Anne Dennon Home Technology Writer Door Anne Dennon Home Technology Writer

Anne heeft twee jaar >

ADT versus CPI Security Review

In de snel groeiende, snel veranderende thuisbeveiligingsruimte onderscheiden bedrijven zichzelf door te breken met de industriële traditie - klanten in staat stellen hun eigen draadloze systemen te installeren, hun eigen meldingen te volgen en maandelijks te betalen, terwijl ze naast automatisering functies bieden naast veiligheid Kenmerken. ADT en CPI Security zijn ouderwets in die zin dat beiden zich onthouden van DIY-woningbeveiliging ten gunste van professionele installatie en professionele monitoring. Maar beide neigen naar de toekomst van smart home security met eigen slimme apparaten, krachtige apps en brede compatibiliteit.

Als u op zoek bent naar een professioneel geïnstalleerd en bewaakt huisbeveiligingssysteem met een groot potentieel voor huisautomatisering, is ADT of CPI Security een goede keuze. Hoewel ADT een nationaal bedrijf is met onmiddellijke naamherkenning, is CPI Security een regionale, Zuidoost-operatie met de naburige voordelen - gratis installatie, een geldgarantie tegen valse alarmen - van een lokaal bedrijf.

Overzicht ADT versus CPI-beveiliging

ADT CPI-beveiliging
Maandelijkse basisprijzen $ 37 $ 30
Installatie Professional; $ 99- $ 199 Professional; Vrij
Staten gedekt 45 8
Diefstal beveiliging
Voorwaarden 36 maanden Maandelijks
30 maanden
60 maanden

Winkel ervaring

In overeenstemming met hun traditionele ethiek handelen zowel ADT als CPI Security uitsluitend telefonisch. Geen van beide providers stelt u in staat om online te bestellen of zelfs online prijzen te controleren. U moet bellen om een ​​offerte te krijgen, uw systeem te bestellen en een tijdstip in te stellen voor professionele installatie.

De reden voor aangepaste offertes is solide - de prijs van apparatuur en monitoring hangt af van veel persoonlijke voorkeuren en een agent kan u beter door uw opties leiden dan een website. Wanneer prijzen worden aangehouden voor offertes, is er ook meer potentieel voor ruilhandel. Laat de agent uw budget weten en zij kunnen u mogelijk een kortingstarief aanbieden of op zijn minst helpen een systeem aan uw prijslimiet aan te passen. U moet inbellen om de relevante details van beide bedrijven te krijgen. We vonden de ervaring van de klantvertegenwoordiger met beide ongeveer hetzelfde: enigszins opdringerig, maar grotendeels informatief en lage inzet.

Unieke aanbiedingen

ADT en CPI Security bieden elk een aantal uitzonderlijke aanbiedingen die we nog nooit van andere bedrijven hebben gezien.

ADT heeft meer dan een eeuw de tijd gehad om alle facetten van veiligheid te verkennen. Met de ADT Go-app laat het bedrijf u ADT-thuisbeveiliging onderweg meenemen. Voor een extra bedrag van $ 10 per maand biedt ADT Go crashdetectie en hulp bij pech onderweg, zodat u wordt gewaarschuwd als een lid van uw ADT Go-cirkel een ongeluk krijgt en een noodreactie verzendt. U krijgt ook toegang tot een live ADT-agent via de SOS-knop. Als u zich in een risicovolle situatie bevindt, opent u de app en houdt u de knop ingedrukt. De andere functies van ADT Go zijn gratis beschikbaar voor alle ADT-klanten: check-ins en waarschuwingen voor locaties (bijvoorbeeld een melding ontvangen wanneer uw kind de school bereikt) en gegevens over lokale criminaliteit.

Nog een voordeel van ADT: Diefstalbeveiliging. Als u wordt ingebroken terwijl uw ADT-systeem is ingeschakeld en een claim voor een huiseigenaar doet , betaalt ADT u $ 500 om uw verzekering aftrekbaar te maken.

CPI Security heeft een aantal opvallende aanbiedingen. Net als de meeste bedrijven voor woningbeveiliging biedt het een garantieperiode waarin defecte apparaten kosteloos worden vervangen. Met CPI kunt u de bescherming verlengen met het Service Plus-programma. Schrijf u in voor een extra maandelijkse vergoeding en ontvang gratis onderdelen en installatie wanneer apparaten in de war raken of gewoon verslijten. CPI Security heeft ook een No False Alarm-garantie. Als een systeemstoring een vals alarm veroorzaakt en je wordt opgezadeld met een boete van je stad, zal CPI je vergoeden.

Smart Home-mogelijkheden

Zowel ADT als CPI Security hebben alle be>slimme camera's (binnen en buiten ), videodeurbells en slimme lichtregeling, garagedeurbesturing en thermostaten . De slimme en beveiligingsapparaten van beide merken zijn compatibel met een breed scala aan producten van derden en spraakassistenten omdat ze communiceren via het Z-Wave-netwerk . Dit betekent dat een ADT- of CPI-beveiligingssysteem kan worden geïntegreerd met het slimme aanbod van zowel Big Tech als meer nichebedrijven zoals August en Kwikset.

Dus wat is geschikt voor mij?

Als jij… Ga dan met: Dit is waarom:
Wil een herkenbaar huisveiligheidsteken in uw tuin om potentiële inbrekers af te schrikken ADT ADT is de grootvader van alle huisveiligheid - het bestaat al sinds 1890. Inbrekers staan ​​erom bekend alleen te worden tegengehouden door een huisveiligheidsteken , en ADT is zonder meer de bekendste.
Graag gaan met lokale bedrijven CPI-beveiliging CPI Security biedt alle functies van grote bedrijven voor thuisbeveiliging, maar een beperkt servicegebied voor een regio-specifiek gevoel.
Voel je comfortabeler met een proefperiode ADT ADT biedt een proefperiode van 30 dagen waarin u kunt experimenteren met uw nieuw geïnstalleerde systeem en kunt beslissen of u het wilt behouden - als u hiertegen besluit, krijgt u uw geld terug.
Houd niet van > CPI-beveiliging Als u het zich kunt veroorloven om vooraf al uw beveiligingsapparatuur thuis te betalen, biedt CPI Security maandelijks onderhoud naast de traditionele contractvoorwaarden.

Hoe Home Security Providers te vergelijken

Smart Home-functies

De beste beveiligingssystemen voor thuis hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken gemeen: een volledige reeks beveiligingsmogelijkheden (bescherming tegen zowel inbraak als gevaren voor het milieu), slimme integratie in huis en geweldige klantervaringen - van het bestellen van uw systeem tot het leven ermee.

Blijkbaar zijn deze laatste twee functies - smart home-functies en klantervaring - gekoppeld. JD Power rangschikt bedrijven voor woningbeveiliging elk jaar op basis van klanttevredenheid. In het persbericht van de ranglijst van 2018 noemde JD Power smart home-functies als de be>

Bij het kiezen tussen thuisbeveiligingssystemen moet rekening worden gehouden met uw wensen en verwachtingen voor huisautomatisering. Als u een samenhangend systeem van één merk wilt, bieden zowel ADT als CPI Security een reeks merkautomatiseringsapparaten die kunnen worden geïntegreerd met hun thuisbeveiliging. Diensten. Geïnteresseerd in het bouwen van een custom smart home vanaf apparaten van derden? Beide bieden Z-Wave-compatibiliteit.

DIY versus Professional

Terwijl bedrijven voor woningbeveiliging alles bieden wat hun concurrenten te bieden hebben, is er een sterke, duurzame lijn in het zand tussen doe-het-zelf en professionele beveiligingssystemen voor thuis. DIY is de nieuwste versie van huisbeveiliging en stelt u in staat om geld te besparen door de apparaten die u zelf wilt installeren, en deze mogelijk ook zelf te monitoren. Professionele installatie en monitoring zijn de naam van het spel bij zowel ADT als CPI Security, maar CPI biedt gratis installatie en lagere tarieven voor monitoring.

Contract termen

Bekijk het Better Business Bureau-profiel van elk bedrijf voor thuisbeveiliging. Of wat dat betreft een verzekeringsmaatschappij, garantiemaatschappij of telecomaanbieder. De kans is groot dat dat profiel wordt overspoeld met opmerkingen van woedende klanten die zich slecht gebruikt voelen door de voorwaarden van hun contract - ze wisten niet waarvoor ze zich aanmeldden, voor hoeveel of hoe >

Zorg ervoor dat u, voordat u een thuisbeveiligingssysteem kiest, de prijs in de loop van de tijd van uw systeem begrijpt, hoe>

Veelgestelde vragen over ADT versus CPI-beveiliging

Wat is het verschil tussen ADT-bewaking en CPI-bewakingsmonitoring?

Zowel ADT als CPI Security bieden uitsluitend professionele monitoring van hun thuisbeveiligingssystemen. Terwijl andere, nieuwere spelers in de thuisbeveiligingsruimte gebruikers in staat stellen om meldingen via smartphone in te voeren en de politie naar eigen goeddunken te bellen, houden ADT en CPI het old-school. En hoewel die benadering van monitoring duurder is, kan deze ook effectiever zijn. Als uw telefoon tot zwijgen wordt gebracht, dood, zoek raakt, verloren gaat of gewoon in de pauzekamer wordt achtergelaten wanneer een waarschuwing binnenkomt, verliest uw hele beveiligingssysteem zijn doel. Professionele monitoring kan ook een onderbreking van uw huiseigenarenverzekering tot gevolg hebben - praat met uw verzekeringsagent om te controleren of u profiteert van een bewaakte korting op de huisveiligheid.

Bieden zowel ADT als CPI Security smart home-integratie?

Ja. Hoewel ADT en CPI Security beide al >

Kan ik me verplaatsen met ADT- en CPI-beveiligingssystemen voor thuisbeveiliging?

Ja, maar CPI Security maakt het eenvoudiger en goedkoper - zo>

Misschien vind je dit ook leuk