De beste tv-antenne

We spraken met elektrotechnici en een professor in antenne-engineering om te ontdekken dat er simpelweg geen "beste" tv-antenne is. De juiste antenne voor jou hangt af van waar je woont en wat je kijkt, en je zult waarschijnlijk meerdere antennes moeten testen om je perfecte pasvorm te vinden. We hebben 60.000 gebruikersrecensies gegraven om je de beste kansen te geven om de eerste keer een home run te maken. Om te beginnen, moet je een persoonlijk tv-signaalanalyserapport downloaden en wat werk verzetten om uit te zoeken naar welke kanalen je wilt kijken en waar ze worden uitgezonden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we hieronder een handleiding in vijf stappen gemaakt .

De 4 beste tv-antennes

De beste tv-antennes: samengevat

1 Alleen Super Dunne HDTV-antenne
Mohu Leaf 30 platte antenne
Channel Master Digital Advantage 60
Antennes Direct ClearStream 2V UHF / VHF HDTV-antenne
Het beste
Binnenantenne (directioneel)
Binnenantenne (mutli-directioneel)
Buitenantenne (directioneel)
Buitenantenne (multidirectioneel)
Prijs
$ 32
$ 30
$ 51
$ 78
Directioneel of multi-directioneel?
richting
Multi-Directional
richting
Multi-Directional
Binnen of buiten
binnen-
binnen-
Binnen buiten
Binnen buiten
Bereik (mijlen)
35 of 50
30
60
60
VHF?
UHF

1 Alleen Super Dunne HDTV-antenne

Het beste
Binnenantenne (directioneel)

1Byone
Het stickerachtige ontwerp van deze antenne maakt het gemakkelijk te verplaatsen, en het komt in verschillende reeksen.
Pros
Onopvallend ontwerp
Aanpasbare functies
Cons
Heeft een sterk signaal nodig
Minder kanalen dan andere antennetypen

Waarom we ervoor kozen

Onopvallend ontwerp

helps it blend into the background of any living room, whether you situate it on a window or against a wall. Het transparante geometrische ontwerp op de 1Byone Super Thin-antenne helpt hem op te gaan in de achtergrond van elke woonkamer, of u hem nu tegen een raam of tegen een muur plaatst . Het is licht genoeg dat je alleen een sticker nodig hebt om het omhoog te houden, waarmee je kunt experimenteren met waar in je kamer de beste ontvangst wordt ontvangen.

Aanpasbare functies

De 1Byone is verkrijgbaar in een bereik van 35- en 50-mijl, zodat u het juiste model kunt kiezen op basis van uw gezichtslijn naar een toren. Natuurlijk kunnen dingen zoals bergen, bomen en huizen dit bereik aanzienlijk verkorten (meer hierover in onze gids ). Om u te helpen probleemlocaties te navigeren, wordt de 1Byone ook geleverd met een optionele versterker. Als u in een zwak signaalgebied woont, kan deze versterker helpen bij het opruimen van ruis die uw signaalkwaliteit beïnvloedt.

Punten om te overwegen

Heeft een sterk signaal nodig

Als een binnen-tv-antenne moet je dicht bij een zendmast zijn met minimale interferentie om goede resultaten van de 1Byone te krijgen. Als de meeste kanalen die u wilt bekijken, worden vermeld met een Noise Margin-waarde van minder dan 35 decibel, wilt u waarschijnlijk kiezen voor een buitenantenne.

Minder kanalen dan andere antennetypen

In vergelijking met multi- en omni-directionele tv-antennes heeft de 1Byone een relatief smal bereik waarin u kanalen kunt ontvangen (ongeveer 50 tot 60 graden). Dat is misschien goed voor sommige mensen - de kans is groot dat alle kanalen die je nodig hebt in dit bereik zitten. Maar als je meest gewenste kanalen van over de hele kaart binnenkomen, is een multi-directionele antenne beter geschikt.

Mohu Leaf 30 platte antenne

Het beste
Binnenantenne (multidirectioneel)

Mohu
De Leaf is aan de kleine kant voor antennes en dankzij het omkeerbare zwart / witte ontwerp verdwijnt deze naar de achtergrond van uw woonkamer.
Pros
Positieve gebruikersrecensies
Onopvallend ontwerp
Cons
Vereist een sterk signaal
De ontvangst kan zwak zijn

Waarom we ervoor kozen

Positieve gebruikersrecensies

Het is duidelijk dat deze antenne een uitstekende staat van dienst heeft: hij heeft meer dan 7.000 gebruikersrecensies op websites van retailers zoals Amazon, Target en Walmart, en die beoordelingen zijn overweldigend positief. Een volle 58 procent zijn vijfsterrenraves, terwijl slechts 9 procent éénsterren is - een van de beste verhoudingen van elk model dat we hebben bekeken.

Onopvallend ontwerp

has a reversible design — black on one side and white on the other — that makes it easy to hide in your living room. De Mohu Leaf 30 heeft een omkeerbaar ontwerp - zwart aan de ene kant en wit aan de andere kant - waardoor het gemakkelijk in uw woonkamer te verbergen is. Het neemt ook de huidige trend aan in binnenantennes van een vierkante installatie-sticker (ongeveer de grootte van een groot muismat) met een kabel, waarmee u kunt experimenteren met verschillende posities in uw zoektocht om het sterkste signaal te vinden.

Punten om te overwegen

Vereist een sterk signaal

Zoals met alle binnenantennes, moet je dicht bij een zendmast zijn om een ​​goede ontvangst te krijgen. U kunt de signaalsterkte van uw huis controleren met behulp van onze onderstaande gids. Als vuistregel geldt dat als de meeste kanalen die u wilt een Noise Margin-waarde van minder dan 35 decibel tonen, u beter af kunt met een buitenantenne.

De ontvangst kan zwak zijn

Omdat tv-antennes de neiging hebben om beter te presteren, hoe specifieker hun doel is, hebben multidirectionele modellen over het algemeen een slechtere signaalkwaliteit dan directionele. Er is bijna altijd een afweging: meer kanalen komen met slechtere ontvangst, terwijl directionele antennes misschien moeten worden aangepast om de kanalen te krijgen die je zoekt.

Channel Master Digital Advantage 60

Het beste
Buitenantenne (directioneel)

Channel Master
Eenvoudig te monteren, met een van de beste signaalbereiken in de branche.
Pros
Eenvoudig te monteren
60-mijl bereik
Cons
Minder kanalen dan multi-directionele modellen

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig te monteren

can be fully assembled right out of the box in only a few steps. De Channel Master kan volledig uit de doos worden samengesteld in slechts enkele stappen. Toch wil je, net als bij alle buitenantennes, een vriend pakken om de ontvangst te testen voordat je naar de oefening reikt, omdat het een paar aanpassingen kan vergen om de beste ontvangstplek op je dak te vinden.

60-mijl bereik

Op 60 mijl is het bereik van deze antenne net zo groot als het wordt. Als je iets meer dan 60 mijl nodig hebt, raden onze experts aan om hardcore te gaan en te kijken of je je eigen persoonlijke toren kunt bouwen met een antenne.

Punten om te overwegen

Minder kanalen dan multi-directionele modellen

Hoewel het een sterker signaal kan leveren, vangt het Channel Master Digital Advantage signalen op in een relatief smal bereik (50 tot 60 graden vergeleken met 100 tot 200 in een multi-directionele antenne). Dat betekent dat je bijna niet zoveel kanalen krijgt als een multi-directionele tenzij je de antenne fysiek verplaatst.

Antennes Direct ClearStream 2V UHF / VHF Indoor Outdoor HDTV Antenne 60 mijl bereik

Het beste
Buitenantenne (multidirectioneel)

Antennes Direct
Deze antenne is geschikt voor gebruik binnen / buiten en is eenvoudig op te hangen op zolder of op uw dak.
Pros
Geschikt voor binnen of buiten
60-mijl bereik
Cons
De ontvangst kan zwak zijn

Waarom we ervoor kozen

Geschikt voor binnen of buiten

does look like it could be brought indoors without changing the theme of your living room to “UFO Chaser.” So if you want to give an antenna a test run inside before committing to the roof, the ClearStream is a good option. In tegenstelling tot de Channel Master ziet de ClearStream eruit alsof hij naar binnen kan worden gebracht zonder het thema van uw woonkamer te veranderen in "UFO Chaser". Dus als u een antenne een proefrit wilt laten maken voordat u zich op het dak begeeft, is de ClearStream een goede optie. Dat gezegd hebbende, omdat multi-directionele antennes doorgaans zwakkere signalen ontvangen dan directionele modellen, heb je misschien meer geluk om de ClearStream op je dak te installeren als je in een gebied woont waar de signaalsterkte al ontbreekt.

60-mijl bereik

Net als de Channel Master belooft de ClearStream een ​​bereik van 60 mijl. Dat is in wezen zo hoog als je zou moeten gaan; hoewel sommige fabrikanten reeksen tot 100 mijl adverteren, vertelden de experts waarmee we spraken ons dat je een toren op je dak moet bouwen om die afstanden daadwerkelijk te bereiken.

Punten om te overwegen

De ontvangst kan zwak zijn

Hoewel multi-directionele antennes je meer kanalen geven dan directionele modellen, is de kans groot dat je de signaalsterkte opoffert. Als vuistregel geldt dat hoe breder de strook signalen uw antenne opneemt, hoe slechter de prestaties zullen zijn. Als alle gewenste kanalen uit hetzelfde gebied komen, kun je beter met een directionele antenne werken.

Gids voor tv-antennes

Hoe u de juiste tv-antenne voor u kunt vinden

Bepaal de signaalsterkte van uw huis

Uw eerste stap is om te bepalen waar zendmasten zijn ten opzichte van uw huis. Dit zal u helpen bepalen welke ontvangst u kunt verwachten en welk type antenne het beste bij u past. Hoewel er verschillende websites zijn die je proberen te helpen bepalen welke zendmasten het dichtst bij jou in de buurt zijn, vonden we TV Fool het gemakkelijkst te gebruiken.

Voer je exacte adres in. Als u niet zeker weet op welke hoogte u uw antenne wilt ophangen, kunt u deze leeg laten, "4" plaatsen voor een schatting van de hoogte van een binnenantenne of de hoogte van uw dak schatten.

Na het invoeren van uw exacte adres, geeft TV Fool u een gepersonaliseerde radiale grafiek en een grafiek om u te helpen de signaalsterkte en locatie ten opzichte van uw huis te bepalen:

Maak je geen zorgen als het er intimiderend uitziet; we leiden u door elke sectie en markeren de onderdelen die u moet gebruiken om uw type TV-antenne te bepalen.

Maak een lijst met favoriete kanalen

Afhankelijk van je huis en de sterkte en richting van tv-signalen, moet je misschien beslissen welke kanalen voor jou het be>

Voor San Francisco is KPIX-TV het lokale CBS-station en KRON-TV is het (virtuele) Channel 4 lokale nieuws, hoewel het uitzendt op Real Channel 38.

U wilt een kopie van uw analyserapport afdrukken en aangeven welke kanalen u wilt bijhouden of twee be>

Kies tussen binnen en buiten

TV-antennes voor buiten zullen altijd een betere ontvangst hebben dan TV-antennes voor binnen, maar ze kunnen lastig zijn om te installeren. TV-antennes voor binnen zijn eenvoudig in te stellen, maar ze komen niet altijd overeen met het decor van de woonkamer en kunnen alleen worden gebruikt in gebieden met sterke tv-signalen. Als u in een gebied met een sterke ontvangst woont, kunt u kiezen of u binnen of buiten gaat, afhankelijk van uw installatie en esthetische voorkeuren.

Als je wilt weten of je in een gebied met een sterke signaalontvangst woont, kijk je in de kolom van TV Fool met het label 'NM (dB)' - dit staat voor 'Noise Margin', een cijfer gemeten in decibel (dB). Het geeft de hoeveelheid interferentie weer die elk signaal zal ondervinden tijdens het reizen tussen de zendmast en uw huis. Hoe hoger het nummer, hoe sterker het signaal.

TV Fool kleurcode
NM-waarde (dB)
Je gebruikt een ...
Groen
NM> 35
Binnenantenne
Geel
35> NM> 15
Buitenantenne
Rood
NM <15
Deze kanalen zullen moeilijk te ontvangen zijn, zelfs met een buitenantenne.

Over het algemeen betekent het feit dat al uw kanalen in de groene zone van TV Fool staan, dat uw huis de juiste omstandigheden heeft voor een mogelijk sterke ontvangst en dat u vrij kunt kiezen of u een binnen- of buitenantenne wilt hebben. Als u geel gecodeerde kanalen hebt, moet u een buitenantenne aanschaffen of het risico lopen deze kanalen niet via uw tv-antenne te ontvangen. Rode kanalen hebben een zo zwak signaal op uw locatie dat ze moeilijk op te vangen zijn - het is onwaarschijnlijk dat een antenne het werk zal doen.

Als u een tv-antenne zonder succes hebt geprobeerd, moet u mogelijk nog een paar berekeningen uitvoeren om de echte NM-waarde van elk kanaal te bepalen, rekening houdend met extra storingsbronnen. We duiken hier hieronder in (en welke berekeningen we moeten nemen).

Kies directioneel of multidirectioneel

Als we ons uw huis in het midden van een cirkel voorstellen, met tv-signalen die van alle kanten binnenkomen, ontvangt een directionele tv-antenne alleen signalen die binnenkomen van een smalle band van ongeveer 50 tot 60 graden breed (ongeveer 1/6 van de totale cirkel ). Een multi-directionele antenne vangt signalen op van een groter zwad van de cirkel, meestal een totaal bereik van 100 tot 200 graden in tegenovergestelde bogen (als u uw antenne bijvoorbeeld naar het noord-zuiden richt, zou u enkele signalen oppikken in elke richting).

Onze voorbeeld radarplot toont de meeste kanalen in het zuidoosten en zuidwesten kwadranten. Maar omdat directionele antennes alleen tussen 50 en 60 graden opnemen, kan een directionele antenne zowel kanaal 29 als kanaal 36 niet opnemen, tenzij we bereid zijn de antenne te roteren, afhankelijk van het kanaal dat we willen bekijken.

Voor deze stap moet u de Real Channel-nummers van uw gekozen stations op uw radiale signaalkaart vinden. Als uw gewenste kanalen allemaal worden uitgezonden vanuit dezelfde algemene richting (binnen 60 graden), zal een directionele antenne u een betere ontvangst geven. Als er kanalen vanuit meerdere richtingen binnenkomen, raden we aan om te beginnen met een multi-directionele antenne. Er zijn omni-directionele antennes (met een bereik van 360 graden), maar deze hebben meestal een slechte signaalkwaliteit.

Als u echter multi-directionele antennes zonder succes hebt geprobeerd, moet u mogelijk overschakelen naar een directionele antenne en sommige kanalen opofferen of de antenne draaien. Antennes verbeteren de prestaties naarmate ze specifieker zijn, dus directionele antennes hebben doorgaans een betere signaalkwaliteit dan multi-directionele antennes.

Bepaal welke frequenties je nodig hebt

De meeste tv-netwerken zonden vroeger uit op zeer hoge frequenties (VHF), maar steeds meer stappen ze over op ultrahoge frequenties (UHF), omdat UHF-signalen beter door obstakels zoals huizen of bomen worden getransporteerd.

De keuze tussen VHF en UHF hangt af van de frequenties waarop uw voorkeurskanalen worden uitgezonden. Netwerken met een echt kanaal tussen 2 en 6 worden geclassificeerd als VHF Lo; die met een Real Channel tussen 7 en 13 worden geclassificeerd als VHF Hallo; en die met een Real Channel tussen 14 en 83 zijn geclassificeerd als UHF.

U kunt ook kijken naar de frequentiekaart van TV Fool om erachter te komen of netwerken op VHF of UHF uitzenden.

Frequentiekaart: TV Fool sorteert de kanalen op hun Real Channel-nummer en geeft ze ook weer op roepnaam, zodat u kunt zien welke kanalen VHF Lo, VHF Hi en UHF zijn.

Als de lijst met voorkeurskanalen zowel VHF (Lo of Hi) als UHF-netwerken bevat, hebt u twee opties. Terwijl fabrikanten TV-antennes maken die worden geadverteerd om zowel UHF- als VHF-signalen te ontvangen, ontvangen deze antennes doorgaans slechts één type signaalbron. Ze zijn het proberen waard - u bevindt zich misschien op een mooie plek in de receptie - maar u moet misschien ook twee antennes kopen, één voor elke frequentie.

Controleer het retourbeleid voor de aankoop

Tenzij je een van de weinige gelukkigen bent die hun antenne bij de eerste poging vindt, wil je de eerste, twee of drie die je koopt teruggeven. Overweeg een paar extra dollars uit te geven bij een geautoriseerde verkoper met een goed retourbeleid, gewoon om uw basissen te dekken.

Pas aan voor veel voorkomende storingsbronnen

TV Fool geeft u de basis voorspelde Noise Margin (NM) -waarde voor elk station op uw locatie in hun TV-signaalanalyserapport. Dat gezegd hebbende, er zijn veel factoren die je ontvangst beïnvloeden, en veel daarvan zijn onvermijdelijk. Als je moeite hebt om een ​​bepaald kanaal te krijgen dat aan de rand van je ontvangstmogelijkheden staat, zijn hier een paar veelvoorkomende problemen die je ruismarge kunnen verminderen en het moeilijker kunnen maken om een ​​signaal te ontvangen:

  • that connects the antenna to your TV, the more signal loss you'll experience. Coaxkabel: hoe >coaxkabel die de antenne op uw tv aansluit, des te meer signaalverlies u zult ervaren. Channel Master schat typische verlieswaarden tussen 1,5 dB tot 5,6 dB per 100 voet kabel.
  • to send the signal to multiple destinations. Tv-splitter: als u naar kanalen op meerdere tv's kijkt, hebt u een splitter nodig om het signaal naar meerdere bestemmingen te verzenden. Schat voor elke gebruikte splitter een NM-verlies van ongeveer 3,5 dB.
  • Muren: als u een binnen-tv-antenne gebruikt, raadt Grounded Reason aan deze op of bij de buitenmuur te plaatsen die zich het dichtst bij de toren bevindt. Dit betekent dat u alleen een NM-verlies van ongeveer 14 dB ziet. Als u uw tv-antenne niet tegen die muur kunt plaatsen, verwacht dan in plaats daarvan een verlies van 34 dB om de hoeveelheid muren en objecten tussen uw antenne en de toren te verklaren.
  • Andere huizen: Als er extra huizen zijn die het zicht van uw antenne op de toren blokkeren, moet u ongeveer 20 dB van uw basis-NM-waarde aftrekken.
  • Bomen: als u zwaar of dicht gebladerte heeft dat "een schaduw werpt" of tussen uw antenne en de zendmast staat, trekt u 10 dB af van uw basis-NM-waarde.
  • Versterkers: actieve antennes hebben ingebouwde versterkers die de signaalkwaliteit verbeteren. separately. Je kunt ook een versterker apart kopen. Versterkers verminderen de hoeveelheid ruis die zich ophoopt over de coaxkabel, tv-tuner en eventuele splitters terwijl het signaal tussen de antenne en uw tv loopt. Versterkers voegen echter ook hun eigen ruis toe, dus het is be>

Veelgestelde vragen over tv-antennes

Heb ik een digitale converterbox nodig met mijn tv-antenne?

. Als je tv vóór 2007 is gebouwd, is de kans groot dat hij niet in staat is om tv-signalen alleen te ontvangen, zelfs niet met de perfecte tv-antenne - je moet een digitale converter kopen. U kunt de handleiding van uw tv raadplegen om erachter te komen of uw tv digitaal compatibel is: deze wordt beschreven als "DTV", "ATSC", "HDTV" of "Digital Receiver". Als u de handleiding niet hebt bewaard, kunt u kan rechtstreeks contact opnemen met de FCC om erachter te komen op 1-888-CALLFCC.

Kan mijn ontvangst te sterk zijn?

Ja. Om tv-signalen op te vangen, moet de ruismarge voor een bepaald signaal tussen 15 dB en 70 dB liggen. Als u in een sterk signaalgebied woont maar uw tv alleen een zwart scherm toont, moet u mogelijk uw instelling minder effectief maken bij het ontvangen van signalen door interferentie toe te voegen. Een paar stappen die u kunt nemen om de ontvangst van het tv-signaal te verminderen:

  • Zorg ervoor dat u geen versterkte antenne of een andere versterker gebruikt.
  • Als u een buitenantenne gebruikt, schakelt u over op een binnenantenne.
  • Gebruik een multi- of omni-directionele antenne in plaats van een directionele.

Heb je een slechte ontvangst? Neem de tegenovergestelde stappen van de hierboven beschreven stappen en u kunt uw ontvangst mogelijk voldoende verbeteren om uw kanalen duidelijk te kunnen bekijken.

Wat is het verschil tussen echte kanalen en virtuele kanalen?

TV Fool biedt twee verschillende kanaalnummers voor elk roepnaam: echt en virtueel. Het Real Channel-nummer identificeert de werkelijke frequentie waarop het kanaal uitzendt, in plaats van het virtuele kanaal waar het voorbij gaat. Hierdoor kunnen nationale netwerken worden gevonden 'op kanaal vier', zelfs als ze niet daadwerkelijk op vier worden uitgezonden. Je hebt het Real Channel later nodig om torens op de radarkaart te vinden.

Hoe sluit u zich aan bij twee antennes?

Om twee antennes samen te voegen, moet u een antennecombinator aanschaffen, soms een UVSJ (een UHF VHF-signaalverbinder) genoemd. Hiermee kunt u een antenne die geweldig is in het ontvangen van UHF combineren met een antenne die geweldig is in het ontvangen van VHF, zodat u een duidelijke ontvangst op alle kanalen hebt zonder enige (of op zijn minst minder) dalingen in de dekking.

Wat zijn de onderdelen van een tv-antenne?

Type installatie: TV-antennes kunnen op twee manieren worden geïnstalleerd: binnen of buiten. TV-antennes voor buiten lijken over het algemeen meer op technische apparatuur, terwijl binnenmodellen proberen op te gaan in het interieur van uw huis.
Richtingstype: tv-antennes zijn directioneel, multidirectioneel of omnidirectioneel. Hoe meer richtingen een tv-antenne signaal kan ontvangen, hoe meer kanalen deze kan ontvangen, hoewel deze meer veelzijdige antennes meestal niet zo goed werken.
Type ontvangst: tv-antennes nemen UHF, VHF of beide soorten signalen op. Terwijl VHF de standaard was, schakelen steeds meer netwerken over naar UHF, omdat het beter door obstakels zoals bomen en huizen wordt getransporteerd. Afhankelijk van welke kanalen u wilt, hebt u mogelijk alleen een tv-antenne nodig die één type signaal ontvangt.
Actief of passief: actieve tv-antennes worden geleverd met een ingebouwde versterker om interferentie te verminderen. Voor mensen die in een gebied met geweldige ontvangst wonen, kan een versterker zijn signalen echter te sterk maken om een ​​tv te kunnen verwerken. Passieve antennes zijn antennes die eenvoudigweg geen versterker hebben, waardoor ze betere keuzes maken voor gebieden die al sterke signalen ontvangen.

Andere te overwegen tv-antennes

Onze experts waren het erover eens: de meeste mensen zullen niet in staat zijn om hun perfecte antenne te vinden bij de eerste poging. Onze topkeuzes worden uit de top van onze categorielijsten gehaald. Ze waren de populairste, best beoordeelde antennes van hun groep, waardoor ze een goede kans hebben om voor je te werken. Maar als de eerste optie niet werkt, wilt u misschien een andere uit dezelfde categorielijst proberen om te zien of deze beter werkt.

Als u in een sterk signaalgebied woont, zullen de meeste antennes waarschijnlijk voor u werken en hebt u misschien de luxe om een ​​antenne te kiezen gewoon op basis van hoe deze eruitziet. De antennes op onze volledige productlijst variëren aanzienlijk in uiterlijk, van traditionele konijnenoren tot dunne, zelfklevende geometrische contouren en slanke, onopvallende dozen. Kijk wat voor jou het meest esthetisch aantrekkelijk is.

Elke antenne wordt hieronder vermeld in de gerangschikte volgorde, beginnend met de meest succesvolle van elke categorie. Antennes onderaan elke lijst voldoen nog steeds aan onze basisvereisten; ze werken voor genoeg mensen om onze lijst te maken, zelfs als ze niet zo populair zijn als degenen die hogerop staan. Het zijn allemaal passieve antennes - ze hebben geen ingebouwde versterker of een extra versterker tenzij anders vermeld.

Omni-directioneel voor VHF en UHF
Omni-directioneel voor VHF en UHF

Misschien vind je dit ook leuk