt een verscheidenheid aan beleggingsopties tegen lage kosten. We hebben vergoedingen, accountminima en andere kosten van de goedkoopste beursrekeningen vergeleken om te bepalen welke het beste bij verschillende investeringsprioriteiten past. Hoewel de meeste online brokers hun kosten hebben verlaagd, hebben we er drie gevonden die we leuker vinden dan de concurrentie.

Het beste voor nieuwe beleggers

Bondgenoot
Een schone en toegankelijke online makelaardij die nieuwkomers investeert met een eenvoudig platform en geen minimale investeringen.
Pros
Makkelijk instappunt
Ruimte om te groeien
Beheerde portefeuilles
Cons
Moeilijk om accountgegevens te vinden
Licht op onderwijs

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk instappunt

Als u een relatieve nieuwkomer op de aandelenmarkt bent, moet u op zoek gaan naar een makelaar met lage kosten, veel educatieve middelen en, be>

Ruimte om te groeien

Het feit dat Ally beleggen benaderbaar maakt, betekent niet dat het geen expansief bedrijf is. Er zijn tal van tools en mogelijkheden om uw beleggingshorizon te verbreden. Ally biedt dezelfde grote beleggingsvehikels als andere makelaars - aandelen, opties, ETF's, obligaties, forex, futures, beleggingsfondsen. En wat betreft beleggingsfondsen, biedt Ally toegang tot bijna twee keer zoveel beleggingsfondsen (ongeveer 10.000 versus 5.000) en rekent een veel lagere commissie voor beleggingsfondsen dan de concurrentie (ongeveer $ 9 versus Schwab's $ 75).

Beheerde portefeuilles

Naast Ally's aanbod aan beleggingsvehikels biedt de makelaardij ook een groot aantal rekeningen die onder een beheerde portefeuille vallen. Deze portefeuilles bestaan ​​uitsluitend uit exchange-traded funds (ETF's) - bundels van investeringen die op de open markt worden verhandeld, zoals aandelen. Ze bieden vergelijkbare diversificatie als beleggingsfondsen, maar brengen doorgaans lagere kosten met zich mee. Naast kleine kosten voor het aanhouden van de ETF's zelf, brengt Ally 0,3% advieskosten in rekening. Dat is een vrij middelmatig percentage in vergelijking met andere full-service brokerages, maar iets hoger dan bedrijven die alleen beheerde portefeuilles aanbieden. We bespreken deze robo-adviseurs hieronder .

Punten om te overwegen

Moeilijk om accountgegevens te vinden

Ally heeft een esthetisch aangename en gemakkelijk navigeerbare site, maar begraaft veel van de harde gegevens waar we naar zochten. Ga op de gemakkelijk bereikbare pagina's naar hyperlinks met kleine lettertjes om 'Meer details' te beloven voor geconsolideerde informatie over kosten, beleggingsinstellingen en accounttypen .

Licht op onderwijs

Ally hanteert een lichte benadering van onderwijs en onderzoek. Hoewel het hebben van meer interne middelen de algehele klantervaring zou verbeteren, kunt u nog steeds veel informatie elders op internet vinden. En interne verbetering is in aantocht: sinds de fusie van Ally met TradeKing heeft het oorspronkelijke systeem een ​​boost gekregen in tools en technologie.

Beste bronnen

Charles Schwab
Deze oude bewakingsmakelaar is toonaangevend gebleven op het gebied van handelstechnologie en biedt tegelijkertijd veel ondersteuning en adviserende middelen.
Pros
Sterrenonderzoek
Robo-adviserende opties
Traditioneel makelaardij gevoel
Cons
Duurder dan Ally
Complexe technologie

Waarom we ervoor kozen

Sterrenonderzoek

Schwab plaatst uitgebreide informatie over accounts , producten, en een breder investeringseducatie front en center, waarbij het u helpt met deskundig advies en het laatste nieuws. Het bedrijf biedt niet alleen toegang tot onafhankelijk onderzoek, maar publiceert ook relevant intern onderzoek.

Robo-adviserende opties

Charles Schwab biedt een beheerde portfolio-optie, Intelligent Portfolio, beschikbaar voor een groot aantal beheerde accounttypen (minimaal $ 5.000 account). In tegenstelling tot elk ander beheerd account dat we hebben bekeken, brengt het geen advieskosten in rekening. In plaats daarvan verdient Schwab geld door een deel van de onderliggende activa van de rekeningen aan te houden. De enige kosten die aan de account zijn gekoppeld, zijn afkomstig van de investeringen en hoewel dat percentage aanzienlijk toeneemt (van 0,07% naar 0,21% naarmate het risico toeneemt), is het nog steeds lager dan de meeste.

Geautomatiseerde financiële adviseurs vormen de golf van de toekomst, maar veel mensen voelen zich niet op hun gemak om hun spaargeld in de digitale handen van een computer te leggen. Charles Schwab heeft een half-en-een-oplossing ontwikkeld: Intelligent Advisory is een hybride dienst die zowel financiële professionals als financiële algoritmen aan het werk zet. Een leuke kleine oplossing, zo>

Traditioneel makelaardij gevoel

Charles Schwab heeft meer een klassiek brokerage-gevoel behouden door zijn persoonlijke aanwezigheid (u kunt een gratis consult met een financieel adviseur plannen) evenals zijn meer traditionele accountminimums. Charles Schwab biedt een luxe set services, maar afhankelijk van het account dat u kiest, hoeft u niet een dienovereenkomstig enorm bedrag te investeren. Als u kiest voor een onafhankelijke effectenrekening, hebt u toegang tot de middelen van een traditionele, full-service makelaar zonder een traditioneel bedrag neer te zetten. En geen enkele makelaarskantoor kan worden vergeleken met Charles Schwab voor ETF's: meer dan 200 handelscommissie-vrij.

Punten om te overwegen

Duurder dan Ally

Zowat elke basisvergoeding aangerekend door Charles Schwab gaat teen-to-teen met Ally. De prijs tussen de twee stijgt in bepaalde gevallen - handelondersteunde transacties stijgen met $ 5 en commissies van beleggingsfondsen stijgen bijna $ 70 - en terwijl Ally beleggers een beleggingsrekening laat starten met een willekeurig bedrag, heeft Charles Schwab $ 1.000 nodig om te beginnen. De breedte van hulpmiddelen en hulpmiddelen die beschikbaar zijn bij Charles Schwab doet echter veel om de extra kosten te rechtvaardigen.

Complexe technologie

Als u gepersonaliseerde instellingen en geavanceerde functies nodig hebt, biedt StreetSmart Edge beide schoppen. Je moet gewoon leren hoe je het kunt gebruiken. Feedback van gebruikers over onhandige handelstechnologie heeft het bedrijf ertoe gebracht zijn aanpak te herzien, maar als u het desktopplatform nog steeds onhandig vindt, is er ook een webgebaseerd platform, Trade Source, dat gestroomlijnde handels- en marktinzichten onderweg biedt. Investeerders die nieuw zijn in het spel, kunnen de webgebaseerde optie toegankelijker vinden.

Het beste voor actieve beleggers

Interactieve makelaars
Deze makelaardij is een topkeuze voor ervaren handelaren en beschikt over een complete reeks beleggingsproducten, plus professionele handelstechnologie.
Pros
Beloningen actieve handel
Uitzonderlijk platform
Protegés krijgen voordelen
Cons
Trading tech leercurve
Futures handelsschendingen

Waarom we ervoor kozen

Beloningen actieve handel

Voor pure handels- en concurrerende prijzen komt geen andere brokerage in de buurt van Interactive Brokers.De twee elementen die IB een beetje log maken voor nieuwe investeerders, maken het een perfect hulpmiddel voor de ervaren: Zodra u het forse minimum rekeningsaldo bereikt - $ 10.000 - de rest van IB's eisen aan uw portemonnee zijn licht. En de relatief hoge maandelijkse activiteitskosten van $ 10 worden alleen in rekening gebracht als uw transacties niet minimaal $ 10 aan commissies opleveren. Met de kleine $ 1 per transactiekosten betekent dit dat u elke maand tien transacties moet doen of het verschil moet betalen, bijvoorbeeld voor zes transacties krijgt u een activiteitstarief van $ 4. Het biedt ook extreem lage marges (hun hoogste rentetarief berekent nog steeds minder dan 3%), evenals de keuze voor vaste of gedifferentieerde prijsstelling, waardoor investeerders de mogelijkheid krijgen om te kiezen wat voor hen financieel zinvoller is. Gelaagde structuren zoals deze zullen doorgaans grote handelaren ten goede komen.

Uitzonderlijk platform

Het ongelooflijk rijke platform van Interactive Broker biedt handelstechnologie die geavanceerd genoeg is voor professionele daghandelaren. Kies uit het webgebaseerde handelsplatform WebTrader en het meer geavanceerde, downloadbare platform, Trader Workstation. Beide zijn opgenomen voor klanten van Interactive Brokers zonder extra kosten. Serieuze handelaren zullen zich waarschijnlijk aangetrokken voelen tot de meer diepgaande functies van het Trader Workstation.

Protegés krijgen voordelen

Als u een slimme belegger bent die toevallig ook jonger is dan 25, kunt u een Interactive Broker-account openen met een verlaagd minimumsaldo - de vereiste aanbetaling is slechts $ 3.000 - en de maandelijkse kosten dalen tot $ 3. Voor een IRA is de minimale storting $ 5.000.

Punten om te overwegen

Trading tech leercurve

Navigatie in Trader Workstation is verre van intuïtief omdat tools zich in afzonderlijke secties bevinden. Het is echter ook aanpasbaar, zodat u de bronnen waar u vaak gebruik van maakt, kunt groeperen en de bronnen die u niet gebruikt kunt verbergen. De interface, net als de rest van een IB-account, komt alleen ten goede aan ervaren handelaren. IB heeft echter de leerkloof erkend. Als aanvulling op de educatieve hulpmiddelen op de Universiteit van Traders heeft IB een lay-outbibliotheek geïntroduceerd (kies uit vooraf gemaakte opstellingen en sjablonen voor verschillende handelsstrategieën) en een AI-assistent. IBot kan gewone Engelse vragen beantwoorden. Maar zoals elke andere stemgestuurde helper van Siri tot Alexa, heeft het zijn grenzen.

Futures handelsschendingen

In 2012-2013 kreeg het bedrijf een boete voor verschillende overtredingen met betrekking tot het beheer van futures-marktfondsen. Het resultaat was een paar boetes van in totaal $ 925.000 . Omdat de boetes enkele jaren geleden plaatsvonden, en omdat futureshandel een redelijk niche-investeringsgebied is in vergelijking met aandelen en fondsen, denken we niet dat dit voldoende is om de totale waarde van Interactive Brokers teniet te doen. Als u echter van plan bent een aanzienlijk aantal futures te verhandelen, let dan op dit kenmerk op hun record.

Hoe een goedkope online effectenmakelaardij te kiezen

Kies met uw beleggingsgewoonten in gedachten

Uw financiële doelstellingen en uw persoonlijke beleggingsstijl zullen de twee grootste factoren zijn bij het kiezen van de juiste brokerage voor u. We gingen op zoek naar de sterke en zwakke punten van de goedkoopste makelaars die we konden vinden, maar u moet nog steeds beslissen welke de juiste combinatie van besparingen en diensten voor uw behoeften biedt.

Weeg de waarde van speciale aanbiedingen

Speciale aanbiedingen voor het openen van een effectenrekening kunnen een vast aantal gratis transacties of zelfs contante bonussen voor beleggen boven een bepaald bedrag omvatten. Lees de kleine lettertjes om er zeker van te zijn dat deze vroege voordelen opwegen tegen de latere kosten, en of die nieuwe klantvoordelen overeenkomen met uw beleggingsmethoden. Met andere woorden, laat u niet verleiden tot het kiezen van een makelaar die deals aanbiedt op beleggingsproducten die u niet begrijpt of niet gebruiksklaar bent. Aangezien speciale aanbiedingen per definitie van korte duur zijn, hebben we ons gericht op vaste accountprijzen. Op de >

Begin met virtuele handel

Een van de vele redenen waarom we Ally Invest verkiezen voor nieuwe investeerders, is omdat het virtuele handel biedt. Met virtuele handel kunt u strategieën testen voordat u uw eigen geld in de mix stopt.

Veelgestelde vragen over online handelen in aandelen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van online effectenmakelaars?

Online makelaars bieden verschillende voordelen als het gaat om beleggen, waaronder:

  • Lagere kosten: er zijn hogere kosten en transactiekosten verbonden aan storefront-beursvennootschappen, maar u betaalt slechts ongeveer $ 5 om te kopen en te handelen met een van onze topkeuzes.
  • Meer flexibiliteit: met online brokers kunt u overal en op elk moment van de dag handelen.
  • Vooringenomenheid van brokers vermijden: beïnvloeding door brokers treedt op wanneer de broker handels- of beleggingsadviezen geeft die de broker ten goede komen. Met een online effectenmakelaar is het gemakkelijker om deze valkuil te voorkomen.
  • Online tools: er zijn veel online tools die u zullen helpen meer te leren over het handels- / koopproces, die u zullen helpen betere beleggingsbeslissingen te nemen en uw handel te optimaliseren.

Wat zijn de risico's van het gebruik van online effectenmakelaars?

Onze beste suggesties voor online effectenmakelaars doen hun best om risico's te minimaliseren, maar er zijn nog steeds verschillende potentiële risico's die gepaard gaan met online handelen en beleggen.

Beveiligingsproblemen
Online effectenmakelaars doen er alles aan om beveiligingsrisico's te minimaliseren, maar er is nog altijd een kans dat een hacker de weg naar uw account zou kunnen vinden om gevoelige informatie of beschikbare fondsen te vegen. Zorg ervoor dat u grondig contact opneemt met uw makelaar of makelaarskantoor om een ​​glashelder idee te hebben van de manieren waarop uw geld en uw informatie worden beschermd. Slimmere gewoontes uitvoeren, 2-factor-authenticatie implementeren en uw wachtwoorden elk seizoen wijzigen, en een aangewezen computer gebruiken om te handelen, zijn enkele dingen die u kunt doen om uw account te beveiligen.

Technische problemen / afhankelijk van internet
Er is een reële mogelijkheid dat uw online broker een dag heeft waarop hun site niet naar behoren functioneert . Misschien is de site gehackt, is er een systeemfout opgetreden of is uw internet trager dan normaal. In geval van technische problemen kunnen uw transacties worden vertraagd of tenietgedaan, wat u waardevolle tijd en geld kan kosten.

Te veel gepraat
De meeste online brokers bieden handelsforums waar gebruikers over strategie kunnen praten, maar houd er rekening mee dat veel reacties afkomstig zijn van amateurhandelaren die mogelijk andere beleggingsdoelen hebben dan u. We raden alleen aan om advies van professionele financiële adviseurs te volgen.

Potentieel verslavend
Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Addictive Behaviors koppelt handel zeer nauw aan gokken. In het bijzonder kunnen handelaren een vergelijkbare dopamine-afgifte ervaren als degenen die gokken.

Hoeveel geld heb ik nodig om online te handelen?

Als dit je eerste investering in investeringen is, suggereert de algemene wijsheid dat je ongeveer $ 1.000 besteedt. Minder en het kan te moeilijk zijn om het succes van uw strategie te meten of om beursstormen te doorstaan. Dat gezegd hebbende, geen bedrag is te klein. Het concept van Time Value Money (TVM) suggereert dat geld altijd meer waard is naarmate u het eerder ontvangt vanwege de verdiencapaciteit. Als je de keuze hebt om nu of over drie maanden een extra $ 50 te krijgen, moet je nu kiezen omdat je het kunt investeren en het kunt zien groeien. Zonder accountminima is er geen reden om te sparen om te investeren.

Hoe vaak moet ik mijn voorraden controleren?

Als u geniet van de spanning van snelle transacties, zult u deze vraag helemaal niet stellen. Meerdere transacties per dag uitvoeren betekent dat jongleren met aandelen uw parttime of zelfs fulltime baan is. Maar als u geïnteresseerd bent in het houden van investeringen een nevenhobby en geen tijd of interesse hebt om de markt te slim af te zijn, wees dan niet gestresst om de cijfers meer dan eens per week te controleren. Nauwkeuriger toezicht dan dat, en u kunt in de verleiding komen om transacties te doen op basis van schommelingen op de korte termijn - en dat is slecht voor uw inkomstenpotentieel op de >

Hoe zit het met robo-adviseurs?

De goedkope handelsplatforms zoals Scottrade en E * trade maken het gemakkelijk om te beleggen door vergoedingen te verlagen of te elimineren die traditionele beursvennootschappen elite maken. Ze zijn echter niet de nieuwste rijke jongen op straat. In de afgelopen vijf jaar is een groot aantal robo-adviseur-beleggingsportefeuilles - Wealthsimple , Wealthfront en Betterment - ontstaan , waarbij marketing en functionaliteit zijn gericht op een demografisch systeem dat wordt gebruikt voor geautomatiseerde services. Sluit eenvoudig uw tijdsbestek en risicotolerantie aan en een algoritme neemt het vanaf daar over. De slogan van Wealthsimple zegt het al: "Investeren op de automatische piloot."

Een leuk neveneffect van AI-belegging - nog lagere kosten. Met Wealthsimple en Betterment kunt u beide een account openen met $ 0 omlaag; Wealthfront vraagt ​​om $ 500. Wealthsimple brengt jaarlijks 0,5% advieskosten in rekening; Wealthfront en Betterment rekenen slechts 0,25%.

De beste goedkope online effectenmakelaars: samengevat

Ally Invest
Charles Schwab
Interactieve makelaars
Het beste voor nieuwe beleggers
Beste bronnen
Het beste voor actieve beleggers
Account minimaal
$ 0
$ 1.000 *
$ 10.000
Prijs per transactie
$ 4.95
$ 4.95
$ 1
Vergoeding per aandeel
$ 0
$ 0
$ 0.005
Marge tarieven
4,25% -8,75%
6,825% -8,575%
1,78% -2,66%

* Afgezien met maandelijkse directe aanbetaling van $ 100

Onze andere financiële beoordelingen

We houden de vinger aan de pols van financiën in al zijn gedaanten: investeringen, verzekeringen, valuta. Door onderzoek en input van experts komen we naar de beste producten en diensten om rijkdom te laten groeien en deze in de toekomst te beschermen. Bekijk onze topkeuzes in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk