Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Danika Miller

Internet- en entertainmentschrijver

3 min. lezen

Internetrekeningen zijn berucht omdat ze vol zitten met verborgen kosten en extra kosten. Sommige zijn vermijdbaar, terwijl andere industriestandaard zijn. Hoe dan ook, abonnees moeten weten dat de maandelijkse promotionele kosten voor internetdiensten nooit het hele verhaal zijn. Deze gids is bedoeld om de meest voorkomende extra kosten te demystificeren en u te helpen uw internetkosten te begrijpen.

Installatie- en activeringskosten ($ 10- $ 200)

Uw grootste rekening is waarschijnlijk uw eerste. Het opzetten van een internetservice brengt vaak een paar startkosten met zich mee. Soms zullen providers activeringskosten in rekening brengen in de installatiekosten, anderen kunnen apart in rekening brengen. Activatiekosten zijn meestal rond de $ 10. Als u ervoor kiest om uw internetservice via de telefoon te kopen in plaats van online, is er een redelijke kans dat de agent afziet van enkele initiële kosten.

Het installeren van uw internetdienst kost ook geld. Installatiekosten kunnen tot $ 200 kosten. Als u zelf installeert, ontvangt u alles in de e-mail en volgt u de instructies om uw service aan te sluiten en te verbinden. Professionele installaties zijn soms vereist en altijd duurder ($ 50 - $ 200). Veel promotiepakketten voor nieuwe klanten zien af ​​van de installatiekosten, en als u geen deal online ziet, raden we u aan een vertegenwoordiger te bellen.

Huurprijs apparatuur ($ 5 tot $ 15)

U hebt een router en modem nodig als u wilt dat uw internetservice draadloos is, zodat u elk apparaat via Wi-Fi kunt verbinden. Als u ervoor kiest om deze apparatuur bij uw internetprovider te huren, betaalt u een extra maandelijkse apparatuurvergoeding. De kosten vallen meestal tussen $ 5 en $ 15.

Of u kunt investeren in uw eigen draadloze router om op de >

Herstelkosten ($ 1 tot $ 4 per maand)

Een herstelvergoeding is unieker en kan verborgen zijn onder andere vergoedingen en belastingen. Zoals Patrick Ward, hoofdredacteur van hogesnelheidsexperts , het uitlegde: "Een van de meest schadelijke tactieken is het opstellen van regelitems als" belastingen "of" overheidstarieven "om consumentenverontwaardiging verkeerd te sturen, zoals" internetkosten herstelkosten ". Deze specifieke vergoeding gaat naar onderhoud en uitbreiding van breedbandnetwerken, wat in theorie geweldig klinkt, totdat je bedenkt dat dat het idee is om in eerste instantie een eerste factuur voor internet te betalen. ”De kosten kunnen variëren van $ 1- $ 4 per maand, maar internetpakketten hebben het on>

Kosten voor gegevensoverschrijdingen ($ 10 +)

Er worden alleen kosten voor gegevensoverschrijding in rekening gebracht als u uw maandelijkse toewijzing van internetgegevens overschrijdt. Ward vertelde ons dat “de te hoge vergoedingen de laatste jaren sterk zijn gestegen. Hoewel ISP's beweren dat ze zijn opgezet om congestie te verminderen, pleiten consumenten voor een manier waarop ISP's hun verliezen kunnen compenseren als consumenten overstappen van traditionele tv / kabel naar streamingdiensten. ”

Hoe meer veeleisende internetactiviteit uw gezin uitvoert, zoals videostreaming, hoe groter de datatoekenning die u nodig hebt. Je krijgt meestal een paar hoffelijkheidswaarschuwingen wanneer je eroverheen gaat, maar uiteindelijk wordt er ongeveer $ 10 in rekening gebracht voor elke extra 50 GB.

Toeslag voor late betaling (varieert)

Ontbrekende of vertraagde maandelijkse betalingen leiden vaak tot een vergoeding voor de volgende factuur. De meeste providers laten een paar dagen de tijd hangen als u bent vergeten uw factuur te betalen. Na ongeveer een week of >

Kosten voor vervroegde beëindiging (varieert)

Als u verhuist of overstapt van internetprovider, kan het verbreken van dat contract kostbaar zijn. Mogelijk moet u de resterende maanden van uw contract betalen of moet u een forfaitair bedrag van $ 300 betalen. Bezorgd over inzet? Veel providers bieden abonnementen zonder contract tegen een hogere maandelijkse prijs, en sommige internetproviders, zoals Spectrum, hebben helemaal geen contracten nodig. Overweeg voordat u een contract ondertekent, hoe >

Wat is het volgende?

gerelateerde artikelen

Tips voor veilige connectiviteit voor slachtoffers van huiselijk geweld

Het grootste Apple-nieuws dat je nog niet hebt gehoord

Streaming Royalties and the Starving Artist: How Musicians Money verdienen

Hoe Shazam Apple Music de straat geeft die het nodig heeft